Laberlarven Anmeldelser

3.792

4,4

Jeg bestilte en stor pose slik tirsdag aften med forventning om, at det nok skulle blive leveret inden fredag kl. 12, hvor familien og jeg dragede mod en tur i sommerhus. Desværre nåede slikket ikke... Se mere

Altid en skøn oplevelse at hoppe rundt i det store udvalg af blandselvslik på hjemmesiden og at vente spændt på min pakke som et barn foran juletræet juleaften 🥰 Super kundeservice og geniale slikp... Se mere

Sommerferie i sommerhus med ungerne = blandselv slik og hygge.... Bortset fra at slikket ikke dukkede op. Fragtmanden havde lavet en hændelig fejl, der sendte slikket retur til laberlarven... Ef... Se mere

Kæmpe udvalg og altid frisk. Ved mit seneste køb studsede jeg over pakkens vægt, da jeg hentede den, åbnede pakken og det var en forkert levering. Havde svært ved at få fat i kundeservice, men da jeg... Se mere

1. Slikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi ønsker at hjælpe til en smartere måde at bestille bland-selv-slik af højeste kvalitet. Nøjagtig ligesom dig bryder vi os ikke om uforudsete overraskelser. Derfor har vi valgt at holde det så simpelt som muligt.

4 t anmeldelser

(3.792)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Laberlarven.dk er fanatstisk

Laberlarven.dk er efter min mening Danmarks bedste slik hjemmeside, der er noget til en hver smag og det smager altid godt og er frisk plus det er pakket godt ind når det ankommer:) jeg kan varmt anbefale dem vis man kan vente på at det kommer og man ikke gider står i en butik og blande :). Laberlarven.dk forsæt jeres knald gode arbejde og pisse god service. Jeg vil til en hver tid vælge at købe hos jer end i en butik <3

21. oktober 2022

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Fik også sen levering med slagtilbudet om 500 g gratis slik, men det er hvad der sker. Fik hurtigt hjælp da jeg kontakte kundeservice og forklaring.

12. oktober 2022

Fatter ikke man kan drive en virksomhed…

Fatter ikke man kan drive en virksomhed når man behandler sine kunder sådan her. Har bestilt for over 2 uger siden, stadig intet modtaget! Har snakket med en medarbejder som sagde at de havde lavet et lidt for godt tilbud men at han lovede at varen ville komme senest i lørdags. Stadig intet modtaget. Han ville som et plaster på såret give et gavekort på 100 kr som vi kunne bruge på slik og sende et track & trace nummer med det samme. Stadig intet modtaget. Kommer aldrig til at handle hos Laberlarven. Har handlet hos slikbilen før og der havde jeg varen dagen efter. Hold jer langt væk fra Laberlarven.dk

10. oktober 2022

Langsom og manglende kommunikation og slik over dato

Laberlarven reklamerer både med hurtig levering samt at have noget af det friskeste slik på markedet, men det stemmer ikke overens med vores seneste køb herfra. Vi benyttede os (også) af deres populære tilbud om 500 g gratis slik, som først kom 1 uge efter bestilling. I sig selv er det ok, men de burde selv følge op med forsinkelser på mail eller som minimum opdatere hjemmesiden med de reele forsinkelser, som altså gik udover de 1-2 ekstra dage, som de skrev derpå.
Derudover modtog vi to stykker lion slik, som gik over dato i august 2022, og det stiller os kritiske over for om det resterende slik også kan være for gammelt. De er kontaktet vedr. Dato på slikket, men er dog ikke vendt tilbage, men vi håber de lige gennemgår deres lager og generelt opper sig på kommunikation og kvalitetssikring.

Aldrig igen!!!!

Bestilte onsdag d. 28/9
Der er normalt dag til dag levering, så skriver de +1-2 dage
Så da jeg tirsdag, 6 dage efter stadig intet har hørt og derfor vil annullere mit slik. De skriver det bliver sendt tirsdag og love det kommer onsdag.

Onsdag….. Intet slik. Jeg skriver til dem og de lover det vil komme torsdag og vil give 25% rabat

Torsdag….. intet slik!! Jeg skriver igen!! De lover det kommer fredag…

Fredag kl. 16:30 stadig intet slik! Til gengæld en faktura på fuld betaling!
Kl. 16:52 får jeg en besked om det er kommer, min pakkeshop lukker dog kl. 17….

Så lørdag kan jeg hente mit slik, 10 dage efter jeg har bestilt, og kun fordi jeg har skrevet med kundeservice hver dag den uge!!

Det slik jeg selv har blandet er ganske fint, de 500g kampagne slik er virkelig sølle….

Så det var da sidste gang jeg købte der!

9. oktober 2022

Tilbagemelding på anmeldelse

Efter at have oplevet problemer med levering i forbindelse med et ekstraordinært tilbud, har jeg efterfølgende modtaget en tilbagemelding på en tidligere anmeldelse, hvilket giver god grund til ændring af min bedømmelse og gør at jeg vil besøge deres hjemmeside igen. Kvaliteten på produkterne fejler intet og faldt i god jord herhjemme.

8. oktober 2022

Jeg bestilte min pakke 28/9 og har…

Jeg bestilte min pakke 28/9 og har først i dag modtaget den
Og kun fordi jeg ikke bestilte hjemmelevering
Min veninde bestilte samme dag og har, fordi hun bestilte til hjemmelevering, ikke modtaget sin endnu
Jeg ved godt der på hjemmesiden står 1-2 dages ekstra leveringstid
Tror de har skrevet forkert
Det skulle stå 1-2 ugers leveringstid
Men det skræmmer selvfølgelig folk væk
Det har ihvertfald skræmt mig fra nogensinde og købe der igen

8. oktober 2022

Det er gået den forkerte vej…..

Jeg har bestilt fra Laberlarven mange gange hvor det har været rigtig fint, lyn hurtig levering, kanon kundeservice og lækkert friskt slik.

Denne gang er det dog helt elendigt, bestilte den 28/9 hvor der stod 1-2 dages leveringstid, dog kunne længere levering forekomme og de anbefalede derfor man valgte levering til pakkeshop for hurtigere levering.

Jeg hører ingenting og ender med at rykke for status 5 dage efter bestilling, jeg får en mail hvor de skriver at de har givet et lidt for godt tilbud til deres kunder, som har væltet deres shop, de har fået samme antal bestillinger på få dage, som de normalt får på 2 måneder. De lover at pakken bliver sendt samme aften (mandag) eller senest tirsdag. Onsdag rykker jeg igen, og får senere på dagen besked om (autogenereret) at pakken snart bliver indleveret til BRING. Der er nu lørdag, 1,5 uge efter jeg bestilte, ingen svarer på mails eller opkald - og jeg aner ikke om min pakke (som var en fødselsdagsgave til den 1/10) nogensinde bliver leveret.

UPDATE: Jeg har talt med Laberlarven, vi fandt en god løsning og jeg modtog endelig pakken, med ligeså fint og friskt slik som altid når det kommer derfra. Alt vidner derfor om at de ikke har kunne håndterer så mange ordre som de fik pga. tilbuddet. Jeg har ikke en finger at sætte på kvaliteten af slikket da det endelig kom.

Lang levering og ulækkert slik

Lang levering og ulækkert slik

9 dages levering og så kommer der en pose hvor slikket ligner noget der er samlet op fra gulvet. Posen lugter af tobaksrøg og slikket har sorte pletter og smager underligt. De røde skumfiduser fra Deluxe var helt våde og slatne 🙁 Noget af slikket er decideret ulækkert.

28. september 2022

Fremragende udvalg og helt frisk slik

Fremragende udvalg og helt frisk slik - what is not to like? :-)

Jeg kan varmt anbefale Laberlarven.dk. Når man først har vænnet sig til det store udvalg og den høje kvalitet, er det svært at gå tilbage til at købe gammelt, hårdt slik fra en lokal kiosk.

Levering har altid sket prompte og som aftalt - nogen gange har jeg fået leveret, andre gange har jeg selv afhentet få minutter efter at have bestilt online.

Skuffende omgang..

Jeg har flere gange bestilt fra Laberlarven og været meget tilfreds, men denne gang lever desværre ikke op til mine forventninger.
Slikket virkede ikke så frisk som det tidligere har gjort.
Vingummier med sukker på - sukkeret var væk/smeltet.
Vingummi cola der virkede tørre og andre vingummi med mindre smag.
Chokolade med smag, som desværre ikke var orange som bestilt.

2. oktober 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse og fantastiske produkter og et rigtigt godt koncept og ingen skal være utrygge ved at benytte sig af Labrelarven alle hygiejniske spørgsmål er overholdt. Jeg giver hermed Mine Aller bedste og største anbefalinger til Labrelarven samt det de største håb for Labrelarven. og deres fremtid.

30. september 2022

Bestilte fredags slik onsdag kl

Bestilte fredags slik onsdag kl. 14:47, hvorpå at der på hjemmesiden stod “bestilling inden kl 19:30, levering dagen efter” som så bliver ændret dagen efter, til 1-2 dages levering. Man skal ikke forvente levering til weekenden, men det kan da ikke passe at det skal tage 3 dage indtil videre, skrev til jer torsdag, og der blev skrevet at det kom lørdag, men har ikke modtaget noget endnu.
Måske man en anden gang skulle være mere forberedt når man sender sådan et tilbud til så mange kunder .

Det er sidste gang jeg bestiller hos jer.

Lang leveringstid

De havde et tilbud, som nok var sendt til for mange så siden gik ned, og havde tvivl om betalingen var gået igennem eller ej. Da kvitteringen endelig kom senere om aftenen, viste det sig at de først kunne levere 5 dage dage efter bestillingen var foretaget.

28. september 2022

Bestiller slik om tirsdag og det kan de…

Bestiller slik om tirsdag og det kan de så først levere om fredag. Så kom fredag endelig og én time inden leveringen skulle finde sted, udskyder de leveringen til mandag. Altså igen fredags slik, vi kommer ikke til buge laberlaven mere og vil ikke anbefale dem til andre. Men pengene er de hurtig til at trække.