Jeg har haft en stand i Kirpuu Søborg i flere måneder og har overordnet set været glad for hele processen. Medarbejderne er søde og hjælpsomme. Jeg har tjent ganske fint på min stand til trods for... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Kirppu Loppesupermarked er Danmarks første og største loppesupermarkedskæde. Den første butik blev introduceret til Danmark i Hillerød tilbage i 2014, og siden er konceptet blevet testet og videreudviklet, så det i dag er Danmarks førende loppesupermarkedskoncept. Alle 34 butikker er lyse, åbne og rene - og så har de et dejligt loungeområde, hvor du altid kan nyde en kop kaffe eller te. Vores mission er nemlig at sikre, du kan handle brugte ting og sager i behagelige omgivelser med en dejlig atmosfære. I hver af butikkerne finder du et mekka af genbrugsguld - og du har selvfølgelig også mulighed for selv at sælge ud, og lade dine ting få nyt liv i et nyt hjem. Loppestandene har god plads og kan omdannes, så de passer lige netop dine behov, hvad end det er børnetøj, almindeligt tøj eller brugsgenstande, du ønsker at sælge. Kig endelig ind forbi en af vores butikker, og lad os guide dig i dit genbrugseventyr 💚 Det giver både mening for dig, os og vores planet at gøre genbrug til en del af hverdagen.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg er kommet meget i Kirppu i Slagelse.og jeg må sige at nu skuffer den mig. Der er ikke noget med personalet,de er smilende og imødekommende men Før var det en ryddet og lugtfri butik, nu stinker der inden lukket og af uvasket tøj og ting, ja der stinker værre end i de slemme genbrugsbutikker og der er rodet , man har ikke lyst til at være i butikken
Jeg håber i kan gå tilbage til den stand i var engang
Med venlig hilsen Connie

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Virkelig dårlig kundeservice. Havde lejet en stand herude i en måned. For det første koster prismærker ekstra, så medmindre du er villig til at betale en formue for at få prismærker på dit tøj (som du allerede har betalt en formue for en stand de kan være på) så hav dine egne med. For det andet har de ikke styr på deres varer og halvdelen af vores varer ligger andre steder eller ved deres lost and found. Flere varer er “blevet væk” og der er ingen former for forsikring på de ting som DE mister. Alt koster ekstra så pengene hober sig hurtigt op i at blive meget dyrere end man tror. For det tredje havde vi flere gange prøvet at kontakte dem på telefonen for at ordne noget med vores stand, men telefonen bliver ikke taget selv om man venter i over en halv time med deres irriterende ventemusik. Da vi så var derinde dagen efter (for selv at rydde op, da dette også koster ekstra) ringede telefonen i alle de 20 minutter vi var der og de to der stod bag kassen lavede alt andet end at tage mobilen selv om der ingen kunder var. Der var flere kunder der kommenterede på dette da det for dælen er MEGA dårlig service. Få styr på jeres medarbejdere der ikke engang kan gøre deres simple job som at tage en mobil. Kunderne der ringer kan jo ikke få fat på jer!!

Kirppu Kastrup.
Super sødt personale, hjælpsomme og klar på at finde en løsning.
Men godt nok svært at sælge på de stande, jeg fik en uge ekstra en anden stand, men solgt jo ingenting næsten på den uge. Var itvivl om det var mine ting der ikke solgte godt, men satte dem dagen efter op på børneloppen og her vupti røg en cykel som havde stået i kirppu i 2 uger, pludselig på en dag, samt andre varer.
Hyggeligt sted, men svært at sælge, solgte for 1300 kr på 2 uger, hvoraf de 700 kr var et par Louis Vuitton sko, og så skal de 350 kr trækker fra standen kostede, plus bensin derud.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Kolding kirppu er et godt sted at sætte til salg og servicen er i top

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg har lige nu en stand på Kirppu i Husum. Jeg har en vintage Mulberry kortholder til salg til 200kr (!), som er ægte, købt i butikken på strøget.
Jeg er helt med på, at der ikke må sælges falske vare i butikken, men det der sker nu, har jeg simpelthen ikke ord for. Jeg bliver fredag sen eftermiddag (17.30) ringet op af en medarbejde, som siger at der står en i butikken "som tror pungen er fake", om jeg har noget bevis på dette. Det har jeg naturligvis ikke, da den er vintage og super gammel. Jeg spørger igen om i fjerner samtlige varer eller beder om bevis på dem, bare fordi der kommer en selvudnævnt mærkevarer ekspert op til skranken. Jeg spørger ligeledes ind til, om de kender til kundens baggrund, siden de tror mere på kundens anklager end på min forklaring. Det gjorde de selvfølgelig heller ikke.
Super kikset at ringe fredag aften og så ikke have styr på en skid. Jeg kører ned i morgen og lukker hele standen ned, spreder ordet om at holde sig fra Kirppu og kommer aldrig igen!
Desuden har jeg fået stjålet flere varer fra standen, som de på ingen måde heller ikke står til ansvar for.
Aldrig mere Kirppu!!!

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Man er ikke velkommen i deres butik i Herning hvis man har sukkersyge fordi man skal aflevere tasker inde man handler og man kan da ikke have de ting i hænder som man har i tasken

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Hold dig langt væk fra Kirppu Hillerød!
Jeg har ventet på mine sidste penge i næsten 2 måneder nu. Udbetaling tager i forvejen over en måned, og de kan finde på at udskyde yderligere 18 dage uden forklaring. Standleje er alt for dyr, og de napper ovenikøbet 19 % af hvert salg. Ren udnyttelse!

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Kirppu Sønderborg favoriserer i dén grad deres faste standlejere (dem som år efter år har stande hos dem).
Min kæde knækker, når de nu også på deres facebook video bruger deres faste standlejere som modeller, som selvfølgelig har tøj på fra deres egne stande.
Desuden er det næsten altid de faste lejeres ting og stande, som de fremhæver i deres videoer.
At de faste standlejere så i weekender besætter sofaerne i kaffehjørnet i timevis, så ingen kunder eller andre standlejere kan bruge dette er også under al kritik.
Lad alle standlejere få den samme opmærksomhed.... jeg går ud fra at alle trods alt alle betaler det samme for at have en stand hos jer..... selvom man efterhånden kan tvivle.

Kirppu Frederikssund
- Har lige købt en stor blå traktor(legetøj), som var pakket ind i plastik til 100 kr. Da Jeg kom hjem og fik pakket den ud manglede den begge døre, og fremstod mere brugt og slidt end man kunne se igennem plastikken. Rigtig ØV og spild af penge.
Mange tror deres skrammel er guld. Burde være en regel at oplyse om fejl og mangler, eller at man kun må sælge ting, der ikke er i stykker !
Alt elektronisk burde indeholde nye batterier, så det virker på salgstidspunktet.
Kirppu fralægger sig istedet ethvert ansvar. Butikken fremstår rodet, og med ekstremt fyldte stande, som man ikke gider bruge tid på.

Kirppu Tilst
Ingen forsikring, så hvis der sker et uheld med en vare, plejer de ligesom at spørge kunden om vedkommende vil betale - oplyser den unge ekspedient. Så er det op til kunden om vedkommende betaler for en ødelagt vare, der ryger i skraldespanden.

Kirrpu Slagelse .
Fantastisk sted at sælge sine varer, super søde ekspedienter og altid god service.
Har solgt her gennem 5 år og har altid været super tilfreds. 🤗
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ er velfortjent
Per .

Kirppu roskilde
Som mange andre kan jeg se syntes jeg virkelig at det er frækt at ens penge som man selv har tjent efter både stand og 19% er indtjent hos kirppu skal de også stå og trække renter gis dem selv i 18 hverdage, det er simpelthen for dårligt og jeres undskyldning for at der kan være vare der ikke kommer med hjem kan man bare overføre dem efterfølgende så det er en virkelig dårlig undskyldning, der er ingen grund til at tilbage holde vores egne penge. Jeg bruger ALDRIG kirppu igen aldrig nogensinde.
Dog vil jeg indskyde at de fleste medarbejdere i kirppu i Roskilde er virkelig søde bare synd konceptet med at holde på folks penge skal gå ud over dem.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Første og sidste gang som standlejer hos Kirppu Hjørring.
20% af sine ting bliver stjålet, og personalet gør ingenting.
Alarmer på varerne er kun til pynt, for ingen reagerer alligevel når alarmen lyder ved døren.
Så det kunne være fint hvis de ansatte gik lidt rundt i butikken og holdt øje. Men nej, arbejdstiden bliver brugt på f.eks. at stå bag ved disken og spise is eller hyggesnakke, stå udenfor butikken og ryge, eller fjolle rundt og lave Tik-Tok videoer. Alt sammen mens ventende kunder bliver total ignoreret.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg vil gerne rose Kirppu i Viborg med Cecilie i spidsen for et godt team af søde, hjælpsomme og glade medarbejdere. Lige så snart du kommer ind af døren bliver du mødt af et højt glad "Hej" jeg har været standlejer i flere år, og af flere omgange, men vender altid tilbage, da Kirppu i Viborg altid står klar til at hjælpe, og vejlede, og især Cecilie, kan man bare mærke at hun brænder for sit arbejde og det smitter af på kunderne. Så stor ros herfra.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg synes det er ærgerligt at standlejen er så høj. 225 kr. pr. uge. Og så tages der 19 % af varens værdi ved salg. Det kan næsten ikke betale sig, prismæssigt, i forhold til hvad man tjener ind. I hvert fald ikke hvis man sælger billige ting - hvilket jo er konceptet med genbrug... Det føles lidt som om man ligeså godt kan forære sine ting væk, fordi slutresultatet ikke rigtig giver mening. Der skal også lægges en del tid- og arbejde i projektet, så det skal man også indregne i "sin fortjeneste". Jeg synes konceptet er sjovt og hyggeligt, men man skal ikke forvente at "tjene penge". Jeg har haft en stand (sammen med min far) af et par omgange. Og selvom vi er to om det, er det altså ikke en god forretning, alt taget i betragtning.
Super koncept og super dygtig personale.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Kirppu er en god idé, krydret med grådige ejere, som, fint nok, får en ret høj lejepris pr. stand, ekstra priser for alarmer og prismærker.
MEN, ud over det stjæler de fand.. 19% af salgsprisen.
Vågn op...i begår selvmord i grådighedens navn...Tomme butikker/hylder og kunderne løber væk.
Har altid gået en stor bue omkring Kirppu, spån træsreoler, rod og sæde men alt for unge mennesker bag disken, der bliver skældt ud af kunderne, på grund af nedenstående.
Husum NY butik inde i Føtex
Kæmpe rodebutik i Husum
70 procent af standende ikke lejet ud
Næsten 20 procent i kommission plus leje
Produkter stjålet ingen opfølgning
Ekstremt varmt i butikken
Fokusser istedet på de butikker I har og få jeres base niveau op og ikke på at åbne og åbne flere butikker som i ikke har styr på.
Selv jeres søde ungarbejdere forstår ikke jeres fokus.
Kæmpe øv herfra
PS: så fint i besvarer det samme til alle der giver Kirppu konkret feedback, men HVAD gør ledelsen så ved alle kommentarerne?
Pludselig har I en kæmpe shitstorm og væk var Kirppu, der vil da være så synd for jeres ungarbejdere.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Forstå ikke når man afslutter en stand at der skal gå op til 18 dage før man får sine penge udbetalt..Det da mine tjente penge 😬
Fik desuden stjålet en cowboy jakke. Fik at vide der kunne ses på overvågning men hvad kan det bruges til for mig .Jakken er ikke fundet i butikken.men håber da at den har bragt glæde for tyven..🙄

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Synes generelt det er en super ide men at standene koster så meget og man skal huske at betale en hel uge i forvejen for en ny uge og 19% fra jeres side gør bare at jeg ikke forsætter min stand har ellers udover været glad for det og den er nu lukket men er i tvivl om med mine penge hvordan de kommer for de står ikke under udbetalinger…
Sæt jeres priser ned på standene
Tag Max 10%
Og vær mere obs på tyveri
Desuden synes jeg faktisk det er lidt halv dårlig stil at hvis I ser tøj på gulvet at I ikke samler det op fordi man ikke har betalt for det? Så ligger der bare en kjole midt på gulvet