Lægevejen Anmeldelser

1,3

Ufattelig fejlbehæftet system, der ikke hænger sammen. Man kan hverken tilmelde sin læge, læse sin post eller kontakte dem under Kontakt (her er kun FAQ). Er siden lavet af folkeskoleelever, eller hva... Se mere

Magen til amatørsystem skal man da lede længe efter. De skriver flere steder, at man bestiller tid ved at trykke på knappen "Bestil tid", hvilket lyder fornuftigt. MEN der er ingen knap, hverken på f... Se mere

Det kan ikke få lov at forsætte, at vi borgere bliver pålagt at bruge alle mulige bøvlede platforme, og skal igennem login in, passwords, brugernavne, cpr. numre, -og så lige cpr. nummeret en gang me... Se mere

Ved login med Nemid havner man på Sundhed.dk? Ved kodet login er der oftest problemer. Om det er Novax A/S, der ejer Lægevejen, som ikke ønsker tilbagemeldinger, eller Trustpilot der ikke har den r... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,3

Jeg tror aldrig jeg har været så frustreret før.

Min læge KAN IKKE udskrive eller fornye min medicin, da jeg har min læge på mit sygesikring, men der står på lægevejen at jeg ikke er tilmeldt nogen klinik.

Jeg har prøvet at tilmelde mig min egen klinik igen på lægevejen, men min læge kan stadig ikke udskrive medicin til mig, og mener også at det er MIT ansvar.

Jeg har været hos Borgerservice for at få hjælp med dette digitale problem, men de kan ikke gøre noget, udover at hjælpe med et lægeskift for 215kr... Og jeg betaler ikke for et problem på jeres hjemmeside!
De sagde på Borgerservice at de slet ikke kendte til hjemmesiden(???) og at de ikke havde noget med dette problem at gøre.

Jeg har døjet med dette problem i over et år nu, og det ser ikke ud til at der er nogen der gider at tage ansvar for, at denne dårlige løsning af en hjemmeside ikke virker.

Jeg ligger nu med slem migræne, men kan ikke få udskrevet min medicin.

Det er bare ikke i orden (!!!)

2. februar 2022

Spild af offentlige kroner

Spild af offentlige kroner. Min hudlæge beder mig konsekvent om at skrive til sig på lægevejen hvis jeg får et problem. Det eneste han konsekvent svarer er “bestil en tid”. Jeg tænker at det er for at få dobbelt honorar. Så udover at det er svært at finde beskedfunktionen, så bestiller jeg nu bare en tid, da det andet er spild af offentlige kroner.

6. november 2021

L...

L.... app!!!! Man kan ikke tilfælde nye klinikker. Den siger "Klinik tilmeldt" men går man tilbage til forsiden er den ikke på listen. Og JA, den klinik jeg ønskede er på mulige klinikker man kan vælge! :( Utrolig frustrerende og udeuelig.. Hjemmesiden er lige så håbløs

1. oktober 2021

I dag 28 september kl 13.30

I dag 28 september kl 13.30, har prøvet at ringe for at bestille et tid siden kl 13.00,hvor deres frokost skulle være færdig, men alligevel efter har ringet mindst 20 gange, stadigvæk der er kun telefonsvarer hvor man kan ikke engang ligge en besked 😠Så prøver jeg på jeres hjemmeside, og også der er alt galt og der er ikke noget der fungere, og nu er flere år de har endnu ikke løst problemet 😠Rigtig rigtigt dårligt!!! Åbenbart de er fuldstændig ligeglad med det, for de har slet ikke gjort noget for at gøre det bedre, og de er også fuldstændig ligeglad med næsten 80% dårligt anmeldelser fra deres patienter. Skam skam!!! 🤮🤬

28. september 2021

Den dårligste platform jeg er stødt på…

Den dårligste platform jeg er stødt på som bruger- den virker bare ikke.
Jeg har nu et utal af gange forsøgt at booke tid hos min øjenlæge via Lægevejen. Den ene gang kendte den sket ikke lægen, andre gange kan den ikke tale sammen med lægen, og når endelig der er hul igennem - tror jeg- har lægen alligevel ikke modtaget det, og derfor får jeg intet svar. Jeg har faktisk aldrig oplevet noget lignende.

30. august 2021

Meget usikkert - hold jer langt væk fra denne side!

Min oplevelse af lægevejen.dk:

1) Først kunne jeg ikke oprette en ny bruger da den siger CPR, brugernummer eller e-mail findes i forvejen.

2) Jeg trykker så på "Glemt Login" for at få sendt nyt brugernavn og adgangskode, selvom jeg ikke mindes at have oprettet mig, hvorefter systemet oplyser, at der ingen bruger findes med den kombination af CPR.nr og e-mail. Nej, det mente jeg nok.

3) Herefter forsøger jeg 3 gange at logge mig på med NemID, hvorefter systemet oplyser at mine nemid oplysninger og CPR. nr. ikke modsvarer hinanden. I et fjerde forsøg omdiregerer siden mig nu til en anden hjemmeside hvor nemid oplysninger skal indtastes igen.

Imellemtiden har jeg nu indtastet mine følsomme oplysninger så mange gange, at jeg er urolig for om siden er hacket, og jeg tør ikke forsøge flere gange.

Dette er under al kritik, at den offentlige Sunhedssektor bruger NOVAX A/S som åbentbart er leverandør at dette usikre, uigennemskuelige og ubrugervenlige system, som dels ikke fungerer og hvor man har en urolig fornemmelse af at ens følsomme oplysninger havner i hænderne på IT kriminelle.

15. februar 2021

Jeg kan ikke læse min post

Jeg kan ikke læse min post. Har fået besked fra min læge at jeg skal logge ind og læse svar, og der er også et rødt 4-tal ud for post. Men jeg har ingen ulæst post, og jeg kan heller ikke se noget svar fra lægen.... lidt irriterende når det er et vigtigt svar jeg venter på.

25. november 2020

Basal funktionalitet og ikke andet

Basal funktionalitet - man kan bestille tid, forny recepter og skrive til lægen, men derudover ingenting. Og så er det irriterende at man ved hver login bliver bedt om at indtaste cpr-nummer, selv om man beder om at det bliver husket. Ingen genveje til journaler eller andet. Og ved tidsbestilling skal man først vælge læge, dernæst type af konsultation og til sidst får man oversigt over ledige tide. Hvis der flere læger i ens klinik, så er det forfra hver gang for at finde den læge der først har tid. Det kunne være rart om man kunne blive præsenteret for den første ledige tid, og så derefter vælge de øvrige detaljer.

19. november 2020

Usikkert websted

Jeg kan tilslutte mig kritikken og nu får man advarsler om usikkert websted, fordi deres certifikat er udløbet eller tilbagekaldt.
Nu kan jeg så ikke længere se min medicin liste.
Yep, det er en omm'er

30. oktober 2020

Det er en om'er!!!

sender systemet ingen besked om ens aftale? Selv den kommunale tandplejer kan finde ud af det!!!
Hvorfor kan jeg ikke tilmelde Lægevejens beskeder til eboks, så jeg i det mindste får alle beskederne eet sted?
Det er simpelthen urimelig ringe service og særdeles voldsomt niveau af indefra- og ud tankegang. Det er en om'er!!!

9. oktober 2020

manglende link til tidsbestilling (igen)

Den indeholder ikke et link til næstedags konsultation. Den er praktisk talt ubrugelig da den ikke er intuitiv men rodet. Det kan ikke være svært at opsætte en side til e-konsultation, tidsbestilling og recept fornyelse men det er det så.

30. september 2020

Kan ikke læse min post..

Kan ikke læse min post...
Jeg får mails om at jeg har modtaget post fra min læge - logger ind og rigtig nok står der et 3-tal som nye ulæste beskeder. Men når jeg går ind i post er mappen TOM.
Har kontaktet min læge flere gange, som har lovet at følge op på det - men intet virker endnu.

29. august 2020

Systemet virker ikke

Systemet virker ikke. Mine oplysninger blev slettet. Hos lægen fik jeg et nyt brugernavn og en ny kode - det virkede stadig ikke.
Det er meget uheldigt, at systemet ikke kan bruges, da det tit er svært at få telefonisk kontakt til ens læge.

11. august 2020

Er dette din virksomhed?