Killander Music Records AB (KMR Studios) Anmeldelser 106

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett fantastikskt fint bemötande från första kontakt till färdig inspelning. Som 65-årspresent fick jag spela in en coverlåt i studio, något jag länge drömt om. Jag kände mig väl omhändertagen hela ti... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lämnade in en mix till Filip för mastering. Låten kom till tillbaka med skön värme, den var även fet, punchig och krispig. Mer än vad man kan förvänta sig av en mastering. Jag lämnade in en mix som ja... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag arbetar med hjälp av KMR Studios med utgivning av ett antal låtar under detta år. Mixning, mastering och utgivning på alla väsentliga plattformar, bl a Spotify. Bemötandet är mycket professionellt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi var ett sällskap på 7 personer, som firade en nervös 40-åring med att sjunga in en låt hos KMR Studios. Fick ett fantastiskt proffsigt, pedagogiskt och peppande bemötande av Filip och det blev de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Pladestudie
  2. Musikproducer
  3. Musikforlægger
  4. Pladeselskab

Skrevet af virksomheden

KMR Studios är ett musik- och skivbolag i Uppsala som erbjuder projektledning inom musikskapande. En samarbetspartner som erbjuder kreativitet, inspiration och högkvalitativa resultat till både kreatörer och företag. KMR är byggt på ett community av artister, musiker och samarbetspartners vars verksamhet erbjuder tjänster inom tre områden: musik, utgivning och utbildning. Vårt mission är att bidra till att fler människor gör mer musik på ett sätt som är roligt, hållbart och spännande. Oavsett om du letar efter en samarbetspartner för ditt fjärde album eller din första singel så vill vi hjälpa dig hitta det du älskar mest i ditt kreativa skapande. Vad det är vet bara du, men vi kan hjälpa dig navigera dig dit.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

WOW!

WOW! Filip är med på resan från början till slut, och är både motiverande och extremt kunnig. Allt från brainstorming av idéer till låtar, till det musikaliska framträdandet, och slutligen den noggranna redigeringen och mixningen. Utan Filip som supporter och producent hade det nog inte blivit mycket musik alls. Professionell, driven och engagerad- tre starka anledningar att välja Killander Music Records!

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tack så jättemycket för att du tagit dig tiden att skriva en recension Jennifer! Och jag blir SÅ glad över att höra att du är så nöjd! Du är ett proffs själv tycker jag! 😌 Ser fram emot att få lyssna på din debutsingel! 🎶 Tack!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Varm rekommendation av skivbolag, producent & artist.

Jag har haft den stora förmånen att jobba tillsammans med Filip Killander och KMR studios under flertalet olika projekt.

Förutom att Filip är högst lyhörd och proffsig har jag i studion alltid känt mig otroligt trygg och säker med hans breda kompetens och ödmjuka sätt att leverera feedback, tips och råd. Filip har lyssnat på mina önskemål och mött mina förväntningar gällande produktion och inspelning vilket fört min egenskrivna musik framåt. Jag fick ett trevligt bemötande från början till slut, ett anpassat arbetssätt för just mig och ett enormt engagemang från Filip.
På scenen har Filip Killander en självklar närvaro och energi. En exakt frasering och uttrycksfullhet i sin ton. Han är noggrann, inlyssnande och ambitiös. Det som är karakteristiskt för Filip är att han inte räds för att gå utanför boxen.

Jag vill varmt rekommendera Filip; till dig som vill gå vidare med din musik till nästa steg, som vill prova på att spela in i en riktig studio med högkvalitativ utrustning, till dig som söker en producent, mixare och mastrare eller till dig som vill anlita en trubadur och artist till ditt nästa evenemang där musikalisk underhållning önskas.

Varma hälsningar,
Biim Frischenfeldt
Artist / Låtskrivare

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Jag blir ju helt mållös. Tack så sjukt mycket att du tagit dig tiden att skriva allt detta Biim, jag uppskattar det SÅ himla mycket! 🙏 Att arbeta med dig har varit roligt och utvecklande för mig med, ser fram emot fler projekt med dig! ☀️ Återigen, tack så jättemycket!!

Otroligt proffsig producent

Otroligt proffsig producent, låtskrivare och sångare. Vädligt engagerad under arbetsgången och är alltid öppen för nya idéer! Är också väldigt kunnig när det kommer till inspelning, musikproduktion, mixing och mastering!

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tack så mycket Rasmus!! Det värmer mycket att läsa, och jag känner likadant för dig! Alltid roligt och lärorikt att arbeta med dig!! 🤩 Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension! Jag uppskattar det SÅ mycket! ☀️

Supernöjd!

Fick hjälp med mitt projekt av Filip, oerhört kompetent och flexibel

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Vad härligt att höra William! Tack för att du tog dig tiden att skriva en recension!! 🙏 Det värmer gött!!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.