kodypremium.pl Anmeldelser 192

TrustScore 1.5 ud af 5

1,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pomyliłem kiedys stronę kodypremium.pl z kodyfine.pl . Kodypremium.pl nawet nie wysłali zamówienia, wiec nie ma co opisywac, po prostu zostałem oszukany. Brak też mozliwosci kontaktu zeby rozwi... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kodypremium albo polskie-kody to oszusci. Kupiłem klucz do gamepass. Klucz nie działał na reklamacje odpowiedzieli że klucz aktowali za mnie na innym koncie i podali mi login i hasło do tego konta. N... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

zŁODZIEJSTWO, KUPIŁEM 2 KODY NA YOUTUBE PREMIUM NA PRÓBE, ZA MAŁE PIENIADZE W ODSTEPIE KILKU MIESIECY , WZGLEDNIE ZA 16 I 18 ZŁ. W obu wypadkach wyslali mi nieprawidłowe kody ktore nijak nie wchodzą.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zakupiłem kod na xbox game pass ultimate na dwa miesiące. Po jego otrzymaniu okazało się, że kod jest już zużyty. Po wysłaniu mail'a otrzymałem login i hasło do konta Microsoftu z instrukcją ustawieni... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Stripklub

Skrevet af virksomheden

Najtańsze premium w internecie!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 4 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

kodypremium.pl - nie ma pieniędzy i kontaktu

Potwierdzam opinię poprzednika.
Fragment regulaminu:
"Zamówienia realizowane są automatycznie do 10 minut od zaksięgowania pieniędzy[...]".

Czekam juz 27 godzin i w żaden sposób nie ma kontaktu z tą firmą, na żadnego maila ani formularz nie odpowiadają. Pieniądze wzięli, usługi nie wykonali.
I dalsze ciekawostki:
"KodyPremium.pl jest odpowiedzialne za dostarczenie kodu, ale nie odpowiada za jego działanie lub ważność."

"KodyPremium.pl nie odpowiada za wynik rozpatrzenia reklamacji, więc kupującemu nie przysługują żadne roszczenia względem kodypremium.pl dot. wyniku reklamacji lub zwrotu środków"

Wyślę regulamin do UOKIK i zobaczę co Oni na to.

EDIT: 02.06.2024
Otrzymałem zamówienie. Z dużym opóźnieniem, ale w końcu dostałem i działa. Jeśli macie cierpliwość, to można kupować.

30. maj 2024

Dzień dobry,
Bardzo przepraszamy za wynikłe opóźnienie! Tak jak opisaliśmy Panu w wiadomości prywatnej.

Dokładamy wszelkich starań by realizacja zamówień przebiegała sprawnie.

Zespół KodyPremium

Scam

Nie będe owijał w bawełnę. Ojebali mnie na 20 złotych od 2 dni czekam na kod a na pytanie gdzie jest kod nadal nie otrzymałem odpowiedzi scam

6. maj 2024

minus

Cóż powiedzieć. Przez tydzień od zakupu (a miał być kod w 10 minut), nie wysłano kodu doładowania youtube, ani nie odpowiedzieli na moje kilka meili z pytaniem o zakup. Nie zależy mi na dawaniu negatywnych opinii, ale jak to inaczej nazwać, jak nie oszustwem.

11. april 2024

Oszusty!!

Oszusty!!! Chce przestrzec przed wydaniem w bloto pieniedzy wykupilam netfflixa na 60dni masakra kaske szybko zapierdzielilo ale zadnego kodu ani hasla nic... ich strona dziala tylko do wykupienia potem nawet nie mozna wyslac wiadomosci o problemie poblokowane. Zlodzieje

25. marts 2024

Dzień dobry,
Prosimy o zaprzestanie siania nie prawdy na NASZ TEMAT!

Nie oferujemy kont NETFLIX, HBO, DISNEY+.

Kupujecie Państwo konta u naszej nie uczciwej konkurencji, która wykorzystuje nasze dobre imię do swoich praktyk.

Prosimy o czytanie, sprawdzanie na jakiej stronie robicie zakupy, a tym bardziej komu wystawiacie potem opinie.

Prosimy o usunięcie opinii.

Zespół KodyPremium

KodyPremium.pl to oszustwo

KodyPremium.pl nie odpowiada za wynik rozpatrzenia reklamacji, więc kupującemu nie przysługują żadne roszczenia względem kodypremium.pl dot. wyniku reklamacji lub zwrotu środków.

Tyle w temacie na temat niedziałających kodów. Nie polecam

6. marts 2024

Beznadziejny support

3 lutego kupiłem konto minecraft, następnego dnia dostałem hasło oraz maila które nie działa!
pisałem do supportu ale do dziś mi nie odpisują!
Tragedia...

4. februar 2024

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM OSZUSTÓW

Porażka. Jutro udaję się na Komendę Policji w Gdańsku. W dupie mam te wydane 20 zł, ale mam nadzieję, że więcej ludzi nie oszukacie. Nie otrzymałam kodu do Youtube Premium na 3 miesiące + Youtube Music. Nie polecam, zero kontaktu po opłaceniu transakcji, nie odpisują na maile, messengerze.

26. januar 2024

Dzień dobry,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Wszystkie zamówienia zostały zrealizowane, więc jeśli Pani nie otrzymała swojego zamówienia, bardzo proszę o przesłanie meila na kontakt@kodypremium.pl z taką, którą informacją.

Co do wiadomości. Nasz system automatycznie kategoryzuje i odpowiada na wiadomości, które do nas przychodzą, więc prosimy o postępowanie zgodnie z regulaminem (również związanym z ewen. reklamacjami), gdzie dokładnie opisujemy jak należy nadać do nas wiadomość, tak by otrzymać na nią odpowiedź.

Czekamy na Pani wiadomość!

Zespół KodyPremium.pl

Kod do youtube premium

Kod do youtube premium który dostałem był wykorzystany. Zero odpowiedzi na maile z reklamacją, a już tydzień temu pisałem do nich...

15. januar 2024

NIE POLECAM

Nie polecam...Konto Spotify nie działa,HBO MAX miał być login i hasło,a dostałem doładowanie VODPANEL.Zero kontaktu ze strony sprzedającego po zgłoszeniu reklamacji, także to były moje 2 pierwsze i ostatnie zamówienia na tej stronie.NIE POLECAM!!!

7. januar 2024

Dzień dobry,
Dziękujemy za opisanie swoich odczuć, jednakże opinia nie dot. nas. Nie oferujemy ŻADNYCH kont HBO MAX, tym bardziej niczego powiązanego z VOD PANEL!!!

Prosimy o usunięcie krzywdzącej nas opinii, która nie jest powiązana z naszymi działaniami.

Kody do Youtube Premium nie działają

Kody do Youtube Premium nie działają. Kilkukrotne zgłoszenie problemu , bez odpowiedzi. Przez 3 tygodnie żadnej reakcji. Zapłacone bez realizacji zamówienia. Konkurencja oferuje zdecydowanie lepszą usługę.

18. december 2023

Czy to zgodne z prawem?

Sugeruja uzyc skrzynki innej niz gmail, zeby bylo sprawniej. Do czasu przelania pieniedzy kontakt z ich strony jest natychmiastowy. Gdy tylko zaplacisz sprawa sie odwraca. Zalecam czytac regulamin przed zaplatą. Wg mnie nie do konca jest to zgodne z litera prawa w polsce, ale to będzie weryfikowane jesli wciagu 24h nie otrzymam chocby kontaktu zwrotnego ws braku realizacji zamowienia

18. januar 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.