Ufattelig fejlbehæftet system, der ikke hænger sammen. Man kan hverken tilmelde sin læge, læse sin post eller kontakte dem under Kontakt (her er kun FAQ). Er siden lavet af folkeskoleelever, eller hva... Se mere
Magen til amatørsystem skal man da lede længe efter. De skriver flere steder, at man bestiller tid ved at trykke på knappen "Bestil tid", hvilket lyder fornuftigt. MEN der er ingen knap, hverken på f... Se mere
Ved login med Nemid havner man på Sundhed.dk? Ved kodet login er der oftest problemer. Om det er Novax A/S, der ejer Lægevejen, som ikke ønsker tilbagemeldinger, eller Trustpilot der ikke har den r... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Farce!
Farce!
Log in med MitId lykkes men så er det ikke muligt at komme vidre - nogle gang skal personnummer indtastes inden systemet fejler, andre gange komme jeg ikke så langt.
Utroligt at der bruges skattekroner på så ringe et system
Timewaster
Ofte når jeg forsøger at logge på med MitId, så ender jeg på en blank side med denne url
laegevejen dk SAML.aspx
(man kan ikke have urls på trustpilot)
Andre gange så ender jeg på en side som siger
Der er opstået en teknisk fejl
Et nyt login-forløb kan ikke startes før igangværende er afsluttet.
nemlog-in mitid dk
(man kan ikke have urls på trustpilot)
Og så er jeg nød til at vente flere timer indtil at min MitId session udløber, og så kan jeg logge ind igen.
Når jeg skriver en besked og trykker submit, så bliver min besked glemt, og siden logger mig ud og hopper til forsiden. Så er jeg skal ind på lægevejen igen og forfatte samme besked igen.
Gør i det mindste jeres arbejde ordentligt!
Det kan ikke få lov at forsætte, at vi borgere bliver pålagt at bruge alle mulige bøvlede platforme, og skal igennem login in, passwords, brugernavne, cpr. numre, -og så lige cpr. nummeret en gang mere for så at få meddelesen om der igen er tekniske problemer.
Alt skal være så TOP sikret så man ikke bare kan få en almindelig mail fra sin egen læge. Jeg kunne måske forstå nødvendigheden, hvis jeg var hemmelig agent som James Bond!!
Forsøger at tilmelde ny læge
Forsøger at tilmelde ny læge. Der står jeg skal kontakte klinikken for at blive tilmeldt.
Klinikken meddeler at det kan de ikke selv, det burde gå automatisk via sundhed. dk.
Det er ikke sket.
Elendigt system.
Anbefaling til læge: Find et andet system.
Østjyllands største klinik med 42 "behandlere"
Hvis man kunne give nul ! stjerner, ville det nok være en mere troværdig bedømmelse end 1 stjerne. Skiftede til Alm. lægepraksis, Hedensted. Via Sundhed.dk . Ville herefter bestille tid til konsultation hos den valgte læge. Lægen viste sig ikke at arbejde på klinikken mere. Herefter kunne jeg vælge mellem -hold nu fast- 42 behandlere, alle ukendte for mig. 42 behandlere...nok Østjyllands største praksis :-) Skriver man til en bestemt læge, får man svar fra en sekretær, altid med et :bestil tid. Medicinlisten er ukorrekt og flere præparater anføres dobbelt og med forskellig dosering. Har d.d. ved forespørgsel på klinikken erfaret, at en læge som jeg troede, at jeg kommunikerede personligt med, ikke har været tilknyttet klinikken den seneste måned. Når jeg gør klinikken opmærksom på de misvisende forhold, lyder svaret at jeg selv skal kontakte Lægevejen. Lægevejen og Lægevejens manglende ajourføring over for klinikkerne/brugerne er intet mindre end skandaløst!!
Lægevejen.dk virker OVERHOVEDET ikke og fejl kan ikke meldes: Et mareridt af arbitrære fejl - uanset browser eller identifikationsmiddel!
Lægevejen.dk virker overhovedet ikke og man kan ikke komme videre ved forsøg på at logge ind. Den viser bare en blank stillestående side der bliver ved at sige "Authentication Redirect". Dette både i Opera og Firefox.
Jeg har nu lige også forsøgt i Microsoft Edge, hvor jeg KUN komme til en fejlside der siger:
"An error occurred, please login again through your application."
(på borgerlogin.novax[...]/auth/realms/seb/broker/seb-borger/endpoint)
Hvorfor funger det her ikke længere?
Jeg prøvede sidst for flere uger siden, med samme problem! Og det her er UANSET nemID eller MitID!
Jeg kan her ikke se forsiden men KUN gå ind på en fejlbehæftet DEL (eller 'undersektion') af siden ved at jeg på *denne* her fejlside klikker på "tilmeldte klinikker" (under førnævnte fejlmeddelelse, hvor der nederst står:
"Om Lægevejen.dk Disclaimer og privatlivspolitik Cookies Kontakt Tilmeldte klinikker").
Men dette er fuldstændigt nytteløst, for herefter forsøgte jeg at finde en klinik, men der var heller ikke nogen knap hvor jeg kunne trykke "tilmeld" når jeg fandt den frem. Hvad sker der for det her?
Det er fuldstændigt ufatteligt retarderet, så dysfunktionelt den sideprogrammering er, og at man bare lader det stå hen.
Sidste år kunne jeg godt logge ind på denne side og skrive til min hudlæge, men der fremgår ikke engang nogen menu til at kunne gå ind på mine tidligere klinikker, da det meste af siden eller menuen ikke er tilgængelig og kun erstattet af latterlige arbitrære blanke sider og fejlmeddelelser uden den mindste muligheder for at afhjælpe nogetsomhelst.
Samtidig er der slet INGEN kontaktmuligheder på lægevejens 'Kontakt'-sektion til at skrive og fejlmelde nogle af de problemer - og forsøg på at kontakte NOVAX om dette resulterede i konstante fejlmeddelelser ved forsøg på afsende beskeden - deres kontaktformular blev VED MED at skrive "Meddelelsen må ikke indeholde links" selv efter jeg fjernede dem OG alle citerede fejlmeddelelser, samt ethvert form for ord eller specielle tegn (*" osv.) der måske kunne opfattes i retning deraf eller give en (syntakst?)fejl! Jeg forsøgte mellem 20-50 gange at omskrive min meddelelse til disse IT-udviklere, som står bag driften af siden - først efter jeg også fjernede samtlige linjeskift [og barberede beskrivelsen ned til et minimum], ville den lade mig sende!
Det her må være det mest ufattelige mareridt af en 'IT-løsning' indenfor dansk offentligt regi og jeg begriber ikke at diverse læger kan have dette som deres eneste kontaktformidling med patienter, uden at være klar over hvilke absolutte hovedpiner det er behæftet med og selvom man ikke engang kan få forsiden frem!
TAK for nedsmeltningen!
Dårlig og urigtig påstande fra…
Dårlig og urigtig påstande fra Reumatolog Michael Stoltenberg.
Samt kan Klage over omtalte konsultation af den 21. September 2022, ikke sendes via lægenvejen.dk
Alt i alt under alt kritik.
IKKE brugervenligt
Jeg kan ikke oprette nye læger og kan derfor ikke læse et nyt laborsvar fra min nye læge...
Når man prøver at tilføje en læge, så kommer meget få til udvalg. Synes ikke systemet er brugervenligt og nemt at finde rund it.
Alt for kort envejskommunikation for vigtige meddelelser.
Rigtig ærgerligt at så vigtig information skal formidles gennem så snæver envejskommunikation, på få bogstaver uden mulighed for at spørge tilbage.
Jeg ville ønske at min læge ikke brugte dette system. Jeg føler mig virkeligt efterladt. Jeg får ikke svar, og har ikke nogen mulighed for at vide om jeg får det.
Kan ikke bestille tid til mit barn som hører til under appen.
Når man er oprettet som nemid bruger og rigtig gerne vil bestille tid til ens barn over lægevejen som klinikken anbefaler, så er dette ikke muligt.
Der er ikke heller ikke nogen kontaktinformationer på firmaet som har lavet lægevejen og man kan derfor af den vej heller IKKE få hjælp eller rådgivning.
Kort sagt- et elendigt system som kun lige kan bruges til en e-mail konsultation og en tidsbestilling
Resten af appen er bygget uden at tage hensyn til børnefamilier som også skal bruge appen til børnene.
Virkelig flot👏
Siden fungerer ikke
I dag fredag 22/7 har hjemmesiden været nede hele dagen og der er ingen status eller support muligheder efter login med NemID.
Der ses kun deres internet adresse i toppen og om siden i bunden med vejledning uden kontakt informationer vedr. drift og fejl..
Frustrerende, når speciallægens kommunikation ligger på lægevejen.dk, men man ikke kan formidle svar på blodprøve og få den medicin, der skal ordineres, før klinikken åbner igen mandag med telefontid mellem 9-11.
Det er tilsyneladende ikke et ukendt problem for Lægevejen, når man læser øvrige anmeldelser.
Det er en elendig hjemmeside
Det er en elendig hjemmeside, den virker bare ikke
Vanvittig dysfunktionel side
Vanvittig dysfunktionel side. Først kan jeg ikke logge ind, hverken med Nem-ID eller MitID. - Da det ENDELIG lykkes at komme ind, beder siden mig om mit CPR-nummer og skriver igen og igen "Det indtastede cpr-nummer var desværre forkert", selvom jeg er 100 procent sikker på, at det er rigtigt. Jeg har prøvet måske 50 gange nu, både via computeren og telefonen. Der ligger en besked til mig fra en speciallæge, men jeg kan ikke komme ind og se den. Vildt frustrerende!!!
Kan ikke logge på med cpr nummer 9,9 ud…
Kan ikke logge på med cpr nummer 9,9 ud af 10 gange! Virkelig frustrerende!
Virker ikke.
Pas på her bruger de rigtig meget tid…
Pas på her bruger de rigtig meget tid på at få fjernet de anmeldelser med 1 stjerne Nu er det 3 gang jeg skriver de 2 andre er fjerned
Mvh John
Lav dog noget der virker
Lav dog noget der virker - fuldstændig tåbelig. Logger ind med nemid til en side hvor intet kommer videre udover jeg kan sidde og se på et billede. Tag Jer sammen og lade være med at søsætte noget før det er i orden. 0 stjerner
Jeg kender ikke den platform og har…
Jeg kender ikke den platform og har aldrig haft noget med den at gøre. pludselig modtager jeg en email om der er post fra min læge som skal læses igennem denne platform. det mest underlige er ikke engang havde en profil hos dem. og hvor den først blev aktiveret da jeg loggede ind med Nemid. jeg var meget opmærksom på om dette kunne være et phishing angreb. men alt pegede på NovaxIT og dansk domain registering. men hvordan de er kommet i besiddelse af min email er et godt spørgsmål.
Ville helst have givet 0 stjerner!
Ville helst have givet 0 stjerner!! Har nu 2 ulæste beskeder fra 2 forskellige læger, men kan IKKE se beskederne nogle steder. Kan bare se at der er post (som andre også skriver i anmeldelserne). Ubrugelig app!!!