Modtog Kina produkter direkte fra Kina. Syntetisk tros der var lovet økologisk bomuld. Levede ikke op til billederne og MEGET dårlig kvalitet. Næsten umulig at refundere, og kostede 300 kr at sende r... Se mere
Knudsenmode
Bedøm selv: Domænenavn: knudsenmode dk Status Aktivt Oprettet 17. februar 2025 IDN knudsenmode dk Registrant Navn Pamela Denise Miranda Arabit Adresse 0828 Lang... Se mere
Jeg bestilte 3 for 2 skjorter til 600 kr. 5 minutter senere fandt jeg mange dårlige anmeldelser. Så skrev jeg en e-mail til kundeservice, at jeg vil annullere ordren og ikke modtage n... Se mere
Mega dårligt oplevelse, har man mulighed for at få sine penge retur? I begyndelsen var de så flinke og i mødekommende , men det fik hurtig ende og nu reagere de slet ikke og hvor gør det mig bare så... Se mere
Andre kiggede også på
Havde bestilt 3 stk
Havde bestilt 3 stk. ‘t’ shirts i 65 % økologisk bomuld og 35 viskose.
Fik i stedet leveret 3 stk strik i 100% polyester, leveret 3 uger efter at pengene var hævet fra min konto.
De blev straks smidt i en genbrugscontainer, gad ikke åbne posen på den 3’ strik.
Handel ikke her!
Fupfirma😤😖bestilte en bluse
Fupfirma😤😖bestilte en bluse, fik to ens og den ene faktureret til overpris, og kan ikke komme i kontakt med dem. Fik for øvrigt en forkert farve.
Svindel
Firmaet har leveret en helt anden skjorte end den, som blev bestilt.
Svindel
Knudsen Mode
ORDRE #2448
Din ordre er på vej
Din ordre er på vej. Spor din forsendelse for at se leveringsstatus.
Se din ordre
Grå / M
Blå / M
Lysegrøn / M
(-75 kr)
Hvis du har spørgsmål, kan du besvare denne mail eller kontakte os på
Har ikke modtaget varen og de svare ikke på mine mails 🥵
Pas på
Pas på. Pengene bliver trukket med det samme, og først efter ca 20 dage kommer der trods alt en pakke fra Kina. Tynd Temu kvalitet.
Jeg har endnu ikke modtaget min ordre
Jeg har endnu ikke modtaget min ordre, bekræftet fra Knudsen Mode d. 4.-4. 2035
FUP FUP OG ATTER FUP
FUP FUP OG ATTER FUP. 3 SKJORTER I FORKERT MODEL OG FARVE FRA ET KINA LAGER. SKAL DU HAVE NOGET BYTTET SKAL DU SELV BETALE RETURLABEL TIL KINA. ADVARSEL ADVARSEL!!!!!!
Fup firma
Fup firma. Bestilte 1 bluse som de pludselig lavede om til 2 bluser. Skrev at det kun var 1 jeg bestilte, men de svarede at de var blevet afsendt. Det var d. 10 april og der er intet sket.
Svindel og bedrag. HOLD JER LANGT VÆK 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
I SKAL IKKE HANDLE MED KNUDSEN MODEHvis man vil bytte til en anden…
Hvis man vil bytte til en anden størrelse, skal man betale kr. 100, - ekstra, selvom der stadig er tilbud på de 3 toppe. Hvis man vil have pengene retur, vil de kun refundere 15 % af beløbet på kr. 599-. I SKAL IKKE HANDLE MED DET FIRMA. EKSTREM DÅRLIG SERVICE.
Bedøm selv -
ns1.simply com
ns2.simply com
ns3.simply com
Fup firma
Fup firma! Jeg bestilte 3 skjorter. De ligner overhovedet ikke dem på billedet. De kommer så fra et Kina lager i Sverige. Skjorterne er smidt direkte i skraldespanden og jeg er nu en erfaring rigere!😩
Har ikke modtaget det jeg bestilte!
Så på Facebook deres annonce for en bluse i næsten 100% bomuld. Pengene blev trukket med det samme fra min konto og efter flere ugers venten ankom blusen i dag. Der står på en label i den, at den er lavet af 100% polyester, så føler mig meget snydt, og kan ikke tåle det på huden.
Hjemmesiden kan man ikke længere gå ind på og klikke på deres varer, forsendelsen kommer fra Kina, men fra et depot i Malmø. Lugter langt væk af fup…
Hold jer langt væk!!!Lad jer ikke narre…
opdatering.
Jeg ringede til min bank og de sagde, at ved at de (knudsenmode) bare trækker beløbet uden at man skal ind og godkende overførslen, tyder det på at de har fået dine kort-oplysninger og yderligere kan hente dit mit-id kode. Jeg fik annulleret både kort og mit-id.
Jeg har politianmeldt og har skrevet et indsigelse på svindel hos banken. Pas på jer selv
Hold jer langt væk!!!Lad jer ikke narre af de fine anmeldelser: Bid mærke i de anmeldelser med 1 stjerne for de fortæller samme historie. Jeg blev som de andre fuppet og jeg er ellers en, som ellers ikke bliver fuppet så let. Jeg var inde og se på trustpilot og på det tidspunkt var der flest 5 stjernede anmeldelser og syntes at det lød tiltalende. Så jeg bestilte et par sandaler til 299 kr og da jeg havde betalt så blev jeg præsenteret for, som jeg opfattede det, hvis jeg betalte nu, så fik jeg varen billigere. Istedet fik jeg tre par af samme sandal. Jeg skrev til dem med det samme, at der var sket en misforståelse (jeg kunne ikke komme igennem på tlf, for nummeret eksisterede ikke) 3 dage efter fik jeg svar om, at varen allerede var pakket og der ikke var noget at gøre ved det. Så her i mandags 14/4 fik jeg besked om, at pakkerne var på vej. Men i dag kan ordren ikke findes. Læg mærke til at det ikke er DAO , som lægger sporingsenheden ud, men derimod Knudsenmode. Jeg har skrevet til dem endnu engang. tager deres oplysninger på nettet, så jeg kan sikre mig at jeg ikke bliver snydt næste gang, hvis de åbner en anden virksomhed. knudsemode er registreret med en adresse på philipinerne.
Købt 3 trøjer
Købt 3 trøjer d. 4 april. Pengene blev straks trukket, og jeg fik mail at ordren var effektueret, inkl. trackingnummer . Alt så fint ud på trustpilot men kan efterfølgende se at jeg nok er blevet fuppet.
Har intet hørt angående ordre
Har intet hørt angående ordre, efter betaling, men kan ikke forstå hvis så mange har mistet penge hos dette firma, uden at få noget for pengene, at der ikke en advokat inde over, det har jeg tænkt mig at gøre, hvis der ikke sker noget i løbet af dagen i dag d. 14-04-2025.
Købte både trøje og shorts
Købte både trøje og shorts – alt sidder godt, og materialet er dejligt let. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her. Og det føles ekstra trygt at vide, at det er dansk og med rigtig kundeservice, hvor man bliver hørt.
Det er et fup firma🤬 og jeg føler mig…
Det er et fup firma🤬 og jeg føler mig så dum😢 prøver normalt at undersøge firmaet, det glemte jeg denne gang og det kostede mig 624 kroner🤬
Opdatering. Jeg har efter 12 arbejdsdage modtaget min pakke, sendt fra Kina firma i Malmø. Dårlig kvalitet og ligner ikke billederne på hjemmesiden som forøvrigt ikke kan bruges mere😠
Pas på,
Pas på,
Ser ud til at være svindel.
Bestilte for ca. kr. 1.000,- d. 8. april. Pengene blev hævet omgående, og jeg fik ordrebekræftelse tilsendt pr. mail.
Ved at logge ind på deres hjemmeside, står der at ordren er effektueret, men jeg har ikke modtage varerne.
Læste først de fine anmeldelser på Trustpilot, men efterfølgende ser det ud til at mange er blevet fuppet.