Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met kwadro voor het plaatsen van onze ramen en deuren. De gemaakte afspraken werden goed opgevolgd,de plaatsing zelf is zeer netjes en professioneel uitgev... Se mere
Brakelsesteenweg 138, 9406 Ninove, BE
Virksomheden har svaret
Goede service. Danny Debeer heeft ons goed advies gegeven i.v.m. de opties over ons schuifraam. Plaatsing verliep vlot en propere werkers. Zeer tevreden met ons nieuw schuifraam. Enige minpuntje al... Se mere
Virksomheden har svaret
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Brakelsesteenweg 138, 9406, Ninove, Belgien
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met kwadro voor het plaatsen van onze ramen en deuren. De gemaakte afspraken werden goed opgevolgd,de plaatsing zelf is zeer netjes en professioneel uitgevoerd.
Het eindresultaat mag er zeker zijn en zijn dan ook heel tevreden.Een dikke merci aan Kwadro voor de goede sevice en het mooie werk.Zeker een aanrader.

Top service!
Bij Danny Debeer terecht gekomen in Kwadro Ninove en ik had onmiddellijk een goed gevoel. Die man leeft voor zijn werk en denkt ook met je mee. Hij weet ook waarover hij spreekt. De offerte bij hem getekend, maar dan is het natuurlijk nog altijd afwachten, maar ook de opmeting en de plaatsing zijn super verlopen. Anthony heeft ons nog enkele goede tips gegeven bij het opmeten van de ramen en deuren en ook de plaatsers hebben mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden en dit zeggen we zeker door aan al onze vrienden/familie.
We zijn voor de verandering van onze ramen en deuren bij kwadro Ninove geweest. Ons eerste aanspreekpunt was Danny Debeer. Supervriendelijke man die je helpt en ook met je meedenkt, want op het moment dat je daar zit zijn er nog zoveel dingen waar over twijfelt of waar je het nog niet zeker van weet. Hij duwt je ook niks op en vind het ook niet erg dat je eens terugkomt omdat je je toch bedacht hebt voor een type kleur of een type klink :). De opmeting en de plaatsing van de ramen en deuren liepen even vlot, we zijn super tevreden van de service en raden deze zeker aan iedereen aan.

Goede service.
Enige minpuntje als niet franstaligen konden we weinig tot niet communiseren met de plaatsers.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Topservice verkregen van Danny Debeer. Een man die zijn vak met hart en ziel doet. Hij heeft ons zeer goed geholpen, en ons zelfs laten inzien dat we geld konden besparen. Een zeer groot verschil met andere (minder goede) offertes die we opgevraagd hadden.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Zeer tevreden over Kwatro ! Zowel vertegenwoordiger Danny als de plaatser hebben uitstekend werk geleverd .Danny gaf duidelijk uitleg , de plaatsers heeft heel professioneel en verzorgd gewerkt, met oog voor detail, . Alles werd netjes afgewerkt en verzorgd achtergelaten

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Na verscheidene offertes kozen we voor de service van Danny Debeer van Kwadro Ninove. Niet alleen en zeer vriendelijke man,maar ook iemand die met ons meedacht en ons zelfs enkele alternatieven voorstelde waar wij zelfs niet aan gedacht hadden en wat ons zelfs nog geld bespaarde.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Super goed en heel vriendelijk zeker een aanrader kwadro verdient voor mij 10/10 Danny debeer

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
De werkmannen hebben mooi werk geleverd en de afwerking is perfect gedaan
We gaan ons ramen ook laten doen door kwadro

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Zeer vriendelijk en behulpzaam hoe Danny Debeer ons uitleg gaf bij aankoop van voorzet rolluiken. Ook goede opvolging van de werkzaamheden.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Al jaren lang zeer tevreden van Kwadro Ninove, Danny Debeer legt alles grondig uit, luisterde naar onze wensen. De uitvoering van de werken loopt steeds vlot en proper. Ook de afwerking is volledig naar wens. Sterke aanrader voor het plaatsen of vervangen van ramen en deuren!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Al jaren goede ervaringen en samenwerking met Kwadro Ninove. Snel contact en communicatie met Danny Debeer, altijd volgens afspraak, goede uitvoering en afwerking, steeds vriendelijk en toegankelijk personeel. Luisteren naar onze wensen en ideeën, denken mee aan mogelijkheden of alternatieven.
TOP!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Wij werden goed ontvangen door Danny Debeer. Danny heeft zeer veel kennis en komt professioneel en oprecht over. Hij is helemaal niet opdringerig.
De offerte was naar onze wensen.
We zijn met een goed gevoel buiten gestapt en hebben relatief snel beslist om voor Kwadro te gaan.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
We werden heel goed geholpen door Danny Debeer van Kwadro Ninove. Hij is eerder die week langs geweest om zicht te krijgen op ons project en was heel professioneel en vriendelijk. Tegen eind van diezelfde week had hij de offerte al klaar.
Die werd ons duidelijk toegelicht met info over de eventuele meerprijs ifv de opties die we wel of niet zouden nemen.
We hadden ook andere bedrijven gecontacteerd maar Danny heeft ons door zijn professionaliteit (hij was vroeger plaatser, dus is ook technisch onderlegd wat goed meegenomen is), klantvriendelijkheid en snelheid van handelen helemaal overtuigd om voor hen te kiezen.
Top ervaring!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
De volledige aanpak van de werkzaamheden was top! Zowel de soorten materialen, de opmetingen, de aanpassingen aan het gebouw en vooral de uitvoering zijn vlot, vriendelijk en professioneel uitgevoerd!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
De 2 keer dat ik samenwerk met Kwadro en wederom een fijne ervaring. Danny Debeer stond direct klaar voor ter plekke te adviseren, gevolgd door een correcte offerte en nauwe opvolging.
Alsook ging het over een urgente bestelling/plaatsing waarvoor ze ook het nodige hebben gedaan.
Een aanrader!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
heel positieve ervaring , goede en duidelijke uitleg bij de verkoop door Danny .
proper werk bij de plaatsing van de ramen , ook de binnen afwerking was heel proper afgewerkt .
de vliegentransparanten zijn achteraf geleverd na de plaatsing omdat deze fout waren .
heel goede communicatie hierover door wouter .
alles is nu geplaatst en tip top in orde !
een tevreden klant

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Deze week langs geweest bij Kwadro Ninove om onze deuren en ons schuifraam uit te kiezen. We werden geholpen door Danny Debeer. Super tevreden over de service! Danny nam echt de tijd voor ons en liet ons een uitgebreide keuze aan opties zien. Hij gaf duidelijke uitleg en dacht mee over wat het beste bij onze woning past. Dankzij zijn professionele aanpak en vriendelijke begeleiding hebben we met een gerust gevoel onze keuzes kunnen maken. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Onze ramen en deuren besteld bij Kwadro Ninove. Top ontvangst, en super goed geholpen door Danny Debeer. Aangename man met de ideale kennis van zijn producten. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Heel veel beloven maar je moet zo op je hoede zijn en de afwerking kan beter, siliconen slordig aangebracht en tot 2x toe in 1 maand terug moeten komen voor voor zaken te herstellen. Jammer.