Laberlarven Anmeldelser

3.792

4,4

Jeg bestilte en stor pose slik tirsdag aften med forventning om, at det nok skulle blive leveret inden fredag kl. 12, hvor familien og jeg dragede mod en tur i sommerhus. Desværre nåede slikket ikke... Se mere

Altid en skøn oplevelse at hoppe rundt i det store udvalg af blandselvslik på hjemmesiden og at vente spændt på min pakke som et barn foran juletræet juleaften 🥰 Super kundeservice og geniale slikp... Se mere

Sommerferie i sommerhus med ungerne = blandselv slik og hygge.... Bortset fra at slikket ikke dukkede op. Fragtmanden havde lavet en hændelig fejl, der sendte slikket retur til laberlarven... Ef... Se mere

Kæmpe udvalg og altid frisk. Ved mit seneste køb studsede jeg over pakkens vægt, da jeg hentede den, åbnede pakken og det var en forkert levering. Havde svært ved at få fat i kundeservice, men da jeg... Se mere

1. Slikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi ønsker at hjælpe til en smartere måde at bestille bland-selv-slik af højeste kvalitet. Nøjagtig ligesom dig bryder vi os ikke om uforudsete overraskelser. Derfor har vi valgt at holde det så simpelt som muligt.

4 t anmeldelser

(3.792)

Dejlig frisk slik og hurtig levering..

Dejlig frisk slik og hurtig levering..

1 manglende stjerne pga de havde en konkurrence hvor jeg både har screenshot af at jeg har vundet 400 gram slik samt også en vindermail der står 400 gram i og når man så ligger det i kurv er det kun 300 gram slik.

Det synes jeg er falsk reklame og gør jeg mister tillid til dem.

( teksten er efterfølgende ændret til op til 400 gram)
Som nævnt har jeg screenshot af der stod 400 gram da jeg vandt.

27. december 2022

Kan IKKE anbefales

Jeg ærgrer mig virkelig meget over, at jeg købte slik fra jer - som gave til en veninde, der virkelig havde brug for lidt forkælelse. Pakken ankom 4 (!!) dage efter, at jeg havde bestilt den. De 10% man får lovet ved første køb er 100% varm luft.

Min veninde skal nu selv ned og hente pakken, selvom jeg har BETALT for, at pakken skulle til døren. Det er jo det hele konceptet handler om.

Pakken endte i en pakkeshop, selv om jeg havde meldt tilbage til Bring, at de kunne sætte pakken udenfor hendes dør hvis ikke hun var hjemme. Og hun VAR altså hjemme!

Meningen med at forkæle med bland-selv-slik til døren faldt fuldstændig til jorden. Jeg sidder med en oplevelse af, at jeg ligeså godt kunne haft overført penge til hende på MobilePay med en besked om, at hun kunne gå med til selvsamme købmand for at købe slik.

Det er enormt dårlig service, uanset travlhed eller dårlig kommunikation med Bring. Jeg fik INTET af det, jeg som kunde havde i tankerne.

28. november 2022

Virkelig lækker og FRISK slik

Virkelig lækker og FRISK slik. Og super gode genlukkelige poser. Første men bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Laberlarven 🤩🤩🤩🤩🤩 kan kun anbefale til andre. Dog er det noget dyrere end i alm slikbutikker.

28. november 2022

God kvalitet – langsom levering

Slikket er altid af ganske god kvalitet, dog skal Laberlarven nok genoverveje deres løfter. De lover dag-til-dag levering, men af alle de gange jeg har bestilt, så er det aldrig kommet dagen efter – selvom man betaler dyrt for det. Lidt ærgerligt!
Jeg har dog aldrig oplevet for gammelt slik, og derfor får de stadig en god anmeldelse – men de må godt stramme op på den levering.

17. november 2022

Gratis ekstraslik men virkelig ussel levering

Laberlarven sendte 400 g Halloweenslik med denne ordre, mange tak!
Desværre var leveringen problematisk: 100 m fra min bopæl ligger der et Bring udleveringssted. Af en eller anden grund er dette ikke med på Laberlarvens liste over shops, du kan vælge at få bragt dine varer til. Sidst mailede jeg dem (intet svar) og ringede derefter. Det viste sig, at samme shop også havde Instabox, som jeg så fik mine varer i.
Denne gang var listen over Bring shops uforandret, og jeg kunne ikke længere vælge Instabox. Derfor endte jeg med at tage et udleveringssted 0,9 km væk (Det viste sig så at være forkert: I virkeligheden ligger det 3 km væk!!) og vedlægge en note, der forklarede problemet - med tydelig angivelse af adressen på shoppen, som ligger lige ved siden af min bopæl. De ignorerede min note og leverede ordren til stedet 3 km væk.
Jeg er i den grad vant til at handle på nettet, og mere professionelle firmaer har ingen problemer med at inkludere relevante udleveringssteder på deres lister. Jeg ved ikke om denne situation skyldes ligegyldighed eller at Laberlarven er et nyere firma, som endnu er uerfarne. I hvert fald er jeg virkelig utilfreds med, at de ikke har fået rettet deres liste efter mine henvendelser sidst, at de ikke har reageret på min note samt at afstandsangivelsen på udleveringsstedet er ukorrekt.
Der må være andre steder i København, man kan købe sit slik........

3. november 2022

Godt koncept.

Når vi skal have bland selv slik er det altid fra Laberlarven.dk - altid frisk og lækkert. De færdigblandede poser synes jeg indimellem kan virke knap så friske.
Det er tit svært at begrænse sig.
Super god kundeservice både i telefon og via mail.

28. oktober 2022

Lækkert slik og hurtig levering.

Lækkert slik og hurtig levering.
Efter en mindre god omgang sidst jeg bestilte, har i levet op til jeres ry. Slikket var lækkert og frisk som det plejer.
Selvom jeg bestilte den gratis halloween pose med, så kom min ordre dagen efter den var bestilt. I har som virksomhed vist mig, at i vil jeres kunder det bedste.
Det var bestemt ikke sidst gang jeg bestiller hos jer.

27. oktober 2022

Fusk

I finder aldrig vindere af jeres konkurrencer på Facebook. Fup og humbug. I tager folks ideer og laver plakater af dem, men de får aldrig en belønning for deres arbejde. Fusk med jer. Stop jer selv og tag jer sammen.

29. oktober 2022