Interessant at møde alle vinbønderne, og få mulighed for at smage andre vine, end dem man kender. Godt og overskueligt setup Savnede muligheden for at købe mindre end 6 flasker af hver Og ville g... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, Danmark
- info@kobaj.com
- kobaj.com
Svarer typisk inden for 2 uger
For mange mennesker
Tak for en god oplevelse…
Tak for en god oplevelse ved eftermiddagens vinfestival i København. Har allerede købt billet til forårets Kobajhagen.
En af de bedste smagsoplevelser
Fantastisk præsentation fra vin bønderne. Priserne kunne ikke være bedre. Kan varmt anbefales
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En helt igennem fantastisk oplevelse på Kobaj Winter Edition!
Kobaj leverede igen – og denne gang overgik de virkelig sig selv! Stemningen var magisk fra start til slut.
Udvalget af vine var imponerende – De passionerede vinfolk bag standene var utroligt vidende og imødekommende, og de delte generøst ud af deres historier og anbefalinger, hvilket gjorde smagningen både lærerig og hyggelig.
Alt i alt: En uforglemmelig aften fyldt med gode smage, grin og ægte vin-glæde. Tusind tak til Kobaj for at skabe en oplevelse, der både var professionel, personlig og fyldt med passion. Jeg glæder mig allerede til næste år! 🍷
Super vine fra mindre producenter til…
Super vine fra mindre producenter til skarpe priser. Altid hurtig levering 👍
Niels var en super god og entusiastisk…
Niels var en super god og entusiastisk vært
Tankeløs levering
Helt uacceptabelt at levering til en enhversadresse sættes på gaden foran en låst dør kl. 19 hvor der indlysende er lukket. Er fragtmanden Expressen helt tankeløse? Det må kunne gøres bedre.

Besvarelse fra KOBAJ.com
Altid meget smilende og meget vidende…
Altid meget smilende og meget vidende omkring vinene. God tid.

Besvarelse fra KOBAJ.com
Det anbefales ikke at bestille vin fra…
Det anbefales ikke at bestille vin fra dette sted. Erfaringen har vist, at processen for afhentning af varer er uprofessionel og upraktisk. Efter at have afgivet en bestilling modtager man på et tidspunkt en e-mail med afhentningsinformation, hvori det fremgår, at varen skal hentes samme dag som mailen er modtaget. Hvis man ikke har mulighed for at afhente på dagen – eksempelvis på grund af arbejdsmæssige forpligtelser – kan man risikere at stå uden mulighed for at få udleveret sine varer dagen efter. Endvidere mangler ofte dele af bestillingen.
I mit tilfælde forsøgte jeg at hente en bestilling dagen efter den angivne dato i e-mailen, men det var ikke muligt. Jeg blev oplyst om, at jeg skulle sende en e-mail, og at min henvendelse ville blive behandlet som det første kommende mandag. På trods af en uge med daglige opkald inden for deres begrænsede telefontid (9-10) er der stadig ingen, der har besvaret mine opkald. Telefonsupport virker således ubrugelig, og mine gentagne e-mails er ligeledes blevet ignoreret.
I skrivende stund har jeg stadig produkter, som er betalte, men hverken udleveret eller sendt til mig. Kundeservice er ekstremt mangelfuld og ineffektiv. Jeg vil derfor stærkt opfordre til at undgå dette sted, indtil der er etableret en ordentlig og responsiv kundeoplevelse.
Bemærk: Min bestilling var afgivet via en anden e-mailadresse end denne henvendelse, hvilket gør, at virksomheden muligvis ikke har registreret denne specifikke bestilling på min aktuelle e-mail. Jeg opfordrer dog virksomheden til at prioritere forbedringer i deres kundeservice.

Besvarelse fra KOBAJ.com
Altid god service og deres vin…
Altid god service og deres vin anbefalinger har altid ramt plet. det er helt klart et besøg værd hvis ikke du/I har været forbi. Og ikke mindst de gode priser
ingen svarer på mails eller umulige og…
ingen svarer på mails eller umulige og komme i kontakt på tlf. dålig service

Deltog i lagersalg
Deltog i lagersalg. God rådgivning- skarpe priser. Er i øvrigt stor fortaler for online konceptet
Dejlige mennesker altid klar til en…
Dejlige mennesker altid klar til en sjov bemærkning. Niels og Alexander samt the team klarer det. Champagne Kassen tager 800kr for en abonnements kasse, Kobaj tager 600 for bedre champagne. Og det ved Vi.
God stemning og service
Kæmpe udvalg også af ukendte producenter - og super priser
Lige været til lagersalg, fantastisk udvalg og super flinke - og helt vanvittige gode priser.
Jeg har kun positivt at sige om Kobaj
Jeg har kun positivt at sige om Kobaj. Al den vin (en hel del 😊) jeg har købt har levet op til forventningerne, og jeg har endnu til gode at finde tilsvarende priser andetsteds.
Er der nogen hjemme
I lighed med andre anmeldere vil jeg sige at vinene er ok. Men service er for dem en by i Rusland.
Jeg købte 7.4. 6 flasker Welland Shiraz 2023 til kr 129 pr. Fl. Mod 199,-.
Nu er vinen måske på vej til Danmark og da blev prisen sænket til kr 99,-. Et par dage efter kunne den købes på Pickup til kr. 89,-.
På den nye hjemmeside er alle ordrer forsvundet.
Nu koster vinen kr 139 og skulle være hjemme og klar til levering. Det vil jeg glæde mig til.
På hjemmesiden har de p.t. en spansk vin El Ventilador til 69,-.
Når man afgiver en ordre står der at 6 flasker kvalificerer til fri fragt. På betalingssidem står der at afhentningen ef gratis.