LAGO CLUB Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bij het Biocircuit is de sporter volledig aan zijn lot overgelaten. Ofwel geen coach aanwezig ofwel zit hij gewoon achter zijn balie. Geen enkele aanmoediging of verbetering. Het systeem geeft ook nie... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Urine geur, vieze toilet, geen water voor handen te wassen op toilet. Vuil zwembad. Veel haren in het water. Spijtig anders een leuk zwembad!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie en ruime fitness. Veel variatie in toestellen, ook soms nieuwe toestellen die erbij komen. Goede persoonlijke begeleiding en trainingsschema. Bij vragen staan de coaches altijd klaar! Ruime... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd zalig om de sauna in te gaan en daarna de warme lagune induiken. Superleuk om de buitenglijbaan af te glijden. En altijd een veilig gevoel met de redders... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fitnesscenter
  2. Fitnessundervisning
  3. Padelbane
  4. Fitnessprogram
  5. Sportsklub

Om LAGO CLUB

Skrevet af virksomheden

Afslanken, conditie verbeteren, spieren opbouwen, fit en gezond blijven of sporten om te ontspannen?

In LAGO CLUB FITNESS is dit een plezier voor iedereen!

ALL-IN FITNESS
Fitness - BIOCIRCUIT - groepslessen - aquasport - zwemmen - wellness

• Laat je begeleiden door professionele fitnessinstructeurs.
  • Ervaar een gepersonaliseerde training.
  • Sport op de allernieuwste fitnesstoestellen.
  • Niet veel tijd? Train snel en efficiënt op het uniek BIOCIRCUIT trainingssysteem.
  • Laat na je inspanning in de fitness je lichaam en geest volledig ontspannen in het zwembad en de wellness
  • Sport op jouw perfect moment dankzij ruime openingsuren.
  • Geniet van een gezellige clubsfeer tijdens de work-outs in groep.
  • Neem exclusief deel aan LAGO CLUB events en challenges.

NIEUW! LAGO CLUB PADEL

Klaar om een smash te slaan?
In LAGO CLUB PADEL Beveren vind je 3 gloednieuwe padelvelden. Je kan reserveren per speelbeurt via Playtomic, de bekendste community voor racketspelers. Je hoeft dus geen lidmaatschap te betalen.
Wordt verwacht: LAGO CLUB padel Grimbergen

Ontdek LAGO CLUB FINTESS & PADEL op www.lagoclub.be.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Sauna en opgietsessies

Ik ga ondertussen al meer dan een jaar naar de sauna in lago en elke keer kom ik volledig ontspannen buiten. Alleen spijtig van de hammam die af en toe in panne is en de extra kost sinds enkele weken voor de opgietsessies. Desondanks zijn deze pico bello in orde en een echte aanrader (zeker de sessies van de nieuwe stagiare😜)!

10. oktober 2022

Dag Paul,
Dank je voor uw feedback. Wij zijn er ons van bewust dat onze stoomcabine ons zorgekindje is. Hier werken wij intens aan. De betalende opgietsessies hebben wij gestart zodat onze leden kunnen genieten met voldoende plaats en in de correcte sfeer. Wij snappen dat deze aanpassing niet altijd even leuk zijn. 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lago Club Gent, een gezellige sportclub met persoonlijke aanpak.

Ik heb al enkele fitnessabonnementen gehad waar ik heel weinig gebruik van maakte, zonde van het geld. Het was vaak moeilijk om motivatie te vinden om te sporten. Na een verhuis besliste ik in juni 2021 om eens langs te gaan bij LAGO Club Gent. Ik werd warm onthaald door één van de trainers. Ik besliste meteen om een abonnement te nemen. Ondertussen heb ik nog steeds een abonnement en probeer ik 2à3 keer per week de TEAMBEATS lessen te volgen. Sporten in een kleine groep onder begeleiding van een ervaren, professionele coach en de persoonlijke aanpak vind ik een enorme meerwaarde. Het zorgt ervoor dat ik gemotiveerder ben om toch te sporten na een drukke werkdag. De kleine groepjes en bekende gezichten zorgen voor een vertrouwd en veilig clubgevoel. Sinds kort worden er ook bokslessen aangeboden, wat een fijne afwisseling is met de andere lessen.

Dag Lies,
Dank je wel voor deze zeer mooie woorden! Wij proberen steeds te vernieuwen om onze leden tevreden te stellen. Fijn om te horen dat dit zijn vruchten afwerpt! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veel variatie in de groepslessen!

Ik sport sinds een jaar bij Lago Gent en ben heel tevreden over de club. De oefeningen tijdens de groepslessen zijn heel variërend, waardoor ik mij na een jaar nog niet verveel (wat bij andere fitness clubs soms wel het geval was). De lesgevers zijn allemaal grondig onderlegd in hun vakgebied, wat duidelijk merkbaar is in de manier waarop ze les geven en je begeleiden. Indien er geen groepslessen plaatsvinden, kan je het materiaal ook gebruiken om op je eentje te sporten - wat een leuke aanvulling is als je bepaalde spiergroepen wat extra wil trainen. Door de kleinschaligheid van de club leer je ook snel nieuwe mensen kennen, wat ook wel tof is! Het abonnement is ietsje prijziger dan andere fitness clubs, maar naar mijn mening is het dit wel waard omdat je betere begeleiding krijgt.

Dag Jozefien,
Dank je wel voor deze zeer mooie review. Het doet ons deugd om dit te lezen! 😊

Persoonlijk aanpak

Mooi ingerichte club met ruimte voor een babbel voor of na een training. Veel aandacht voor individuele begeleiding. Gevarieerde lessen van ervaren trainers.

10. oktober 2022

Dag Ashkan,
Dank je wel voor deze mooie review!

Toffe lessen

Leuke lessen, toffe lesgever . Ik sport met veel plezier

Dag Marzena,
Dank je wel voor de mooie review 😊

Geen spijt van

Na een heel moeilijk jaar ging ik begin dit jaar op zoek naar een plaats waar ik aquagym kon doen met de bedoeling om wat me-time te hebben en mijn conditie op te krikken. Zo kwam ik terecht bij Lago club Gent. Uiteindelijk sprak ook de fitness (biocircuit en teambeats) mij aan en ik koos voor zowel fitness als aquagym +. Ik heb er nog geen seconde spijt van.
Lago club Gent is heel laagdrempelig. Ik hou van de huiselijke, ongedwongen sfeer. Er heerst absoluut geen machosfeer. Iedereen is er welkom, of je nu beginner bent of niet. De trainers/lesgevers staan altijd voor je klaar, ook voor gewoon eens een babbel.
De ruime openingsuren vind ik een grote troef. Het biocircuit is ideaal: helemaal aan jezelf aangepast en doordat het maar 35 minuten duurt, kan je dat regelmatig doen. Voordeel is ook dat je dit kan doen op een moment dat dit voor jou past want je hoeft dit niet te reserveren. De teambeats zijn wat intensiever maar ook leuk.
Het aanbod aquafitness is heel uitgebreid en afwisselend met een zeer enthousiaste lesgever. Er is aandacht voor alle deelnemers en er wordt rekening mee gehouden als je ergens fysische klachten hebt.
De formule waarbij je toegang hebt tot de wellness is een pluspunt. Zo is er na de inspanning altijd gelegenheid tot ontspanning.
Ik zou dus zeggen “niet twijfelen, join the Lago club Gent”.

Dag Katleen,
Ik heb weinig woorden voor zo een mooie review. Er rest mij enkel te zeggen: "Dank je wel!" Het doet ons veel deugd om zoveel lof te horen over de inzet en energie die wij in onze CLUB steken 😊

Topwerk!

Ik begon vorig jaar in de zomer na jaren terug te fitnessen hier.
Op 25 september van dit jaar liep ik een marathon met behulp van de coaches hier.
Topwerk dus.
Best fitness ever!

Dag Bjorn,
Dank je wel voor de mooie review! Dat er nog vele marathons mogen volgen. 😊

Alles top

Alles top, heel leuke fitness en groepslessen. Ook de wellness is geniaal. Ambiance verzekerd!

Dag Charlotte,
Dank je wel voor de mooie feedback! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lago Rozebroeken is een fijne, kleinschalige sportclub.

Lago Rozebroeken is een fijne, kleinschalige sportclub. Wat ik er zelf zo fijn aan vind, is dat ik beetje bij beetje mijn sport community of "sportfamilie" aan het opbouwen ben die zowel uit de andere leden als de coaches bestaat.
Een groot pluspunt is dat er voortdurend op zoek wordt gegaan naar uitbreidingen, zoals met de recente bokslessen.

Dag Ines,
Wat een prachtige review! Dank je wel voor deze mooie woorden 😊

Lago

Zeer goede lesgever

Dag Marleen,
Dank je wel voor de review!

Nog altijd geen spijt

Al 2 jaar klant en ik ben nog elke dag dankbaar voor de stap.
Ik kom elke keer weer met veel goesting naar de fitness en als de goesting er niet is, zorgen de coaches erwel voor. Dikke merci voor jullie inzet!

13. oktober 2022

Dag Lynse,
Jij een dikke merci voor deze mooie review!
Tot snel in de fitness! 😊

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb elke keer deugd van het…

Ik heb elke keer deugd van het biocircuit! Elk toestel zet zich klaar op mijn voorafgemeten maten om de oefening zo correct mogelijk te doen. Anderzijds vind ik het wel duur…

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste, dankjewel voor de review. Heel fijn dit te mogen horen, hopelijk tot snel!

Pittige aquajoggingles

Leuke , pittige aqualessen op toffe opzwepende muziek met veel variaties in bewegingen .Ons geheugen wordt ook mee getraind om de bewegingen na te doen . Hoog tempo dat voor mij goed is . Super , motiverende lesgever Yannick !

Dag Geertrui,
Dank je wel voor de mooie feedback op Yannick zijn lessen! Ook wij zijn uiterst tevreden van onze lesgevers 😊

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De communicatie tussen de trainers en…

De communicatie tussen de trainers en klanten soms

15. oktober 2022

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste, dankjewel voor de review. Wat is precies mis met de communicatie tussen beide groepen? Zo kunnen we kijken voor een oplossing hiervoor.

Fitness en Aquasport+

Ik ga hier 3 a 4 keer per week sporten. Zowel fitness als Aquasport. Zeer enthousiaste en vriendelijke sportbegeleiders.
Handig dat je ook van het subtropisch gedeelte gebruik kunt maken voor een saunatje na het sporten.
Enkel de reservatiemodule voor de watersport is niet altijd even handig wegens sommige lessen die heel populair zijn en je er dus snel moet bij zijn als je een plekje wil.

Dag Bren,
Alvast bedankt voor je review. Wij weten dat het reserveren soms wat snel moet gebeuren. Indien bepaalde lessen vaak vol zitten zoeken wij achter alternatieven om meer plaats te creëren 😊

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding, aangepast aan jouw noden en doelen, op je eigen tempo. Goede en motiverende coaches.

16. oktober 2022

Dag Kathleen,
Dank je wel voor de prachtige review 😊

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De lessen asuagym zijn super

De lessen asuagym zijn super ! Maar wat ik jammer vind is dat ik mijn tweede sessie nooit meer kan uitdoen want dan geraak ik nooit binnen de 2 uur uit het zwembad en moet ik steeds 2 euro bij betalen. Ik heb zenuwschade aan voeten en benen en kan helaas, zeker niet op een natte vloer, niet snel stappen want ander val ik. Dus dat vind ik wel een domper, ik hoop dat Lago hier misschien samen met het stadsbestuur toch nog voor een oplossing kan zorgen .

7. oktober 2022

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Annick, dankjewel voor je review en feedback. Wat leuk om te horen dat je steeds geniet van een leuke aquagym les bij LAGO CLUB. We hebben al meerdere keren samengezeten met de verantwoordelijken van de parking, maar kunnen hier helaas niet veel aan veranderen.
Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Læs mere om andre typer anmeldelser.