Knudsenmode

Modtog Kina produkter direkte fra Kina. Syntetisk tros der var lovet økologisk bomuld. Levede ikke op til billederne og MEGET dårlig kvalitet. Næsten umulig at refundere, og kostede 300 kr at sende r... Se mere

Bedøm selv: Domænenavn: knudsenmode dk Status Aktivt Oprettet 17. februar 2025 IDN knudsenmode dk Registrant Navn Pamela Denise Miranda Arabit Adresse 0828 Lang... Se mere

Jeg bestilte 3 for 2 skjorter til 600 kr. 5 minutter senere fandt jeg mange dårlige anmeldelser. Så skrev jeg en e-mail til kundeservice, at jeg vil annullere ordren og ikke modtage n... Se mere

Mega dårligt oplevelse, har man mulighed for at få sine penge retur? I begyndelsen var de så flinke og i mødekommende , men det fik hurtig ende og nu reagere de slet ikke og hvor gør det mig bare så... Se mere

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Jeg har betalt 599 kr

Jeg har betalt 599 kr . Jeg har ikke modtaget en kvittering . Når man prøver at ringe kommer der et STOPSKILT op . Det er svindel
Pengene er trukket. De tre bluser har jeg ikke modtaget

28. april 2025

Totalt fake side

Totalt fake side. Dårlige varer, Umuligt at returnere, ikke til at kontakte. Kunne ikke få pengene tilbage. Hold jer langt væk!!!!

30. april 2025

100% Svindel

100% Svindel - Kinesiske TEMU varer, udgiver sig for at være dansk, styres af et Belgisk fupfirma. Varerne har intet med deres rekalmer at gøre. HOLD DIG VÆK HVIS DU IKKE VIL SVINDLES.

30. april 2025

Bestilte tre bluser

Bestilte tre bluser, der iflg. Websiden var i bomuld/viskose. I virkeligheden var de lavet af polyester.
Fup og svindel. Dårlig kvalitet.
Jeg siger, som andre før mig. Hold jer væk?

28. april 2025

Jeg handler meget lidt på nettet

Jeg handler meget lidt på nettet, men blev dog fristet denne gang, plejer at tjekke på trustpilot, kom desværre til at kigge på Knudsen shop( rigtig gode anmeldelser) i stedet for Knudsen mode.
De trak pengene med det samme, fik allerede der mistanke.
Har i dag efter flere ugers venten, fået 3 par short, svarer ikke til beskrivelse og kvalitet som var bomuld/ hør, det er bomuld/polyester, det er noget tynd billig kinesisk bras, så jeg kan kun sige, hold Jer væk fra det firma, det har aldrig haft skyggen af et dansk firma, som det står beskrevet på hjemmesiden.

29. april 2025

Fup fup

Fup fup
Dyre lærepenge. Reklamerer med bæredygtighed. Modtog i dag 4 ting, alt i polyester, ulækkert, jeg vil ikke engang være bekendt at lægge det i en genbrugscontainer.
Jeg handler ikke mere på nettet, før jeg har tjekket på trustpilot

Dårlig eller INGEN service

Har bestilt varer den 10.4. Har endnu ikke modtaget nogen varer selv om de har trukket pengene og når man skriver til dem, reagerer de heller ikke!!! Hold jer langt væk, jeg handler ikke her igen!

Snyd

Endnu en til listen over dårlige oplevelser. Lang leveringstid og produkt i meget ringe kvalitet. Hold dig langt væk fra denne hjemmeside.

KØB IKKE HERFRA

Ligger mig til strømmen af dårlige anmeldelser i håb om i ikke også bliver snydt😑
Bestilte d.10, pengene trukket d.11/4, har ikke kunnet få kontakt siden.

Synes ellers jeg er påpasselig, men hjemmeside og det hele så fint ud… holdt kæft det er belastende at blive snydt af tåbelige små mennesker uden nogen form for respekt for andre mennesker.

10. april 2025

Jeg bestilte en skjorte i hør på…

Jeg bestilte en skjorte i hør på hjemmesiden Knudsens mode. Dk. Den så fin ud på hjemmesiden, men da jeg modtog den tre uger senere var det en helt anden kvalitet. Farven var forkert og den så forfærdelig ud. Pengene blev trukket fra min konto allerede to dage efter min bestilling. Kan kun anbefale andre om at ikke handle hos dem. Jeg ville sende skjorten retur og læste på deres hjemmeside hvordan de anbefalede retursending. Tog billede og skrev en mail hvad jeg var utilfreds med. Skrev også i mailen at de gerne måtte sende mig en adresse hvor jeg kunne sende pakken hen. Men de har aldrig svaret på min mail. Det er dæleme dårlig stil🤬😡🤬😡

17. april 2025

Fup fup fup!!!

Fup fup fup
Varerne er fra Kina og i meget ringe kvalitet (polyester og kemilugt)....øko bomuld min bare r.. 😞

Jeg er selv overrasket over, at jeg lod mig forblænde af super flot hjemmeside, men det er (overhoved) ikke dansk!!!

Så jeg kan anbefale at HOLDE JER LANGT FRA KNUDSEN MODE!!!

Temu vare

Ja, jeg må så ligge mig i strømmen af dårlige anmeldelser.
Havde bestilt 3 "Mikkel skjorter 100% bomuld"
Men istedet får jeg så 3 skjorter i 100% polyester, og i sådanne dårlig kvalitet.
Trist at sådanne firmaer ødelægger det, for de små ordentlige firmaer der prøver at starte noget op.
Så mit råd køb aldrig her.
Har så prøvet at skrive til dem, at jeg vil returnere dem og hvordan gør jeg så det, og at det må være på deres regning.
Så må jeg så se hvad der sker.

25. april 2025

Kunne jeg give 0 stjerne gjorde jeg…

Kunne jeg give 0 stjerne gjorde jeg det. Mega meget snyde firma. Dansk design og min bare r.. for det første ankom det 3 uger efter købsdato og så var det Kina skrammel. 3 skjorter for 599kr. Ingen af dem er det der er bestilt og har fundet hver og en på Temu til 32.94 kr stk. Det var et firma fra Danmark og reklamen var dansk. Hold jer langt væk. Fik jeg fingre i dem fik de en ordentlig røvfuld.