We werden heel goed geholpen door Danny Debeer van Kwadro Ninove. Hij is eerder die week langs geweest om zicht te krijgen op ons project en was heel professioneel en vriendelijk. Tegen eind van d... Se mere
Brakelsesteenweg 138, 9406 Ninove, BE
Virksomheden har svaret
Wij werden goed ontvangen door Danny Debeer. Danny heeft zeer veel kennis en komt professioneel en oprecht over. Hij is helemaal niet opdringerig. De offerte was naar onze wensen. We zijn met een go... Se mere
Virksomheden har svaret
Plaatsing ging vlot, Maar dienst na verkoop een ware flop. In juni ramen laten plaatsen, en nadat we verschillende pogingen hebben genomen om die vuile handen van de ramen te doen, die bij... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer goede ervaring gehad over welke ramen en deuren mijn vader moest nemen. Leuke babbel gehad van hoe en wat en waarom, waardoor we buiten zijn gegaan met de juiste keuze en goede service van Danny... Se mere
Virksomheden har svaret
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Brakelsesteenweg 138, 9406, Ninove, Belgien
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer bekwame vakmannen die plaatsen. Enkel jammer dat iets verkeerd geleverd werd waardoor het hermaakt moest worden en de levertijd opliep.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Kwadro Ninove: stipte nakoming van afspraken. Professionele plaatsers. Zeer tevreden. Speciale vermelding voor Raf

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Ik kan KwadrO Ninove van harte aanbevelen aan iedereen die nieuwe ramen of deuren wil plaatsen. Vanaf het eerste contact merkte ik dat zowel Gary Snel (adviseur) als Steven Fayot (zaakvoerder) veel kennis hebben van hun vak en ze leveren uitstekende service.
De prijs-kwaliteitverhouding is geweldig en de plaatsing werd vakkundig en nauwkeurig uitgevoerd. Ze zijn professioneel en komen hun afspraken na, wat ik zeer waardeer. Bovendien is de dienst na verkoop uitstekend, waardoor ik me volledig ondersteund voel.
Kortom, ik heb geen opmerkingen en ben zeer tevreden met mijn keuze voor KwadrO Ninove. Een absolute aanrader!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Super Werk afgeleverd en vriendelijke vakmannen. Heel vriendelijke service.echt een aanrader als je nieuwe deuren en ramen nodig hent.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Alles volgens afspraak, topvakmannen, en zeer vriendelijk een aanrader

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Ramen en voordeur van kwadro ninove, top service. Plaatsing in orde, mooi afwerkt .
Afspraak levering ok, geen opmerkingen.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Très satisfait du produit, c'est vraiment ce qu'on attendait. Très satisfait de l'équipe de placement, ils sont très soigneux et très professionnels.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Snelle vriendelijke repair service van Kwadro Ninove.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Zeer vriendelijk, behulpzaam, correct werk, propere afwerking.

Kwaliteit/ prijs top
Plaatser team echt professioneel
Heel blij van mijn aankoop

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Kwadro Ninove kwam onze voordeur vakkundig herstellen, ook al hadden zij die zelf niet geplaatst! Dankjewel!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Herstelling gevraagd op vrijdag namiddag en de maandag erna is de herstelling reeds uitgevoerd. PRIMA service met vriendelijk en behulpzaam onthaal.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Gary is duidelijk een man die zijn vak beheerst. Hij schuwt het delen van kennis niet wat het voor de klant gemakkelijker maakt om offertes te vergelijken en richtlijnen te valideren.
Desondanks dat het project niet is doorgegaan ben ik tevreden van de professionele dienstverlening. Een afspraak in de toonzaal heeft me overtuigd van de kwaliteit van Kwadro. Ben je iemand die veel belang hecht aan goede kwaliteit dan moet je bij Kwadro Ninove zijn.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Heel professioneel ontvangen door Steven in de showroom in Ninove. Alle afspraken en leveringstermijn werden volledig gerespecteerd. Een speciaal woord van dank ook aan de ploeg die de ramen plaatste: vriendelijk, net en mooi afgewerkt!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Prima kwaliteit, uitstekende begeleiding, op alle momenten inspraak in het project (aanpassingen) en duidelijk ervaren plaatsers met expertise.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Wij hebben onze ramen bij kwadro Ninove gekocht. Onze adviseur Gary had een luisterend oor, stond ons bij in de keuze bepaling en heeft ons een correcte offerte opgesteld naar onze wensen. Ook de administratie was van alles op de hoogte en heeft correct werk geleverd. De plaatsing was buitengewoon super. Raf en Fabio kennen hun job en niets was hun teveel. Super ervaring. Doe zo voort.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Zeer vriendelijke plaatsers, zeer nette afwerking, veel bruikbare uitleg

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Gary, adviseur van Kwadro Ninove geeft een super service en zeer tevreden van de plaatsing.Top.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.