Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was echt een top ervaring bij keukensale Rotterdam Alexandrium. Collega’s Brian Omid en Khaleed hebben mij echt fijn geholpen. Goed geluisterd. Wat een leuke en gezellige team. Ik voelde me gewoon... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We maakten op advies van onze nieuwe buren de afspraak in Alexandrium. Wij waren te vroeg maar konden direct beginnen met gesprek en tekeningen. We spraken met Abdel en Khaleed. Super professioneel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na het inmeten bij ons thuis werd er snel contact met ons opgenomen voor een vervolgafspraak. Ook hierin waren ze erg flexibel en werden wij geholpen door Omid. Omid is vriendelijk, geduldig en denk... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vorige week vrijdag een afspraak gehad met Ron in Keukensale R'dam Alexandrium! Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen om alles te bespreken, 2,5 tot 3 uur gezeten, wel lange zit en kan denk ik wel i... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

542 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top ervaring bij Edgar!

Vandaag hebben wij een fantastische keuken gekocht bij Edgar op de vestiging Rotterdam/Alexandrium. Bij Keukensale staan mooie keukens met nette afwerking. Er is ruime keuze en Edgar neemt de tijd, denkt goed mee, stelt vragen, komt met voorstellen, is eerlijk en relaxed. Tijdens het proces wordt er geen druk gezet en de prijs is goed. Top ervaring!

Fam R van der Meer

22. november 2025

Beste familie van der Meer,

Dankjewel voor deze mooie review! Goed om te horen dat het proces relaxed, duidelijk en eerlijk verliep. Veel plezier met jullie prachtige keuken!

Mooie keuken

We zijn goed ontvangen door Jerry, men was gastvrij, vriendelijk en geduldig. Alles werd zorgvuldig uitgelegd en uitgezocht.

De samenwerking tussen Jerry, Abdel en Edgar was goed te zien. Powerteam.
Keukensale Rotterdam Alexandrium dankjewel voor mijn mooie keuken.

12. september 2025

Beste Natusha,

Wat een geweldige woorden, dankjewel! We geven dit compliment zeker door aan Jerry, Abdel en Edgar. Geniet van jullie mooie keuken!

Fijn verkoop process

Vandaag heel goed geholpen door Abdel, er wordt goed naar je wensen geluisterd en je kan zonder druk beslissingen maken. De keuken is nog niet geleverd, dus daar kan ik niets over zeggen, maar het verkoopproces verloopt in ieder geval heel fijn.

24. august 2025

Beste Mayella,

Fijn dat Abdel je zo goed heeft begeleid. We wensen je veel plezier straks met de nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fijne ervaring Bedankt Edgar.

Wat een fijne ervaring. Ik kan niet naar de showroom om rond te kijken en te kiezen . Geen probleem er komt iemand thuis langs. Je weet niet wat te verwachten. Jonge man komt langs even voorstellen Edgar Schipper. Hij stelde de goede vragen dacht mee en gaf advies. Ik kreeg mooie concept ontwerpen. Mee gedacht over apparatuur die ik wil en tot groote tevredenheid tot koop overgegaan. Bedankt Edgar.

22. august 2025

Beste Arie,

Geweldig om te lezen dat Edgar zo goed meedacht en alles duidelijk heeft uitgewerkt. Dank voor je vertrouwen!

Top geholpen bij Rotterdam Alexandrium

Top geholpen bij Rotterdam Alexandrium! We dachten “even snel een afspraakje”, bleek dat het wel 2 uur kon duren 😅. Gelukkig was Murtaza super flexibel en paste hij zich aan ons drukke schema aan. Verspreid over de dag, duidelijke uitleg en heel vriendelijk. 5 sterren dik verdiend – we kunnen niet wachten tot de keuken geplaatst wordt! 🥰

15. august 2025

Beste Aya,

Bedankt voor jullie enthousiaste review! Super om te horen dat Murtaza zo flexibel met jullie heeft meegedacht. Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn heel blij met de keuken en de service en de instalateur

We hebben de keuken gekocht bij Jeffrey filiaal Alexandrium Hij heeft gezorgd voor de perfecte nazorg. De verkoper was Brian. De installateur Andy heeft alles keurig netjes geplaatst. We zeggen een 10

25. juli 2025

Beste meneer, mevrouw,

Wat een mooie beoordeling, dank jullie wel! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, van de verkoop door Brian tot de plaatsing door Andy en de nazorg van Jeffrey. We geven het compliment graag aan hen allemaal door. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Prettig gesprek!

We zijn enorm goed geholpen door Abdel en Murtaza (Rotterdam Alexandrium). We vonden het prettig hoe jullie met ons hebben meegedacht en jullie eerlijke mening hebben kunnen geven. We kijken uit naar de oplevering van onze keuken!!

5. juli 2025

Beste Ramzi,

We vinden het fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door Abdel en Murtaza. Ze nemen graag de tijd om écht mee te denken en eerlijk advies te geven — fijn dat dat zo gewaardeerd wordt! We kijken samen met jullie uit naar de oplevering van de keuken. Nog even geduld… het wordt prachtig! 🙌

Super service door Murtaza

Wij zijn super goed geholpen door Murtaza in de winkel te Rotterdam Alexandrium. Hij was vriendelijk, erg geduldig, luisterde goed naar onze wensen en gaf goed en eerlijk advies. Hij dacht echt met ons mee.

Dankzij de hulp en expertise van Murtaza zijn wij blij en tevreden de deur uitgelopen, met een mooie nieuwe keuken in het vooruitzicht.

Een echte aanrader!

12. juli 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie complimenten voor Murtaza, dankjewel! Fijn dat hij jullie zo goed heeft kunnen helpen. Veel kookplezier straks in jullie nieuwe keuken!

Bovenal TOP

Superfijne service en echt enorm meedenkend en laat zien dat ze kwaliteit leveren!

12. juli 2025

Beste Mariem,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blij dat ik voor Keukensale heb gekozen!

In april ben ik ontzettend vriendelijk en goed geholpen door Rachid (en later ook Murtaza en Abdel) bij Keukensale Rotterdam Alexandrium. Rachid heeft goed geluisterd naar mijn wensen en wist met super creatieve ideeën te komen. Inmiddels is mijn keuken geleverd en gemonteerd door Eric, die een super nette werk heeft geleverd. Ik ben super blij met mijn keuken!!!

7. juli 2025

Beste Yael,

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn dat Rachid, Murtaza, Abdel én Eric zo goed hebben bijgedragen aan een topresultaat. Geniet van je prachtige keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service! Aanrader om hier je keuken te halen!

Wat een service! Onwijs goed geholpen door Ron bij Keukensale Rotterdam Alexandrium. Volledig blanco naar binnen gestapt bij Keukensale, en met een keuken naar buiten gegaan. Heel professioneel, eerlijk en betrouwbaar geholpen door Ron. Hij denkt fijn mee en laat je direct zien wat er allemaal mogelijk is. Echt een aanrader!

25. juni 2025

Beste Arjen,

Wat een geweldige review, dankjewel! Fantastisch om te horen dat Ron jullie zo professioneel en eerlijk heeft geholpen en dat jullie met een complete keuken én een goed gevoel naar buiten zijn gegaan. Veel plezier met het eindresultaat en bedankt voor het vertrouwen!

Top service!

Wij zijn erg tevreden over de service bij Keukensale in Rotterdam Alexandrium. Ron heeft ons uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Hij dacht goed met ons mee, ook toen we aangaven dat we binnen een bepaald budget wilden blijven. Dankzij zijn advies en geduld hebben we een keuken gevonden die helemaal bij ons past en betaalbaar is. We zijn blij met het eindresultaat en kunnen Keukensale en Ron zeker aanraden! Top service!

24. juni 2025

Beste Berkay,

Wat een fijne review, bedankt voor het delen! Fantastisch om te horen dat Ron zo goed met jullie heeft meegedacht en dat jullie een keuken hebben gevonden die perfect bij jullie past én binnen budget bleef. Geniet van het eindresultaat en bedankt voor het vertrouwen in Keukensale Rotterdam Alexandrium!

Heel erg bedankt

Heel erg bedankt, alles is naar wens en wij werden heel professioneel geholpen door Ron in Rotterdam Alexandrium.
Goed meedenkend en super vriendelijk.

22. juni 2025

Beste Tugba,

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat Ron zo goed met jullie heeft meegedacht. Veel plezier met de aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed en vriendelijk - zeer tevreden

Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen door Ron in de vestiging Alexandrium Rotterdam. Blij met de keuken die hij met ons heeft samengesteld en we kunnen niet wachten tot we daarin kunnen koken.

21. juni 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk dat jullie zo blij zijn met de keuken. Hopelijk kunnen jullie er binnenkort heerlijk in koken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keukensale Rotterdam Alexandrium: echt een aanrader!

Onlangs een keuken gekocht bij Keukensale. Er zijn zo veel keukenwinkels, maar ben blij dat ik uiteindelijk hier ben terecht gekomen. Heel prettig geholpen door Ron. We wisten al wat we wilden. In een andere winkel hadden we de hoofdprijs moeten betalen (hadden al een offerte). Maar bij keukensale Rotterdam Alexandrium toch op een schappelijke prijs uitgekomen. Goed en duidelijk advies van Ron en vriendelijk geholpen. Een echte aanrader!

19. juni 2025

Beste Karima,

Wat fijn om te horen dat jullie uiteindelijk precies vonden wat jullie zochten en dat ook nog eens voor een goede prijs! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden over Ron en het team. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Zonder afspraak binnengelopen

Zonder afspraak binnengelopen, maar ik kon meteen geholpen worden en kreeg goed advies en fijne begeleiding van Abdel en Ron. Mede hierdoor meteen een keuken gekocht.

14. juni 2025

Beste Linde,

Wat fijn dat je direct geholpen kon worden en zo’n prettige begeleiding hebt ervaren! Super dat dit heeft geleid tot de aankoop van een keuken. Bedankt voor het vertrouwen en alvast veel plezier ermee!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn super goed geholpen

Wij zijn super goed geholpen. Goed meegekeken en meegedacht, waardoor we nu een droomkeuken krijgen en alles past wat we in gedachten hadden.
Aardig personeel en totaal geen druk.

11. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie review, dankjewel! Fantastisch om te horen dat alles zo goed is verlopen en jullie droomkeuken werkelijkheid wordt. Veel plezier ermee!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn super blij met de aankoop van onze keuken - Keukensale Alexandrium Rotterdam

We zijn super blij! We hebben net een prachtige keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen door Ron, Keukensale, Rotterdam Alexandrium.

Ron is heel klantvriendelijk, zeer vakkundig en heeft ons van goed advies voorzien. Wij gaan blij het weekend in! Dank Ron!

6. juni 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met de keuken én met de service! Alvast heel veel kookplezier gewenst!

amazing

Jerry and Jefrey did an amazing job with our kitchen. Attention to detail, kind customer service, no delays no problems at all. We are very happy!

26. november 2024

Dear Stephanie,

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear you're happy with your new kitchen and that everything went smoothly. We'll be sure to pass on the compliments to Jerry and Jefrey. Enjoy your beautiful kitchen!

Kind regards,
Team Keukensale.com

Professioneel en deskundig advies

Gisteren ben ik ontzettend goed geholpen bij Keukensale. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom. Het team nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren en dacht echt met ons mee. Dankzij hun deskundig advies en ideeën hebben we samen onze droomkeuken ontworpen.

De persoonlijke benadering en de transparantie in mogelijkheden en kosten waardeer ik erg. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar professioneel advies.

Ik kan Keukensale van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een eerlijke prijs. Wij kijken nu al uit naar het moment dat onze nieuwe keuken geplaatst wordt!

9. maj 2025

Beste Robin,

Wat een mooie review, dankjewel voor je uitgebreide en positieve woorden! Fijn om te horen dat je onze persoonlijke aanpak en eerlijk advies zo waardeert. We kijken ernaar uit om je droomkeuken binnenkort te mogen plaatsen!

Groet, Team Keukensale.com

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.