Kilowattbutiken AB Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Stog i min orderkräftelse att du får mail när leveransen går ifrån vårt lager döm om min förvång när chaffisen ringer och säger jag är hos dig om 20minuter!!!??? inget ont om chaffisen h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Funkade bra att beställa men ibland så gick det inte att beställa saker som skulle skickas. som jag försökte beställa ändar till railsen ihop med lite andra saker men då kunde jag inte få det skickat... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Utmärkt support innan/under och efter beställningen. Då jag gjorde min installation själv så uppkom det en del frågor som kom på vägen och där fick jag utmärkt hjälp till och med låna specialverktyg f... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I highly recommend Kilowattbutiken! My experience with them has been incredibly professional from start to finish. My initial order of solar panels arrived in just 2 days. Unfortunately, there wa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. E-handelsservice
  2. Leverandør af udstyr til solenergi

Skrevet af virksomheden

Vi gör det enkelt för dig att köpa solceller, växelriktare, laddboxar och mycket mer. Utforska vårt breda sortiment med varumärken som Zaptec, Huawei, Electrolux, Jinko och flera andra. Vi garanterar snabb leverans inom Sverige och säkra betalningsalternativ som Kort, Faktura eller Klarna. Hos oss hittar du endast produkter av högsta kvalitet.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

37 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Orimligt dyr frakt

Orimligt dyr frakt, lät bli att beställa allt jag skulle ha, beställde hos annan nätbutik istället. Långsam hantering och frakt. Övrigt bra pris på produkterna jag hade tänkt handla.

9. juni 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Stog i min orderkräftelse att du får…

inget ont om chaffisen han var jättetrevlig
MEN VAR ÄR MAILET SÅ JAG KUNDE VARIT HEMMA.
HAR EN KOMPIS SOM UPPLEVDE SAMMA SAK SÅ DET ÄR SÄKERT DERAS NORMALA SÄTT ATT BEHANDLA SINA KUNDER

Hej Bengt!

Vi ber först och främst om ursäkt för detta!

Problemet ligger i gmail´s strikta regler kring avsändare, så det automatiska mejlet har studsat tillbaka. Vi ber som sagt om ursäkt för detta, och tar ansvar över det!

Vi hoppas att panelerna kom fram, samt att dom var enligt era förväntningar.

solcellerna

allt gick jättebra

Hej Rüdiger,

Vi är tacksamma för ditt fina omdöme. All lycka till ert projekt! Varmt välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb smidig leverans för hämtning i…

Snabb smidig leverans för hämtning i Nässjö

Hej Carl,

Snabbt

Snabbt, bra utbud och bra priser!

Hej Dan,

Smidigt & bra support

Smidigt med butik som säljer du prylar man kan montera själv. Support och vägledning sköttes utmärkt, det plockades ihop o slutlösningen blev kanonbra. Mycket nöjd.

14. maj 2026

Hej Henric,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Flawless customer support and lightning-fast delivery!

My initial order of solar panels arrived in just 2 days. Unfortunately, there was some transport damage in the first batch, but their support team handled the situation flawlessly. They arranged for replacements immediately, and the new panels arrived the very next day!

They are a highly responsible reseller with superb customer service, competitive prices, and a large assortment to choose from. You can truly buy from this store with complete peace of mind

8. maj 2026
Uopfordret anmeldelse

Hi Ying,

Thank you for taking the time to leave such a wonderful review.

We're delighted to hear that you were happy with both our delivery and customer support. While it's unfortunate that the first shipment was damaged during transport, we're glad we could resolve the situation quickly and ensure your project continued without unnecessary delays.

We truly appreciate your trust in us and wish you every success with your solar project.

You're always welcome back whenever we can be of assistance.

Sunny regards,
The Kilowattbutiken Team ☀️

Bra produkt

Bra produkt. Snabb leverans.

24. april 2026

Hej Stefan,

Beställde den 27:e april 3 solpaneler

Beställde den 27:e april 3 solpaneler. Fick inte nån uppdatering efter en vecka och försökta ringa kundtjänsten flera gånger. Ingen svarade och samtalet slutade efter ca 15 min från deras sida. Mejlade till kundtjänst och de svarade ganska omgående. Fick veta att leveransen skulle ske dagen efter och att jag skulle få ett sms av fraktbolaget under eftermiddagen, inget hände. Och såklart skedde ingen leverans. En onödigt slösad semesterdag.
Mejlade till kundtjänst igen men ingen som svarade den här gången.
Så vi får se om detta var ett scam.

5. maj 2026
Uopfordret anmeldelse

Hej Claudia,

Vi beklagar verkligen detta! Vi kan inte dock koppla ditt namn med en order. Den order vi gissar att detta gäller, ber vi om ursäkt för att frakten upp till er tog längre tid än väntat. Vi tar åt oss av kritiken och ska göra det bättre. Vi hoppas självklart att panelerna i sig var som ni förväntat.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabbt och paketerat bra!

Snabbt och paketerat bra!! Panelerna fungerar som sig bör och de var snabba på att svara vid frågor.

Hej Robert,

Vi tackar för ditt fina omdöme. All lycka till ert projekt! Varmt välkommen åter!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Slutsålda!

Tyvärr så var de beställda solcellerna slutsålda så vi fick några andra med lite lägre effekt.

7. april 2026

Hej Jan-Olof,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi beklagar att de ursprungligen beställda panelerna tog slut innan din leverans. Som alternativ erbjöd vi likvärdiga paneler - antingen JA Solar 505W eller Longi 500W - där du valde Longi 500W.

Vi hoppas att du är nöjd med ditt val och din anläggning i stort!

Grymma

Grymma, hade missat några skenor och bad om snabb leverans, fick det genast!

16. marts 2026

Hej Mikael,

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans och varor som motsvarade mina förväntningar.

Hej Ingmar,

Tack för ditt fina omdöme. Härligt att du känner dig nöjd, Varmt välkommen åter!

Bra *

Bra
Mycket
Xxx

Hej Tommy,

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.