Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was echt een top ervaring bij keukensale Rotterdam Alexandrium. Collega’s Brian Omid en Khaleed hebben mij echt fijn geholpen. Goed geluisterd. Wat een leuke en gezellige team. Ik voelde me gewoon... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We maakten op advies van onze nieuwe buren de afspraak in Alexandrium. Wij waren te vroeg maar konden direct beginnen met gesprek en tekeningen. We spraken met Abdel en Khaleed. Super professioneel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na het inmeten bij ons thuis werd er snel contact met ons opgenomen voor een vervolgafspraak. Ook hierin waren ze erg flexibel en werden wij geholpen door Omid. Omid is vriendelijk, geduldig en denk... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

542 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super geholpen door Ron en Brian

Super geholpen door Ron en Brian in Rotterdam Alexandrium Niet opdringerig en daarna super geholpen en hier echt een mooie keuken uitgezocht.
Aanrader voor iedereen

13. april 2025

Beste Ron,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn dat Ron en Brian je zo goed hebben geholpen en je met een mooie keuken de deur uit bent gegaan. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn goed geholpen door adviseur Abdel

We zijn goed geholpen door adviseur Abdel in vestiging Rotterdam Alexandrium. Een aantal keer moesten we terugkomen omdat we steeds verschillende ideeën hadden maar gelukkig nam Abdel de tijd om onze ideeën te verwerken en ook mee te denken of deze wel of niet mogelijk zijn. Positieve ervaring.

27. marts 2025

Beste Kenny,

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat Abdel de tijd nam om met jullie mee te denken en jullie ideeën goed heeft verwerkt. Mooie service en een positieve ervaring – dat is waar we voor staan! Veel plezier met jullie aankoop!

Zeer prettige ervaring

Vandaag een nieuwe keuken uitgezocht. Zelf een aantal tekeningen gemaakt maar kwamen er niet uit. Abdel maakte een aantal schetsen en kwam een mooie indeling uit die we zelf niet hadden bedacht. Gelukkig geen standaard verkoop technieken maar echt meedenken met de situatie. Er is een mooie keueken uitgekomen door Abdel. Zeer tevreden over het hele proces.

23. marts 2025

Beste Mike,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en wat leuk om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Abdel. We wensen u veel plezier van de nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geen spijt van Keukensale.com, top.

Bij Keukensale Alexandrium 3 een mooie Jade keuken gekocht. Geholpen door Ron, communicatie en service was okidoki. Perfect. De keuken is in 1 dag door 2 specialisten perfect geplaatst. Wij zijn geheel ontzorgd door de mannen van Amed. Daar heb ik met bewondering naar staan kijken, wat een vakmensen, Het verwijderen(slopen), leidingwerk(E&W), frezen, stucen, verven en tegelen. Alle leidingen onder de vloer. In totaal 6 dagen bikkelen voor Amed zijn mannen. Uiteraard met 10 dagen drogen er tussen. Klasse. Allen bedankt.

24. februar 2025

Beste Cock,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat alles naar wens is verlopen. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne werknemer Abdel van keukensale alexandrium

we zijn goed geholpen door Abdel van keukensale Rotterdam/Alexandrium. We hebben een aantal keer wat veranderd maar dit was geen enkel probleem, hij doet dit werk al jaren dus kennis genoeg.

20. januar 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat Abdel jullie zo goed heeft geholpen en flexibel was bij alle aanpassingen. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Abdel heeft onze droomkeuken laten…

Abdel heeft onze droomkeuken laten realiseren. Erg open en eerlijk. Fijne communicatie!

15. marts 2025

Beste Megan,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Abdel. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorig jaar al langs geweest bij…

Vorig jaar al langs geweest bij Keukensale Rotterdam Alexandrium om ideeën op te doen, vandaag terug geweest op afspraak en top service van deze 2 mannen gehad , meedenken handige tips meegekregen van Abdel en Ron. Wij gaan niet met lege handen naar huis. Wij hebben een hele mooie keuken gekocht.

8. marts 2025

Beste Prekisha,

Hartstikke bedankt voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren recensie! Wat fijn om te horen dat Abdel en Ron jullie zo goed hebben geholpen en dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken!

Plaatsing nieuwe Keuken

Afgelopen weekend is onze nieuwe Keuken die we bij Keukensale in Rotterdam Alexandrium hebben gekocht geplaats door een vriendelijke behulpzame keukenmonteur genaamd Rein. We zijn er heel blij mee....een topper.

15. februar 2025

Beste Raimundo,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van ontwerp tot montage: een perfecte ervaring!

Ik heb hier een luxe keuken gekocht en ben super tevreden over het hele proces. De ontwerper dacht goed mee en gaf handige tips bij elke stap, waardoor het eindresultaat helemaal naar wens is. Het bestellen ging soepel, en als ik vragen had, werden die altijd snel en netjes beantwoord.

De levering verliep perfect op tijd, en de montage door Erik was echt vakwerk. Hij is niet alleen vakkundig, maar denkt ook actief mee en komt met slimme oplossingen. Binnen één dag had hij de hele keuken vrijwel perfect gemonteerd.

Van begin tot eind een top ervaring voor een eerlijke prijs. Echt een aanrader!

11. februar 2025

Beste Hossein,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en wij wensen jullie uiteraard veel plezier van jullie nieuwe keuken. Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

Blije klant

Vandaag keuken gekocht bij Keukensale.
Zeer eerlijk, vakkundig en vriendelijk geholpen door Ron, Rotterdam Alexander.
Ron liet zien wat de mogelijkheden zijn, de keuzes die je hebt en in verschillende prijsniveau. Voor elk wat wils. De mogelijkheden liet hij ook op de computer zien. Leuk programma waarin formaat, opstelling en kleur van meerdere kanten te zien is en dat deed Ron ook. Dus blije klant ( mede omdat mijn vrouw ook blij is). :-)

8. februar 2025

Beste,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

vervolg afspraak

Vandaag weer langs keukensale Rotterdam Alexandrium geweest voor de definitieve indeling te maken en een extra kastjes plaatsen dat kon allemaal.
Weer vriendelijk ontvangen door Ron, hij nam alle tijd voor je.
We hebben gelijk een definitieve plaatsingsdatum vast gesteld en dat kwam allemaal goed uit. Hij en ik hebben nu een hele mooie keuken voor mij gemaakt. Ik kijk er naar uit als de keuken geplaats word.

2. februar 2025

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige keuken laten ontwerpen door…

Geweldige keuken laten ontwerpen door Ron Rotterdam van Keukensale Alexandrium. Aardige man die advies geeft en meedenkt met je budget en wensen.

Wij zijn erg happy met onze nieuwe keuken!

31. januar 2025

Beste,

Keukensale Alexandrium

Fijn geholpen door Brian en Abdel van Keukensale Alexandrium! Zij nemen echt de tijd om op het punt te komen dat je tevreden bent over je keuken. Uiteindelijk een keuken opgesteld wat wij wouden en zelfs meer!

26. januar 2025

Beste Astrid,

Keuken gekocht!

Net onze keuken uit wezen zoeken bij Ron in Rotterdam Alexandrium. Super geholpen met de keuzes die wij hadden. En daardoor nu de aller mooiste keuken uitgekozen die er bestaat! Bedankt voor je hulp Ron en wij kijken enorm uit naar onze nieuwe keuken voor een mega nette prijs!

25. januar 2025

Beste Jolanda,

Topper!

Ron van Keukensale Alexandrium heeft me goed geholpen in het samenstellen van een complete keuken. Begripvol, vlot en meedenkend! Een topper!

18. januar 2025

Beste Naomi,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Abdel je bent een topper!

Na een minder goede ervaring in het filiaal hebben wij een ander contact persoon gekregen. We hadden goed contact met Jeffrey op de mail en hadden de eind afspraak met Abdel. Abdel heeft alles netjes, duidelijk en eerlijk door genomen. We kregen de ruimte om het echt naar onze wens temaken qua aparatuur en prijs. Hij liet ons verschillende mogelijkheden zien. We voelde gelijk een klik met hem en gingen met een super goed en tevreden gevoel weg waar wij erg blij mee zijn! Door hem zouden wij nu Keukensale Alexandrium wel aanraden aan andere. Abdel Bedankt :)

17. januar 2025

Beste Sidny,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keukensale Rotterdam Alexandrium, super service!

Vorige week een afspraak gehad bij Keukensale in de Woonmall, Rotterdam Alexandrium. Heel goed geholpen door Brian & Abdel, fijn gesprek en ons super goed geholpen met alles uitzoeken. We zijn heel erg blij met ons ontwerp en kunnen niet wachten om gebruik te gaan maken van de nieuwe keuken! Zeker weten een aanrader 🤩

12. januar 2025

Beste Larissa,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!
Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

Onze keukenjacht!

Wij zijn vandaag op keukenjacht geweest in Rotterdam Alexandrium. Na een aantal filialen te hebben bezocht, zijn wij uiteindelijk teruggekeerd naar KeukenSale. Onze eerste contact met Ron gaf ons eigenlijk meteen een goed gevoel. Na onze terugkomst hebben wij uitgebreid de tijd gekregen om onze wensen te delen. Ron wist ons budget nog en daarmee zijn wij aan de slag gegaan. Met als resultaat onze droomkeuken! Wij zijn daarom superblij dat wij zijn teruggekeerd naar KeukenSale.

11. januar 2025

Beste Dylan,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende service bij Keukensale in Rotterdam Alexandrium!

We hebben vandaag, op de laatste dag van het jaar (31 december), onze keuken gekocht bij Abderrahim in Rotterdam bij Keukensale, en we kunnen niet genoeg benadrukken hoe tevreden we zijn! Abderrahim heeft ons twee keer ontvangen en ons nooit onder druk gezet. Hij nam alle tijd om ons te begeleiden en gaf ons de ruimte om rustig na te denken over zijn messcherpe voorstel.

Zijn advies en communicatie waren uitstekend, en hij luisterde echt naar onze wensen. Uiteindelijk hebben we zelfs besloten onze apparatuur te veranderen van AEG naar Siemens dankzij zijn goede aanbevelingen.

De persoonlijke aanpak, professionaliteit en transparantie van Abderrahim maken hem een absolute topper. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze en raden Keukensale, en vooral Abderrahim, van harte aan!

Perfect voor een positieve afsluiting van het jaar!

31. december 2024

Beste Younes,

Leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken! Dankjewel voor deze prachtige recensie. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Keuken aangekocht

Vorige week vrijdag een afspraak gehad met Ron in Keukensale R'dam Alexandrium! Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen om alles te bespreken, 2,5 tot 3 uur gezeten, wel lange zit en kan denk ik wel iets korter... Bij het 1e ontwerp niet helemaal de wow factor, hij dacht met ons mee en gaf de ruimte om aanpassingen te laten doen zodat we er een beter gevoel bij kregen. Uiteindelijk de juiste combinatie gevonden en een klap erop gegeven. Verder goed bereikbaar en korte lijnen. Benieuwd naar het eindresultaat!

27. december 2024

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat we hebben kunnen helpen bij het realiseren van uw nieuwe keuken!

We wensen u veel plezier en comfort toe in uw nieuwe keuken en hopen dat u er vele jaren van kunt genieten.

Groet, Team Keukensale.com

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.