Den værste oplevelse! Fik ikke de dyrt betalte sæder med ekstra benplads. Utroligt besværligt at klage. Klager blev afvist med standardformular. Klagede på Facebook siden og blev derefter kontaktet a... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Manglende information og opfølgning da vi mistede vores bagage
Vi rejste lørdag den 19. september fra København via Amsterdam til Toulouse. Ved ankomsten manglede én af vores kufferter, og det samme gjaldt bagage for tre andre deltagere i vores gruppe på i alt 15 personer. Efter en del besvær lykkedes det at få anmeldt den manglende bagage.
Samme aften modtog vi besked om, at kufferter for alle var fundet og klar til udlevering. På den baggrund forventede vi, at den ville blive leveret til vores hotel søndag eller senest mandag.
Trods gentagne henvendelser fra flere i vores selskab reagerede KLM ikke. Der kom ingen opfølgende kommunikation, og det var umuligt at komme i kontakt med en kundeservice, der kunne håndtere forespørgsler.
Først mandag aften fik vi besked om, at kufferterne ville blive leveret tirsdag.
Sammenlignet med tidligere erfaringer hos andre flyselskaber har dette været den dårligste oplevelse: ingen kundeservice, ingen opfølgning og unødigt lang leveringstid.
Jeg vil derfor bestræbe mig på at undgå KLM fremover.
klm er lige glad hvad med hvad de gør
klm er lige glad hvad med hvad de gør. jeg har aldrig været udsat for noget lignende. hvis du er flyingblu member så skal du ikke regne med at få en rimelig behandling. jeg har brugt dem i over ti år. og det er første gang jeg er blevet så tilsidesat som jeg er blevet i de sidste to år. jeg har aldrig oplevet at de har været så ubehagelige før. undskyld men jeg føler at de er så ligeglad med deres kunder. jeg har aldrig oplevet dem noget så ligeglad før. jeg havde blue miles brugt dem på en extra kuffert og så viser det sig at jeg ikke kan have en ekstra kuffert med til bage til danmark. uden at jeg skal betale for en kuffert til bage til danmark. øh hvad går der galt. hvis jeg køber en ekstra kuffert fra danmark til bali. og tilbage igen så skal jeg betale cirka 700kr. men når jeg køber en extra kuffert og betaler med flyingblue så er prisen den samme. men du kan kun få en ekstra kuffert den ene vej. det jeg mener er at når du bruger flingblue miles så koster det det dobbelte. er der nogen der kan hjælpe mig. for hende jeg snakkede med kunne ikke fortælle mig hvorfor det er sådan.
Skuffende
Utrolig venlig flypersonale. Men desværre var glæden kort , da vi havde en person med nødde allergi. Der forefindes ikke menu på flyet med den type allergi. Så hvis du har allergi mod nødder . Andre former for allergi kan vælges. Bare ikke en som er livstruende dom nødde allergi. Vælg et andet selskab. Eller vælg at tage mad med til flyveturen selv . Vores flyvetur var på 10 timer . Så personen måtte leve af 1 banan og et æble . Samt 1 yoghurt. Det var dog kun takket personalet, da vi ikke viste det på afgangen . Vi fik personligt en af personalets mad . Derfor de 3 stjerner
Ekstreme forsinkelser og ingen…
Ekstreme forsinkelser og ingen information.
Jeg rejser aldrig med KLM igen
Jeg rejser aldrig – ALDRIG – med KLM igen. Hold jer langt væk fra KLM!
Jeg har sjældent oplevet en så elendig, uprofessionel og ansvarsfralæggende kundebehandling.
Den 19. juli 2026 godkendte KLM en refundering på 2.024,93 kr. for nødvendige udgifter i forbindelse med forsinket bagage. Næsten to måneder senere har jeg stadig ikke modtaget en eneste krone.
Jeg har kontaktet KLM langt over syv gange og gentagne gange benyttet deres formular “Track your request”. Enten bliver jeg ignoreret, eller også bliver jeg sendt videre til endnu en kanal, hvor ingen kan eller vil hjælpe. Deres medarbejdere kan åbenbart hverken kontakte betalingsafdelingen, se oplysninger om overførslen, oprette en intern sag eller eskalere problemet.
Den forsinkede bagage ødelagde allerede de første to dage af vores ferie. Nu har KLM oveni gjort tilbagebetalingen til et absurd og tidskrævende mareridt fyldt med tomme undskyldninger, standardsvar og endeløse henvisninger. Ingen tager ansvar, og ingen løser problemet.
Jeg kan samtidig læse på Trustpilot, at hundredvis af andre kunder tilsyneladende står i samme situation. Det vidner om et omfattende og alvorligt problem – ikke bare en enkelt fejl.
KLM tilbageholder penge, de selv har godkendt, og gør det stort set umuligt at få reel hjælp. Jeg har mistet al tillid til selskabet.
Jeg rejser aldrig med KLM igen. Hold jer langt væk!
Forfærdligt services og kommunikation
Forfærdligt services og kommunikation. Jeg advarer de andre.
Ingen kundeservice - de flår deres kunder
Ingen kundeservice. Refund af ikke opfyldte services er umuligt. Søg refund via et link der ikke virker. Chat med kundeservice trækker dig rundt i manegen i dagevis for så til sidst IGEB at henvise til det link der ikke fungerer…..
Få nu styr på jeres processer…. Det er under al kritik.
16.000 i udlæg og ikke set 1 krone nu…
16.000 i udlæg og ikke set 1 krone nu 3,5 mdr. efter.. DÅRLIGERE SERVICE SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER!!!!!
I maj skulle min kone og jeg, samt vores børn og deres påhæng med på ferie til Malaga i forbindelse med min kones 50 års fødselsdag.
Desværre fik denne tur en rigtig dårlig afslutning. Vi skulle flyve Malaga - Aalborg med en mellemlanding i Amsterdam.
Det startede med en forsinkelse i Malaga lufthavn fordi der ved tankning af flyet var sket en fejl, der gjorde at brændstoffet flød ud på asfalten under flyvet i stedet for ind i flyets tank. Vi skulle selvfølgelig vente indtil alt var klaret og brændstof fjernet. Dette betød en væsentlig forsinkelse for os alle ombord på flyet, hvoraf flere fik aflyst connecting flights, heribland os. Vi havde fået beskeden via vores KLM app, at vi ikke kunne nå det næste fly, så vi skulle omgående booke os ind på en anden afgang. Der var imidlertid ikke flere afgange mod Aalborg den aften, så vi fik første fly ud næste morgen.
I mellemtiden ønskede vi så klart et sted at sove, men KLM var til absolut ingen hjælp. Der var ikke flere hotelværelser tilbage til deres rådighed, så vi skulle selv finde et hotel og sørge for egen kost og evt. transport, men KLM meddelte at vi ville få alt refunderet igen! Vi var som sagt en del mennsker og skulle finde et hotelværelse - standard underordnet, men Harry Styles var i byen, så ALT var booket. Vi fandt langt om længe et hotel langt pokker i vold, så det blev kostelig både i transport og hotelomkostninger.
Vi kontaktede KLM med det samme efter hjemkomst og ønskede i det mindste en refusion af vores udlæg, kompensation for tabt tid betyder ikke så meget, men vi har til dato stadig ikke modtaget en krone!! Vi havde udlæg for ca. 16.000 kr.
Jeg har kontaktet KLM adskillige gange via mails, telefonopkald osv men intet sker der! Vi har gentagne gange efter ønske fra KLM sendt kvitteringer, kontoudtog og konto oplysninger. Når de så har modtaget disse så beder de om de samme oplysninger igen og igen.
Vi er efterhånden ret sikre på at
KLM bevidst har lave processen således at de altid lige skal have én oplysning mere inden de kan udbetale pengene, så det bliver en endeløs række af ting man skal for at få sin kompensation. Reelt en så bøvlet proces så kunden i den sidste ende giver op.
For os er det rigtig mange penge og ikke nogle der skulle være brugt på ekstra omkostninger pga ANDRES fejl. Vi kommer aldrig til at flyve KLM igen når sådan service eller mangel på samme kan forventes! Vi fortæller vidt og bredt om vores oplevelse og VI ANBEFALER ALLE AT
DE SKAL HOLDE SIG LANGT FRA KLM!!!
ADVARSEL / WARNING
ADVARSEL / WARNING
Rejs ALDRIG med KLM.
Vi har bestilt 9 sæder til New York. Udrejse...
Først ændrer de 4 sæder med ekstra benplads. Altså ekstra betaling.
Hjemrejse...
Ændrer de tider og sæder så det hele er ad h til. vente 10 timer i Amsterdam.
Og man kan ikke kontakte dem
1,5 måned og mindst 25 henvendelser for…
1,5 måned og mindst 25 henvendelser for en forsinket kuffert – KLM gør det unødigt svært
Min søn rejste alene hjem fra Alicante og skulle direkte videre i sommerhus i den anden ende af landet. Hans kuffert blev forsinket og kunne ikke findes. Heldigvis blev den lokaliseret efter 5 dage – men selv herefter fortsatte problemerne.
På trods af en klar aftale med KLM om, at kufferten skulle leveres til sommerhuset, valgte KLM at sende den til hjemmeadressen. De ringede ganske vist ca. 10 minutter før levering, hvilket mildest talt ikke er en særlig brugbar varsling.
KLM oplyste samtidig, at man ved forsinket bagage kan få dækket rimelige og basale nødvendigheder som shampoo, undertøj og lidt tøj. Det lyder jo rimeligt. Men så begynder næste mareridt.
Refusionsprocessen er så indviklet, besværlig og uoverskuelig, at man næsten får indtryk af, at systemet er designet til at få kunderne til at give op.
Jeg har nu brugt 1,5 måned og mindst 25 kontakter med KLM via både telefon og mail – samtidig med at man skal kæmpe sig igennem en utrolig bøvlet hjemmeside og en refusionsproces, der burde være langt enklere.
Det handler ikke om at få noget, man ikke har krav på. Det handler om at få dækket helt basale, rimelige udgifter, som KLM selv har oplyst, at man kan få refunderet.
KLM: I har allerede mistet en kuffert. Lad være med også at miste kundernes tillid.
En forsinket kuffert kan selvfølgelig ske. Det afgørende er, hvordan man håndterer situationen bagefter. Her har KLM desværre gjort en relativt simpel sag til et langvarigt administrativt mareridt.
Meget skuffende kundeservice og en refusionsproces, der trænger alvorligt til at blive gjort enklere
16.000 i udlæg og ikke set 1 krone nu 4 mdr. efter..
I maj skulle min mand og jeg, samt vores børn og deres påhæng med på ferie til Malaga i forbindelse med min 50 års fødselsdag.
I mellemtiden ønskede vi så klart et sted at sove, men KLM var til absolut ingen hjælp. Der var ikke flere hotelværelser tilbage til deres rådighed, så vi skulle selv finde et hotel og sørge for egen kost og evt. transport, men vi ville dog få alt refunderet igen! Vi var som sagt en del mennsker og skulle finde et hotelværelse - standard underordnet, men Harry Styles var i byen, så ALT var booket. Vi fandt langt om længe et hotel langt pokker i vold, så det blev kostelig både i transport og hotelomkostninger.
For os er det rigtig mange penge og ikke nogle der skulle være brugt på ekstra omkostninger pga ANDRES fejl. Vi kommer aldrig til at flyve KLM igen når sådan service eller mangel på samme kan forventes! Jeg fortælller vidt og bredt om vores oplevelse og anbefaler andre at holde sig væk!
VÆRSTE FLYSELSKAB NOGENSINDE!!!
VÆRSTE FLYSELSKAB NOGENSINDE!!!
HAR KUN HAFT DÅRLIGE OPLEVELSER NÅR JEG HAR FLYGTET MED DEM
Forfærdelig kundeservice ved refundering af udlæg ved forsinket baggage
Vi var tre personer der rejste med KLM til Sydamerika i december 2025. På vej derned var baggagen forsinket to dage, og vi måtte alle tre ud og købe lidt toiletsager, tøj samt transport til og fra indkøbscenter samt lufthavn for at hente vores baggage da den ankom.
Nu 8 måneder efter har jeg endnu ikke modtaget penge for alle mine udlæg. Fx. vil KLM ikke dække håndskrevne kvitteringer, selvom det ikke var muligt at få andet i to af butikkerne.
Jeg er mildest talt rystet over hvor dårlig en kundeservice de leverer for at få refunderet kr. 2.800 for ialt tre personer.
Jeg kommer aldrig til at anbefale KLM til nogle...!
11 timers forsinkelse uden kompensation
11 timers forsinkelse uden kompensation
Elendig kundeservice og ombookingproces
Efter vi havde booket fly ændrede KLM vores udrejse 2 gange og vores hjemrejse 1 gang. Det var kun første gang at de gav besked via mail, ellers var det tilfældigt at jeg opdagede de ændrede afgange i appen. Super dårlig stil.
Da vi var afsted ville vi gerne rykke vores hjemrejse - customer service bekræftede at der var reserveret nye billetter hjem, vi skulle blot afvente en mail fra hovedkontoret da customer service ikke kunne leve prisberegningen for hvad ændringen ville koste. Der var fem dage til vores nye afgang. Ringe til dem 3 gange hvor de hver gang bekræftede at vi stadig havde vores nye pladser og at vi ville høre fra hovedkontoret. Det gjorde vi aldrig. Til gengæld stod der i appen at vi havde pladserne og at vi kunne checke ind i lufthavnen. Så vi troppede op blot for at blive afvist. Det er uden tvivl den værste og dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft med et flyselskab - og jeg kommer aldrig til at flyve med dem igen.
KLM kan på INGEN MÅDE anbefales.
Vores fly blev aflyst to gange og der…
Vores fly blev aflyst to gange og der var samlet forsinkelser på 4 timer. Derudover var min bagage ikke med flyet, da vi kom hjem
Ombooket uden varsel – elendig kommunikation og dårlig service
Jeg bestilte min flybillet i god tid, men aftenen før min afrejse opdagede jeg tilfældigt i appen, at KLM havde ombooket mig til en senere afgang. Jeg havde ikke modtaget nogen form for besked – hverken via mail, SMS eller anden kommunikation.
Det skabte unødvendige problemer og betød flere timers ekstra ventetid i lufthavnen. Det mest frustrerende er, at den oprindelige afgang slet ikke var aflyst. Flyet fløj som planlagt, men det virker til, at de havde overbooket flyet og derfor bare fjernede mig fra afgangen uden at informere mig.
Det er efter min mening uacceptabel kundeservice. Når et flyselskab ændrer en kundes reservation, bør det som minimum give tydelig besked med det samme. Havde jeg ikke tilfældigt tjekket appen aftenen før, var jeg sandsynligvis mødt op i lufthavnen uden at vide, at min booking var blevet ændret.
Det er en meget skuffende oplevelse, og jeg vil anbefale ikke at booke gennem dem.
En rigtig god oplevelse
Jeg er meget nervøs for at flyve. KLM stewardesser er meget imødekommende når jeg fortæller dem om det og spørger om de lige kan holde øje med mig og tjekke ind undervejs. Jeg var især positivt overrasket på min 12 timers flyvning til Lima fra Amsterdam.
Alle fly kom afsted til tiden og ingen bagage blev tabt undervejs. Det var en klar forbedring i forhold til Air France 5-6 måneder for inden på samme tur. Kan klart anbefale KLM og så har de jo samme bonussystem som AF så man kan benytte miles begge steder.
Bedste flyselvskab til overseas…
Bedste flyselvskab til overseas flyvninger
Klage over flyforsinkelse og manglende…
Klage over flyforsinkelse og manglende assistance – 17. juli 2026 - ZHI5UT Booking reference KL1960 fly
Jeg ønsker at indgive en klage over vores rejse den 17. juli 2026 fra Istanbul til København via Amsterdam.
Da vores fly fra Istanbul blev forsinket, blev den tid, vi havde til at nå vores forbindelsesfly i Amsterdam, væsentligt reduceret. Under flyvningen forsøgte vi flere gange at få information fra kabinepersonalet om, hvorvidt vi kunne nå vores næste fly, hvilken gate vi skulle til, eller om der ville være assistance ved ankomst. Personalet kunne desværre ikke give os nogen information eller hjælp.
Da vi landede i Amsterdam, havde vi kun omkring 35 minutter til at nå vores forbindelsesfly. Vi skulle samtidig igennem sikkerhedskontrol igen, hvilket gjorde tiden endnu mere presset. Vi gjorde personalet opmærksom på, at vi havde et fly, vi skulle nå, men oplevede desværre ingen forståelse eller hjælp. Ingen kunne vejlede os, og vi følte, at vores situation blev mødt med ligegyldighed.
Vi måtte derfor løbe gennem lufthavnen med vores to børn for overhovedet at have en chance for at nå flyet. Da vi endelig kom frem til gaten, var den lukket, og vi måtte løbe endnu mere for at finde ud af, hvad vi skulle gøre. Undervejs blev vi mødt af personale, der talte hollandsk til os, hvilket vi ikke forstod, og vi følte os hverken hjulpet eller vejledt i en meget stressende situation.
Det er vigtigt at understrege, at forsinkelsen ikke skyldtes os. Vi gjorde alt, hvad vi kunne, for at nå vores forbindelsesfly, men oplevede ingen støtte fra hverken kabinepersonalet eller lufthavnspersonalet.
Det gør oplevelsen endnu mere skuffende, at vores billet oprindeligt var en direkte flyvning, men senere blev ændret til en rejse med mellemlanding. Når en sådan ændring foretages, forventer vi som kunder, at forbindelsen er realistisk, og at der ydes den nødvendige hjælp, hvis forsinkelser opstår.
Samlet set var dette en meget dårlig oplevelse. At skulle løbe gennem en stor lufthavn med to børn, samtidig med at vi stod alene uden information eller assistance, er ikke en behandling, vi forventer af et professionelt flyselskab. Hele forløbet har efterladt os med en meget negativ oplevelse, og med den behandling vi modtog, har vi svært ved at forestille os at vælge jeres selskab igen.
Jeg håber derfor, at I vil behandle denne klage seriøst og tage stilling til, hvordan denne situation kunne opstå, samt hvilken kompensation I mener er rimelig i lyset af det forløb, vi har været igennem.