Lægevejen Anmeldelser

1,3

Ufattelig fejlbehæftet system, der ikke hænger sammen. Man kan hverken tilmelde sin læge, læse sin post eller kontakte dem under Kontakt (her er kun FAQ). Er siden lavet af folkeskoleelever, eller hva... Se mere

Magen til amatørsystem skal man da lede længe efter. De skriver flere steder, at man bestiller tid ved at trykke på knappen "Bestil tid", hvilket lyder fornuftigt. MEN der er ingen knap, hverken på f... Se mere

Det kan ikke få lov at forsætte, at vi borgere bliver pålagt at bruge alle mulige bøvlede platforme, og skal igennem login in, passwords, brugernavne, cpr. numre, -og så lige cpr. nummeret en gang me... Se mere

Ved login med Nemid havner man på Sundhed.dk? Ved kodet login er der oftest problemer. Om det er Novax A/S, der ejer Lægevejen, som ikke ønsker tilbagemeldinger, eller Trustpilot der ikke har den r... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Første gang på lægevejen

Første gang på lægevejen - kunne ikke tilknytte klinik (selv om sygesikringsbeviset siger jeg er tilknyttet). Manden prøvede via hans log-in, men hver gang han hentede mail-koden og vendte tilbage til lægevejen skulle han starte forfra. Er der virkelig nogen der kalder det her for service. Frygter at ondt i halsen fremover sorterer under akut sygdom, for det system her lader en dø i forsøget på at få hjælp.
Efterskrift: Så gik der lige IT nørd i den. Kan ikke køre med mail-kode under iOS og Android - dog på PC Crome under Win 7 pro virker det. Har Lægevejen en lister over testede systemer.... og en liste over udbydere af IT kurser :(

30. januar 2019

Man kan ikke stole på lægenvejen

Man kan ikke stole på lægenvejen. Lader til at alle læser ens mail. Både sekretær, sygeplejesker. Har skrevet til lægen og så er det sygeplejersken der svarer. Dårligt dårligt system.
Også besværligt at logge på.

25. januar 2019

Der er stort set kun en rød stjerne ved…

Der er stort set kun en rød stjerne ved alle indlæggene, hvilket jeg fuldt ud kan tilslutte mig.
Det er et tungt system at arbejde med, har flere gange oplevet, at jeg ikke kunne logge på. Hvis man laver fejl skal man genskrive sig CPR-nummer. Man får tilsendt en engangskode via ens mailadresse??? Hvorfor sendes den ikke som SMS som i andre systemer fx. ved betaling i netbank.
I det hele taget er det usmart, at lægevejen har lavet sit eget system frem for, at bruge Nem-ide, som alle i forvejen kan bruge.
Jeg ved godt, at man KAN bruge Nem-ide, men så skal man en omvej forbi sundhed.dk, en tudetosset løsning.
Skulle næsten tro, at det her er en løsning lavet af de samme, som laver Sundhedsplatformen.
Det var bare det jeg ville sige, HEJ!

26. november 2018

Dårligt dårligt og endnu engang DÅRLIGT…

Dårligt dårligt og endnu engang DÅRLIGT
Til grin hvordan verden har udviklet sig det næste er vel man kun kan komme til læge over Skype eller lign. Alt skal forgå over nettet og ingen personlig kontakt det er en klam og ikke spor holdbar løsning, og slet ikke når man ikke kan komme ind på siden hver 2 gang eller mindre!!! Ikke fan

19. november 2018

1 stjerne er faktisk for mange

1 stjerne er faktisk for mange! Det værste tidsbestillingssystem, man kan finde! Der er virkelig behov for at nogle læger uddannes grundigt i kundeservice. De får deres sikrede og høje betaling via vores skat men spytter os i ansigtet når det kommer til den måde vi bliver behandlet på! Lægevejen burde lukke omgående! Alt i dette system går ud på at besværliggøre en tidsbestilling.

6. september 2018

Rigtig svært at forstå og navigere i.

Jeg er normalt rimelig god til alt vedrørende navigation på hjemmesider. Men denne her - den er fuldstændig latterlig! Jeg kan ikke engang finde ud af, hvor jeg skal bestille tid henne. Det er svært, uoverskueligt og dårligt lavet. Der er ingen information og hjælp at hente, og når man ringer til lægen, siger de, at man skal gøre det hele derinde. Det er fint, hvis man kunne finde ud af det!

28. august 2018

Noget så simpelt som login er en…

Noget så simpelt som login er en udfordring i sig selv. Så brug dog nemid!
Felterne genkendes ikke som email, brugernavn og pw og man skal sætte sig ind i noget så simpelt hver gang.
Når man så bestiller en emailkonsultation tror jeg at lægen ringer. Jo det gør sekretæren for at høre hvorfor jeg ikke kommer. Ok email betyder åbenbart fremmøde!

30. juni 2018

Umulig for normal personer at navigere.

Umulig for normal personer at navigere.
Man logger ind, men kommer ikke ind hos egne læge, og efter at have prøvet at forny recept får at vide at der er ingen recepter at forny, men der henvises ikke til kontakt egen læge.

17. juli 2017

Oldnordisk og langsommeligt system!

Jeg er så TRÆT af Lægevejen.dk.
Hvad der kunne være et godt redskab, er istedet et langsommeligt og ulogisk system.
Ofte giver jeg op og ringer til lægesekretæren istedet. Her ofte meget irriteret efter at have kæmpet med at logge ind på Lægevejen.
Det må simpelthen kunne gøres bedre og mere enkelt!!!

27. juni 2017

Er dette din virksomhed?