Modtog Kina produkter direkte fra Kina. Syntetisk tros der var lovet økologisk bomuld. Levede ikke op til billederne og MEGET dårlig kvalitet. Næsten umulig at refundere, og kostede 300 kr at sende r... Se mere
Knudsenmode
Bedøm selv: Domænenavn: knudsenmode dk Status Aktivt Oprettet 17. februar 2025 IDN knudsenmode dk Registrant Navn Pamela Denise Miranda Arabit Adresse 0828 Lang... Se mere
Jeg bestilte 3 for 2 skjorter til 600 kr. 5 minutter senere fandt jeg mange dårlige anmeldelser. Så skrev jeg en e-mail til kundeservice, at jeg vil annullere ordren og ikke modtage n... Se mere
Mega dårligt oplevelse, har man mulighed for at få sine penge retur? I begyndelsen var de så flinke og i mødekommende , men det fik hurtig ende og nu reagere de slet ikke og hvor gør det mig bare så... Se mere
Andre kiggede også på
Fup og svindel
Fup og svindel
Bestilte et par sko i først april har ikke modtaget dem endnu, flere svar med at de må være blevet væk i posten osv.
jeg er ked af jeg ikke læse alle de dårlige anmeldelser inden jeg købte på siden 🤬🤬🤬
Hold jer langt væk😡!
Ikke køb noget fra Knudsenmode eller Knudsenmodehus... fup og svindel! Dårlig kvalitet, umuligt at sende retur, mail til kundeservice er bortkastet!
Jeg bestilte den 27 april og har først…
Jeg bestilte den 27 april og har først modtaget det i dag.
Det bliver sendt fra Kina.
Jeg har set billedet på temu for at sammenligne. 100 % samme billed. Jeg gav 600 kr for 3 par bukser som jeg kunne have bestilt på temu for 70 kr stk.
Jeg skrev godt nok til dem og fik også svar fra dem hurtigt men jeg havde bestemt ikke regnet med temu tøj.
Nå men så blev man så klog. Og bukserne er ok
Har efter en måned ikke modtaget min order, har bedt om penge retur 3 gange, men intet sker, øv for et svindel nummer!!
Virkelig ringe
Virkelig ringe. Meget lang leveringstid og varerne er af virkelig ringe kvalitet. Alt alt for dyrt. Husk at tjekke trustpilot inden man handler 🙁
Jeg kan kun råde folk til at holde sig…
Jeg kan kun råde folk til at holde sig langt væk fra dette fupsted, jeg bestilte nogle shorts der ved ankomst slet ikke lignede dem på billedet og det, klagede jeg selvfølgelig over hvorefter de lovede at tilbagebetale en del af prisen det, er nu flere uger siden og på trods af rykkere fra mig har jeg ikke set en krone endnu de, reagerer ikke på henvendelser.
Firma der køber billigt i fjernøsten og snyder dig for refusion
Jeg købte et par OrthoPro | Ortopædiske sandaler, som jeg så på Facebook - og nok også lod mig lokke af de gode anmeldelser.
Virkeligheden er noget billigt bras fra fjernøsten, der stinker så voldsomt af plastik, at jeg reagerede allergisk på duften, da jeg åbnede pakken (sandalerne var bare smidt i en boblekuvert.
Refusion af beløbet? Nej, det bruger Knudsen Mode ikke -jeg kunne få 15% af beløbet eller en anden størrelse, fordi 'hjælper også med at reducere CO2-udledning og affald fra emballage'
Det skulle de måske tænke over, inden varen blev sendt fra fjernøsten og derfor var 2½ uge undervejs. Jeg kommer ikke til at handle der igen, men forhåbentlig er der en borger i min by, der finder sandalerne i genbrugsforretningen og rent faktisk får glæde af dem. Jeg gjorde ikke, men blev snydt.
Jeg vil ikke give nogen stjerner meget…
Jeg vil ikke give nogen stjerner meget langt tid om at sende og når man får sine sko er det temu sko sådan noget snyderi...vilikke anbefalede at købe der
Jeg vil give 0 stjerner
Jeg vil give 0 stjerner. Shortsene jeg købte er virkelig dårlig kvalitet og ligner slet ikke dem på billederne. Jeg mailer til dem og vil sende retur, hvilket jeg så selv skal betale for og det koster så mere end shortsene at sende retur til Kina. Jeg bliver tilbudt en refusion på først 15, så 20 og til sidst 25 % for at beholde de ubrugelig shorts. Hvilket jeg siger ja til, men modtager aldrig pengene.Så handel aldrig med det firma eller andre der har lignende tøj det er ren svindel!
ingen varer og trak pengene straks ved bestilling
trak pengene straks ved bestilling. ingen varer kom. jeg rykkede og fik en gebrokken mail med "beroligende" svar, men stadig ingen varer. Køb et andet sted
Hvis jeg kunne..ville jeg give 0…stjerne
Hvis jeg kunne..ville jeg give 0 stjerne…Det er simpelthen svindel..Tøj, der er til at smide ud ( ressourcespild) ..efter flere dages skriverier …nok med kunstig intelligens, bad jeg om returseddel. Opfyldte alle krav om original indpakning, mærkesedler påsat osv..De fik alle de fotografier, de ønskede…og så stoppede vores kommunikation! Hold jer langt væk..læg mærke til at det samme tøj nu optræder i firmaer med andre navne..Ren svindel!
Dem skal i holde jer væk fra!!
Dem skal i holde jer væk fra!!
Varen kommer ikke og du får bare en forklaring på at varen er i transit eller forsinket 😡😡
Mvh Lars 24885842
DET ER ET SVINDELFIRMA!!!
DET ER ET SVINDELFIRMA!!!! 0 STJERNER!
Det er ikke er dansk firma, men et kinesisk svindelfirma. Jeg er sikker på at der ikke er nogen kineser der hedder Knudsen. Varerne svarer langt fra til billeder og beskrivelser. Varerne sende fra en adresse i Kina og skal i givet fald returneres til den samme adresse. Det koster stort set 600 kr!
KØB ALDRIG HOS DEM!!!
Dårlig kvalitet
1 stjerne da tøjet overhovedet kom frem. Ellers kun dårligt. Tøjet ligner ikke og heller ikke farverne. Dårligt strik. Kunne lige så godt have købt billigt på T... ,det kommer fra sammen afsender.
Føler mig godt snydt
Føler mig godt snydt. Var sikker på at det var et dansk firma. Købte et par ortopædisk sandaler - der er sgu ikke noget ortopædisk ved dem - rene Kina bras
KØB ALDRIG DER!!! Er RASENDE
KØB ALDRIG DER!!!
Føler mig TOTALT SNYDT af beskrivelse af tre bluser: pris, kvalitet, levering og takling af mine henvendelser.
Har købt bluser der er helt ubrugelige, kan ikke engang bruges som pudseklude.
Jeg er RASENDE over at være taget ved næsen… af et DANSK firma… siger de 😡
Fup og fidus
Har bestilt sandaler d. 29 april modtog i går. Har aldrig modtaget noget i så dårlig kvalitet. Skal sendes retur men så skal slle pakkes ud så man kan tag billeder af det så de kan se dem og indpakning skal være indtakt inden man kan få retur label. De lugter simpelthen så meget af plastik. Tyv tror hver mand stjæler
Stol ikke på Knudsen Mode
Sørgeligt at jeg ikke fik læst anmeldelserne på Trust Pilot inden jeg sendte et køb igennem. Jeg er røget lige i fælden. Har betalt for en kjole jeg ikke får. Har anmeldt på Knudsen Modes mailkontakt, men får ingen respons. Utroligt at have sådan et firma. I burde skamme jer.
Har som andre også bestilt ortopædiske…
Har som andre også bestilt ortopædiske sandaler. Føj hvor er de ringe. Man må sgu kunne anmelde dem til politiet. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Hvis jeg kunne ville jeg give minus 5…
Hvis jeg kunne ville jeg give minus 5 stjerner. Det produkt jeg har modtaget er ikke den kvalitet som de fremhæver i deres annonce.
Kan absolut ikke anbefale at handle hos Knudsen mode.