Det gode ved klaravik er helt klart de mennesker der ansat altid venlige altid hjælpsomme der bliver hurtigt taget kontakt efter en auktion. Men den 5. Stjerne 🌟 den får i når der kommer synlige mind... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Klaravik - Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer.
Stengårdsvej 25, 4340 , Tølløse, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Jeres folk der tager billeder af produktet der skal sælges, er alt for dårlig til at tage gode billeder, der viser produktet, og ikke små billeder der intet viser.
dårlig information om produktet. Det er ikke en enkeltstående oplevelse, det er generelt . Har derfor slettet min salgskonto i Klaravik.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Kundeservice svare ikke hverken telefon eller mail

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Igen sælger de knalleter på dnne aktion.
Uden at fortælle at i annoncen at denne nu hollanske knallerter ikke kan laves en lovlig knallert forskring.Klarevik påstår ingel nummerplader på denne Puck maxi selv om den har en nummerplade på. Der er utroligt at Klarevik ikke har forstået dette.
Klarevik er ved at ovwrtage alle de knalleter fra Campan aktioner som solgt mange af de knallerter fra både Spanien

Besvarelse fra Klaravik Danmark
auktion er blevet gennemført 4 gange, alle gange er reservations prisen opnået, hver gang siger klaravik at køberen ikke har betalt og auktionen er derfor annulleret. men vi kan prøve og ligge den på igen. Det jo til grin at man har en auktionside hvor en køber bare kan lade være med at betale.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Efter 28 mails med klaravik og stadig ingen løsning på en sag der har kørt siden 1/12-25 vedr fejl varedeklaration på deres annoncering af varen
Har snakket med kundeservice mange gange og gang på gang bliver der lovet at en ledende medarbejde vedr reklamation vil ringe men hvilket aldrig sker
Nu kommer der så svar på trustpilot at de er kede af oplevelsen og jeg skal kontakte kundeservice,hvilket siger mig at man kun ffår en sluder for en sladder og at der ikke er en voksen til stede der tør ansvar
Kan kun opfordre andre til IKKE at købe på klaravik det handler kun om at tjene penge og IKKE om kunderne der stå tilbage

Besvarelse fra Klaravik Danmark
MASKINE HAVDE FLERE FEJL END JEG KUNNE SE OG PRØVE PÅ STEDET, KOMMER NOK TIL AT KOSTE EN DEL AT UDBEDRE

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Har budt på og vundet en auktion på en john deere traktor. Efterfølgende ringer klaravik og siger at sælger har solgt til anden side, så auktionen må desværre annulleres. Brugte en masse tid på at undersøge modellen og bud er jo juridisk bindende, så det er bare hamrende usæriøst og amatøragtigt at man ikke komperes en smule, når klaravik ikke har styr på de produkter der er på auktion. Jeg ringede efterfølgende for at klage og spørge om de i det mindste kunne fjerne købersalær på næste køb, men fik et nej, med begrundelsen at jeg “jo ikke havde tabt noget” her er vi så ganske uenige, da jeg har brugt en del tid på at undersøge modellen og ikke mindst deltage juridisk bindende i auktionen. ØV Klaravik! Man kan jo slet ikke have tillid til jeres platform!

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Beskrivelsen af fejlen på maskinsaks der stod 1 stk kniv holder defekt men det var hele den formstøbt overdel der knækket.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Da jeg kom hjem og fik den kigget grundigt i gennem fandt jeg dyre hydrauliske problemer