Det gode ved klaravik er helt klart de mennesker der ansat altid venlige altid hjælpsomme der bliver hurtigt taget kontakt efter en auktion. Men den 5. Stjerne 🌟 den får i når der kommer synlige mind... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Klaravik - Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer.
Stengårdsvej 25, 4340 , Tølløse, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Klaravik siger kontakt sælger for afhentning, sælger ved ikke hvor salgsobjektet er, Klaravik siger igen de ikke ved hvor det er, men finder det dog til sidst. Uprofessionelt.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
En god kontakt til en, selv om de har mange andre kunder efter en auktion.
Vh Jan

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Jeg havde 7 maskiner i forskellige prisklasser, der skulle sælges, derudover en trailer og en bil.
Alt blev solgt.
Alt kommunikation med Klaravik før, under og efter aktionen, foregik top professionelt.
I øvrigt også alt kommunikation med køberne, og der var 8, forløb gnidningsløst, det er jeg ret imponeret over.
Derfor, de bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Køb ikke på Klaravik!! Du kan ikke regne med at oplysningerne på Aktionssiden.
Jeg købte en sakseliften hvor der stod I teksten "brugt ingen kender fejl"
Da jeg skulle afhentet den var der flere fejl på den og prisen for at udbrede fejlene koster mere end købsprisen..
Har nu brugt 3uger på at få kundeservice til at kigge på min sag. Der kommer bare et standard svar, uden de forholder sig til sagen. Sakseliften er betalt. Men jeg har ikke afhentet den da kundeservice sage at jeg skulle lade den stå hvis den ikke var som beskrevet på Auktionssiden.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Købte en Vejhøvl: da vi kom hjem med den var den Revnet flere steder og en aksel var bøjet. det var ikke nem at se på billederne.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Sund god og fair auktionshus med styr på det hele

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Jeg har købt en lukket trailer
som jeres ansat slet ikke har set godt nok efter
nu skal jeg så bøvle med at måske får penge retur
trailer kan ikke godkendes ved syn
da aksel er svejst

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Det ville være god ide hvis der stod mindste pris på den vare som var blevet sat til salg.
Så behøver man ikke og bruge tid at byde på varen og auktionarius ikke skal bruge tid på at ringe ud til byderne....

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Jeg havde en god før samtale med jeres mægler Cecillia, vedrørende hvordan det hele skulle tilrettelæges, så har det hele pare kørt

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Nemt og hurtigt, samt super smart at afhentning er fleksibel op til 15 dage.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Har budt og købt en Honda fræser hos Klaravik, men den maskine jeg har fået udleveret er ikke den samme maskine som Klaravik har præsenteret på auktionen. De unikke numre passer ikke overens, hverken billeder eller video. Problem : Maskinen er simpelthen defekt. Det burde Klaravik nok have orienteret om, samt at Lomax også skulle have fortalt Klaravik at maskinen var defekt. Ydermere har maskinen været solgt tidligere, men Klaravik har ikke giddet at sætte nye nr.mærker på.