Interessant at møde alle vinbønderne, og få mulighed for at smage andre vine, end dem man kender. Godt og overskueligt setup Savnede muligheden for at købe mindre end 6 flasker af hver Og ville g... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, Danmark
- info@kobaj.com
- kobaj.com
Svarer typisk inden for 2 uger
Tjaa
Tjaa, hvad skal jeg skrive som ikke er skrevet over de sidste 10-20 anmeldelser. Har brugt Kobaj i mange år, og vinen de sælger fejler ikke noget, og det får de en stjerne for. Men deres eksekvering af drift, kunder og service er stort set ikke eksisterende nu. der svares efter meget lang tid på mails, og som regel først efter man har gensendt sin mail. Priser til en messe må vel forventes at være forhandlet ned til det sublime, med det store fremmøde der forventes, at selvsamme vin kommer ud 30-40% billigere en måned efter messen, er for mig næsten som og stå foran kunderne og sige " vi er ligeglade med jer", vi gør som det passer os. Vores vinklub stopper også hos Kobaj...vi mangler bare lige de sidste flasker, bestilt d. 3 april...fra Italien, som jo ligger vildt langt væk....9. juli 2025, der kommer stadig ingen vin fra dem, og ingen info om leveringsdato. Begynder så småt at tænke, at dette firma er gået i scam mode...?

Besvarelse fra KOBAJ.com
Kobaj har svært med svar på mail og moms faktura
Kobaj er en god ide.
Deres vin OK og ingen telefon nummer, og ingen tilsending af faktura, til trods for 3 rykkere. Svært ved angive moms på faktura. Kobaj eget sted, lukket dør uden åbningstider. Dog åbnede de langt om længe der jeg skulle hente vin. Fik faktura på stedet for de sidste 2 køb - "det brugte de ikke og havde fået nyt system etc". 3-4 medarbejdere som absolut ikke havde travlt. Som erfaren vin køber begynder flaskerne af klirre af - ja hvad skal man sige!?

Besvarelse fra KOBAJ.com
Surt show at opsige abonnement
Har siden midten af marts gentagne gange forsøgt at opsige mit abonnement på en månedlig kasse vin.
Jeg har ikke fået nogensomhelst respons og betalingen for kassen trækkes fremdeles en gang i måneden hvorefter jeg modtager kassen.
Jeg har nu, efter samråd med min bank, spærret mit betalingskort for at få stoppet leveringen fra Kobaj. Nu kan jeg så bruge et par aftener på at flytte alle de andre betalingsaftaler der var tilknyttet kortet, over på et andet kort. Øv, øv, og atter øv!

Sløjt
Bestilte to kasser vin (samme producent på smagning i april). Start maj fik jeg den ene kasse. Har skrevet flere gange til Kobaj men det er som at skrive ud i intetheden. Intet svar og umuligt at ringe.

Opsigelse af vinabonnement
Hej Kobaj!
Nu har jeg 2 gange skrevet til Jer for at opsige mit månedlige vinabonnement hos Jer uden at få bekræftelse på opsigelsen.
En gang i april måned og senest den 20. maj 2025
Grunden til opsigelsen er at vi synes at vinleveringerne har været af svingende karakter, samt at der har været lovet en flaske champagne i hver månedlige levering. I en enkelt levering har der ikke været den lovede champagne.
En enkelt gang har der været en vin som har været aldeles udrikkelig
På trods af opsigelsen er der ligenu en abonnementspakke på vej til os som vi faktisk ikke havde ønsket.
Jeg har også forsøgt at ringe til Jer, men I har valgt ikke at yde kundeservice pr telefon, hvilket er utilfredstillende især fordi I ikke svarer på de mails jeg har sendt til Jer
Jeg vil godt bede om en bekræftelse på at vores abonnement skal stoppe med det samme
Niels Borg-Østerlin

Besvarelse fra KOBAJ.com
I forbindelse med vinfestivalen 4-5…
I forbindelse med vinfestivalen 4-5 april, bestilte og betalte vi for 18 flasker vin, vi har dog kun modtaget de 9 flasker, de resterende 9 flasker mangler vi.
Ingen efterfølgende ordrestatus, ingen svar til ved henvendelse og vi er derefter efterladt helt uden viden, om hvorvidt de resterende flasker nogensinde dukker op. Kan derfor kun anbefale IKKE at købe ved KOBAJ eller deltage i fremtidige vinfestivaler de måtte arrangere.

Uacceptabel service – Undgå Kobaj.com
Jeg lagde en bestilling hos Kobaj.com efter en vinsmagning i begyndelsen af april. Nu er det slutningen af maj, og oplevelsen har været fuldstændig uacceptabel.
Kun halvdelen af min ordre er blevet leveret — og det endda forsinket. Den resterende del af ordren mangler stadig, uden nogen form for opdatering, undskyldning eller forklaring. Den lovede leveringstid er for længst overskredet, og Kobaj.com har ikke taget nogen som helst initiativ til at kommunikere eller løse problemet.
Det er ekstremt uprofessionelt og respektløst over for betalende kunder.
Jeg kan på det kraftigste fraråde at handle hos Kobaj.com. Den manglende pålidelighed, gennemsigtighed og kundeservice gør, at jeg aldrig vil bestille hos dem igen.

Nem og enkel koncept
Nemt og overskuelig koncept , har ordret mange gange og altid oplevet sublim service og levering til lovet tidspunkt.
Kan absolut snbefales
Virkelig fine varer og service.
Utilfredsstillende oplevelse
Utilfredsstillende oplevelse. Ingen svar på flere e-mails som opfølgning på vin jeg ikke har fået som jeg bestilte til vinfestival for omkring 2 måneder siden.
P.S. jeg er “fast” kunde hos Kobaj da jeg godt kan lide konceptet men det er nok sidste gang med så lang leveringstid og ingen svar

Besvarelse fra KOBAJ.com
Ødelagt vin, ingen levering og intet svar
I bedste fald en meget amatøragtig virksomhed - i værste fald svindel…!
Bestilte vin i forbindelse med vinsmagning afholdt af Kobaj.
På dagen (4. maj) hvor leveringen skal ske får jeg en SMS fra fragtfirmaet om at pakken er gået i stykker og at Kobaj vil kontakte mig med mere info.
Jeg hører derefter intet fra Kobaj og har efterfølgende sendt tre mails de seneste tre uger, uden at få svar på en eneste af dem.
Som kunde står jeg tilbage med info om, at vinen er gået i stykker, men uden svar fra virksomheden på, hvordan om om de har tænkt sig at sende ny vin eller refundere mine penge.
Uacceptabelt….

Besvarelse fra KOBAJ.com
Det er meget frustrerende at i ikke…
Det er meget frustrerende at i ikke svarer mails, har sendt en mail til jer for over en uge siden og ingen svar, selvom i lover svar inden for 1 til 3 hverdage.

Besvarelse fra KOBAJ.com
Jeg bliver bekymret når jeg læser…
Jeg bliver bekymret når jeg læser herinde. Kobaj venligst svar på mine mails.
Update 16.5. Så kom der hul igennem. Håber det er pga travlhed.

Ingen svar og ingen vin.
Ingen svar og ingen vin.
Jeg bestilte en mystery kasse d. 18 april.
Her snart en måned efter er pengene trukket, men jeg har ikke set skyggen af vin.
Jeg har prøvet og skrive 2 gange, begge uden svar.
Det er heller ikke muligt at ringe til dem.
Så ja, det virker til, at jeg har blevet snydt.

Besvarelse fra KOBAJ.com
Ingen kontakt til og fra Kobaj
Deltog i samkøb 4960 med afhentning den 25/4. halvdelen af varene var ikke hjemme. Fik besked om at jeg senest ugen efter ville modtage besked om hvornår resten ville blive eftersendt. Har endnu ikke hørt noget fra Kobaj. Det er ikke muligt at ringe til virksomheden. Har forsøgt at skrive til dem 2 gange. Der står på deres hjemmeside at de svarer inden for 1-3 dage!!!
Jeg har tidligere deltaget i flere samkøb, men det her er for ringe. Dårlig behandling af trofaste kunder

Besvarelse fra KOBAJ.com
Afventer en bestilling bestilt på…
Afventer en bestilling bestilt på vinmesse for 4 uger siden, er betalt men intet hørt. Kan ikke komme i kontakt med dem kun på mail og den svarer de ikke. Må jeg får det jeg har købt?

Afholdt vinsmagning
Tilbage melding på netop afholdte vinsmagning i tunnel fabrikken må være at intet fungeret for jer, alle rødvine var iskolde, der var ikke vand i de store beholder, der var intet brød, men nogle kiks som kun holdt i 20 minutter derefter intet, i forhold til den afholdte vinsmag i Hellerup hvor alt fungeret var det her en virkelig ringe vinsmagning

Besvarelse fra KOBAJ.com
Har handlet ved Kobaj mere end 50 gange…
Har handlet ved Kobaj mere end 50 gange og aldrig blevet skuffet.
Selv når man selv kvajer sig, hjælper de 😄
Et godt sted at handle gode vine
Et godt sted at handle gode vine. Betjeningen er perfekt.
Hurtig rettelse af fejllevering
Fejlagtig levering- i form af manglende flaske blev omgående rettet og sendt. Flot service.