Klaravik Danmark Anmeldelser 2.382

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 333 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og imødekommende service, som ofte beskrives som værende i top. Mange fremhæver personalets ekspertise og hjælpsomhed, hvilket gør hele salgsprocessen nem og tryg. Anmelderne er særligt glade for den effektive håndtering og de gode resultater, der opnås, ofte med salg over den forventede pris. Dog var nogle kunder utilfredse med manglende synlighed af mindstepriser og oplevede, at produktbeskrivelser ikke altid stemte overens med den faktiske vare. Derudover nævner enkelte, at systemet kan være usmidigt, og at der har været tilfælde, hvor varer ikke levede op til forventningerne, eller at der var problemer med ansvar for defekte varer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle kunder rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, der beskrives som professionelt, hjælpsomt og... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver den professionelle behandling og hurtige... Se mere

Price

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med priser, hvor nogle forbrugere rapporterer, at de har solgt... Se mere

User experience

Kunder havde positive oplevelser med brugervenligheden, idet mange fremhæver en nem og overskuelig proces.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det gode ved klaravik er helt klart de mennesker der ansat altid venlige altid hjælpsomme der bliver hurtigt taget kontakt efter en auktion. Men den 5. Stjerne 🌟 den får i når der kommer synlige mind... Se mere

Det ville være god ide hvis der stod mindste pris på den vare som var blevet sat til salg. Så behøver man ikke og bruge tid at byde på varen og auktionarius ikke skal bruge tid på at ringe ud til byd... Se mere

Temmelig tilfreds 😊 Venlig og hjælpsom ældre herre der hjalp med lastning - grundet sygdom og snevejr var der dog lidt bøvl, men det blev håndteret

Jeg har brugt Klaravik igennem flere år og er ganske tilfreds med deres håndtering og service. Har solgt mere end 50 genstande altid med succes.

1. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Onlineauktion
  2. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Auktionshus
  3. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Bilauktion
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Tvangsauktion
  5. nr. 9 af de 15 bedste virksomheder i Online markedsplads

Klaravik - Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer.

4,1

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Som aftalt.

18. august 2025

Kære Ivan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at alt forløb som aftalt – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Isabell, Klaravik

Klaravik siger kontakt sælger for…

Klaravik siger kontakt sælger for afhentning, sælger ved ikke hvor salgsobjektet er, Klaravik siger igen de ikke ved hvor det er, men finder det dog til sidst. Uprofessionelt.

30. marts 2026

Kære Kristian,

Tak fordi du har delt din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at der har været uklarhed i forbindelse med afhentningen af salgsobjektet, og vi forstår, at det kan opleves som frustrerende.
Hos Klaravik arbejder vi efter faste processer og købsvilkår, hvor kontakten omkring afhentning sker direkte mellem køber og sælger, men vi hjælper naturligvis gerne, hvis der opstår udfordringer undervejs.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og sikre, at forløbet bliver afklaret bedst muligt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail: info@klaravik.dk , så vi kan hjælpe dig videre.

God kommunikation

En god kontakt til en, selv om de har mange andre kunder efter en auktion.
Vh Jan

30. marts 2026

Kære Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en god kontakt efter auktionen – også selvom der er mange henvendelser. Vi bestræber os altid på at være tilgængelige og hjælpe vores kunder bedst muligt gennem hele processen.

Kære Gregers,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Det glæder os at høre, at du har haft et godt samarbejde med vores sælger.

Vi arbejder løbende på at skabe gode oplevelser for både købere og sælgere, og din feedback er derfor meget værdsat.

Skulle du få brug for hjælp i forbindelse med flere handler er du mere end velkommen til at tage fat i Sander igen.

Kære Mogens,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det er vi rigtig glade for at høre.

Hos Klaravik bestræber vi os altid på at levere en god og professionel service, så det betyder meget, at du har haft en positiv oplevelse.

God oplevelse med Klaravik

Jeg havde 7 maskiner i forskellige prisklasser, der skulle sælges, derudover en trailer og en bil.
Alt blev solgt.
Alt kommunikation med Klaravik før, under og efter aktionen, foregik top professionelt.
I øvrigt også alt kommunikation med køberne, og der var 8, forløb gnidningsløst, det er jeg ret imponeret over.
Derfor, de bedste anbefalinger herfra.

5. marts 2026

Hej,

Tusind tak for din udførlige anmeldelse og de flotte anbefalinger. Det glæder os virkelig at høre, at hele forløbet med salget af dine maskiner, trailer og bil har levet op til dine forventninger.

Vi er særligt glade for, at du har oplevet kommunikationen som professionel hele vejen igennem – både med os og med køberne. Det er netop noget, vi har stort fokus på i vores arbejde og i vores generelle processer.

Skulle du få brug for hjælp igen, eller have spørgsmål undervejs i en kommende handel, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Hos Klaravik arbejder vi hver dag på at give en god og tryg service, så det er dejligt at vide, at det også afspejler sig i din oplevelse.

Kære Jim,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os!
Vi er glade for at høre, at din oplevelse har været god.

Du er altid velkommen tilbage hos Klaravik.

Køb ikke på Klaravik!

Køb ikke på Klaravik!! Du kan ikke regne med at oplysningerne på Aktionssiden.
Jeg købte en sakseliften hvor der stod I teksten "brugt ingen kender fejl"
Da jeg skulle afhentet den var der flere fejl på den og prisen for at udbrede fejlene koster mere end købsprisen..
Har nu brugt 3uger på at få kundeservice til at kigge på min sag. Der kommer bare et standard svar, uden de forholder sig til sagen. Sakseliften er betalt. Men jeg har ikke afhentet den da kundeservice sage at jeg skulle lade den stå hvis den ikke var som beskrevet på Auktionssiden.

3. marts 2026

Kære Karl,

Tak fordi du har delt din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at forløbet omkring købet af sakseliften ikke har levet op til dine forventninger, og at du oplever, at informationen ikke har været tilstrækkelig.

Hos Klaravik sælges materiel via auktion, hvor beskrivelserne gives efter bedste evne og i overensstemmelse med vores generelle købsvilkår. Vi forstår samtidig, at det er frustrerende, hvis der efterfølgende opstår tvivl om standen.

Vi kan se, at der er en igangværende sag i forhold til din henvendelse, og vi beklager, hvis du oplever, at du har modtaget standardsvar uden tilstrækkelig stillingtagen til din konkrete situation. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og sikre, at din sag bliver gennemgået grundigt.

isabell, Klaravik

Købte en Vejhøvl

Købte en Vejhøvl: da vi kom hjem med den var den Revnet flere steder og en aksel var bøjet. det var ikke nem at se på billederne.

Kære Søren,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at vejhøvlen ikke levede op til dine forventninger ved afhentning, og vi forstår, at det er en ærgerlig situation – især når det ikke var tydeligt ud fra billederne.

Hos Klaravik bestræber vi os på at præsentere materiel så retvisende som muligt ud fra de oplysninger og det billedmateriale, der er tilgængeligt, og i overensstemmelse med vores generelle købsvilkår.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og hjælpe dig videre. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 72207035 eller mail: infor@klaravik.dk

Isabell, Klaravik

Sund god og fair auktionshus med styr…

Sund god og fair auktionshus med styr på det hele

Kære Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på! Det glæder os at høre, at du oplever Klaravik som et sundt og fair auktionshus med styr på tingene.

Vi arbejder hver dag på at sikre en god og tryg oplevelse for vores kunder, så din feedback betyder meget for os.

Jeg har købt en lukket trailer

Jeg har købt en lukket trailer
som jeres ansat slet ikke har set godt nok efter
nu skal jeg så bøvle med at måske får penge retur
trailer kan ikke godkendes ved syn
da aksel er svejst

Kære Benny,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du har haft udfordringer med traileren efter købet, og vi forstår godt, at det kan være en frustrerende situation.

Hos Klaravik bestræber vi os på at beskrive materiel så korrekt som muligt ud fra de oplysninger, der er tilgængelige, og i overensstemmelse med vores generelle købsvilkår.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og hjælpe dig videre. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte vores kundeservice direkte på telefon 72207035 eller mail: info@klaravik.dk, så vi sammen kan gennemgå forløbet og finde den bedst mulige løsning.

Isabell, Klaravik

Det ville være god ide hvis der stod…

Så behøver man ikke og bruge tid at byde på varen og auktionarius ikke skal bruge tid på at ringe ud til byderne....

9. marts 2026

Kære Freddie,

Tak fordi du deler din feedback med os – det sætter vi stor pris på. Vi forstår godt din pointe omkring ønsket om at kunne se en mindstepris, så man som byder bedre kan vurdere, hvor man skal lægge sit bud.

Det er desværre ikke muligt for os at oplyse reservationsprisen på en auktion, da den fungerer som sælgers sikkerhed for, at den endelige pris lever op til deres forventninger. Samtidig bestræber vi os på, at vores auktioner i høj grad afspejler købernes interesse frem for udelukkende sælgers forventning til prisen.

Vi oplever også ofte, at hvis reservationsprisen ikke opnås under selve auktionen, så kan højestbydende og sælger efterfølgende nå til enighed om prisen gennem en dialog.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte din oplevelse nærmere, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 72207035 eller mail: info@klaravik.dk – vi vil meget gerne hjælpe.

Salg af 2 Motorcykler

Jeg havde en god før samtale med jeres mægler Cecillia, vedrørende hvordan det hele skulle tilrettelæges, så har det hele pare kørt

Kære Knud,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du havde en god indledende dialog, og at forløbet herefter bare har kørt som det skulle.

Vi gør os umage for at skabe en tryg og overskuelig proces fra start, så det betyder meget at høre, at du har haft den oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis vi kan hjælpe dig igen fremadrettet.

Isabell, Klaravik

God kommunikation med Klaravik fra…

God kommunikation med Klaravik fra start til slut.

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på. Det glæder os at høre, at du har oplevet god kommunikation med os fra start til slut.

Vi lægger stor vægt på at holde vores kunder godt informeret gennem hele forløbet, så din feedback betyder meget for os.

nemt og hurtigt.

nemt og hurtigt.. ingen bøvl med købere, det tager klaravik sig af.

4. marts 2026

Kære Steen,

Tusind tak for de fine ord – det er vi rigtig glade for at læse.

Det betyder meget for os, at du har oplevet processen som nem og hurtig, og at du har følt dig tryg ved, at vi håndterer dialogen med køberne. Vi bestræber os altid på at gøre salgsforløbet så enkelt og overskueligt som muligt.

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet god service hos os.

Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en tryg og professionel oplevelse, så din feedback betyder meget.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, samt super smart at afhentning er fleksibel op til 15 dage.

2. marts 2026

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse og de positive ord. Det glæder os at høre, at du oplevede handlen som nem og hurtig.

Vi er også glade for, at du har haft gavn af den fleksible afhentningsperiode – vi ved, at det kan gøre en stor forskel i en travl hverdag.

Du er altid velkommen tilbage, og skulle du få brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar til at assistere.

Venlig hilsen,
Isabell, Klaravik

Har budt og købt en Honda fræser hos…

Har budt og købt en Honda fræser hos Klaravik, men den maskine jeg har fået udleveret er ikke den samme maskine som Klaravik har præsenteret på auktionen. De unikke numre passer ikke overens, hverken billeder eller video. Problem : Maskinen er simpelthen defekt. Det burde Klaravik nok have orienteret om, samt at Lomax også skulle have fortalt Klaravik at maskinen var defekt. Ydermere har maskinen været solgt tidligere, men Klaravik har ikke giddet at sætte nye nr.mærker på.

12. februar 2026

Kære Morten,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med dit køb.

Vi bestræber os på, at de oplysninger og det materiale, der præsenteres på auktionen, giver et retvisende billede af maskinen, og at identifikation sker korrekt. Oplever man uoverensstemmelser eller fejl ved det udleverede, er det vigtigt for os at få det undersøgt nærmere.

Vi vil derfor meget gerne gennemgå din sag konkret og se på både dokumentation, numre og forløbet omkring udleveringen. Du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice direkte på tlf.:72207035 eller mail: info@klaravik.dk, så vi kan få alle detaljer og hjælpe dig videre i henhold til vores gældende retningslinjer.

Isabell, Klaravik

God oplevelse i det hele taget

God oplevelse i det hele taget. Kan varmt anbefales.

25. februar 2026

Kære Karl,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling – det betyder meget for os.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Det er netop det, vi bestræber os på i alle handler.