Killander Music Records AB (KMR Studios) Anmeldelser 106

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett fantastikskt fint bemötande från första kontakt till färdig inspelning. Som 65-årspresent fick jag spela in en coverlåt i studio, något jag länge drömt om. Jag kände mig väl omhändertagen hela ti... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lämnade in en mix till Filip för mastering. Låten kom till tillbaka med skön värme, den var även fet, punchig och krispig. Mer än vad man kan förvänta sig av en mastering. Jag lämnade in en mix som ja... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag arbetar med hjälp av KMR Studios med utgivning av ett antal låtar under detta år. Mixning, mastering och utgivning på alla väsentliga plattformar, bl a Spotify. Bemötandet är mycket professionellt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi var ett sällskap på 7 personer, som firade en nervös 40-åring med att sjunga in en låt hos KMR Studios. Fick ett fantastiskt proffsigt, pedagogiskt och peppande bemötande av Filip och det blev de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Pladestudie
  2. Musikproducer
  3. Musikforlægger
  4. Pladeselskab

Skrevet af virksomheden

KMR Studios är ett musik- och skivbolag i Uppsala som erbjuder projektledning inom musikskapande. En samarbetspartner som erbjuder kreativitet, inspiration och högkvalitativa resultat till både kreatörer och företag. KMR är byggt på ett community av artister, musiker och samarbetspartners vars verksamhet erbjuder tjänster inom tre områden: musik, utgivning och utbildning. Vårt mission är att bidra till att fler människor gör mer musik på ett sätt som är roligt, hållbart och spännande. Oavsett om du letar efter en samarbetspartner för ditt fjärde album eller din första singel så vill vi hjälpa dig hitta det du älskar mest i ditt kreativa skapande. Vad det är vet bara du, men vi kan hjälpa dig navigera dig dit.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Jag upplever KMR som pålitliga

Jag upplever KMR som pålitliga, vänliga, proffsiga, peppande, lyhörda och uthålliga. Därutöver fick jag en slutprodukt som överträffade mina förväntningar.

13. december 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Det värmer att läsa! Vi tyckte det var så roligt att arbeta med dig och din musik också - ser fram mot mer projekt i framtiden! 🥳 Tusen tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension! / Filip & Rasmus

Grym service

Grym service ! Bra svarstid och proffitionel grym mastering tack för allt !

30. november 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tusen tack för den fina recensionen! Ser fram mot att jobba med er igen! 🥳

Proffsigt utfört.

Man kände sig lugn och fick information förklarat så man förstod.
Mycket proffsigt utfört och jag är 100% nöjd.

11. november 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Vad härligt att få läsa! Det ska jag hälsa Rasmus! Tusen tack för att du tog dig tiden att lämna en recension! Varmt välkommen tillbaka, Uffe! :) /Filip

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det har varit ett OTROLIGT nöje att få…

Det har varit ett OTROLIGT nöje att få jobba med Filip! Jag hörde av mig med så mycket oklarheter, frågetecken och osäkerhet kring ljuddesign, mixning och mastering av mitt filmprojekt och Filip var precis vem jag behövde. Han har haft en fantastisk expertis blandat med experimentell glädje inför projektet vi jobbat på och varit en trygghet hela vägen. Tillmötesgående, professionell och alltid glad, hitta en anledning att få jobba med honom!

25. oktober 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Wow vilken fin recension! Det gör mig så glad att läsa Olivia!! Det har varit så roligt att få jobba med dig och ditt projekt. Du får tveklöst 5/5 av mig också! Så enkelt att jobba med, ödmjuk och kunnig! 🙏 ser fram mot att få arbeta med dig igen! / Filip

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Proffsigt och bra samarbete.

Proffsigt och bra samarbete.
Gänget hjälper till med allt du vill ha hjälp med samt lansering av musiken.

Mycket bra!

20. september 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Stort tack för de fina orden, Magnus! Tack för du tog dig tiden. Det var så roligt att jobba med dig, ser fram mot mer! 🥳

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Stort tack för en fantastisk…

Stort tack för en fantastisk eftermiddag Rasmus! Du var pedagogisk, fick dottern att känna sig avslappnad direkt och svarade på alla nyfikna frågor. Resultatet vi sen fick hem var otroligt! Planering innan sessionen gick också smidigt med Filip som också hade bra tips inför tiden i studion.

5. juni 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tusen tack för de fina orden Lotta. Det var jättekul att ha er båda här. Så roligt att höra att ni är så nöjda! Varmt välkomna åter! ☺️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supermysig studio med bra läge

Supermysig studio med bra läge! Filip var jättetrevlig och hjälpsam och gjorde vår möhippa oförglömlig!

31. maj 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tusen tack för den fina recensionen! Jag hade väldigt kul också! Ni var grymma! 🥳 Ni är varmt välkomna tillbaka!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Väldigt bra mixning!

Snabb och effektiv mix och mastring av olika typer av låtar. Alltid lyhörd och öppen för att ändra om någonting har behövt justeras. Är supernöjd med bemötandet och hanteringen av mina låtar.

27. maj 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tusen tack för den fina recensionen, Sören! Det värmer att läsa ☀️🎶 Ser fram mot att arbeta mer med din musik!

Bra service

Bra service, snabba svar, lyhörda och ville att det skulle bli rätt.

10. maj 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tack så mycket för den fina recensionen Sofie! Det var mycket kul att få hjälpa er med er jingel! 🎶

Proffsig studio

Så kul att få sjunga in min favoritlåt! KMR Studios kommer att få jobba hårt för att få den att låta bra men med den professionella utrustningen och den exceptionella kunskapen så kommer slutresultatet bli perfekt

6. maj 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Haha!! Vi behövde inte arbeta hårt alls, du var kanon Magnus! Tusen tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension. Hoppas på att se dig i studion igen 😎

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick hjälp med mastering av min låt

Fick hjälp med mastering av min låt!
Är väldigt nöjd med resultatet samt att jag fick väldigt smidig och snabb service! Topp jobb!

18. marts 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension Björn. Det värmer mycket! Det var riktigt kul att jobba med din låt. Ser fram emot att få jobba mer med dig! 🎶

Proffsig, effektiv och trevlig

Straight to the point! Proffsig, effektiv med den tiden vi hade och framförallt en riktigt trevlig lad att jobba med. Rekommenderar denna studio starkt!

10. marts 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Riktigt trevligt att jobba med dig också! Jag är så nöjd med vad vi spelade in, du är grym! 👏 tusen tack för att du tog dig tiden att lämna en recension! 🤗 / Filip

Suveränt

Så positiv, proffsig, pålitlig, entusiastisk, trevlig mm!
Hjälpte mig förverkliga en gammal dröm! Så otroligt tacksam han och hans team tog sig an mitt projekt.

8. marts 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tusen tack för den fina recensionen! Det var ett rent nöje att jobba med dig och ditt album! Ser fram emot släppet nästa fredag 🔥😎 / Filip

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Filip Killander arbetar mycket…

Filip Killander arbetar mycket professionellt och strukturerat vilket kändes väldigt tryggt för mis som kund.Alltid lika angelägen av att lyssna och tillfredsställa kundens önskemål.
Resultaten blev jättebra och jag kommer att anlita KMR igen.
Anna Runstål Zahn Program director
Born To Move Les Mills.

23. februar 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tack så mycket för att du tog dig tiden att lämna en så fin recension, Anna! Ser mycket fram emot att få jobba med dig igen!! Jag ger dig 5/5 också! 😌 🎶

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

KMR Studio lyser med den professionella och rutinerade strålkastaren!

Jag kan varmt rekommendera KMR Studios och Filip som jobbade där. Han har ett pedagogiskt och tryggt sätt att arbeta och får dig att känna dig som hemma. Tack Filip för ditt engagemang.
Med vänlig hälsning,
Erik

22. februar 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tusen tack för de fina orden Erik, det värmer att läsa. Det var riktigt kul att jobba med dig i studion också! Ser fram emot mer! 😎 / Filip

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supernöjda och kommer att anlita KMR igen!

Vi spelade in en singel med vårt band hos KMR och har endast positiva erfarenheter från samarbetet. Trevliga lokaler i Svartbäcken, varmt och engagerat bemötande samt proffsigt och tjusigt arbete i alla steg. Lokalerna är förvisso inte så stora och kan kanske inte husera ett större band som vill spela in live, men de används på ett smart sätt och vi spelade in allting på plats.

Framförallt vill jag lyfta fram Filip som, vid sidan av att också vara duktig i sitt hantverk, har en fantastisk energi och ett driv som verkligen kan lyfta vilken produktion som helst.

Vi är supernöjda efter vårt första samarbete och kommer att återkomma till KMR för framtida projekt.

8. januar 2022

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tusen tack för att ni tagit er tiden att lämna en få sin recension! Det var ett sant nöje att få jobba med er och jag ser mycket fram emot att få göra det igen senare i år! 🤩
/ Filip

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Katten Skogmans Orkester rekommenderar KMR varmt!!

Vi i Katten Skogmans Orkester fick vår tredje fullängdare "III" mastrad och utgiven via KMR och Hila och Filip levererade verkligen. De är trevliga, proffsiga och gav oss precis vad vi behövde. Vi är mycket, mycket nöjda och kommer definitivt tillbaka.

10. december 2021

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Det var ett sant nöje att få jobba med er och er musik! Hade vi kunnat betygsätta er så hade ni full full pott! Hoppas på att få jobba mer med er i framtiden! Oavsett så önskar vi er all lycka framöver! 🤗 Tack för förtroendet! / Filip

Proffsiga

Enkla att ha att göra med, duktiga på återkoppling och framförallt proffsiga! Min dotter är SÅ nöjd med inspelningen och kände att Andreas verkligen lyssnade på hennes önskemål. Tack snälla KMR🤗

28. november 2021

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tack så mycket för den fina recensionen! Det värmer mycket att läsa. Mycket roligt att ha er här! Varmt välkomna tillbaka. Tack igen för recensionen, och att ni tog er tiden att skriva den! 🤗 🎶

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bokinläsning

Jag har läst in en av mina böcker i studion och Andreas var en fantastisk tekniker på alla vis. Oerhört professionell och uppmärksam, rolig att arbeta med, kommunikativ och inkännande. Andreas har min femma. Studion hade fått fullt betyg om luften varit bättre, nu svullnade allt ihop och under en stor del av inläsningen blev det en utmaning att försöka kamouflera täpptheten. Det blev näsdropp och luftningspauser. Men något bättre efter ventilationsfix.

27. oktober 2021

Besvarelse fra Killander Music Records AB (KMR Studios)

Tack så mycket för att du tog dig tiden att lämna en recension, Stina! Jag ska se till att Andreas får läsa detta! ☀️ Vi fortsätter arbetet med ventilationen för att få till ett optimalt klimat i studion. När vi har fått kläm på det så kommer jag se till att du får reda på det, så kanske vi kan göra fler böcker i framtiden! Allt gott! / Filip

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.