kodypremium.pl Anmeldelser 192

TrustScore 1.5 ud af 5

1,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pomyliłem kiedys stronę kodypremium.pl z kodyfine.pl . Kodypremium.pl nawet nie wysłali zamówienia, wiec nie ma co opisywac, po prostu zostałem oszukany. Brak też mozliwosci kontaktu zeby rozwi... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kodypremium albo polskie-kody to oszusci. Kupiłem klucz do gamepass. Klucz nie działał na reklamacje odpowiedzieli że klucz aktowali za mnie na innym koncie i podali mi login i hasło do tego konta. N... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

zŁODZIEJSTWO, KUPIŁEM 2 KODY NA YOUTUBE PREMIUM NA PRÓBE, ZA MAŁE PIENIADZE W ODSTEPIE KILKU MIESIECY , WZGLEDNIE ZA 16 I 18 ZŁ. W obu wypadkach wyslali mi nieprawidłowe kody ktore nijak nie wchodzą.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zakupiłem kod na xbox game pass ultimate na dwa miesiące. Po jego otrzymaniu okazało się, że kod jest już zużyty. Po wysłaniu mail'a otrzymałem login i hasło do konta Microsoftu z instrukcją ustawieni... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Stripklub

Skrevet af virksomheden

Najtańsze premium w internecie!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 4 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Oszuści, nie kupować!

Zakupiłem w tym sklepie kod do usługi YouTube Premium 3 miesiące, kod wysłano mi po ok. 6 godzinach od zakupu. Chcąc użyć kodu okazało się, że jest on nieprawidłowy. Kodypremum.pl oszukało mnie na 19 zł. Nie odpisują ani na maile ani na wysłany formularz zgłoszeniowy. ODRADZAM!

22. september 2024

Oszuści

Oszuści! Subskrycja wygasła po dwóch miesiącach a miała być na dwa lata. Zero odpowiedzi na maila. Brak jakiegokolwiek kontaktu.

13. september 2024

UWAGA OSZUSCI !!!

UWAGA OSZUSCI !!!
Banda oszustów i naciągaczy, wysilają niedziałający kod po kilku dniach od wpłaty, na reklamacje i maile (20szt.) w ogóle nie odpowiadają - pieniądze przepadły. Należałoby ich zgłosić gdzie trzeba i ja to zrobię o ile nikt tego nie zrobił wcześniej.

17. august 2024

Zakupiłem dostęp do Spotify na 90dni

Zakupiłem dostęp do Spotify na 90dni. Przed końcem pierwszego miesiąca w apce pojawił się komunikat o potrzebie przedłużenia dostępu. Udalo mi sie skontaktować elektronicznie z kodypremium.pl. Otrzymałem nowe dane, ale sytuacja z usługą powtórzyła sie kolejny raz. Niestety reklamacja usługi pozostała bez odpowiedzi ze strony kodypremium.pl. TOTALNY BRAK KONTAKTU!!! Dla mnie to zwykli oszuści. Nie polecam.

1. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

[Zamówienie 8433] (8 lipca 2024)

[Zamówienie 8433] (8 lipca 2024)

Niestety kupiony kod nie dotarł, pomimo próśb o dostarczenie kodu lub zwrotu pieniędzy zero kontaktu, takich ludzi jak Wy powinno się zamykać za wyłudzenia pieniędzy, czekam na zwrot pieniędzy do końca dnia, jeżeli nie uzyskam zwrotu, zgłoszę sprawę w miejsce, gdzie zrobią z Wami porządek prawny.

10.07
Aktualizacja, kod dotarł, jednak nie działa, zgłosiłem to do supportu, ale zero odzewu, dramat.

8. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Już drugi raz zostałem oszukany

Już drugi raz zostałem oszukany, nie zauważyłem drugim razem ,że to ci sami oszuści. Nie dostałem działającego kodu, dodatkowo wysyłają na siłę jakieś aktywowane konta ,które w dodatku też nie działają , porostu typowe zbycie żeby w końcu się poddać i nie oddac pieniędzy z oszustwa. Stanowczo odradzam. Niestety takich złodziei coraz więcej. A ich system odpisywania na wiadomości to poprostu kpina i szczyt oszustwa.

30. juni 2024

Dzień dobry,
Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii.

Pańska opinia nie dotyczy naszej strony KODYPREMIUM.PL. Nigdy nie wysyłamy pre-aktywnych kont pod inne usługi.

Bardzo prosimy o usunięcie krzywdzącej nas opinii.

Taniekodypremium.pl- oszuści!

Taniekodypremium.pl żerują na podobnej nazwie- niestety są to oszuści. Otrzymany kod nie działa, a po napisaniu do supportu otrzymałem wiadomość, że sami kod aktywowali na utworzonym przez siebie koncie, o czym przy zakupie w ogóle nie było mowy. Nie ma to sensu, ponieważ w tej sytuacji nie ma się dostępu do swoich zapisów w grach, ale właściciel strony zapewne zdaje sobie z tego sprawę i oszukuje klientów z pełną premedytacją. Podany na stronie NIP nie widnieje w żadnej bazie, więc jest to fikcyjna firma z fikcyjnym produktem i szczerze nie mam pojęcia czemu gość nie ma jeszcze z tego tytułu konsekwencji prawnych. Przestrzegam wszystkich, bo skoro ja swoich pieniędzy już nie odzyskam, to może chociaż inni nie wzbogacą człowieka, którego biznes opiera się na oszustwie.

1. juli 2024

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za zauważenie istotnego problemu, z którym zmagamy się jako KODYPREMIUM.PL od długiego czasu.

Niestety inne, nie uczciwe firmy wystawiają swoje oferty, KTÓRE SĄ JAWNYM OSZÓSTWEM. Konkurencja ta korzysta z nazw podobnych do naszych. Niestety nie mamy mocy by cokolwiek z tym robić. Bardzo prosimy państwa o uważność podczas zakupów. Żadne inne strony nie oferują działających usług takich jak nasza!

Taniekodypremium pl

Taniekodypremium pl to zwykli oszusci- jesli to nie jest to samo co wy, to jako firma uczciwa powinniście zareagować i zgłosić ich do odpowiednich instytucji bo z tego co widze wiele osób zostalo oszukanych, włącznie ze mna. Nie maja tez strony gdzie nożna im wystawić opinie, zadnego adresu i jedyny kontakt jest mailowy.

21. juni 2024

Banda oszustów

Banda oszustów, kupiłem u nich gamepass dali mi zużyty kod, pisząc do nich na maila dostałem 2 razy taka sama odpowiedź. " W związku że nie mógł Pan/Pani aktywować kodu to kod aktywowaliśmy już na podanym koncie. Wystarczy się zalogować i można korzystać już z usługi " nie polecam tej strony, czekam ponad 3 dni i nic jeden mail dziennie i nic..

30. maj 2024

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za wyrażenie opinii.

Niestety opinia NIE DOTYCZY NAS. W OSTATNIM CZASIE NIE ZREAZLIZOWALIŚMY ŻADNEGO ZAMÓWIENIA ZAWIERAJĄCEGO GAME PASS!!!

Prawdopodobnie pomylił Pan serwis sprzedażowy, a teraz pisze Pan opinie na naszej stronie.

Wysłaliśmy do Pana zgłoszenie poprzez Truspilot o udzielenie dodatkowych informacji, które pomogły by odnaleźć Pana rzekome zamówienie w naszym systemie.

PROSIMY O USUNIĘCIE NIE DOTYCZĄCEJ NAS OPINII Z NASZEJ STRONY!!!

Zespół KodyPremium

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.