Ett fantastikskt fint bemötande från första kontakt till färdig inspelning. Som 65-årspresent fick jag spela in en coverlåt i studio, något jag länge drömt om. Jag kände mig väl omhändertagen hela ti... Se mere
Virksomheden har svaret
Lämnade in en mix till Filip för mastering. Låten kom till tillbaka med skön värme, den var även fet, punchig och krispig. Mer än vad man kan förvänta sig av en mastering. Jag lämnade in en mix som ja... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag arbetar med hjälp av KMR Studios med utgivning av ett antal låtar under detta år. Mixning, mastering och utgivning på alla väsentliga plattformar, bl a Spotify. Bemötandet är mycket professionellt... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi var ett sällskap på 7 personer, som firade en nervös 40-åring med att sjunga in en låt hos KMR Studios. Fick ett fantastiskt proffsigt, pedagogiskt och peppande bemötande av Filip och det blev de... Se mere
Virksomheden har svaret
KMR Studios är ett musik- och skivbolag i Uppsala som erbjuder projektledning inom musikskapande. En samarbetspartner som erbjuder kreativitet, inspiration och högkvalitativa resultat till både kreatörer och företag. KMR är byggt på ett community av artister, musiker och samarbetspartners vars verksamhet erbjuder tjänster inom tre områden: musik, utgivning och utbildning. Vårt mission är att bidra till att fler människor gör mer musik på ett sätt som är roligt, hållbart och spännande. Oavsett om du letar efter en samarbetspartner för ditt fjärde album eller din första singel så vill vi hjälpa dig hitta det du älskar mest i ditt kreativa skapande. Vad det är vet bara du, men vi kan hjälpa dig navigera dig dit.
Sankt Olofsgatan 10A, 753 12, Uppsala, Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vi spenderade två dagar i KMR:s studio för vårt musikprojekt. Filip var mycket professionell, han lät oss utforska våra idéer men tillförde också, med hans erfarenhet kring musikproduktion otroligt mycket till våra låtar. Han var effektiv, tekniskt kunnig och vi hade aldrig någon dödtid, samtliga 16 h spenderades för att göra en så bra produkt som möjligt. Framförallt så hade vi mycket roligt vilket i slutändan bidrog till det goda resultatet! Vi rekommenderar KMR starkt.

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Filip var hjälpsam, engagerad och flexibel redan från början och det blev inte sämre med tiden. Det fanns alltid en stor förståelse för vad jag ville ha och vad jag behövde och jag fick möjlighet att fokusera helt på muciserandet och lämna allt annat i trygga händer men det fanns också stor möjlighet för mig själv att påverka slutresultatet där jag ville. En otroligt bra första kontakt med musikproduktionsvärlden.

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Filip hjälpte mig att släppa min första låt vilket var extremt kul att få göra! Jag tycker personligen verkligen om idén att man kan komma dit och få hjälp med det man vill. Det kan vara musiken, låtskrivandet eller bara distribution. Filip själv är väldigt hjälpsam, lyhörd och givande i studion. Det blir inte obekvämt om man vill ändra något och det är god stämning.
Skulle rekommendera om någon vill ha hjälp med en låt eller vill få ut en redan färdig 😁

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Filip spelade som trubadur hos oss och vi hade en bra kontakt innan
Han spelade för oss på en logdans/födelsedagsfest
Han var mycket lätt att ha kontakt med och spelade hela kvällen med få avbrott.
Stefan & Jeanette

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Filip på KMR är förutom en väldigt trevlig kille ! Professionell, lyhörd och hjälpsam. Hans engagemang och stöttning har varit mer än 100%
Filip är också snabb på återkoppling om man har några frågor eller behöver hjälp med något.
Tack vare hans hjälp har vårt musikskapande gått i uppfyllelse. Kan varmt rekommendera andra att kontakta Filip och hans duktiga medarbetare på KMR
Vi ser framemot vårt fortsatta samarbete. 🎸🎵🎹🎤🎧
Helt klart en toppenkille!🤗🤗
Han är värd fler än 5 stjärnor⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
DBI

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Med risk för att det här låter som att man under pistolhot måste skriva något positivt..
Men jag har inget annat än positiva omdömen att ge.
Filip är otroligt professionell, närvarande, lyhörd, hjälpsam och kommunikationen kunde inte vara bättre.
Har man en fråga så har han svaret och kunnandet.
Jag är mer än nöjd och tacksam!
Gör dig och din låt tjänsten att få bli kärleksfullt ompysslad hos Filip och co!
På återseende!

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Redan vid den första kontakten med Killander Music Records kändes det att det här är människor jag vill samarbeta med, och efter hand har de blivit personer jag inte kan sluta samarbeta med! De är hjälpsamma, svarar snabbt på mejl och är duktiga på det de gör.
Jag kan uppriktigt rekommendera er att kontakta Killander Music Records.
Mattias Hoffert

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Att arbeta med KMR och Filip i studion är en dröm för mig. Ett prestigelöst samarbete där min vision för musiken kan realiseras av Filips tekniska kunnande och känsla för att veta vad jag vill ha innan jag själv kan sätta fingret på det. Får konstruktiv och ärlig feedback på mitt arbete som utvecklar både mig som person och som musiker. Sen har vi jäkligt kul och skrattar mycket på våra sessioner. Filip är en härlig människa som man ser fram emot att träffa. En person jag ser upp till och inspireras av. KMR vill jag ha med mig i mitt musikaliska dream team och rekommenderar starkt att samarbeta med dem.

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Kan varmt rekommendera Filip!
Otroligt professionell på
det han gör!

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Vi hade två roliga och kreativa dagar ihop i studion.
Filip är kunnig och pedagogisk och lätt att samarbeta med, rekommenderas varmt!

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Otroligt proffsigt och bra atmosfär! Resultatet över förväntan. Tack för en bra dag😃

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Det är roligt att spela in med Filip på KMR. Han är engagerad, entusiastisk och kunnig.
Känns härligt att nu vara en av KMR:s artister.
Jag vänder mig gärna till Filip igen, när jag vill spela in eller ha support på låtskriveri eller liknande!

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Filip är en begåvad producent med värdefull sakkunnighet, men framför allt en genuin och äkta samarbetspartner, som har respekt för konsten och dess bakomliggande faktorer.
Han bestämde sig en gång i tiden att offra tid från sitt eget skapande till att hjälp andra, det är både fint och sällsynt.
Hans öppenhet för en personlig kontakt och värnande om de han jobbat med märks också tydligt.
Det är ofta man kan se och höra om en fin tillrättalagd yta, som inte stämmer med det faktiska innehållet.
Ett samarbete med Filip Killander är undantaget!

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Skicklig och kunnig låtskrivare och musikproducent som tar fram det bästa ur en!
Att arbeta med Filip är som en resa där inte bara målet blir bra utan även allt däremellan!
Rekommenderas varmt!

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Vi har använt oss av Filip för vår första ep, som för oss har varit väldigt viktig och ganska svår på sina håll där många viljor ska balanseras ihop.
I den processen har Filip varit det perfekta bollplanket och stöttarpelaren som varit otroligt kunnig, proffsig och verkligen gett 100% i allt från smått till stort.
Rekommenderar verkligen dig som vill komma ut med din musik att ta kontakt med Filip då han varit ett sant proffs på att koordinera hela processen!

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Filip förtjänar verkligen alla stjärnor! Extremt professionell och enormt duktig på det han gör. Man märker verkligen att han brinner för musiken och det finns ingen annan jag kommer gå till om jag ska skapa en låt igen! Tror inte att det går att hitta en mer engagerad människa, med en sån härlig energi! Fullpott, verkligen!

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Filip är otroligt lyhörd och ger 100% i varje projekt. Jag är mycket nöjd med våra låtar och ser fram emot att jobba mer ihop i framtiden!

Proffs!
Både som producent & som liveartist på Kanonholmen Seafood.

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.