Jeg har haft en stand i Kirpuu Søborg i flere måneder og har overordnet set været glad for hele processen. Medarbejderne er søde og hjælpsomme. Jeg har tjent ganske fint på min stand til trods for... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Kirppu Loppesupermarked er Danmarks første og største loppesupermarkedskæde. Den første butik blev introduceret til Danmark i Hillerød tilbage i 2014, og siden er konceptet blevet testet og videreudviklet, så det i dag er Danmarks førende loppesupermarkedskoncept. Alle 34 butikker er lyse, åbne og rene - og så har de et dejligt loungeområde, hvor du altid kan nyde en kop kaffe eller te. Vores mission er nemlig at sikre, du kan handle brugte ting og sager i behagelige omgivelser med en dejlig atmosfære. I hver af butikkerne finder du et mekka af genbrugsguld - og du har selvfølgelig også mulighed for selv at sælge ud, og lade dine ting få nyt liv i et nyt hjem. Loppestandene har god plads og kan omdannes, så de passer lige netop dine behov, hvad end det er børnetøj, almindeligt tøj eller brugsgenstande, du ønsker at sælge. Kig endelig ind forbi en af vores butikker, og lad os guide dig i dit genbrugseventyr 💚 Det giver både mening for dig, os og vores planet at gøre genbrug til en del af hverdagen.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Kan kun anbefales, gode og billige ting og søde personale

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Mange fine genbrugsting,venlig og hjælpsom betjening,og hyggeligt kaffehjørne.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Kirppu Nyborg er et fantastisk sted søde ansatte smilende hjælpsomme hyggeligt sted og gå på skattejagt og være standlejer

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Som køber og sælger gennem mange år har jeg måttet sige stop!
Et slag på tasken er omkring 30% af varerne nye. Mange reoler er tomme eller søgt dækket med temastande - kvaliteten på mange brugte vare ville ikke engang hjælpeorganisationer tage gratis imod de er direkte til "lossepladsen".
Jeg ser Kippu som i en nedad gående spiral der formodentlig snart går konkurs. Så sælgerne skal holde øje med om de får deres penge til tiden og lad være med at hoppe på Kippus nyer tiltag om af bruge indtjeningen til at købe ny lejeperiode ! - Almindeligt tiltag når et firma mangler penge - Kuppu det næste Lauritz.com (tidligere konkurs)

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Vi har i dag været i Husum kirppu og kan kun sige at der er under alt kritik at i stadig ikke har et kundetoilet, det er simpelthen ikke ok og heller ikke ok at i giver Føtex skylden for deres toiletter virker aldrig.
Man kan simpelthen ikke forvente kunder hvis ikke der er toilet forhold der virker.
Tak til de ansatte for lån af personale toilet.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg er virkelig skuffet over Kirppu i Valby. Der bliver næsten ikke solgt noget derinde, og det virker som om personalet ikke gør noget for at skabe aktivitet eller hjælpe standlejerne med at få solgt deres ting.
Personalet er desuden ikke imødekommende og virker slet ikke villige til at hjælpe, hvis man har spørgsmål eller problemer. Tværtimod får man ofte en kold og afvisende behandling.
Derudover har jeg oplevet, at flere af mine ting er blevet væk, uden at nogen kan forklare, hvad der er sket med dem. Det giver ikke tryghed som standlejer, når man ikke kan stole på, at ens varer bliver behandlet ordentligt. Som prikken over i’et bliver kunder smidt ud to minutter før lukketid.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse både som kunde og som standlejer. Jeg kan ikke anbefale Kirppu Valby.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Det kunne ikke betale sig at have stand i Husum, til trods for efterårstilbud på standen.
Jeg har solgt 13 ting til ca 250kr og fået stjålet 3 ting.
Desuden satte jeg min stand ned med 25% efter en uge. Manden bag disken sagde han ville sætte skiltet på min stand. Men da jeg kom tilbage 3 dage senere var der stadig ikke noget skilt på standen. Begge gange jeg skulle tale med en medarbejder stod jeg over 10 min og ventede ved en tom disk fordi de havde “travlt” med at snakke internt.
Men det værste må være at jeg gik ud af butikken med en vogn fuld af mine vare uden nogle ville tjekke noget som helst. Der kunne sagtens have været mange tyvekoster med der.

Dårlig forretningsmoral.
Jeg besøgte i går Kirppu i Hillerød med mine børn. Hyggelig oplevelse - lige indtil vi kom ud til vores bil.
Jeg havde parkeret på den yderste plads på parkeringspladsen, og bevidst holdt min bil lidt ekstra væk fra den tilstødende p-plads, så der var lidt ekstra god plads til ind og udstigning for os selv og vores "naboer". Det var INTET til vores venstre side som kunne blive generet af at min bil stod lidt ekstra til venstre. INTET.
Alligevel fik jeg en p-bøde på 910 kr for at holde udenfor båsen.
Rent juridisk helt sikkert helt ok, men moralsk og etisk langt væk fra almindelig anstændighed.
Hvis man driver en forretning som bl.a. slår sig op på "Kundeservice og Bæredygtighed", så er det en direkte urigtighed, når man samtidig tjener penge - direkte eller indirekte (jeg ved ikke om Kirppu selv har aftale med p-firmaet, eller via evt. udlejer) på at voldstraffe egne kunder for at parkere nogle centimeter udenfor en p-båd helt uden gene for nogen - ja så har man efter min mening en dårlig forretningsmoral.
Så Kirppu, skam jer, I har lige mistet en kunde.
Opdatering 10/11 efter svar fra Kirppu: Selvfølgelig har Kirppu noget med p-firmaet at gøre, enten direkte eller via deres udlejer. Der er jo lavet en aftale om at p-pladserne skal overvåges.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg har tidligere skrevet anmeldelse om Kirppu i Sønderborg ift at de faste standlejere bliver favoriseret ift fremvisning af deres varer i opslag på Facebook.
Nu laver de opslag om udendørs podier, hvor det i kommentartråden fremgår at de har spurgt specielt udvalgte om de vil have deres dekorationer på deres udendørs podier.
Der har ikke været opslag om at disse udendørspodier kan lejes og andre standlejere kan nu ikke få lov til at bruge dem. Dette er forskelsbehandling så det batter
Har lige haft en stand derude og som de 4 gange før, så flyder det med nullermænd og støv på samtlige stande.
Måske de ansatte skulle bruge lidt mere krudt på at gøre standende rene, når der er skift af standlejere, i stedet for at bruge al deres krudt på at stå på hænder for de faste standlejere.
Når man spørger ind til det i debattråden, så får man et halv flabet svar fra Kirppu:
"Anette Fischer det er 100 % jer, der går ud fra, at nogen bliver favoriseret - det er ikke sådan, vi ser det.
Én af de udlejede podier er ikke engang nogen, der har stand i butikken, så jeg ved ikke, hvor den påstand kommer fra.
Vi er oprigtigt kede af, at det eneste, I ser, er at I bliver overset - det er ikke vores mening.
Kan du godt se, det er svært for mig at gøre alle tilfredse, når der både ses noget negativt i det ene og det andet? 😊
Jeg tager til efterretning en anden gang, at vi kører først til mølle på Facebook på sådan noget.
God aften - håber på forståelse for, vi holder fyraften efter lukketid 😊

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg havde en stand i to uger, men jeg fik næsten ikke solgt noget. Med kun to dage tilbage var jeg ærligt talt lidt øv over det og tænkte, at det bare uheldigt
Men så ringede min telefon. Det var den søde medarbejder Anette. Hun fortalte, at hun selv havde set, at jeg ikke havde solgt så meget. Derfor ville hun give mig en hel uge mere med standen helt gratis! Så mine ting kunne få en ny chance.
Jeg blev simpelthen så glad og overrasket. Det var virkelig pænt af hende at tænke på mig.
At Anette selv ringede bare for at hjælpe, viser virkelig, at de er søde mennesker, som tænker på deres kunder. Det er den bedste service, jeg længe har oplevet. Det gjorde en dårlig oplevelse til en rigtig god en.
Kæmpe tak til Anette og til holdet i Horsens ❤️

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Kirppu i Frederikssund har desværre valgt at entrere med et P-selskab, som sætter nidkærheden i højsædet. Jeg kom ud til en P-bøde på 910 kr. efter at have handlet i butikken i lidt over 30 min. P-bødens berettigelse er tvivlsom, og jeg har klaget til Kirppu.
Kirppu burde genoverveje, hvorledes de behandler deres kunder.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Da man ikke kan give nul eller minus stjerne må man nødtvunget klikke på én. Vi har netop haft samme oplevelse som utallige andre, at varer forsvinder fra standen. Med alle de samstemmende negative anmeldelse er det ubegribeligt hvis konceptet kan overleve. Den mest ihærdige “medarbejder” fra kæden er “Lærke” der er specialist i søforklaringer på dårlige anmeldelser. Vi ses ikke igen.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Sidder lige og læser at en herre har købt en ting fra Rosendahl og finder ud af at det er en gave, og at dem der har solgt den har prøvet at skjule det med et prismærke. Det var hans fejl har ikke havde tjekket selv. Come on. Men han kan ikke leverer den tilbage. For det er kun elektronisk der kan byttes. What det er da den største løgn, jeg har solgt en porcelæn figur, den blev returneret. Det mig bekendt ikke elektronisk. Det virkelig dårlig stil. Og virkelig dårlig stil der skal gå 2 måneder. Det svar kunne have givet samme dag eller dagen efter.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
God service og en fin måde at få solgt ud af brugt tøj og ting man ikke længere bruger.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Var meget skuffet - priserne er for høje for et marked , men ok det er private der har det - og de må jo selv om deres ting ikke blir solgt . Der var meget tøj ? Toilettet på Kirppu i Næstved ved Bilka var decideret ulækkert og blir åbenbart ikke gjort rent ? Det er et kundetoilet.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Standen var ok, men det er ikke ok, at helt nye støvler forsvinder i nogle dage og bliver da lejetiden er udløbet lige pludselig er retur på reolen med lost and found effekter, med slidmærke på snuderne og brugsspor på hælene. Tilmed var der sat et manillamærke med pris på , det var der ikke, da de blev sat til salg Jeg anvendte bare prismærket. Så har man prøvet det.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg købte en Rosendahl vase i Kirppu Slagelse i juli, men da jeg kommer hjem og tager prismærket af viser det sig at det er en reklamegave. Prismærket var sat så det skjulte "Slagelse kommune" der er præget ind i vasen, og så har den en helt anden værdi. Det kan ikke være et tilfælde at sælger har sat prismærket lige der... Gik samme dag tilbage til butikken, men de ville ikke tage den retur selvom de godt kunne se at jeg var blevet snydt. Jeg skrev til Kirppu, rykkede en uge senere, intet svar. Først da jeg igen skriver over 2 måneder senere får jeg svar. Svaret var, at det var bare ærgerligt. Det er kundes ansvar at fjerne prisskilte mv. og tjekke at varen er i orden! De vil heller ikke gøre den pågældende sælger opmærksom på at en kunde har klaget over at være blevet snydt. Virkelig dårlig kundeservice, og jeg kan kun anbefale at pille prismærker og alt andet af, hvis der er den mindste mistanke om skjulte fejl eller snyd, inden du køber noget.

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Mange blandet ting fin oplevelse finder altid noget man ikke troede man manglende

Besvarelse fra Kirppu Loppesupermarked
Jeg var idag på besøg i deres butik i køge.
Jeg blev mødt af en meget kraftig mand som bliver voldsomt irreteret over jeg ønsker og se en varer i et aflåst skab, jeg skulle prøve en vare der ikke passede, jeg blev snerret af og tssss lyden kom da jeg sagde ellers mange tak.
Da jeg skal gå derfra afventer jeg min kæreste skal hente mig, da jeg betaler for mine varer spørger jeg om jeg må sidde og vente med en kop kakao i deres hjørne, hertil bliver svaret øøh jaaa, nej det ikke et ventehjørne, så jeg tog min “20krs nyindkøbte kakao” og gik udenfor. Jeg tager butikken i Næstved næste gang!