Jeg har haft en stand i Kirpuu Søborg i flere måneder og har overordnet set været glad for hele processen. Medarbejderne er søde og hjælpsomme. Jeg har tjent ganske fint på min stand til trods for... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Kirppu Loppesupermarked er Danmarks første og største loppesupermarkedskæde. Den første butik blev introduceret til Danmark i Hillerød tilbage i 2014, og siden er konceptet blevet testet og videreudviklet, så det i dag er Danmarks førende loppesupermarkedskoncept. Alle 34 butikker er lyse, åbne og rene - og så har de et dejligt loungeområde, hvor du altid kan nyde en kop kaffe eller te. Vores mission er nemlig at sikre, du kan handle brugte ting og sager i behagelige omgivelser med en dejlig atmosfære. I hver af butikkerne finder du et mekka af genbrugsguld - og du har selvfølgelig også mulighed for selv at sælge ud, og lade dine ting få nyt liv i et nyt hjem. Loppestandene har god plads og kan omdannes, så de passer lige netop dine behov, hvad end det er børnetøj, almindeligt tøj eller brugsgenstande, du ønsker at sælge. Kig endelig ind forbi en af vores butikker, og lad os guide dig i dit genbrugseventyr 💚 Det giver både mening for dig, os og vores planet at gøre genbrug til en del af hverdagen.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg har haft stand hos Kirppu Esbjerg i otte uger, og jeg er meget godt tilfreds.
Jeg har solgt godt, og personalet er venlige og hjælpsomme.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Har lige afsluttet min anden omgang loppestand hos Kirrpu Kastrup siden de åbnede og må sige jeg er begejstret. Der har været godt gang i salget og min fortjeneste er over al forventning og det på mange ting som ellers ville være endt på genbrugspladsen. Selvfølgelig ligger der noget arbejdstid i at gøre tingene parat til salg og holde standen pæn, men det har været en sjov oplevelse som jeg kommer til at gentage. Prøv det hvis du er til lopper og gerne vil tjene penge på ting du “bare alligevel” har liggende. Stor anbefaling herfra mig😉

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg solgte mine ting hos Kirppu og tjente over 1000 kr. Jeg opsagde standen for omkring to uger siden, men har stadig ikke modtaget mine penge. Jeg kan se, at udbetalingen først sker efter den 7. juli, hvilket betyder, at Kirppu holder på mine penge i næsten en hel måned efter afslutningen af salget.
Jeg synes, det er en uretfærdig praksis. Når varen er solgt og standen lukket, burde pengene blive udbetalt hurtigst muligt. Det er ikke rimeligt, at kunderne skal vente så længe på deres egne penge.
Jeg får indtrykket af, at virksomheden udnytter situationen og bruger vores penge til egen fordel, og det synes jeg ikke er etisk. Jeg kan desværre ikke anbefale Kirppu og kommer nok ikke tilbage.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Kirppu er blevet en dyr forretning. Dyre varer, og standlejerne skal nu betale for at have ting stående udenfor, samt kun have 1-2 ting i glasskabende, selvom de nærmest er tomme!😅 19% i provision er jo bare sindssygt. I Kalundborg må der også komme hunde i butikken. Jeg har ikke noget imod dyr, men de skal bare ikke kunne være i en butik. Servicehunde er undtagelse. Det er jo ikke en dyrehandel.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
For meget tyveri og ingen ansvar fra Jeres side.
Jeg har nu haft stand i et år og rykket rundt på forskellige stande for at se effekten af det, men det er primært Kirppu der tjener på det da jeg skal købe nye prismærker hver gang. Forbedring ville være at de kan omkodes i jeres system.
Jeg har alarmer på det meste, men alligevel forlader NANGE og utrolige ting min stand. Større ting må blive gemt når standlejere forlader stande, også tager de dem med der da varer kun tjekkes løst ved ophør.
Fint koncept, men primært fór Kirppu. Lejere kommer med varer, fylder op, retter af og betaler kassen og bærer det fulde tab ved tyveri på trods at tilkøb af alarmer ‼️ det kan ikke være rigtigt. Jeg har solgt ok, men man skal ikke regne på den tid man bruger på det…
Pigerne er utrolig søde, men det opvejer jo ikke mange 0 dage og tyveri.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
I går var min søn oppe at købe en mobil telefon.
Vi tænder den i forretningen og så at den
Virkede men han vidste ikke at der var skærmkode på før vi kom hjem.
Nu har han ringe til forretningen for at høre om de ville tag den retur til ham der har en stand hos jer. Det ville i ikke.
Dårlig stil.
At man ikke tag ting tilbage som ikke virker. Det er meget dårligt stil.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Har nu prøvet at booke stand i 10 min på website på mobil, men siden fryser konstant og viser halvt loaded sider. Gav op, rigtig kedelig oplevelse. Desuden vises ledighed super forvirrende, og det er ikke til at gennemskue, hvad det er muligt at vælge.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Har stand i kirppu Holstebro. En medarbejder er uopmærksom og laver en scanningsfejl ved kassen. (Ved kun at scanne en ud af to ens varer). Ved henvendelse ordnes alt helt uden problemer og med et smil. Jeg får den manglende indbetaling overført på min konto. DET er da god service at de tjekker op på både kamera og kasse.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg vil gerne sende stor ros til Julies i Husum-afdelingen. Han er utrolig dygtig til at finde og huske ting, har god forståelse for kundeservice og møder altid kunderne med et smil. Det gør en stor forskel som kunde at blive mødt af en medarbejder, der er både kompetent og imødekommende. Tak for en fantastisk service – det bliver lagt mærke til! 😊

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg er så glad for konceptet! Men jeg er SÅ træt af, at jeg hver gang jeg har en stand, så bliver der stjålet ting/tøj.
Den seneste oplevelse fra i dag hvor jeg ved tjek af stand opdager at en kunde har byttet rundt på prismærker - det er en antagelse, men meget sandsynligt.
Hvad der er helt sikkert er, at jeg har fået registreret et salg på en vare, som stadig er på standen, og en anden vare er væk.
Hvordan kan det ske, når der er registreret billeder på alle varer?
Pigerne - og jeg skriver piger, for tænker ikke de er ret gamle, var meget søde, kvikke og forstående, men det hjælper bare ikke på, at jeg føler mig snydt, dårligt behandlet og ked af det!
I det her tilfælde er det småpenge (det var det ikke ved de 2 andre episoder), men det er mine ting, indtil en anden betaler for dem!
Dette drejer sig om afdelingen i Holbæk.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Det her skulle være et sted for genbrug. Et sted, hvor man kunne finde brugte ting med sjæl, nostalgi og bæredygtighed. Men det er I godt i gang med at ødelægge. Hvad sker der?
Halvdelen af standene – seriøst, 50% – er nu fyldt med splinternye varer direkte fra Kina. Plastikting, ubrugte smykker, billigt tøj, mobiltilbehør og andet bras fra Shein, AliExpress og Alibaba. Det er tydeligt, det aldrig har været brugt. Det er heller ikke nogen hemmelighed – det står i plastkasser, sorteret som på et lager. Det er ikke genbrug. Det er bare dropshipping i fysisk form.
Og hvad værre er: Priserne er ofte højere end hvis man selv bestilte det online. Så ikke nok med at det underminerer idéen om genbrug – det er også et forsøg på at tage overpris for lavkvalitets importvarer. Det føles decideret som at blive snydt, når man tror man handler bæredygtigt, men i virkeligheden støtter man bare endnu en omgang billig masseproduktion.
Der er stadig de gode stande – dem med rigtige brugte ting, arvestykker, retrofund og ægte genbrug. Men de bliver færre og færre, og de drukner i de "forretningsstande", der bare er nye varer fra Østen med et prismærke på.
Kirppu, I burde tage ansvar. I har startet noget med en god idé. Men hvis I ikke strammer op og sætter foden ned over for videresalg af nye varer, så ender I med at blive præcis det, I skulle være alternativet til: endnu en butik fuld af ligegyldig skrammel.
Vil I være en genbrugsbutik eller en fysisk udgave af Wish? Vælg side – og gør det snart.

Kirppu Næstved.
Jeg købte en varer, hvor jeg derefter kommer hjem og finder ud af at den ikke virker som den skal.
Jeg skriver til Kirppu Næstved på facebook/messenger og forhører mig om det er muligt at kunne returnerer den.
De skriver således “vi tager normalt ikke varer tilbage, men at de tænker godt at de kan tage denne tilbage, da den ikke virker”
Vi har en fin dialog i starten, men når jeg så skriver og spørger hvad dag jeg senest kan komme, så får jeg intet svar, men de har set beskeden. Jeg skriver igen og kommer med en dato, intet svar men den er set. Jeg skriver IGEN og fortæller, at jeg kan komme i den kommende weekend og IGEN får jeg intet svar selvom de har set beskeden.
Det er yderst dårlig service, at man får et ja til at retunere varen, men når det gælder, bliver man ignoreret.
Jeg har forståelse for, at der kan være travlt, men jeg tænker, at hvis man ser en besked så svarer man, eller svare i det mindste senere på dagen.
Jeg har haft stand i Kirppu 12 gange siden 2017. Herlev- Valby- Glostrup - Kastrup. Jeg vil finde et andet sted fremover da service ikke længere matcher standleje/kommission.
Butikkerne bliver hurtigt mega nussede og beskidte. Appen er også blevet laaaaangsom og de svarer ikke engang på deres info mail.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Der bliver stjålet med arme og Ben, og de dobbelt tjekker ikke når alarmen går (Herlev)
Penge bliver først udbetalt 2 måneder efter man har booket standen.
Høj kommission når medarbejder bare står og snakker.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Det er åbenbart ikke velanset at man låner toilettet tre kvarter efter man har lavet et køb i butikken på tilbagevejen, når man skal køre 1 time hjem fra Aalborg...
Fik en meget mærkeligt blik og meget lang pause, da jeg gjorde opmærksom på at der lå meget vand ud på deres gulv

Hej,
Jeg skriver angående en uheldig oplevelse, mine forældre havde under et besøg hos Kirppu Nordjylland i Aalborg.
Vi er bekendt med, at I foretager stikprøver, hvor kunder bliver bedt om at aflevere deres tasker, da det ikke er tilladt at medbringe dem i butikken. Det respekterer vi naturligvis. Mine forældre, som har været loyale kunder hos jer i lang tid, besøgte for nyligt jeres butik i Aalborg. Det skal nævnes, at vi har en anden etnisk baggrund og taler et andet sprog indbyrdes, men både min mor og far forstår og taler flydende dansk og engelsk. Ved indgangen blev min mor bedt om at aflevere sin taske, hvilket hun gjorde uden protest. Hun bemærkede dog efterfølgende, at flere kunder – som alle havde en dansk baggrund – fik lov til at gå ind med deres tasker uden at blive spurgt. Den kvindelige medarbejder, der henvendte sig til min mor, talte desuden til hende på engelsk, hvilket hun fandt bemærkelsesværdigt og en smule stødende, da hun sagtens forstår dansk. Min mor henvendte sig derefter til medarbejderne og påpegede, at hun forstår og respekterer butikkens regler – men at de bør gælde for alle. Den kvindelige medarbejder insisterede på, at de også havde taget imod tasker fra andre kunder, men da min mor bad om at se, hvor disse tasker blev opbevaret, blev hun afvist. På den baggrund valgte mine forældre at forlade butikken. Jeg har fuld forståelse for, at butikker har egne regler og retningslinjer – især når det gælder sikkerhed og tyveriforebyggelse. Det, der derimod er uacceptabelt, er, hvis sådanne regler håndhæves forskelsbehandlende baseret på etnisk baggrund. Vi bor i et land, hvor ligebehandling bør være en selvfølge – og i denne situation oplevede vi desværre det modsatte. Denne oplevelse har ikke blot været ubehagelig, men betyder også, at I potentielt mister loyale kunder, som ellers har støttet jeres koncept gennem længere tid og besøgt Kirppu næsten hver uge.
Jeg håber, at I vil tage denne henvendelse seriøst og sikre, at alle kunder fremover bliver behandlet ens – uanset baggrund.
I kan selvfølgelig se at der er givet 3 stjerner. Det er nemlig fordi vi faktisk elsker og shoppe i kirrpu, men disse oplevelser er ikke behageligt og stødte ind til.
Egentligt fint koncept men dyr standleje og for høj kommision. Betalte 450kr for 2 ugers leje og solgte for 1486kr efter de 19% var trukket. Så det er lidt for meget besvær for de 1000kr jeg så får ud netto. Og jeg skriver "får ud" for jeg har endnu ikke fået penge udbetalt efter jeg tømte standen for 10 dage siden. Jeg synes, at det er helt urimeligt, at man ikke får udbetalt pengene hurtigere. Måske ikke for hvert lille salg, men i det mindste for hver uge ville være mere rimeligt. I tager rigeligt i kommision, så hvorfor trække renter på folks penge ud over det.
Jeg har stand I Kirppu Holstebro, det er en venlig butik, at komme i.
Jeg har fået alt det hjælp, jeg har brug for, og de er der altid for mig.
Der var en ting, der var blevet væk, de tog affære, og dagen efter ringede de til mig, og sagde de havde fundet det.
Så derfor 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De har styr på det 😊👍

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg har i dag haft en MEGET dårlig oplevelse i deres butik i frederikshavn de BØRN der var på arbejde havde så travlt med at komme hjem så vi blev SMIDT ud ca. 5 minutter før lukke tid jeg er stadigvæk rystet over den behandling og deres måde at drive virksomhed på....

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
4 stjerner til butikken i Fredericia. Pæn og ren butik.
1 til kolding. Den i Kolding lugter af gamle ting, der roder for vildt. Uoverskueligt.