Knudsenmode

Modtog Kina produkter direkte fra Kina. Syntetisk tros der var lovet økologisk bomuld. Levede ikke op til billederne og MEGET dårlig kvalitet. Næsten umulig at refundere, og kostede 300 kr at sende r... Se mere

Bedøm selv: Domænenavn: knudsenmode dk Status Aktivt Oprettet 17. februar 2025 IDN knudsenmode dk Registrant Navn Pamela Denise Miranda Arabit Adresse 0828 Lang... Se mere

Jeg bestilte 3 for 2 skjorter til 600 kr. 5 minutter senere fandt jeg mange dårlige anmeldelser. Så skrev jeg en e-mail til kundeservice, at jeg vil annullere ordren og ikke modtage n... Se mere

Mega dårligt oplevelse, har man mulighed for at få sine penge retur? I begyndelsen var de så flinke og i mødekommende , men det fik hurtig ende og nu reagere de slet ikke og hvor gør det mig bare så... Se mere

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

0,0 stjerner her fra.

0,0 stjerner her fra.
En skjorte bestilt i str. M kom i str. Xl og de vil have at man selv betaler for returnering og bytning og det bliver dyrt siger de, fordi varen skal sendes til Kina.
De kan med, jeg ved ikke hvor mange ubrugelige løsningsforslag. Eks.. Gem den, giv den væk.. Og bla. bla.. Bla. Nåh jo, jeg kunne også returnere den(på egen regning) og få 15% af værdien tilbage.
Hold jer væk fra dett fup "firma"!!

Fup med fup på.
Hold jer langt væk!!!!!!
Og jeg ærgrer mig, at jeg ikke tjekkede trustpilot inden. Sker aldrig igen.

10. juli 2025

Spild af penge

Købte tre trøjer, alle ankom fire størrelser for små og én solgt som mørkegrøn var mintgrøn. Helt håbløst spild af penge.

12. juli 2025

Scam.

Scam.
Fik tøj der ikke matchede, de ville ikke give returadresse eller penge tilbage.
Jeg anmeldte til bank med dokumentation fra mails jeg har sendt til “kundeservice”, jeg fik pengene tilbage derigennem.

Ren svindel!

Advarsel!!! Det er et fup firma. Hvis man slår domænenavnet op på punktum.dk, finder man ud af at det hører hjemme i Philippinerne! Jeg bestilte 3 Mette bluser for knap 600 kr. for halvanden måned siden og da jeg endelig modtog dem efter næsten 3 uger var de overhovedet ikke som på billedet. Mega små og meget dårlig kvalitet fra Kina. Jeg mailede om returret og fik en meget underlig kinesisk adresse hvortil det ville koste mere end 300 kr. at sende dem retur uden nogen garanti for at jeg ville få mine penge tilbage. Så så jeg efterfølgende Kontants program “Forklædt som dansk” og opgav at returnere og smed bluserne i tekstilaffald!!! Men jeg har lært en lektie: tjek altid hvor domænenavnet hører hjemme på punktum.dk inden du handler og tjek altid firmaet på Trustpilot. Hvilket jeg også plejer at gøre, men siden var så godt lavet og så virkelig dansk ud. Jeg anmelder først nu da siden kort efter min handel forsvandt, men nu er den igen dukket op på Facebook.

26. maj 2025

SVINDEL FIRMA !!!

Jeg bestilte 3 for 2 skjorter til 600 kr.

5 minutter senere fandt jeg mange dårlige anmeldelser.

Så skrev jeg en e-mail til kundeservice, at jeg vil annullere ordren og ikke modtage nogen varer.

En dag senere blev pengene debiteret, en mail med forsendelsesinfo fra Kina blev sendt.

Indtil videre intet svar på mine ! fire ! e-mails i en uge.

Overhovedet ikke tilgængelig på telefon. Kun ventetid.

Ren svindel!!!

Translated with DeepL.com (free version)

4. juli 2025

Dansk firma med kinesiske varer og ikke eksisterende kundeservice

Dansk firma med kinesiske varer.
For det første, virkelig lang leveringstid. Ca 3 uger. Jeg bestilte 3 Rosa Shorts, men det ene par var i lys gul i stedet for beige. Desuden ligner de ikke rigtig dem på billedet, men en “billigere” model. Skriver at jeg har modtaget en forkert farve. Der svares meget hurtigt at de beklager fejlen og vil sende et par i den rigtige farve, hvis jeg ønsker det. Jeg skriver tilbage, at det vil jeg selvfølgelig gerne. Det var d. 27 maj og nu er det d. 1/7 og har intet hørt siden. Har både skrevet flere gange efterfølgende og ringet, men det er ikke muligt at få kontakt.
Hold jer væk fra dette firma.

27. maj 2025

Svindelfirma

Pengene blev trukket meget hurtigt men har aldrig modtaget varerne. Det var over 1000 kr. Svindelfirma. Laf være med at handle med dem.

Fusker firma

Vintage Loafers ( sko) modtaget fra Kina.
Str. ca. 2 nummer mindre.Indvendig skarp kant og søm.
Dialog med firmaet med mange mail.
Firmaet startede med at ville give 15% i refusion, så blev det til 20%. ( og jeg kunne beholde skoene) da det ikke kunne betale sig at sende dem retur, p.g.a. Meget dyr fragt. Jeg var ikke tilfreds med denne refusion.
Jeg sendte endnu en mail, men så stoppede dialogen pludselig fra firmaet.
Jeg stod tilbage med et par ubrugelige sko og en flad fornemmelse.

5. maj 2025

Advarsel - de lyver om produkterne

På produktbeskrivelsen stod der at det var ren bomuld. Da bluserne ankom, var det polyester. Ifølge firmaet skulle jeg returnere dem til Kina og inden en kort tidsfrist - og det var mit ansvar. Knudsen mode tilbød mig 20% rabat, hvis ikke ville returnere. Det sagde jeg ja til, da jeg var usikker om returnering kunne nåes. Jeg har bare ikke set skyggen af de 20% her et par måneder efter.

30. april 2025

Falsk varebetegnelse

Virkelig dårlig oplevelse! Hjemmesiden vidner om et dansk firma, men når varene (sandalerne) endelig kommer er det en dårlig kvalitet sendt fra Kina! Du får tilbudt 20% af varens pris retur og kan beholde varen i stedet for at sende til Kina. Pengene kommer dog aldrig og de stopper pludselig med at svare på mails.

23. maj 2025

Flotte reklamer

Flotte reklamer, billeder mv., men lad jer ikke snyde. Laaaaang leveringstid, og når så Kina varerne endelig kommer passer størrelser overhovedet ikke. Kommer aldrig til at handle her igen. Den købte skjorte er smidt ud. Købte str. L, men var mindst XXL da den dukkede op.

15. maj 2025

Jeg bestilte 3 par 3/4 bukser den 28-4…

Jeg bestilte 3 par 3/4 bukser den 28-4 2025 og jeg har stadig væk ikke fået dem tilsendt, det er simpelthen for dårligt. Han planer om at tag dem med på ferie i næste uge, men det bliver nok ikke til noget 😔da jeg skrev første gang fik jeg et sødt svar fra en Simone! Kunne virkelig være dejligt at få et svar også fordi hvis de bliver leveret imens vi er på ferie , hvem skal så hente dem?

28. april 2025

Snyd og bedrag

Jeg hoppede desværre i fælden og købte via hjemmesiden der så god og dansk ud.
Bestilte tre par shorts i hør og bomuld til 600kr. Pengene blev hævet med det samme. Shortsene kom 5 uger senere og var af meget billig og ringe kvalitet bomuld og polyester. Snyd og bedrag!!!

1. maj 2025

Jeg ville give 0 * Advarsel

Jeg ville give 0 *. Fupfirma. Det er varer fra Temu, og ikke som de reklamerer med, klimavenlig, kvalitet, bæredygtig,dansk.
Jeg har gjort indsigelse i banken og kan kun opfordre alle der bliver snydt af dette firma til at gøre det samme.
Man får ikke pengene tilbage, når man returnerer varerne og de svarer ikke på mail når man rykker får det.
Jeg vil advare alle med at handle med Knudsensmode. Det er fra Temu og de bruger de samme billeder i annoncen som Temu, der er væsenlig billigere.
Jeg var desværre ikke opmærksom på dette da jeg bestilte, men man bliver klog af skade. Derfor denne advarsel til andre.

8. maj 2025