Kirppu Loppesupermarked Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 118 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Forbrugerne fremhæver ofte, at det er en utrolig nem og bekvem måde at få solgt ud af de brugte ting på, og rigtig mange roser det søde samt hjælpsomme personale. Mange oplever, at koncepterne fungerer rigtig fint til at finde spændende ting og rydde op i hjemmet. Nogle anmeldere var ikke glade for udfordringer med tab af varer samt de høje omkostninger til standlejen. Mange kunder nævner desuden negative oplevelser med manglende opbakning fra medarbejderne og besværlige processer ved returnering af de købte ting.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med product, idet nogle fremhæver fine genbrugsfund og en nem måde... Se mere

Staff

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med personalet. Mens mange forbrugere roser de ansatte for at være... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker delt og tvetydig feedback om priserne. Mange forbrugere klager over, at standlejen er for... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, idet meningerne om oplevelsen er stærkt delte. På den ene side roser... Se mere

Location

Kunder havde tvetydig oplevelser med location på tværs af forskellige butikker og byer. Nogle anmeldere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har haft en stand i Kirpuu Søborg i flere måneder og har overordnet set været glad for hele processen. Medarbejderne er søde og hjælpsomme. Jeg har tjent ganske fint på min stand til trods for... Se mere

Kirppu Ringsted Den 26/4 - 20/6 havde min far og jeg en stand i kirppu. En uge inden vores kirppu stand stopper ringer jeg ned til kirppu for at høre om de kan ændre vores 25% rabat skilt til 50%... Se mere

Kirppu Sønderborg favoriserer i dén grad deres faste standlejere (dem som år efter år har stande hos dem). Min kæde knækker, når de nu også på deres facebook video bruger deres faste standlejere... Se mere

Vi har i dag været i Husum kirppu og kan kun sige at der er under alt kritik at i stadig ikke har et kundetoilet, det er simpelthen ikke ok og heller ikke ok at i giver Føtex skylden for deres toile... Se mere

1. nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Genbrugsbutik
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Loppemarked
  3. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Genbrugsforretning
  4. nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Butik med genbrugstøj
  5. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Vintagetøjbutik

Kirppu Loppesupermarked er Danmarks første og største loppesupermarkedskæde. Den første butik blev introduceret til Danmark i Hillerød tilbage i 2014, og siden er konceptet blevet testet og videreudviklet, så det i dag er Danmarks førende loppesupermarkedskoncept. Alle 34 butikker er lyse, åbne og rene - og så har de et dejligt loungeområde, hvor du altid kan nyde en kop kaffe eller te. Vores mission er nemlig at sikre, du kan handle brugte ting og sager i behagelige omgivelser med en dejlig atmosfære. I hver af butikkerne finder du et mekka af genbrugsguld - og du har selvfølgelig også mulighed for selv at sælge ud, og lade dine ting få nyt liv i et nyt hjem. Loppestandene har god plads og kan omdannes, så de passer lige netop dine behov, hvad end det er børnetøj, almindeligt tøj eller brugsgenstande, du ønsker at sælge. Kig endelig ind forbi en af vores butikker, og lad os guide dig i dit genbrugseventyr 💚 Det giver både mening for dig, os og vores planet at gøre genbrug til en del af hverdagen.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

2,9

Det er jo fuldstændigt håbløst

Det er jo fuldstændigt håbløst, at man har en stand og man så ikke kan få lavet labels på hjemmesiden, som ikke fungerer...?!?!? Hvad foregår der?

15. marts 2025

Hejsa

Du har helt ret, det er meget frustrerende når teknikken ikke fungerer når der skal skrives prismærker.

Vi er bekendte med, at der har været udfald på funktionen på app'en i forbindelse med en større omlægning af vores it-systemer.

Det burde dog køre nu så du kan skrive mærker og ikke mindst få dem printet i en Kirppu butik.

Jeg beklager de gener der har fulgt med, app'en er generelt ret stabilt for med de mange skønne varer du skal sælge så skal der være god ro til at få skrevet mærker.

TAK for at du bakker op om genbrug og har lyst til, at sælge ud. Hvis der skulle være udfordringer så send mig endelig en mail direkte så jeg kan løbe afsted med det samme.

Nyd dagen

Kirppu group

Jeg køber ting online .

Jeg køber ting online , som i også opfordre til. Men jeg syntes det er ærgeligt at der bliver lagt ting op der er slidte eller har skår da det er umulig at se på billederne, så hvis jeg ikke husker at spørge ind til alt, så kan jeg afhente en defekt varer som er betalt på mobil Pay. Har henvendt mig til kirppu ålborg angående problemet, men de er ikke vendt tilbage.
Hilsen Marianne

12. marts 2025

Hej Harald

Hvor er jeg ked af at høre om din dårlige oplevelse.

Det bedste køb er altid der hvor både køber, sælger og Kirppu har smil på læben og haft en god oplevelse og det er ikke lykkedes i dette tilfælde.

Jeg er helt enig det kan være svært at vurdere en varer på billeder..der kan være skygger, lysindfald ligesom det er svært at se hele varen.

Du er altid velkommen til, at kontakte os inden et køb for at få yderligere billeder eller videoer af en varer hvis du ikke har mulighed for at være fysisk i butikken. Det er naturligvis altid bedre at få varen i hånden inden et køb, men online handel er en mulighed.

Vil du ikke sende mig en mail med en beskrivelse af hvilken vare det var evt. et billede af kvittering eller prismærke så følger jeg op. Jeg er helt sikker på mine kollegaer i Aalborg nok skal bidrage med en god løsning.

henrik@kirppu.dk

Ekstrem langsom app og hjemmeside

Til trods for høj standleje og kommission har jeg besluttet, at booke en stand til åbningen i Haderslev. Men jeres hjemmeside og app er simpelthen ufattelig langsom. Det tog mig 4 forsøg for at få lov at booke en stand. Nu sidder jeg og skal lave prismærker til alt, hvilket i sig selv er en stor opgave. Jeg opdager så, at det tager ekstremt lang tid både i app'en og på hjemmesiden. Ofte kan jeg slet ikke komme til at lave en label, men bliver hægtet af. Jeg har forsøgt de seneste dage. I er simpelthen nødt til at gøre det bedre. Jeg håber godt nok, at det bliver en succes at sælge noget... HVIS jeg da nogensinde bliver færdig med at lave prismærker.

5. marts 2025

Kære Jonna

Det er altid ubelejeligt når teknikken driller og især når du er ved at forberede det gode salg i vores nye butik, Kirppu Haderslev som snart åbner.

Jeg har talt med vores it-afdelingen og de har undersøgt status på app samt hjemmeside. Der er pt. ingen udfordringer i systemet og vi har ligeledes testet bookning samt prismærker.

Hvis du fortsat oplever udfordringer med at skrive labels har vi tidligere hørt at nedenstående kan gøre en forskel.
- Slette app'en og geninstallere
- Følge op på om der er udfordringer med at tilgå andre hjemmesider fra din enhed
- Hvis du forsøger at lægge billeder på prismærket så forsøg evt. at tage billedet og uploade til prismærket via album

Oplever du stadigvæk udfordringer så står vi klar i butikken fra lørdag d. 8. marts kl. 10 hvor vi kan se nærmere på din enhed samt udfordringerne hos dig.

Jeg håber du får hul igennem så du kan skrive prismærker på dine skønne varer og være klar til åbningsfesten.

Ja altså…

Ja altså…. Egentlig ok koncept, med en meget høj kommission de tage på rå 19% pg man skal være opmærksom på at man ikke får sin fortjeneste udbetalt før 18 BANK dage efter afsluttet stand. Det giver en ikke så god fornemmelse, da man jo ved afslutning på sit salg forventer en udbetaling. Nok sidste gang jeg har stand der, tak guderne for opstartstilbudet så jeg ikke fik betalt fuld pris for min stand.

Hvis de var et ligit foretagende ville de jo udbetale folk de penge de skylder dem med det samme, næsten en måneds venten er bare for lang tid.

20. februar 2025

Alt for dyrt at have en stand der!!

Alt for dyrt at have en stand der!!! Mistede over 900kr fra de 19% som Kirppu tager af hver vare… Udover jeg allerede havde betalt lidt over 700kr for overhovedet at have en stand der i 4 uger… det synes jeg er for meget jeg skal aldrig have en stand der igen…..

5. januar 2025

En medarbejder hos Kirppu Skive ringede mig op og beklagede at der var gået et lille smykkespejl i stykker på min stand. Hun havde fjernet farlige skår og ellers ryddet op.
At noget går i stykker er selvfølgelig blot hvad der kan ske, men det var meget rart at blive informeret af medarbejderen derom.

5. februar 2025

Absolut ingen moralsk standard hos…

Jeg opjusterer til fire stjerne efter svaret fra Kirppu.
Dejligt at hører, at man ville tage "ansvar" for varer solgt, eller i det mindste lave en opfølgning på købet.
Jeg håber også, at man fremadrettet, vil gøre det klart for sælgerne, at hvis vare, ikke er afprøvet/defekt, så skal dette beskrives, det er almindelig god skik og så får vi alle en god oplevelse og kommer igen.

Kirppu er jo en rigtig fin måde at sælge og købe lopper på.

Skrevet den 12/2-25:
Absolut ingen moralsk standard hos Kirrpu.
Jeg købte en surround forstærker, som ikke virkede da jeg kom hjem.
Der var ingen beskrivelse af varen, som f.eks. "ikke afprøvet" eller "defekt"
Næste dag kørte jeg tilbage, for at høre om der var en mulighed for at returnerer/klage.
Det er et kommissions salg, som ikke tages retur. Der var handlet, så ingen hjælp at hente overhovedet.

De forklarer, at når du handler i Kirrpu, så er det dig, som køber, der har pligt til at afprøve varen, inden købet. (Det er lidt svært med f.eks. en surround forstærker)

Kirrpu stiller IKKE krav til sælger, om at mærke varens aktuelle stand, f.eks. virker ikke eller defekt.
Der er heller ingen konsekvens, ved at sælge defekte vare i Kirrpu.

Så jeg spurgte, om de ville have noget imod, at jeg købte en stand og herefter solgte sprungne/defekte elpære.
Det var der intet problem i, som de siger, så er det op til kunden, at sikre sig at pæren kan lyse inden købet.

Det er ikke en ordenlig måde, at drive virksomhed på, man må sætte visse minimums krav til sælger og sikre en hvis standard, eller udelukke uærlige sælgere. Faktisk, så beskytter Kirrpu de sælgerer, som er uærlige, da sælger kan stå og gemme sig bag Kirrpu og snyde folk.

Så her kommer en ide, vil du snyde folk, så tøm elektronik containeren og sælg affaldet i Kirrpu.

12. februar 2025

Hej Claus

Det er en rigtig ærgerlig oplevelse du har haft og bestemt ikke på højde med det du med rette kan forvente i mødet med Kirppu.

Jeg har fulgt op på dit køb af en forstærker og talt med såvel medarbejderen som butikschefen. Der er uden tvivl enighed om, at du selvfølgelig skulle kunne returnere forstærkeren.

Det er beklageligt at vi har efterladt dig med indtrykket at det er "dit problem" at den ikke virker. Hos Kirppu er vi stor tilhænger af det gode køb hvor du som kunde går fra vores butik med ro i maven og med tryghed i, at virker den elektroniske varer som du ikke kan teste i butikken ikke, så kan du returnere det.

Du er meget velkommen til, at kigge forbi Kirppu Herning hvor de står klar til, at tage forstærkeren retur og så følger vi selvfølgelig op på at vi som medarbejdere i Kirppu bliver endnu bedre til, at håndtere netop sådan en situation som du stod i.

Du er velkomme til, at skrive direkte til mig hvis der er behov for yderligere.

GOD DAG

henrik@kirppu.dk

Hvad der startede som et godt…

Hvad der startede som et godt alternativ, har Kirppu nu bare måske fået storhedsvanvid og betror sig sig selv antikforhandlere?

I så fald er Kirppu priser totalt latterlige, med standleje for langt over 1.000kr. for få antal uger. Ydermere skal de have 19% af ens egen fortjeneste.
Som om dette ikke var nok, så får man ikke sit tilgodehavende fra Kirppu fra sin stand, og ting bliver TIT stjålet uden Kirppus indgriben eller interesse.

Marketplace på Facebook er et langt bedre alternativ…

11. februar 2025

Det er aaaalt forlænge man skal vente…

Det er aaaalt forlænge man skal vente på at få sit tilgodehavende udbetalt når man opsiger sin stand. Andre loppemarkeder udbetaler straks når man opsiger sin stand. Når man lejer en stand får man udbetalt det man har solgt for den efterfølgende måned. Tror i skal lave jeres koncept om

9. februar 2025

Kirppu skive

Kirppu skive. Jeg har haft stand i skive 3 gang 2/3 gange er der blevet stjålet fra min stand. Det er simpelthen for dårligt! Priserne på standleje er mega høje så forventer man også at der ikke burde ske den slags. I har ogs lavet tema stande det er jeg heller ikke stor fan af. I tager simpelhen bare fra ens stand og sætter på jeres tema stande og når man så kommer for at pakke sin stand ned bliver man bedt om selv at kigge tema standene i butikken igennem for ens egne vare som JERES medarbejder har sat derhen! Der burde lavet en regel om at de ikke må gøre det uden ydereligere sammentykke! Personalet ringer ogs konstant til en men nye tilbud(vitterligt de sammen tilbud man kan se på Facebook), sådan tiltrækker man altså ikke flere kunder det er sådan man får dem til at flygte! Stand hos her igen bliver nok ikke i nærmeste fremtid

Kirppu Roskilde

Jeg har haft en stand i Kirppu Roskilde 2 gange nu, og hver gang har været en virkelig god oplevelse. Jeg har dog oplevet begge gange at 1-2 ting forsvandt fra min bod, men det er mest de små nips ting. Men alt i alt få man solgt rigtig meget, selvom man kun har sin stand i en uges tid

5. februar 2025

Kirrpu er det ikke det værd

Jeg har haft en stand i Kirrpu i Kolding, og har haft flere ting stjålet fra mig. Jeg sætter flere alarmer i tøjet, men hver gang de bliver bestjålet er Kirrpu til ingen hjælp. Selvom man betaler ekstra for alarm, så bliver de stjålet. Det betaler sig virkelig ikke at leje stand i Kirrpu: den dyre standleje, de 19% som de tager af alt du sælger, arbejderne der ingen hjælp er, og alle dine varer bliver bestjålet.

2. februar 2025

Hej Nora

Hvor er jeg ked af, at du går fra Kirppu i Kolding med den oplevelse.

Ingen kunder hos Kirppu fortjener at stå tilbage som du gør og vi følger naturligvis altid op, så vi kan sikre evt. fejl bliver rettet samt at vi hele tiden bliver endnu dygtigere.

Vi har forsøgt at kontakte dig via Trustpilot for yderligere oplysninger, men vi har ikke modtaget oplysninger så vi kan finde frem til din profil.

Det ligger os meget på sinde at se hvad der ikke virkede i dit tilfælde og jeg håber du allerede har haft kontakt til vores søde kollegaer i Kolding da vi naturligvis altid står klar ude i landet.

Du er meget velkommen til at skrive direkte til mig så jeg kan finde dig frem i vores system og se nærmere på den stand du har haft.

Super fedt koncept

Vi bookede en stand i Kirrpu Søborg i 4 uger, og det var en rigtig god oplevelse. Personalet er super søde og hjælpsomme, og det er fedt at kunne støtte et bæredygtigt koncept som Kirppu!

1. februar 2025

Pas på!!, uærlig sælger der bedrager og snyder

Købte nogle pakker blandet pokemon kort.

Jeg havde en lidt dårlig dag og havde virkelig lyst til købe lidt kort og havde før købt nogle pakker i kirppu som var "okay" forstå mig ret der ingen der sælger kort bevist hvor du tjener en formue på deres overskydne kort. Men har intent imod købe pakker hvor man får feks 10 holo for 20-30kr de tjener lidt på en og man får nogle tilfældig kort at udvide sin samling uden tabe voldsomt på det.

Men mit senest køb var alt andet end en god oplevelse.

Jeg valgte 3 pakker med et holo kort foran der stod 10 kort og en serie. til 29kr og jeg tænker hurtigt at jamen 10 holo kort det nok omkring 10-20kr alt efter hvor groft sorteret det er af værdi. så jeg vil gå der fra med et tab på omkring 9-19kr pr pakke men jeg får nogle kort jeg ikke har da jeg ikke havde åbent nogle sword and shield boosters selv.

Det første problem jeg overså var at der stod bag på pakken 1 holo og ikke 10 man kan sige det virker lidt som at man prøve snyde folk ved at håbe de ikke ligger mærke til om der står 1 eller 10 når tal går igen mm.

Jeg åben 1 pose med kort med det samme efter gik ud af butikken og ser så at ja der er desværre kun 1 og vælger gå tilbage og sige jeg ikke tilfreds med det jeg har købt så vil gerne returnere de sidste 2 pakker som ikke er åbnet.

får så af vide at de ville ønske de kunne hjælpe men når først varen har forladt butikken må de ikke, faktisk at selv efter man har betalt og ikke er gået ud af butiken endnu kan de ikke tage retur.

Jeg synes det under alt kritik at en anonym sælger bare kan blandet en masse skrammel sammen og håbe på folk at godtroende nok og så ikke skal stå til ansvar for noget for oplyse hvem sælger er kan de heller ikke.

Men nu kommer det bedste som jeg kommer hjem og vil til teste hvad er den reelle værdi af disse kort bare for sjovt og for at se hvor meget har sælger taget ®Øven på en.

Det skal jeg sige jer, efter 2 kort gad jeg ikke søge mere for jeg fandt ud af kort var slet ikke den version der stod på pakken heller.

og dette gjorde det så officielt af sælger faktisk havde snydt mig på alle kanter og leder det var muligt.

Grundet man ikke har nogen rettigheder som kunde vil jeg aldrig handle her igen om det kort, film, cd'er mm. NEJ TAK!

Jeg godt klar over nogle ting kan være kompliceret, men hvis man kun vægter at beskytte sælger så ser jeg også kirppu som et firma der støtter op om at det er okay at snyde, bedrage sine kunder og det vil jeg på ingen måder støtte op om.

Dette tog sted i Herning v/ Bord 542 Den 31/1/2025
Hold jeg fra den sælger.

Køb heller kort fra en respektable sælger som et "sealed product" (orginalt inpakket)

31. januar 2025

Hej Alex

Det er en virkelig dårlig oplevelse du har haft og hos Kirppu står personalet altid klar til at hjælpe.

Jeg kan ikke læse om du har talt med personalet i Kirppu Herning inden du skrev denne anmeldelse.

Tag fat i butikken og spørg evt. efter butikschefen så du kan returnere kortene og få pengene tilbage.

Medbring alle kort samt indpakning og meget gerne kvittering. Hvis du ikke har den, så er vi verdensmestre i løsninger og kan hjælpe alligevel.

Du er meget velkommen til, at skrive direkte til mig hvis du skulle have brug for yderligere.

Henrik@kirppu.dk

Kæmpe ros til Kirppu Roskilde

Kæmpe ros til Kirppu Roskilde. Efter et par rigtig træls oplevelser med meget tyveri i Valby valgte jeg at få en reol i Roskilde i stedet. Mette (butikschefen?) og de andre medarbejdere har bare været super søde og hjælpsomme, og jeg er nu i gang med reol periode nr. 2. Uden tyverier!!! Og enormt flot salg på over 10.000kr på under en måned. Bliv ved at sparke bagdel, og tak for i er opmærksomme på folk med tasker. Det bærer tydeligvis frugt. Jeg er i alt fald fast kunde fra nu af.

25. januar 2025

Taskepolitik

Helt åndssvagt, at man skal aflevere sin taske for at få lov til at handle. Jeg kommer ikke tilbage.

18. januar 2025

Kære Cecilie
ØV hvor er jeg ked af, at du går fra en af vores butikker med den oplevelse at du ikke ønsker at komme tilbage og gå på genbrugsjagt.

Du kan trygt overlade din taske til vores personale i kassen som vil passe godt på dine sager mens du shopper.

Det er korrekt der er en regel omkring tasker og jeg vil gerne følge op hvis vi ikke er lykkedes med at fortælle om det i en god og fornuftig tone ellers hører jeg gerne nærmere.

Jeg håber du trods denne oplevelse kunne have modet til at besøge en af vores 30 butikker igen så du kan opleve at Kirppu er mere end den regel du er stødt på ved indgangen.

Kirppu yay 🤩

Svendborg: Jeg har været nede at sætte min ting op til en stand af to om gange - og personalet er simpelthen så søde, imødekommende og gode til at forklare om tingene. De svarer så godt på spørgsmål, man burde have og er behjælpelig med, hvad man kan have brug for 😊👍 Anbefaling herfra. - og jeg kan allerede se, at der er mange forskellige spændende ting. Til unge, gamle, børn og ja til alle og enhver. Tøj, brugskunst, bøger, osv. osv. 😊

Slagelse kommer jeg også i. De har et godt stort udvalg også. Især børneting er der kommet lidt mere af 😊

10. januar 2025

Kære Sheila
Sikke en skøn oplevelse du har haft i vores nyeste butik og ikke mindst en fantastisk beskrivelse.

Jeg har straks delt din oplevelse med det fantastiske team og håber også, at du vil give dem high-fives, klap på skulderen eller et TAK FOR GOD SERVICE....det gør en kæmpe forskel for dem.

Jeg håber du er klar til den fantastiske åbningsfest på lørdag hvor den gode oplevelse fortsætter.

GOD WEEKEND

mange hilsner

Henrik Lunnsgård

Tyveri for 1300kr på under 4 uger.

Tyveri for 1300kr på under 4 uger.
3 helt nye parfumer stjålet, endda MED alarm. Synes det er MEGA ærgeligt at man selv skal stå til ansvar for sine ting, selv når man har købt alarm. En stand er i forvejen dyr i leje og kommission.
Det er alt for nemt at stjæle i kirppu desværre.
Personerne er anmeldt, men man ved jo udemærket godt de aldrig bliver fundet

18. december 2024

Kære Maja

Tak for en god snak i telefonen om din oplevelse.

Som nævnt i telefonen så er det meget beklageligt at du ikke fik den rette vejledning omkring dine parfumer eller produkter, hvorved vi kunne have undgået den oplevelse.

TAK for din positive indstilling overfor Kirppu og ikke mindst din lyst og fortsatte tillid til konceptet.

Vi glæder os til, at se dig når du skal starte stand op.

Jeg er altid tilgængelig hvis der skulle være oplevelser der kunne have været bedre, på den måde så får vi muligheden for at følge op og gøre noget.

Ha' en fantastisk dag og jeg håber sygdommen er væk hos den mindste.