Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg bestilte noen fra kicks den 22/ 4 2026 . Tok gratis levering på en varer jeg kjøpte den 22/ 4 - 2026 som er på en levetid på 2 til 5 dager noe som er helt greit . Med idag komme det jeg bestilt i... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ganske dårlig kundeservice. Jeg ventet 20 + 20 minutter. Begge gangene ble jeg til slutt lagt på uten å få snakke med noen. Tredje gang kom jeg endelig gjennom, men dessverre ble ikke problemet løst.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pakken min forsvant før den i det hele tatt ble registrert hos transportør. I stedet for å ta ansvar og tilby ny utsendelse eller refusjon, ba kundeservice meg om å kontakte deres samarbeidspartn... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hadde det vært dårligere valg enn 1 stjerne hadde jeg valgt -10. Skulle lest disse vurderingene før jeg bestilte på kicks. Dessverre hadde jeg forhåndsbetalt på vipps (god erfaring med det på andre... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

1,8

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vær forberedt på å bli lurt

Bestilte en dyr parfyme 100 ml Armani Privee Vert Malacite kostet nesten 4000 kr fikk pakken men i pakken var det bare en 50 ml parfyme flaske. Tok kontakt med kundeservice, fikk beskjed om å returnere den lille flasken så skulle de sende 100 ml flaske til meg fordi de hadde en igjen på lager. Det går en uke. Jeg ringer kundeservice på nytt, ordren hadde blitt kansellert fordi lageret var tomt. Pengene skulle jeg få tilbake om 2-5 bankdager. Altså tidligst 2 April kanskje 5 April de har hatt pengene mine siden 18 mars. Svindel

31. marts 2025

Hei Mrs Niska,

Takk for din feedback. Vi beklager virkelig det som skjedde med bestillingen din og at du ikke fikk riktig hjelp. Det er selvfølgelig ikke slik det skal se ut når du besøker oss og vi vil gjennomgå hendelsen med de aktuelle avdelingene.

Hvis du fortsatt ikke har mottatt kompensasjon for dette produktet, vennligst kontakt vår kundeservice igjen, så hjelper de deg videre med en løsning.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alltid vært fornøyd

Alltid vært fornøyd, bestilt mye herfra.

De er trege med forsendelser enn alle andre. Men sålenge man er klar over det så anbefaler jeg nettbutikken.

15. marts 2025

Hei Tina,

Takk for din feedback. Så hyggelig å høre at du hadde en positiv opplevelse med oss, og vi er glade for at du tok deg tid til å skrive dette til oss.

Kicks

Kicks - dårlig opplevelse.
Står på side - gave på kjøpet. Det var ingen gave i pakke. Jeg bestilte nesten 2 uker siden. Kunde service sier at de ble tomt av gavene noe dager siden. Men hvis jeg bestiller ekstra produkt nå igjen - da sender de gaver! Synes de prøver å lure kunder med sånn type markedsføring! Skuffende.

12. marts 2025

Hei Anna,

Takk. Vi beklager at du hadde en negativ opplevelse med oss ​​og om et tilbud vi hadde.

Hvis du oppfyller kjøpskravet for gaven og den forblir på lager, vil den automatisk vises i handlekurven som et tilleggsprodukt før du går videre til betaling. Det må også bekreftes med din ordrebekreftelse når kjøpet er gjennomført. Hvis den ikke dukker opp til tross for kjøpskravet, er den dessverre utsolgt og kan ikke sendes i øyeblikket.

Vi tar emot feedback dine og ser hvordan vi kan forbedre all tjenesten vår fremover.

Forferdelig kundeservice

Forferdelig kundeservice , her er det ingen hjelp å få. Kommer aldri til å bestille fra Kicks igjen.

5. marts 2025

Hei Valerija,

Takk for din feedback. Vi beklager at du hadde en negativ opplevelse hos oss, det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at det skal se ut når du besøker oss.

Vi takker for at du skriver til oss, og vi tar gjerne imot feedback.

Jeg fikk personlig tilbud på 25 %

Jeg fikk personlig tilbud på 25 %
Og kjøpte en helt ny dagkrem hos Clarins. Kampanje. Kjøp på over 600 genererer en gave verdt ca 1.300 kr.
Jeg fikk avslag + gave.
Superfornøyd!
Jeg handlet på nettet.

25. februar 2025

Hei Gode,

Takk for din feedback. Vi er glade for å høre at du hadde en positiv opplevelse med oss ​​og kjøpet du gjorde.

Det er slik vi ønsker at det alltid skal føles når du besøker KICKS og vi setter pris på at du tok deg tid til å skrive til oss.

Kicks Strømmen !

Kicks Strømmen !
Selv om jeg hadde lest noen negative anmeldelser, må jeg si at min egen opplevelse hos Kicks Strømmen har vært helt motsatt. Hver gang jeg handler der, føler jeg meg verdsatt – nesten som en prinsesse! Jeg besøker butikken ofte, og servicen jeg får fra Zeena (håper navnet er riktig) og Ugur er helt fantastisk. De gir alltid gode råd og veiledning, og jeg har aldri angret på et eneste produkt de har anbefalt meg.

Det som imponerer meg mest, er hvor treffsikre de er når de velger prøveprodukter til meg. Gang på gang får jeg med meg prøver som passer perfekt, og som ofte ender opp med å bli faste favoritter i rutinen min.

Tusen takk til hele teamet på Kicks Strømmen for deres fantastiske service! Ønsker dere alt det beste – fortsett det gode arbeidet!

15. februar 2025

Hei Shahla,

Takk for din feedback. Vi er glade for å høre at du hadde en positiv opplevelse i en av våre butikker og om behandlingen og servicen du fikk på stedet fra våre ansatte.

Vi tar med deg feedbacken din videre til den aktuelle butikken slik at de også kan være med på dette.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ønsket veiledning før kjøp av produkt

Ønsket veiledning før kjøp av produkt. Kontaktskjemaet fungerte ikke. Tok kontakt via chat og fikk bekreftet at jeg snakket med en kundeveileder. Det var allikevel en chatbot som svarte, og som ikke kunne hjelpe.

18. februar 2025

Hei Anne,

Takk for din feedback. Så trist å høre at du hadde en negativ opplevelse med chatboten vår.

Det er mulig å få hjelp fra KICKS via flere kanaler, enten på telefon, mail og chat med en agent. Samt chatte med vår chatbot og direkte med våre butikker.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg er ikke overrasket at bedriften har…

Jeg er ikke overrasket at bedriften har kun 1,5 poeng her. Det er ingen i bedriften, som kan registrere korrekt adressen min, systemet godtar hjemmeadressen min heller. Pakkene er leverte i en eller annen butikk rundt Oslo istedenfor direkte hjemme.
Jeg forstår ikke hva er det ledelsen driver med.
Kicks.no anbefales ikke!

17. februar 2025

Hei Anton,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med våre leveranser.

Når du legger inn en bestilling legger du som kunde inn dine opplysninger, alternativt vil det være informasjonen på ditt medlemskap dersom du er logget inn der. Vi endrer ikke adresser manuelt, men pakken sendes da i henhold til informasjonen kunden har oppgitt ved bestilling.

Hvis du kun tar opp butikk som leveringsmåte, er det kun der produktet du prøver å bestille er på lager, det er ikke mulig å få frem leveringsmåter der en vare ikke er tilgjengelig.

Takk for at du skriver til oss, det gir oss muligheten til å gjennomgå prosedyrene våre og hvordan vi kan forbedre oss fremover.

Riktig besviken på kicks

Riktig besviken på kicks. Deras båda tester för nyans rekommenderade en foundation som var flera nyanser mörkare än min hudton, foundation kostade nästan 1000kr också. Kicks är riktigt otrevliga och vägrar ta ansvar eller att jag får byta varan. Riktigt uselt företag kommer inte köpa från här igen. Där förlorade de en kund som handlar av dem i 10+ år. Så besviken. Lurendrejeri är det

10. februar 2025

Hei Sara,

Takk for din feedback. Vi beklager at du hadde en negativ opplevelse med oss ​​og at du fikk feil nyanse.

Hvis du har brukt vårt verktøy på nettsiden som produserer en nyanse som kan passe deg og det har gått galt for deg, ta kontakt med vår kundeservice så hjelper de deg videre i det som har skjedd.

dårlig opplevelser

Dårlig opplevelser. Hvis man kjøper gi bedre prøve sampler og gaver. Ansette gidr ikke nå. Vi snakket Vær så snill kan vi prøve men bullshit respons.
Veldig dårlig......

6. februar 2025

Hei Asad,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse i en av våre butikker og behandlingen du fikk på stedet. Dette vil vi følge opp med den aktuelle butikken.

Vi har foreløpig ikke vareprøver på vår e-handel, men du kan få dette distribuert i butikk avhengig av kjøp og om det er prøver igjen på det tidspunktet.

Vi tar gjerne imot feedback og takk for at du skriver til oss, det gir oss muligheten til å forbedre tjenesten vår fremover.

Dårlig service i butikk

Har gjentatte ganger opplevd dårlig service på butikk når jeg har handlet. Ingen sier hei, eller ser på meg, eller passer på kasseområdet. Denne dårlige servicen har jeg opplevd på flere Kicks-butikker både i Bergen og Stavanger. Siste gang jeg handler der!

4. februar 2025

Hei Tiril,

Takk for din feedback. Vi beklager at du hadde en negativ opplevelse i en av våre butikker og behandlingen du fikk på stedet.

Vi vil se nærmere på dette med den aktuelle butikken og hvordan vi kan forbedre all vår service fremover.

frekk ansatt i butikk

var innom butikk på lørdag for å kjøpe et produkt på tilbud, fant den og akkurat i det jeg tok produktet kommer en ansatt bort og spør om jeg trenger hjelp, svarte da at jeg akkurat fant det jeg lette etter og fikk et frekt svar tilbake at jeg ikke fikk lov til å ta det produktet selv, men at man måtte komme og spørre om de kunne ta det for deg. ble litt satt ut av opplevelsen da det ikke står noen steder at man må det og produktet lå naturlig rett bak testeren og ikke gjemt i en skuff eller noe så det virket naturlig at man tok produktet selv, endte opp med å kjøpe den, men syntes det var en utrolig ubehagelig opplevelse å bli snakket til på den måten.

1. februar 2025

Hei Kristine,

Takk for din feedback. Vi beklager virkelig det som skjedde i en av våre butikker og for behandlingen du fikk på stedet fra våre ansatte.

Slik skal det selvsagt ikke se ut når du besøker oss og vi vil se nærmere på hendelsen med den aktuelle butikken for å sikre at alle våre kunder får en så god service som mulig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Strålende service og hyggelige ansatte

Strålende service og hyggelige ansatte. Jeg skulle kjøpe parfyme til min bedre halvdel. Jeg fikk god hjelp og ble møtt med et smil. Personlig bryr jeg meg ikke så mye om parfyme men kan si jeg gikk ut med tanken om at her kan jeg gå igjen. Topp

24. januar 2025

Hei Finn,

Takk for din feedback. Vi er glade for å høre at du hadde en positiv opplevelse med oss ​​og vår service på stedet i en av våre butikker.

Vi sender dette videre til den aktuelle butikken slik at de også kan dele din feedback.

STYR UNNA dette firmaet

STYR UNNA dette firmaet. Elendig kundeservice og leverer IKKE pakkene. Men du må betale selv om du ikke får varen levert.

STYR UNNA!!!!!

21. januar 2025

Hei Anne Grethe,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med en levering fra oss og at du ikke har mottatt pakken din.

Vi må selvsagt gjennomgå hendelsen med de aktuelle avdelingene og hva som kan ha skjedd og for å forhindre at dette skjer i fremtiden.

ELENDIG kundeservice

ELENDIG kundeservice. Fikk ikke returnert en vare kjøpt på nett i butikk fordi de hadde sendt mail til en gammel mailadresse. Sendte omsider en returetikett på mail- da jeg sendte inn varen med denne fikk jeg beskjed om at pakken ikke kunne hentes fordi den var kommet til et postkontor- jeg måtte be om at posten sendte den i retur. Jeg har holdt på med denne returen nå i over en mnd og de har fortsatt ikke fikset det. Stay away. Kjøper aldri noe på nett der igjen.

14. januar 2025

Hei Anne Marte,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse hos oss i forbindelse med retur.

Du kan selvfølgelig returnere et e-handelskjøp tilbake til våre butikker og da vil leveringsbekreftelsen vises som en kvittering. Hvis denne er sendt til en gammel e-postadresse, kan du kontakte Kundeservice for å få den videresendt til riktig e-postadresse.
Det fungerer også å returnere tilbake til vårt lager i henhold til informasjonen på nettsiden slik at det ikke havner på et postkontor men direkte til lageret.

Hvis du fortsatt ikke fikk returen på riktig måte, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice igjen, så finner de en løsning for deg.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fornøyd!

Leste de andre anmelderne, Jeg kommenter som en online kunde og visste akkurat hva jeg skulle ha. Frakta tok litt for lang tid men jeg er fornøyd😊

2. december 2024

Hei Karoline,

Takk for din feedback. Vi beklager at leveringen tok tid fra oss, men vi er glade for å høre at du er fornøyd med bestillingen din fra oss.

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss.

Fornøyd med Kicks

Ble overrasket over alle de negative tilbakemeldingene jeg leste her inne, har aldri opplevd noe lignende selv.
Pleier å handle på Kicks på storbyen i Sarpsborg og her er de ansatte kjempe hyggelige. Får alltid med prøve på produkter og opplever de som veldig behjelpelige. Så Kicks får 5 stjerner av meg🤗

9. januar 2025

Hei Serina,

Ikke handle gaver på Kicks

Ikke handle gaver på Kicks.

Får to av samme sminke til jul. Kommer til Kicks Amanda storsenter for å returnere den ene varen i original Kicks pose og urørt emballasje. Det er en vare som er stort omløp på. Nektes å bytte da det ikke er med byttelapp, noe det heller ikke var i gaven i utgangspunktet. Utrolig dårlig service!

28. december 2024

Hei Silje,

Takk for feedback. Vi beklager at du hadde en negativ opplevelse i en av våre butikker og at du ikke fikk den hjelpen du ønsket. Det er åpenbart ikke slik vi vil at det skal se ut når du besøker oss.

Vi vil se nærmere på hendelsen med den berørte butikken og hvordan vi kan forbedre all vår tjeneste fremover.

Dårlig kundeservice

Kundeservice er veldig trege med å besvare henvendelser. Svarer ikke på konkrete spørsmål, men bare ignorerer dem. Tar alt for lang tid å få pakker. Dårlige søkeløsninger på nettsiden. Osvosv.

20. december 2024

Hei Line Sofie,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med våre leveranser og vår kundeservice i forbindelse med dette.

Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at det skal se ut når du handler hos oss og vi vil gå gjennom med de aktuelle avdelingene hvordan vi kan forbedre våre rutiner og all vår service fremover.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elendig å handle på nett

Elendig å handle på nett. Bestiller man feil vare ved en feil, får man ikke angre to sekunder etterpå. Her må man vente til man mottar produktet for deretter å returnere det SAMT betale for frakten.
Å i det hele tatt kontakte kundeservice er bortimot umulig. Jeg kommer absolutt ikke til å handle her igjen. Surrete og uprofesjonelt. ANBEFALES IKKE.

21. december 2024

Hei Irene,

Takk for din feedback. Så trist å høre at du hadde en negativ opplevelse med oss. Når det gjelder å kansellere en ordre kan ikke vår Kundeservice garantere dette da dette håndteres fra vårt lager og dersom håndteringen av pakken har startet er det ikke sikkert at den kan fjernes.

Dersom det er slik at pakken ikke kan kanselleres og sendes i stedet, kan du alltid returnere den til vårt lager eller en hvilken som helst KICKS-butikk.

Vi takker for at du skriver til oss med din feedback, og vi vil vurdere hvordan vi kan forbedre alle våre tjenester fremover.

KICKS

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.