Det gode ved klaravik er helt klart de mennesker der ansat altid venlige altid hjælpsomme der bliver hurtigt taget kontakt efter en auktion. Men den 5. Stjerne 🌟 den får i når der kommer synlige mind... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Klaravik - Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer.
Stengårdsvej 25, 4340 , Tølløse, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Meget venligt og hjælpsomt personale.
Men der er lidt problemer med betalingen. Mit produkt er blevet solgt og leveret, og der er gået 7 dage, men jeg har stadig ikke modtaget betalingen.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Direkte urigtige oplysninger i teksten som betyder urimelig forringelse af det købte produkt, medføre store økonomiske tab for sælger.
Klarvig ønsker køber selv drøfter det med sælger, sælger fastholder at det er Klarvig der har givet urigtige oplysninger i teksten

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Har købt en del igennem Klaravik gennem tiden og særligt deres fotos og videoer gør, at du kan være tryg ved det du ser. Imodsætning til mange andre auktionssider så er Klaravik klart de mest troværdige og handle igennem da deres dokumentation er godt og du kan virkelig få et godt indblik i hvad du er ved og byde på. Jeg er glad for og handle gennem Klaravik.

Produkt var ubrugelig
Almindeligt svindel
Lot med spænebånd alle bånd skåret over
Auktion d 16/2
Afhændet den 27/2

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Fedt at få en konstant professionel opfølgning på mit køb. Derudover var kundeservice søde, rare og ikke mindst humoristiske at være i kontakt med.
Vi ses igen!!

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Klaravik har været god ved mig med 2 handler indtil videre. Det er kun blevet nemmere med deres app. De er meget professionelle og imødekommende.
Ham jeg købte scooteren af var meget rar og forståelig

Besvarelse fra Klaravik Danmark
En helt igennem god oplevelse, rart i en travl hverdag at blive mindet om, at man også lige har gang i en auktion.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
jeg har brugt klaravik et par gange nu til at sælge ud af ting jeg ikke har brug for meget og Camilla som kommer hos mig kommer altid til aftalt tid og er altid i godt humør, hun er super professionel ved meget om meget, og det hun ikke ved undersøger hun. jeg kan varmt anbefale at bruge hende, eller nogen af hendes kolleger til at sælge ud af ting der står og flyder og ikke bliver brugt