Pomyliłem kiedys stronę kodypremium.pl z kodyfine.pl . Kodypremium.pl nawet nie wysłali zamówienia, wiec nie ma co opisywac, po prostu zostałem oszukany. Brak też mozliwosci kontaktu zeby rozwi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Kodypremium albo polskie-kody to oszusci. Kupiłem klucz do gamepass. Klucz nie działał na reklamacje odpowiedzieli że klucz aktowali za mnie na innym koncie i podali mi login i hasło do tego konta. N... Se mere
Virksomheden har svaret
zŁODZIEJSTWO, KUPIŁEM 2 KODY NA YOUTUBE PREMIUM NA PRÓBE, ZA MAŁE PIENIADZE W ODSTEPIE KILKU MIESIECY , WZGLEDNIE ZA 16 I 18 ZŁ. W obu wypadkach wyslali mi nieprawidłowe kody ktore nijak nie wchodzą.... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Najtańsze premium w internecie!
Kontaktoplysninger
Polen
- kodypremium.pl
Har besvaret 4 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dałabym zero gwiazdek
Dałabym zero gwiazdek, ale się nie da. Zwykli oszuści. 2 listopada kupiłam dostęp do YouTube na 3 miesiące. 29 złotych po prostu ukradli! Dostałam kod, który był nieprawidłowy. Od soboty żadnej informacji zwrotnej, wysłałam kilka wiadomości mail. Ostrzegam przed tymi oszustami.
Oszustwo - gamepas
Oszustwo. Zamiast kodu gamepass podają dane do logowania na konto gdzie jest dodanych ponad 20 urządzeń i wywala co kilka sekund z gry. Brak odzewu na maile.

Besvarelse fra kodypremium.pl
zwykli oszuści pisałem 10 razy o zwrot…
zwykli oszuści pisałem 10 razy o zwrot pieniędzy nie dostałem ani jednej odpowiedzi numer zamówienia #6257 sprawa trafiła na policję
Niedziałający kod praktycznie zero…
Niedziałający kod praktycznie zero kontaktu z klientem od wczoraj zadnego odzewu od firmy masakra
Konto na siłę
Dostajemy na siłę konto później już nie ma jak się skontaktować z sprzedawca ma w dupie bo sprzedał nie odpisuje jeszcze poczekam trochę ale chyba będzie trzeba iść na policję bo to siły nie ma żeby się dopisać do gościa nie wierzcie w sklep e-kodypremium.pl i nie przelecieć się jak ja czy inni ludzie masę problemów i tyle

Kod na YouTube Premium wykorzystany
Kod na YouTube Premium wykorzystany, brak odpowiedzi na jakikolwiek kontakt.
Zdecydowanie odradzam
Nie polecam, wykupiłam dostęp do Spotify , nie dostałam żadnego kodu , na wiadomości e-mail nikt nie odpowiada . To jest kolejny raz jak ta firma mnie oszukała ! Zwykli naciągacze!
Zakup xbox game pass ultimate
Zakupiłem kod na xbox game pass ultimate na dwa miesiące. Po jego otrzymaniu okazało się, że kod jest już zużyty. Po wysłaniu mail'a otrzymałem login i hasło do konta Microsoftu z instrukcją ustawienia konta xbox jako główne na konsoli (której nie posiadam, zakupiłem na PC). Po zalogowaniu okazało się, że subskrypcja jest ważna jeszcze 4 tygodnie. Odradzam korzystania z tej strony.

Besvarelse fra kodypremium.pl
kupiłem kod do Tidal i otrzymałem
kupiłem kod do Tidal i otrzymałem. Korzystałem z promocji na rok. Wcześniej też kupiłem youtube. Nie mam zastrzeżeń!

moge polecić
moge polecić. Korzystałam z promocji tidal. Konto otrzymałam. Zakup w przystępnej cenie 🤩

Besvarelse fra kodypremium.pl
UWAGA OSZUŚCI !!!!!!Firma oszukuje…
UWAGA OSZUŚCI !!!!!!Firma oszukuje klientów poprzez przekazanie kodu klientowi niby na rok lecz kod wygasa po 3 miesiącach gdzie po złożeniu reklamacji nie ma odzewu i klient pozostaje że zwykłym kontem zamiast PREMIUM .
NIE POLECAM !!!!
stała klientka
stała klientka, polecam you tube oraz Spotify. Reszty nie miałem jeszcze okazji zakupić i testować.

Nie działa
Nie działa, reklamacja złożona ale nikt nie raczy odpisać.
super serwis
super serwis, fajna oferta usług jak spotify i tidal. Ja zdecydowanie wybrałem Tidal. Kiedyś miałem u firmy kupiony Spotify na miesiąc i było super

Oszustwo!!!
Oszustwo!!!
Zakupiony kod na Spotify nie dotarł a jakiekolwiek próby kontaktu pozostają bez odpowiedzi.
Nie polecam.
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE !!!!
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE !!!!
Firma sprzedaje abonament na rok po czym jak usługa przestaje działać po 3 miesiącach brak kontaktu w tej sprawie mimo nieustannych zgłoszeń .
Ja polecam
Ja polecam, czytałem opinie moich poprzedników i albo spotyka mnie szczęście, że w przypadku moich zamówień nie wystąpiły problemy, albo coś jest nie tak.
Jedyne co powiem po sobie. Współpraca z serwisem kodypremium jest dla mnie UDANA ;)

Zwykły scam
Robią w chuja ludzi. Omijać szerokim łukiem. Pozdrawiam
Przyłanczam się do opini że to wielkie…
Przyłanczam się do opini że to wielkie OSZUSTWO. Kupiłem u nich kod do yutube premium za 18 zł. Kod wadliwy.Zgłaszałem problem kilku krotnie.Bez jakiejkolwiek reakcji.Stanowczo odradzam i ostrzegam.Takie działania powinny być karane ! a strona dawno zamknięta.APBWO
Potwierdzam negatywne opinie
Potwierdzam negatywne opinie. Przysłany kod YT nie działa. Drugi zakupiony produkt w ogóle nie został dostarczony. Wszystkie kanały kontaktu takie jak mail i formularz kontaktowy bez odzewu. Porażka, a właściwie to już nosi znamiona oszustwa. Zdecydowanie nie polecam.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.