Kilowattbutiken AB Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Funkade bra att beställa men ibland så gick det inte att beställa saker som skulle skickas. som jag försökte beställa ändar till railsen ihop med lite andra saker men då kunde jag inte få det skickat... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I highly recommend Kilowattbutiken! My experience with them has been incredibly professional from start to finish. My initial order of solar panels arrived in just 2 days. Unfortunately, there wa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. E-handelsservice
  2. Leverandør af udstyr til solenergi

Skrevet af virksomheden

Vi gör det enkelt för dig att köpa solceller, växelriktare, laddboxar och mycket mer. Utforska vårt breda sortiment med varumärken som Zaptec, Huawei, Electrolux, Jinko och flera andra. Vi garanterar snabb leverans inom Sverige och säkra betalningsalternativ som Kort, Faktura eller Klarna. Hos oss hittar du endast produkter av högsta kvalitet.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

38 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

14. juli 2025

Hej Bo,

Tack för ditt fina omdöme. Härligt att du känner dig nöjd, Varmt välkommen åter!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Superdålig kommunikation, ingen orderbekräftelse, leveranstid!

Superdålig kommunikation. Beställt i juni. Efterfrågat orderbekräftelse, trackingnummer- inget. Ring support, löfte om att bli uppringd men inget händer. Får konstigt sms om privata förhinder och något märkligt om att paketet fastnat. Veckorna går, vi har planerat för monteringshjälp, vi ska åka om 1,5 på roadtrip. Skitdåligt!

9. juli 2025

Besvarelse fra Kilowattbutiken AB

Hej Inger, vi beklagar självklart er upplevelse. Så ska upplevelsen givetvis inte vara när ni handlar hos oss.

Vi kan däremot inte hitta en order som är kopplad till dig här, vi känner heller inte till sms och något paket som fastnat.

Vill du mejla in din information på info@kilowattbutiken.se
Jag inväntar ditt mejl och tar hand om det direkt!

Vänliga hälsningar, Martin.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Utmärkt support innan/under och efter beställningen.

Utmärkt support innan/under och efter beställningen. Då jag gjorde min installation själv så uppkom det en del frågor som kom på vägen och där fick jag utmärkt hjälp till och med låna specialverktyg för att slutföra installatione. URekommenderar starkt samt att priset är lägst på marknaden gör saken inte sämra.

9. maj 2025

Hej Rönnqvist,

Tack för ditt fina omdöme. Nöjet är på vår sida. Varmt välkommen åter!

mycket bra

mycket bra, tack

23. april 2025

Hej Hoang,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt vänligt och hjälpsamt bemötande…

Väldigt vänligt och hjälpsamt bemötande och mycket bra pris på solpanelerna.
Fick bra hjälp med att lasta panelerna på bilen. Snabb process från order till leverans

25. april 2025

Hej Jonas,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tack så mycket för rabatten

Tack så mycket för rabatten! Det visar verkligen att ni bryr er om era kunder, och det uppskattar jag verkligen. Er goda service gör stor skillnad!

17. marts 2025

Hej Adnan,

Bra produkter, långsam leverans

Bra produkter, bra bemötande, men kommunikationen klickade mellan säljare i Åkersberga norr om Sto, lagret i södra Sverige och transportfirman. Det som skulle ha funnits i lager tog nära två veckor till mig.

26. februar 2025

Hej Ove,

Tack för ditt ärliga omdöme. Vi tar till oss detta och ska se till att bli bättre. Varmt välkommen åter!

20. december 2024

Hej Ebba,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superbra service och hjälp!!

Superbra service och hjälp!!! Bästa företag upp till nu om man skulle vilja köpa solpanel!!!! Bästa pris och mycket info om produkten och möjligheter.

22. oktober 2024

Hej Eveline,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett fantastiskt bemötande och support

Ett fantastiskt bemötande och support, smidigt och enkelt. Lärt mig mycket om solceller genom kontakten. Ser fram emot att handla mer när det blir aktuellt.

27. september 2024

Hej Tom,

Köpte en laddbox

Köpte en laddbox, och lite monteringsdetaljer. Har inget att klaga på

11. september 2024

Så kul att höra att du är nöjd Mathias! Varmt välkommen åter! 🧡

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med min erfarenhet…

Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av Kilowattbutiken. Deras breda sortiment, höga produktkvalitet och fantastiska kundservice gör dem till ett utmärkt val för alla som vill investera i hållbara energilösningar.

22. juli 2024

Vad kul att höra Jim, varmt välkommen åter! 🙌😍

Snabba och kunniga

1. juli 2024

Tack och bock för den fina kommentaren Andreas! Varmt välkommen tillbaka. 😊👋

Leveransen dröjde lite

Eftersom det stod snabba leveranser på hemsidan så valde jag detta företag eftersom jag behövde få hem en solpanel snabbt. Tyvärr blev det något strul med fraktfirman eller något, men panelen dröjde och det blev ingen snabb leverans. Även några repor på panelen som jag noterade direkt när jag packade upp den, men den fungerar som den ska, så valde att inte reklamera. Fick dock gott bemötande hela vägen från företaget och skulle inte tveka att handla igen.

24. juni 2024

Hej Peter,

Ursäktar att det strulade till sig med frakten. Vi uppskattar din feedback och siktar på att bli ännu bättre nästa gång!

Som eventuella plåster på såren, skickar vi dig en rabattkod som du kan använda vid ditt nästa köp.
Hoppas du får en fortsatt fin sommar! 👋😀

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.