Ik deed online een bestelling waar ik gratis vaatwastabletten bij kreeg. Bij de levering waren geen vaatwastabletten. Bij navraag wou de kassierster een goedkoper product, waar ik niets mee was,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Al sinds eind juli 2026 vraag ik al een btw factuur aan. Ik heb hier al voor gebeld en verschillende keren gemaild. Telkens krijg ik te horen dat het druk is en dat het binnen de 2 weken automatisch i... Se mere
Echt werkelijk, 8 van de 10 keer klopt de bon niet! En altijd in het nadeel van de klant. Gisteren ook weer, 2,- rekenen terwijl de koekjes 1,50 kosten. Ik vind dit niet normaal. Dus mensen check alti... Se mere
Online bestelling geplaatst. Geld onmiddellijk van de rekening, en enkel maar een orderbevestiging gekregen, verder niets.ondertussen had mijn bestelling hier al meer dan een week moeten zijn, maar ni... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kruidvat biedt een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod health & beautyartikelen. Daarnaast een verrassend assortiment branchevreemde producten, zoals foto's & fotoboeken, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis. Ons bedrijf heeft meer dan 1.000 winkels en meer dan 15.000 medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf halen om ons motto waar te maken: Steeds verrassend, altijd voordelig.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een online bestelling niet geleverd
Een online bestelling geplaatst. Mailtje ontvangen dat het geleverd is. Helaas. Geen pakketje ontvangen, noch een briefje waarop staat waar het dan wel geleverd is. Klantendienst gebeld. Meest onvriendelijke mens ooit aan de andere kant va de lijn. Het pakje moet 72u spoorloos zijn vooraleer ze verder kunnen. Dagje later terug gebeld naar klantenservice. Weer de meest vriendelijke persoon aan de andere kant van de lijn. Ze gaan het onderzoeken. Binnen twee weken weet ik meer. Ben benieuwd. Wat ik wel weet is dat ik daar nooit nog iets bestel.
Bestelling niet (tijdig) geleverd in Kortrijk.
Bestelling geplaatst die zou geleverd worden op 21 maart in Kruidvat, Lange Steenstraat te Kortrijk.
Op 23 maart nog steeds geen pakket in de winkel.
Winkelbediende deed niet eens de moeite om na te zien of het pakket al aangekomen was of wat er aan de hand was met de levering.
Pakket zal niet meer opgehaald worden en de centen die ik hierbij verlies kunnen ze misschien gebruiken om andere klanten beter te helpen.
Schandalige klantenservice.
Kassa medewerkster was heel onveleefd…
Kassa medewerkster was heel onveleefd en winkel was heel vuil
slechte en onbeleefde service klantendienst
Ik kocht al meermaals online, telkens verliep alles vlot en correct. Deze keer kreeg ik echter geen link voor de levering en werd mijn pakket ook niet geleverd. De klantendienst is amper te bereiken. Enkel telefonisch en met veel geduld geraak je binnen. De vrouw aan de lijn was weinig begripvol en gaf aan dat ik een andere leveringsdatum had aangevraagd en dus moest wachten? Nu een week verder belde ik (met veel geduld) weer. De vrouw zei dat ze begripvol was, maar klonk weinig echt. Mijn pakket zou terug een week opgeschoven worden, reden ongekend. Nu moet een interne dienst het probleem bekijken ...binnen de week. Nog steeds geen antwoord of oplossing. Toen ik mijn ergernis uitte legde ze gewoon de telefoon dicht. Kruidvat kan ok zijn, maar hun klantendienst en bereikbaarheid zijn verre van een hulp....
Petits prix mais gros problèmes
3 fois que je vais chercher ma commande et 3 fois qu on ne la trouve pas. Je demande un remboursement qui est refusé car le magasin où se trouve soit disant la commande est responsable.
On marche sur la tête
Ne tient pas leur promesse
Bonjour, j’ai eu plusieurs fois de mauvaises expériences avec la société Kruidvat.
Ils citent la livraison gratuite à domicile à partir d’une commande plus de 50€.
Comme je ne conduis pas et souhaite être livré chez moi, je commande avec ce système.
Mais en réalité, ils ne livrent pas à domicile malgré que je dépense plus de 50€ et je dois toujours aller chercher dans un point relais.
Je sais bien que ce problème vient de La Post-NL, mais alors Kruidvat doit retirer cette promesse de la livraison gratuite à domicile pour une commande plus de 50€, ou alors ils peuvent changer le transport comme B-Post qui fonctionne 10 sur 10!!
En tout cas, quand j’ai communiqué au service client, il n’y avait aucune excuse ni geste commercial.
Kruidvat ne tient pas leur promesse, et je vous suggère de ne pas commander en ligne.
Klantvriendenijkheid 0/10
Klantvriendenijkheid 0/10
Ik ging vandaag naar een kruidvatwinkel met mijn 2 kinderen, een baby van 4 maand en een peuter van 3 jaar.
Ten eerste kon ik bijna nergens passeren met mihn buggy en deed het personeel ook de moeite niet om even hun gerief waarmee ze aan het kuisen waren aan de kant te doen, er lag een volle vuilniszak in het midden van het gangpad en ik heb deze zelf aan de kant moeten doen om te kunnen passeren, terwijl de medewerker erop stond te kijken.
Had net voor 65 euro gekocht toen mijn peuter zei dat ze naar het toilet moest. Aan twee medewerkers gevraagd en telkens naar iemand anders doorgestuurd. Uiteindelijk toch geweigerd, mijn peuter, met medische problemen, heeft dus uiteindelijk in haar broek gedaan omdat ze te lang moest wachten.
Heel triest en 0 empathie. Deze kruidvat is het dichtst bij ons thuis maar daar ga ik dus NOOIT meer!
Impossible d annuler une commande
Gros problème avec les commandes internet on ne peut pas annuler même après 5 minutes très dommage une erreur Fatale
Pas de bon service comme amazon a un bon service
Rude behavior from staff
A staff member/security guard was standing near the entrance and the checkout area and constantly approached customers in an uncomfortable and unprofessional manner. She made inappropriate comments, took items out of customers’ hands, and spoke to people in a way that felt intimidating rather than helpful. This behavior made both myself and other customers feel very uncomfortable in the store.
Schande
Ik heb een bestelling online geplaatst om thuis bezorgd te worden. Zullen ze het naar mijn oud adres sturen. Ik kijk online om het adres te veranderen... je krijgt een bot die zegt dat je moet bellen. Ik bel 45 min tot het mijn beurt is. Krijg ik iemand aan de telefoon die zegt dat ze het niet kan wijzigen of annuleren. Dus met andere woorden geld kwijt. Echt schandalig!!
C'est dommage qu'on sait pas mettre 0…
C'est dommage qu'on sait pas mettre 0 étoiles , après avoir fait développé des photos chez kruidtvat a l'ouverture de l'enveloppe photo je constate que toutes les photos sont avec des tâches blanches comme ci la personne sur photo avait été brûlé c'est affreux. J'ai demandé un remboursement ont ma refuser plus jamais je développerais des photos chez kruidtvat
Vendeur raciste qui le montre bien !
Le vendeur en caisse cet après midi du 20/01 est juste scandaleux : "Madame pour votre promo vous devez avoir la carte. Je vous mets de côté le temps de votre recherche". Jusque là, normal. Et le vendeur est doux et poli.
Pendant la recherche, ce même vendeur, parle en Arabe avec une cliente et demande dans la file "quelqu'un peut il faire scanner sa carte pour les promo de Madame?".
Je suis choquée par cette attitude et lui fais savoir que je n'ai pas eu cette chance. Ça doit être parce que je suis trop blonde à son goût !
Je ne mettrai plus jamais un pied dans ce Kruidvat.
Le manque de respect
Deja les vigile il crois trop que les jeunes vole alors qu'au name on pas que sa a faire manque de respect quil y a en vers les arabes et il aime trop crié sur les jeunes j'aimerais que tout cela change
Pakket is op weg naar mijn…
Pakket is op weg naar mijn thuisadres...ineens wordt dit retour verzonden terug naar de afzender...zonder reden en dan doen ze geen nalevering voor de klant om de producten alsnog bij de klant te krijgen. Triestig, GEEN SERVICE!
Je n'ai jamais vu une telle enseigne…
Je n'ai jamais vu une telle enseigne prendre les clients pour des idiots!!!!
Ce n'est jamais de leur faute
C'était la dernière fois que je commande ou que j'aille en magasin !!!!
Klantendienst ‘0’ onbereikbaar.
Aankoop Cup soep doos met stukje plastiek in soeppoeder. Onmogelijk mail ter sturen met foto’s. Antwoordapparaat Kiki. ‘stel u vraag anders’ droevig.
Jaren vaste client bij kruidvat en…
Jaren vaste client bij kruidvat en ondanks een paar kleine incidenten altijd teruggekomen maar naar vanaag twijfel ik of ik nog wel naar de Kruidvat ga. Ik weet niet of hun er zelf iets aan kunnen doen maar wat er gebeurd is heeft mij wel tegen het zere been geschopt.
Ik kreeg bericht dat de Kruidvat op lego 50 procent korting had vandaag.Dit kon echter alleen online. Ik ging naar de website en deed een doosje in mijn winkelmand maar wou even verder kijken of ik nog iets anders zag. Ik ging daarna naar de winkelmand om af te rekenen maar de website liep opeens still en daarna was mijn winkelmand leeg en de doos uitverkocht. Ik vind zel als iemand de doos in het mandje heeft dat niemand anders doe moet kunnen pakken of dat de site hoort vast te lopen. Eerst wou ik het laten zitten maar het zat me toch niet lekker en daarom nam ik het besluit de Kruidvat zelf te bellen. Daar krijg ik contact met (AI?) Kiki die vroeg waarvoor ik belde. Ik gaf eerst aan website wat de bot niet snapte en andere zoekwoorden zoals bestelling snapte ze ook niet. Toen ik even later belde om 10:00 uur krijg ik ook nog erbij te horen dat er niemand aanwezig was. Om 10:00 uur op een gewone werkdag. Ik had het zelf misschien ook wat anders moeten aanpakken maar de klantonvriendelijkheid van de Kruidvat valt mij al langer tegen met dit het zoveelste voorbeeld. Het had ze gesierd als ze voor diegene zoals ik een bon zouden schrijven zodat we later als de lego misschien terugkomt nog dezelfde korting krijgen, zoals ze dat ook in de winkel doen bij bepaalde acties. Ik wacht het even af, ik hoop dat Kruidvat wel op dit bericht reageert.
Hele slechte service in de winkel Panningen
Ik heb online een bestelling geplaatst bij Kruidvat Panningen om dit in de winkel af te halen. Vervolgens krijg ik nooit een afhaalbewijs, dus ben ik zelf maar naar de winkel gegaan. Toen heb ik de bestelling meegekregen en ze verontschuldigde zich dat die niet ingescand was (hierdoor kreeg ik geen afhaalbewijs.
Vervolgens blijkt dat de bestelling niet klopt en dat alle verpakkingen vies waren aan de buitenkant. (die had ik helaas al schoongemaakt voordat ik erachter kwam dat de bestelling niet klopte)
Toen ben ik een dag later terug gegaan naar de winkel en bleek dat ze 1 artikel niet meer op voorraad hadden. tja dit was dan maar mijn eigen probleem ze boden mij geen duidelijke oplossingen. ook heb ik aangegeven dat de producten vies waren aan de buitenkant, maar hier kijk die niet eens naar en kreeg ik geen reactie op.
Plus jamais !
Plus jamais !
Ce jour, je vais avec ma fille chez Kruidvat Genappe. Comme d’habitude, personne à la caisse. Nous attendons… Personne… J’essaie de faire sonner l’alarme de l’entrée en bougeant mon sac de produits… RIEN… Nous aurions pu sortir sans problème. On appelle … personne. Je crie un peu plus fort et enfin, une jeune fille brune arrive , un sourire arrogant comme si tout cela était normal.
Je lui signale que nous aurions pu sortir sans payer car l’alarme n’a pas fonctionné.
Réponse avec un grand sourire : « Mais je vous en prie ». Elle nous rit au nez directement.
Ma fille avait un cadeau à recevoir. En repartant, elle répond « ben, y’en a plus ».
Nous lui signalons que c’est comme d’habitude à Genappe . Elle a l’air de se moquer encore de nous avec son sourire arrogant…. C' est la deuxième fois que ça arrive à Genappe et aucune solution de remplacement.
Résultat, j’ai tout laissé sur le comptoir.
Comment peut-on vendre en étant d’une telle désinvolture, d’une arrogance extrême (regardez les vidéos si vous en avez!) car se faire rire au nez n’est vraiment pas des plus agréables.
Je ne sais pas si on lui a appris la politesse et dit de respecter le client. En tout cas, moi, patron, c’est un avertissement direct.
Fini Kruidvat de Genappe car c’est le pire magasin avec le pire service.
online bestellen...
online bestellen.... afhalen in Diest , bleek de doos leeg te zijn . een discussie , het leek of ze ons niet geloofde ondanks wij er trouwe klant zijn. nu weken later nog steeds een discussie , en nog steeds geen geld of een te goed bon gehad . het was bedoeld als kadotje onder de kerstboon. niest dus . wij gaan wel elders . ik geef het nof 7 werkdagen de kans , zoniet zal dit bericht op alle revieuws verschijnen bij elke winkel .
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.