Interessant at møde alle vinbønderne, og få mulighed for at smage andre vine, end dem man kender. Godt og overskueligt setup Savnede muligheden for at købe mindre end 6 flasker af hver Og ville g... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, Danmark
- info@kobaj.com
- kobaj.com
Svarer typisk inden for 2 uger
Gode vine og godt koncept
Har modtaget mange rigtig gode vine gennem Kobaj. De er også behagelige at kommunikere med, og hjælpsomme. Har lige fået hjælp vedr. et problem med bestilling af billetter til den kommende vinfestival.
Super service :-)
Kobaj bedste vin fællesskab…
Kobaj bedste vin fællesskab man kan tænke dig. Der er masser sf gode vine til gode priser og servicen er og har altid været i top.
Imponerende
Imponerende - intet mindre. Super vine , også mange lidt ukendte druer, til meget fair priser, fantastisk kundeservice - kan virkelig anbefale at købe hos Kobaj,
Godt udvalg og fint koncept
Godt udvalg og fint koncept. Altid god service. Jeg trækker en stjerne p.g.a. sløv logistik med leveringen denne gang efter ankomsten af vinene til DK.
Tænker det bliver 5 stjerner næste gang, da jeg er i gang med at bestille næste runde :-)
Det var svært at få respons i starten
Det var svært at få respons i starten, måske grundet juletravlhed, og jeg kunne se at leverancen fra Italien ikke kom som lovet, men derefter må jeg sige at servicen var ok.
Virkelig fin service og høj kvalitet…
Virkelig fin service og høj kvalitet for pengene.
Kundeservice nemme at kontakte, hvis behov opstår.
Havde købt billetter til deres…
Havde købt billetter til deres vinfestival og var nød til at lave ændring i min ordre, blev kontaktet efter kort tid og fik løst mit problem, god service glæder mig til at deltage i vinfestivalen.
Skønt koncept og smidig levering
Skønt koncept og smidig levering. Købte en kasse Barolo fra min nye favorit bonde.
Har været med i nogle år og købt en…
Har været med i nogle år og købt en del. Men det er som om tilbuddene ikke er helt så gode mere. For eksempel har jeg lige købt (og ventet på) noget bordeaux som jeg nu opdager jeg kan købe noget billigere hos supervin.
Iøvrigt svarer de ikke deres mails

Besvarelse fra KOBAJ.com
Købte tre kasser vin til deres festival…
Købte tre kasser vin til deres festival i Hellerup.
Har INTET hørt fra dem, og nu mangler jeg min vin. De skulle sende en sms når de var klar - intet hørt og ingen hjælp at hente ved at ringe ind. Kan IKKE anbefale at handle hos dem!

Godt, trods udfordringer
Fik leveret forkert vin i forbindelse med samkøb, efter en del venten, fik jeg kontakt til kundeservice. De undersøgte sagen, de fandt dog aldrig fejlen ved leverance, så der sidder nok én med gode vine et eller andet sted. Fik god løsning med kundeservice (ALLAN). Trods min skuffelse over ikke at få ønsket vin, handler jeg gerne igen ved kobaj.
Havde en proppet vin
Havde en proppet vin. Skrev til kundeservice alt ordnet på 24 timer.
God service 👍
Vinene fortjener bedre smageglas
Jeg og mine venner kommer til mange vinsmagninger, og sjældent er vinglassene noget at råbe hurra for.
Det gælder også vinsmagningen her, hvor vi var tæt på bunden af hvor dårlig glas man tilbyder.
Vi snakkede med flere vinproducenter om deres vine, og om hvor dårligt deres vine præsenterede sig i de små glas.
I Agoraen/ Popup Shop var der åbne vinduer og koldt (lige ved siden af den åbne hoveddør). Vi smagte kun Folktales vine, og sprang Sold by Kobaj og Popup Shoppen over.
Skiltningen kunne I godt optimerer. Man skulle helt hen forbi køen for at se et lille skilt på bordet.

Besvarelse fra KOBAJ.com
Gode vine og god stemning
Der var mange mennesker som blev lukket ind, men det blev den gode oplevelse ikke ringere af. Men publikummet kunnet godt bruge en time mere. Salgsstedet var desværre for lille, så køen blev for lang til at vi fik købt vin med hjem. Men alt i alt god stemning hos sælgere og smagere.
God oplevelse
Det var en god oplevelse at være med til de ro vin foredrag, hvor man kunne smage på flere fantastiske vine, og få information og historier om dem
Kobajhagen
Overordnet var det et rigtig godt arrangement. Der kunne godt have været mere plads, det var svært at komme til, og måske også lidt skiltning, vi overså desværre et område som vi slet ikke fik kigget på.
Alle vinbønder talte rigtig fint engelsk, og de fleste var søde til at fortælle lidt om vinene.
Vi kommer helt sikkert igen
Et sandt mareridt
Bestilte 12 flasker champagne til afhentning 26/04. Ved afhentning var den der ikke. Øv øv, men det kan jo ske og vi manglende den ikke akut. Heldigvis var kundechefen til stede, han beklagede dybt, at der var sket det, som bare ikke måtte ske. Han ville personligt følge op og sørge for vi fik lidt ekstra flasker med for besværet, vi troede alt var godt..... DET VAR DET IKKE!
Der kom aldrig nogen champagne, ingen opkald, ingen mails. Vi tænkte de måske ville vente til næste leverance og vi havde endnu ikke travlt...
Juli måned, forsøgte at ringe til dem, tænkte det gav bedst mening, da vi jo ingenting havde fået fra dem... 10 forsøg senere, ingen i den anden ende.
August, forsøgt med en mail om de ville kontakte mig. Fik svar pr. mail hvad jeg ville? Forklarede pænt, at vi fortsat manglede vores champagne. Det kunne de ikke forstår... Kundeservicechefen ender med at beklage meget og lover at få sendt flaskerne afsted.
DER SKER INGENTING.
Oktober, jeg skriver igen og rykker, da jeg altså har en deadline 19/10, hvor de skal bruges. Kundeservice chefen griber igen bolden, beklager igen meget. Han lover personligt at få flaskerne sendt afsted.
19/10, efter trusler om sociale medier ringer (en forøvrigt yderst sympatisk ung mand) de. De kan godt se, at det ikke er så godt, de beklager meget, igen igen igen. Det vil tage 15 min at køre hjem til mig med dem, men det kan de desværre ikke, men de skal nok få sendt dem og få vedlagt nogle ekstra flasker som undskyld og så skal de nok følge op internt og jeg skal nok få besked.
Herfra griber kundeservicechefen bolden. Jeg får en fin mail med "Beklager meget" (igen igen ig...) og nu kommer din vin med 2 billetter til vores salgsmesse....
24/10-2024 - Jeg har fået mine flasker, selvfølgelig kun med en billet, hvorfor noget lykkedes... 6 måneders forsinkelse og så en billet til, jep april 2025 på årsdagen for bestillingen.
Det er hamrende pinligt, useriøst og uhæderligt.
Kobaj - et vinunivers
Siden 2022 har mine mange vinkøb hos Kobaj ubetinget været til stor glæde - især at kunne købe vine fra anbefalede producenter, som jeg aldrig ville komme i kontakt med, og ikke mindst hvor pris, kvalitet og beskrivelse næsten matcher 100%.
De få gange ved fejlleverancer har Kobaj’erne i Hvidovre leveret service helt i top.
Min vinkælder er mere end fyldt, men jeg lader mig stadig friste…..
Ligetil og smidigt
Ligetil, enkelt og smidigt. Selv da jeg mødte en lille udfordring, grundet min egen uopmærksomhed, fandt vi hurtigt en god løsning.