Modtog Kina produkter direkte fra Kina. Syntetisk tros der var lovet økologisk bomuld. Levede ikke op til billederne og MEGET dårlig kvalitet. Næsten umulig at refundere, og kostede 300 kr at sende r... Se mere
Knudsenmode
Bedøm selv: Domænenavn: knudsenmode dk Status Aktivt Oprettet 17. februar 2025 IDN knudsenmode dk Registrant Navn Pamela Denise Miranda Arabit Adresse 0828 Lang... Se mere
Jeg bestilte 3 for 2 skjorter til 600 kr. 5 minutter senere fandt jeg mange dårlige anmeldelser. Så skrev jeg en e-mail til kundeservice, at jeg vil annullere ordren og ikke modtage n... Se mere
Mega dårligt oplevelse, har man mulighed for at få sine penge retur? I begyndelsen var de så flinke og i mødekommende , men det fik hurtig ende og nu reagere de slet ikke og hvor gør det mig bare så... Se mere
Andre kiggede også på
Fin hjemmeside, men så...
Fin hjemmeside, flotte varer i store størrelser i bomuld og viscose. Da varerne langt om længe ankommer er det ren polyester, og intet passer bare det mindste.
Jeg ligger netop i brevveksling med en person om at lade købet gå retur. Skulle jeg sende det til Kina, som det kom fra, ville jeg brænde det hele af i porto.
Knudsenmode er ren drop-shipping og kan ikke anbefales.
Hold jer langt væk fra Knudsen Mode
Bestilte 3 par sandaler, for store. Ønskede at returnere, fik tilbud om reduktion i pris, nej tak. Derefter ophørte al kommunikation.
Er også blevet snydt
Er også blevet snydt, bestilte 3 par shorts i bomulds og hør, fik 3 par shorts i polyester og lidt bomuld. Skrev med dem i starten, så holdt de op med at svare. Handel aldrig ved dette firma, hvordan får man lukket sådan et svindelfirma.
Handel aldrig her ,de sendte forkerte…
Handel aldrig her ,de sendte forkerte str. og vil ikke svare der de skulle bytte 😡😡😡😡😡
KØB ALDRIG PÅ DENNE HJEMMESIDE
KØB ALDRIG PÅ DENNE HJEMMESIDE
Bestilte 3 toppe fra den såkaldte danske hjemmeside. Ventede 3 uger på produkterne som overhovedet ikke levede op til kravene. De kom fra Kina. Jeg kunne returnere dem til en pris på cirka 500kr!!! Køb aldrig der. Det er fup
Hold dig langt væk!
Jeg opdagede først efter jeg havde trykket køb, at noget var galt. Jeg skrev en mail med det samme, at jeg ville annullere købet. Det accepterede de, men mente jeg ikke havde sendt mit ordrenummer. Det havde jeg, men sendte igen. Jeg fik en mail om det var et ikke eksisterende ordrenummer. Da jeg svarede med et billede fra deres ordrebekræftelse med ordrenummeret, hørte al kommunikation op trods flere rykkere. Jeg endte med at give op. Jeg fik mine varer, som godt kan bruges, men ikke er pengene værd.
Køb ikke herfra
Køb ikke herfra , meget ringe kvalitet og stort set umuligt at returnere.
Svindel at se ud som et dansk firma .
Føler mig i høj grad snydt
Svindel.
Ubrugeligt tøj.....lover tilbagebetaling.
Masser af mails skrives,men intet sker.
Intet sker. Og de fortjener ikke nogen stjerner.
Tyveri
Svindelfirma
Svindelfirma. Virkelig ringe varer, og vil man returnere, skal alle mulige krav opfyldes, når de er opfyldt stopper kommunikationen. Det er ren svindel.
Udenlandsk producerede produkter pakket…
Udenlandsk producerede produkter pakket ind i et dansk navn. Når du så ikke er tilfreds med varen starter cirkusset. Send diverse billeder af varen. Få i stedet en reduktion på 15% lover de. Pludselig stopper korrespondancen og du fik hverken penge retur eller 15% afslag. Det er både billigere og nemmere at købe hos både TEMU og SHEIN og kvaliteten er den samme. At gemme sig bag et dansk navn er det rene FUP.
0-stjerner
0-stjerner til firmaet og varen. Købte shorts som ligner en klud. Har uden held forsøgt at kontakte firmaet for returnering og refusion uden held. Jeg stiller mig derfor i kø, med alle jer andre der desværre også er blevet snydt.
Det er et fup firma
Det er et fup firma, er sikker på det er varer fra Temu. De svarer i starten og tilbyder noget andet, men når man vil sende tilbage er der ingen svar 😡 nu står der inde på hjemmesiden at de snart lukker, så køb ikke noget 😡😡😡
Hold jer langt væk
140 anmeldelser hvoraf 134 med 0 stjerner. Resterende 5 med 5 og en enkelt med 3 må være personer med tilknytning til foretagendet. Jeg blander mig i koret med 0 stjerner. Købte 3 skjorter som ankom fra Kina efter 4 uger. Elendig pasform og materiale fremstillet af 100% polyester. Hjemmesiden annoncerer med 100% økologisk bomuld.
Har forgæves forsøgt at få en dialog igang med henblik på returnering.
Deres hjemmeside er en lang løgnehistorie om dansk design og kvalitet med produkter der går hånd i hånd med et ansvarligt forhold til miljøet samt 30 dages returret.
Ufattelig at de kan få lov til at skrive alt det pladder der er en decideret hån mod markedføringsloven
jeg blev også narret
Jeg blev også narret - havde ellers tjekket på trust pilot før køb og købte i god tro.
Temu varere!!!!!
Kan nu vælge selv at retunere til kine - på egen reg ing - eller beholde varen on så 20 % retur - fup og fiduser - dyre lære penge - køb aldrig herfra.
Løgnagtige
Hold nu op hvor er jeg dum 🤮 lod mig lokke af et par Ortopædsko, det er da det værste jeg nogensinde har oplevet. de kom i en boblepose med frygtelig lugt🥵 inden jeg fik mine (sko) skrev vi sammen 23 gange, det tog flere uger inden de kom. Lovede og lovede, sagde det var dao det var galt med, men jeg talte med dao de havde ALDRIG hørt fra dem. Håber virkelig deres forretning går konkurs, men der er jo nok flere der dummer sig, ligesom jeg gjorde 👿
Stort fup firma.Handel ikke med det…
Stort fup firma.Handel ikke med det kineser firma virkelig dårlig kvalitet
Hold jer væk fra denne side
Forstår ikke hvordan de kan have en anden side der giver både 4 og 5 stjerner? købte 3 par shorts og 1 skjorte.
Det er Kina/Temu varer der sælges herfra og absolut ikke noget der er i nærheden af kvalitet. Hold jer langt væk fra denne side. Leveringen tog 24 dage og var lige til at smide i skraldespanden. Min samvittighed forbyder mig at aflevere det til genbrug, da ingen skal gå i noget af så ringe kvalitet - næsten plastic.
Fup og svindel
Fup og svindel. Bluser reklameret som 65% økologisk bomuld er 100% acryl.
Det lykkes for mig at få pengene retur via Visa-kortet da de leverede en tydeligt forkert produkt.
Det er ikke et dansk firma!
Pengene retur foregår ved at anmode på nets hjemmeside.
Jeg tilslutter mig koret med 1 stjerne
Jeg tilslutter mig koret med 1 stjerne, selvom de ingen stjerner fortjener! Tøjet er af ringe kvalitet!