Jeg bestilte noen fra kicks den 22/ 4 2026 . Tok gratis levering på en varer jeg kjøpte den 22/ 4 - 2026 som er på en levetid på 2 til 5 dager noe som er helt greit . Med idag komme det jeg bestilt i... Se mere
Virksomheden har svaret
Ganske dårlig kundeservice. Jeg ventet 20 + 20 minutter. Begge gangene ble jeg til slutt lagt på uten å få snakke med noen. Tredje gang kom jeg endelig gjennom, men dessverre ble ikke problemet løst.... Se mere
Virksomheden har svaret
Pakken min forsvant før den i det hele tatt ble registrert hos transportør. I stedet for å ta ansvar og tilby ny utsendelse eller refusjon, ba kundeservice meg om å kontakte deres samarbeidspartn... Se mere
Virksomheden har svaret
Hadde det vært dårligere valg enn 1 stjerne hadde jeg valgt -10. Skulle lest disse vurderingene før jeg bestilte på kicks. Dessverre hadde jeg forhåndsbetalt på vipps (god erfaring med det på andre... Se mere
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestilte en dyr parfyme 100 ml Armani Privee Vert Malacite kostet nesten 4000 kr fikk pakken men i pakken var det bare en 50 ml parfyme flaske. Tok kontakt med kundeservice, fikk beskjed om å returnere den lille flasken så skulle de sende 100 ml flaske til meg fordi de hadde en igjen på lager. Det går en uke. Jeg ringer kundeservice på nytt, ordren hadde blitt kansellert fordi lageret var tomt. Pengene skulle jeg få tilbake om 2-5 bankdager. Altså tidligst 2 April kanskje 5 April de har hatt pengene mine siden 18 mars. Svindel

Besvarelse fra KICKS
Alltid vært fornøyd, bestilt mye herfra.
De er trege med forsendelser enn alle andre. Men sålenge man er klar over det så anbefaler jeg nettbutikken.

Besvarelse fra KICKS
Kicks - dårlig opplevelse.
Står på side - gave på kjøpet. Det var ingen gave i pakke. Jeg bestilte nesten 2 uker siden. Kunde service sier at de ble tomt av gavene noe dager siden. Men hvis jeg bestiller ekstra produkt nå igjen - da sender de gaver! Synes de prøver å lure kunder med sånn type markedsføring! Skuffende.

Besvarelse fra KICKS
Forferdelig kundeservice , her er det ingen hjelp å få. Kommer aldri til å bestille fra Kicks igjen.

Jeg fikk personlig tilbud på 25 %
Og kjøpte en helt ny dagkrem hos Clarins. Kampanje. Kjøp på over 600 genererer en gave verdt ca 1.300 kr.
Jeg fikk avslag + gave.
Superfornøyd!
Jeg handlet på nettet.

Kicks Strømmen !
Selv om jeg hadde lest noen negative anmeldelser, må jeg si at min egen opplevelse hos Kicks Strømmen har vært helt motsatt. Hver gang jeg handler der, føler jeg meg verdsatt – nesten som en prinsesse! Jeg besøker butikken ofte, og servicen jeg får fra Zeena (håper navnet er riktig) og Ugur er helt fantastisk. De gir alltid gode råd og veiledning, og jeg har aldri angret på et eneste produkt de har anbefalt meg.
Det som imponerer meg mest, er hvor treffsikre de er når de velger prøveprodukter til meg. Gang på gang får jeg med meg prøver som passer perfekt, og som ofte ender opp med å bli faste favoritter i rutinen min.
Tusen takk til hele teamet på Kicks Strømmen for deres fantastiske service! Ønsker dere alt det beste – fortsett det gode arbeidet!

Besvarelse fra KICKS
Ønsket veiledning før kjøp av produkt. Kontaktskjemaet fungerte ikke. Tok kontakt via chat og fikk bekreftet at jeg snakket med en kundeveileder. Det var allikevel en chatbot som svarte, og som ikke kunne hjelpe.

Besvarelse fra KICKS
Jeg er ikke overrasket at bedriften har kun 1,5 poeng her. Det er ingen i bedriften, som kan registrere korrekt adressen min, systemet godtar hjemmeadressen min heller. Pakkene er leverte i en eller annen butikk rundt Oslo istedenfor direkte hjemme.
Jeg forstår ikke hva er det ledelsen driver med.
Kicks.no anbefales ikke!

Besvarelse fra KICKS
Riktig besviken på kicks. Deras båda tester för nyans rekommenderade en foundation som var flera nyanser mörkare än min hudton, foundation kostade nästan 1000kr också. Kicks är riktigt otrevliga och vägrar ta ansvar eller att jag får byta varan. Riktigt uselt företag kommer inte köpa från här igen. Där förlorade de en kund som handlar av dem i 10+ år. Så besviken. Lurendrejeri är det

Besvarelse fra KICKS
Dårlig opplevelser. Hvis man kjøper gi bedre prøve sampler og gaver. Ansette gidr ikke nå. Vi snakket Vær så snill kan vi prøve men bullshit respons.
Veldig dårlig......

Besvarelse fra KICKS
Har gjentatte ganger opplevd dårlig service på butikk når jeg har handlet. Ingen sier hei, eller ser på meg, eller passer på kasseområdet. Denne dårlige servicen har jeg opplevd på flere Kicks-butikker både i Bergen og Stavanger. Siste gang jeg handler der!

Besvarelse fra KICKS
var innom butikk på lørdag for å kjøpe et produkt på tilbud, fant den og akkurat i det jeg tok produktet kommer en ansatt bort og spør om jeg trenger hjelp, svarte da at jeg akkurat fant det jeg lette etter og fikk et frekt svar tilbake at jeg ikke fikk lov til å ta det produktet selv, men at man måtte komme og spørre om de kunne ta det for deg. ble litt satt ut av opplevelsen da det ikke står noen steder at man må det og produktet lå naturlig rett bak testeren og ikke gjemt i en skuff eller noe så det virket naturlig at man tok produktet selv, endte opp med å kjøpe den, men syntes det var en utrolig ubehagelig opplevelse å bli snakket til på den måten.

Besvarelse fra KICKS
Strålende service og hyggelige ansatte. Jeg skulle kjøpe parfyme til min bedre halvdel. Jeg fikk god hjelp og ble møtt med et smil. Personlig bryr jeg meg ikke så mye om parfyme men kan si jeg gikk ut med tanken om at her kan jeg gå igjen. Topp

Besvarelse fra KICKS
STYR UNNA dette firmaet. Elendig kundeservice og leverer IKKE pakkene. Men du må betale selv om du ikke får varen levert.
STYR UNNA!!!!!

Besvarelse fra KICKS
ELENDIG kundeservice. Fikk ikke returnert en vare kjøpt på nett i butikk fordi de hadde sendt mail til en gammel mailadresse. Sendte omsider en returetikett på mail- da jeg sendte inn varen med denne fikk jeg beskjed om at pakken ikke kunne hentes fordi den var kommet til et postkontor- jeg måtte be om at posten sendte den i retur. Jeg har holdt på med denne returen nå i over en mnd og de har fortsatt ikke fikset det. Stay away. Kjøper aldri noe på nett der igjen.

Besvarelse fra KICKS
Leste de andre anmelderne, Jeg kommenter som en online kunde og visste akkurat hva jeg skulle ha. Frakta tok litt for lang tid men jeg er fornøyd😊

Besvarelse fra KICKS
Ble overrasket over alle de negative tilbakemeldingene jeg leste her inne, har aldri opplevd noe lignende selv.
Pleier å handle på Kicks på storbyen i Sarpsborg og her er de ansatte kjempe hyggelige. Får alltid med prøve på produkter og opplever de som veldig behjelpelige. Så Kicks får 5 stjerner av meg🤗

Besvarelse fra KICKS
Ikke handle gaver på Kicks.
Får to av samme sminke til jul. Kommer til Kicks Amanda storsenter for å returnere den ene varen i original Kicks pose og urørt emballasje. Det er en vare som er stort omløp på. Nektes å bytte da det ikke er med byttelapp, noe det heller ikke var i gaven i utgangspunktet. Utrolig dårlig service!

Besvarelse fra KICKS
Kundeservice er veldig trege med å besvare henvendelser. Svarer ikke på konkrete spørsmål, men bare ignorerer dem. Tar alt for lang tid å få pakker. Dårlige søkeløsninger på nettsiden. Osvosv.

Besvarelse fra KICKS
Elendig å handle på nett. Bestiller man feil vare ved en feil, får man ikke angre to sekunder etterpå. Her må man vente til man mottar produktet for deretter å returnere det SAMT betale for frakten.
Å i det hele tatt kontakte kundeservice er bortimot umulig. Jeg kommer absolutt ikke til å handle her igjen. Surrete og uprofesjonelt. ANBEFALES IKKE.

Besvarelse fra KICKS
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.