Modtog Kina produkter direkte fra Kina. Syntetisk tros der var lovet økologisk bomuld. Levede ikke op til billederne og MEGET dårlig kvalitet. Næsten umulig at refundere, og kostede 300 kr at sende r... Se mere
Knudsenmode
Bedøm selv: Domænenavn: knudsenmode dk Status Aktivt Oprettet 17. februar 2025 IDN knudsenmode dk Registrant Navn Pamela Denise Miranda Arabit Adresse 0828 Lang... Se mere
Jeg bestilte 3 for 2 skjorter til 600 kr. 5 minutter senere fandt jeg mange dårlige anmeldelser. Så skrev jeg en e-mail til kundeservice, at jeg vil annullere ordren og ikke modtage n... Se mere
Mega dårligt oplevelse, har man mulighed for at få sine penge retur? I begyndelsen var de så flinke og i mødekommende , men det fik hurtig ende og nu reagere de slet ikke og hvor gør det mig bare så... Se mere
Andre kiggede også på
Jeg har den2.5.25 bestilt et par…
Jeg har den2.5.25 bestilt et par sandaler men ikke modtaget noget selvom firmaets var hurtigt til at trække pengene. De kan godt sende tilbud om køb med rabatter. Jeg forventer snart at høre fra
Knudsens mode angående min bestilling
Dårlig service og kvalitet
Jeg kan kun støtte op om det de andre har skrevet, det er tøj fra Kina som er syet uden pasform og i meget dårlig kvalitet, jeg har forsøgt at returnere det, de svarede på den første mail, men med et tilbud jeg ikke kunne bruge til noget, nu svare de ikke længere..
Virkelig dårlig kvalitet
Virkelig dårlig kvalitet. Ligner slet ikke det man ser på Deres billeder. Knapper i skjorter er løse er slet ikke hæftet. Vil ikke anbefale dette firma..
FAKE ALT
FAKE ALT - !!!!!! se de andre anmeldelser, samme her, jeg anmelder til politiet.
Advarsel .køb ikke !
Advarsel ! Køb ikke fra dem. Deres tøj kommer fra Kina.de er ikke til at komme i kontakt med. De lover godt nok 30 dages fuld returret. Men så skal du lige sende din ordre tilbage til Kina først 😡.
Dårlige kvalitet,dårlig service. Hjemne siden ser lyserød ud ,men nej intet er rigtigt. Jeg har betalt dyrt for den erfaring. Så hold dig langt væk fra dem
Endnu et fupfirma
Endnu et fupfirma, der sender nogle halvdårlige klude, der ikke ligner det lovede.
De har en adresse i Belgien, skriver de sender alle varer fra Asien og de skriver også at de søger lagermedarbejdere. Til hvor? Kina????
Fup og svindel.
Et andet firma ved navn Fenridenmark nævner en adresse i Holland, men ellers er deres hjemmesider identiske med de samme varer!!!!
Snyd, ikke et DANSK firma
DET ER DET RENE SNYD.
Giver 1 stjerne, fordi man ikke kan give 0.
Bestilte 3 kjoler til 2 pris (599 kr.) den 23.4. Beløbet blev trukket dagen efter.
Har i dag den 5.5 modtaget kjolerne, de svarer bestemt ikke til billeder og det lovede. De er gennemsigtige, der stå intet om materialet, ingen vaskeanvisning. De virker syntetiske og helt stive af farvestof.
Det er svindel, kommer aldrig til at købe der igen, hold jer langt væk.
Fup firma❗
Fup firma❗
Jeg blev fristet og glemte at tjekke Trustpilot 🙄
Jeg har - desværre - bestilt 2 ordre til sammenlagt 1100 kr.
Jeg har åbenbart fundet et smuthul i e-mail korrespondancen med firmaet, men det hjælper nok ikke. De overser at jeg STRAKS forsøgte at annulere mine ordre.
Jeg har kontakt med min bank, før de hævede pengene to dage senere, men betalingen kunne ikke standses.
Jeg kører sag på dem, hvis min oplevelse bliver ved med at være så dårlig❗Jeg har screenshot af diverse mail.
Mvh. Susanne Møller
Jeg burde ha læst herinde før jeg…
Jeg burde ha læst herinde før jeg handlede….
Men 599 kr klogere er jeg da blevet.
Virkelig ringe kvalitet og det vil koste 306kr at returnere.
Jeg var ikke obs på at firmaet ikke har retur i Danmark (hvilket iøvrigt er lidt misvisende ift. deres navn).
Dårlig service
Jeg bestilte 3 skjorter i str. XL som normalt er min str. Da jeg modtog dem var de meget små i str. så jeg ønskede at bytte dem til str. xxl.
Jeg blev nu tilbudt at jeg kunne beholde dem og få 15 % refunderet eller sende dem retur for 100 kr. Jeg valgte at få dem byttet og blev nu bedt om at sende dem retur til Kina. Mindstepris for fragt til Kina er 280 kr. Jeg gav 599 kr for skjorterne. Syntes det er lidt bundefangeri når man reklamerer med 30 dages returret. Jeg har efterfølgende bedt om de 15% 90 kr.
Så vær opmærksom på hvem i handler med og retur/bytteret.
Ren svindel.
Ren svindel.
Pengene trukket med det samme. Varerne kommer ikke.
Jeg er normalt meget skeptisk overfor annoncer på nettet, og jeg fatter ikke, at jeg hoppede på den her.
Opdateret.
Pakken kom efter 1 måned. Fra Kina!
Jeg troede, jeg handlede med et firma i Danmark. Jeg fik 3 bluser
som jeg bestilte. Kvaliteten er ikke fantastisk, men dog heller ikke så ringe, at jeg ikke vil bruge dem.
HOLD JER VÆK....ligner meget…
HOLD JER VÆK....ligner meget olsenogolsen som er svindel og også fjordoghill som også er svindel....
Mere end ringe.
Mere end ringe.. Penge trukket 2 gange.. elendige varer. Fik også noget, som jeg ALDRIG havde bestilt…Svindel.. trods flere henvendelser, har jeg stadig ikke modtaget returbon. Har opfyldt alle betingelser med foto af varerne i orginalemballage osv.
Jeg må lægge mig i strømmen af dårlige…
Jeg må lægge mig i strømmen af dårlige anmeldelser. Jeg bestilte 3 par bukser d. 9. april 2025. Pengene blev trukket dagen efter, og jeg fik en besked om, at de snart ville sende min pakke. Siden har jeg intet hørt, og de svarer ikke på mine henvendelser.
Snyd
Fik efter næsten 1 måned varen. De trak penge dagen efter køb. Sandalernes Kvalitet ren plastik
Pakken kom fra Kina.
Jeg bad om returneringsadresse , man skal selv betale for returnering som løber sig op i 400kr.
Jeg har bedt om deres danske adresse, da de jo skriver det er dansk og fra Frederiksberg.
Jeg kan se at mange er blevet snydt af dettefirma og fraråder alle at handle med knudsen mode.
Hold jer væk. Det er Snyd!!
Hold jer væk.
Jeg købte 3 skjorter i overstørrelse desværre og vil gerne returnere dem hvilket normalt er en smal ting med firmaer som arbejder efter dansk lov. Jeg blev holdt hen i 14 dage, hvorefter jeg får besked om selv at sende det til Kina for at få refunderet mine penge inden for 14 dage fra jeg modtog tøjet. Pas på det er snyd og bedrag og et kinesisk skuffefirma som sælger TEMU tøj.
Firmaet annoncerer med at være dansk.
Jeg blev tilbudt -10% hvis jeg beholdt skjorterne, men det gør dem jo ikke større.
0 STJERNER - SVINDEL
Hvorfor kan man ikke give dem 0 stjerner?
Fik, som mange andre, en trøje der SLET ikke var det jeg bestilte og en returadresse til Kina. Tilbud!! på 20% retur af ren goodwill!!! Er det overhovedet lovligt i DK?
HOLD JER LANGT VÆK - SVINDEL!
Hold jer væk.
Jeg købte 3 skjorter i overstørrelse desværre og vil gerne returnere dem hvilket normalt er en smal ting med firmaer som arbejder efter dansk lov. Jeg blev holdt hen i 14 dage, hvorefter jeg får besked om selv at sende det til Kina for at få refunderet mine penge inden for 14 dage fra jeg modtog tøjet. Pas på det er snyd og bedrag og et kinesisk skuffefirma som sælger temu tøj.
Bestilte 3 skjorter
Bestilte 3 skjorter - de trak pengene 2 dage efter bestilling. Skrev til dem om varerne var sendt - ingen reaktion. Fik varerne efter ca. 14 dage. Dårlig kvalitet. Skrev til dem at jeg ville returnere sendte billeder af varen og bad om returneringsadresse. Det svarer de ikke på.
Håbløst - hold jer fra dem det er et fuskerfirma
Fup og svindel
Bestilte et par ortopæd-sandaler til 299 kr med “garanti for tilfredshed eller pengene retur - spurgte om sålerne kunne tages ud og erstattes med mine special-lavede såler og det kunne de.
Efter ekstra lang ventetid kom nogle ildelugtende “plastik sandaler med fast sål. Jeg ønskede derfor at returnere og få mine penge retur og fik det svar at jeg kunne få 20% af prisen dvs 59,80 kr og skulle desuden selv betale for at sende varen retur til …….KINA
Sendte et billede af hvor der stod om tilfredsheds garantien, men det kommer an på hvilken returneringspolitik de vælger at anvende og min var så deres “SOP’er” så derfor ????
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA