Het was echt een top ervaring bij keukensale Rotterdam Alexandrium. Collega’s Brian Omid en Khaleed hebben mij echt fijn geholpen. Goed geluisterd. Wat een leuke en gezellige team. Ik voelde me gewoon... Se mere
Virksomheden har svaret
We maakten op advies van onze nieuwe buren de afspraak in Alexandrium. Wij waren te vroeg maar konden direct beginnen met gesprek en tekeningen. We spraken met Abdel en Khaleed. Super professioneel... Se mere
Virksomheden har svaret
Na het inmeten bij ons thuis werd er snel contact met ons opgenomen voor een vervolgafspraak. Ook hierin waren ze erg flexibel en werden wij geholpen door Omid. Omid is vriendelijk, geduldig en denk... Se mere
Virksomheden har svaret
Vorige week vrijdag een afspraak gehad met Ron in Keukensale R'dam Alexandrium! Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen om alles te bespreken, 2,5 tot 3 uur gezeten, wel lange zit en kan denk ik wel i... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Watermanweg 221, 3067 GA, Rotterdam, Zuid-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vandaag hebben wij onze keuken besteld. We zijn heel erg goed geholpen door Ron. Goede advies gekregen en zijn zeer tevreden over onze keuken.
Ook bedanken we Rachid voor het snel regelen van het inmeten van de keuken en zijn inbreng en advies over onze gekozen keuken. We zijn zeer tevreden over zijn professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Doorgezet de koop van kwalitatief goede keuken voor redelijke prijs
bij keukensale.com vestiging Alexandrium Rotterdam. Prima geholpen door Ron die met mijn aanwijzingen van kwaliteit voor kwantiteit mij goed wegwijs maakte in de talloze mogelijkheden.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
We zijn erg fijn geholpen door Ercan. We zijn eerlijk behandeld en het gesprek was gemoedelijk. Hij gaf goed en nuttig advies, maar liet het verder helemaal aan ons over. Kortom wij zijn blij met de aankoop van onze keuken!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Vandaag een mooie nieuwe keuken besteld. We werden door Ron goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en er werd ruim de tijd voor ons genomen, met uiteindelijk een mooi resultaat.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Wij zijn zeer tevreden over onze ervaring bij Keukensale.com in Rotterdam Alexandrium! Abdel heeft ons geweldig geholpen. Hij dacht goed met ons mee, gaf rustige en duidelijke uitleg over de verschillende opties en was altijd bereid om al onze vragen te beantwoorden. Er was geen enkele vorm van agressieve verkoop, wat wij zeer op prijs stelden. Abdel gaf ons alle tijd om rustig na te denken en de juiste keuze te maken. Bovendien was de prijs heel redelijk voor de kwaliteit die we kregen. Al met al een uitstekende service en wij raden deze winkel zeker aan!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Ik wil graag mijn positieve ervaring met Ron van Keukensale Rotterdam Alexandrium delen. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenstapte, werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ron nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf deskundig advies over de verschillende opties die beschikbaar waren.
Wat ik vooral waardeerde, was de bereidheid om al mijn vragen te beantwoorden. Ron was geduldig en zorgde ervoor dat ik volledig tevreden was met mijn keuze. De communicatie was helder en transparant gedurende het hele proces en hij heeft er een hele mooie deal van gemaakt! Bedankt!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Bij Ron langs geweest om een keuken samen te stellen, wat een fijne man en manier van werken, al met al een super mooie keuken ontworpen.
Zeer zeker aan te raden !

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Ron bij filiaal Rotterdam Alexandrium neemt echt de tijd en heeft ons goed geadviseerd wat wel en niet handig is voor een jong gezin. We zijn erg blij met hoe we uit de onderhandeling zijn gekomen en zouden dit zeker als een geslaagde aankoop bestempelen.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
We kwamen bij keuken sale terecht in Rotterdam Alexandrium via een collega, die ook daar een keuken had gekocht.Ron heeft ons onwijs goed geholpen,heel veel tips.
we zijn erg blij mee,omdat we een hele goede prijs hebben gekregen.
Sandhia&Amiet

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Zes jaar geleden kochten wij onze keuken bij Keukensale. We waren toen erg tevreden. We kozen er daarom voor om terug te komen. Jeroen had ons toen goed geholpen. Nu hadden wij op vrijdagavond een heel prettig gesprek bij Keukensale Rotterdam Alexandrium met Ron. Hij stond ons erg fijn te woord. Hij nam ons mee in het ontwerpen van de keuken en hielp met het uitzoeken van de juiste apparatuur. Hij was eerlijk en transparant.
We werden goed verzorgd met genoeg te drinken en zelfs pizza!
De keuken werd in detail uitgewerkt, zelfs met volledige woonkamer erbij om het beste beeld in de juiste perspectief te krijgen. Jeroen en Ron gaven kwamen ons tegemoet in ons budget. We zijn blij met de aankoop.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Vandaag mijn droomkeuken samengesteld met Ron bij Keukensale in Rotterdam Alexandrium. Was een heel leuk gesprek en ben in alle aspecten van een keuken goed ingelicht en eerlijk advies gekregen. Het uiteindelijke ontwerp is helemaal naar wens. Zonder te onderhandelen direct een goede prijs gekregen. Heel blij mee. Heb de keuken dan ook direct bevestigd.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Fijn geholpen door Ron bij Keukensale Alexandrium Rotterdam. Denkt mee, komt met alternatieven en ook nog eens voor een top prijs.
Speeltafeltje voor de kinderen aanwezig in de winkel, ook erg handig.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Nieuwe keuken aangeschaft in Alexander Rotterdam bij Ron.
Enkele weken geleden al langs geweest, toen kort gesproken en de nodige informatie ontvangen.
Meteen weg gegaan met een goed gevoel. Dus een afspraak gemaakt voor een nieuwe keuken en tijdens het gesprek is het gevoel hetzelfde gebleven.
Goed advies ontvangen, goed meedenken, heel geduldig en recht voor zijn raap.
Eindresultaat tevreden klanten en tevreden verkoper.
Zeker aan te raden!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Bij binnenkomst direct een goed gevoel en niet zo opdringerig wat je bij andere vaak ziet. Perfecte keuken gekocht voor de perfecte prijs met alle mogelijkheden!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Wij zijn top geholpen door Ron van Rotterdam Alexandrium.
Denkt goed mee met de opties van de keuken en neemt alle tijd.
Heel fijn gesprek, open en eerlijk. Zou het iedereen aanraden, super service!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
We zijn vandaag geholpen door Ron van Rotterdam Alexandrium. We kwamen naar de afspraak met een bepaalde keuken in gedachte, maar hebben uiteindelijk voor een hele andere keuken gekozen. Door Ron zijn goede vragen en zijn eerlijke advies over kleuren, apparatuur en accessoires zijn we tot het ontwerp van een super keuken gekomen met alles erop en er aan wat we wilden - en dat ook nog eens voor een mooie prijs. Bedankt voor je goudeerlijke Rotterdamse advies Ron, en we kunnen niet wachten tot de keuken er straks staat!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Ron (filiaal Rotterdam Alexandrium) heeft ons super geholpen! Kundig advies, denkt echt met je mee en neemt ruim de tijd. Bedankt! We kijken nu al uit naar onze nieuwe keuken :)

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Vandaag onze fjord blauwe keuken definitief gekocht bij Ron van Keukensale Rotterdam Alexandrium, hier zijn wij super geholpen door Ron die enorm veel tijd en energie in onze wensen heeft gestoken met een zeer mooi resultaat en waar alles tot op het kleinste detail is besproken. Wij hebben deze aankoop en deskundige hulp als zeer prettig ervaren en zullen Ron ook aanraden om je keuken bij te kopen.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Bij keukensale krijg je een offerte zonder prijzen. Er wordt een totaalbedrag voor de hele keuken berekend. Voor een kleine hoekkeuken van 250 bij 170 cm werd berekend dat die 24.000 euro moest kosten. Alles basic. Het goedkoopste blad en de goedkoopste deurtjes, de goedkoopste accessoireset etc. 24.000 euro! Maar, zo werd mij verteld, er was de vorige week net een actie geweest: alle keukens voor de helft van de prijs. En na een telefoontje met een bovenbaas kon daar nog eens een flinke hap vanaf. Zo bleef Keukensale net binnen mijn budget van 10.000 euro. Op mijn vraag wat het verschil in prijs tussen de verschillende keukenbladen was, kon geen antwoord gegeven worden want dat hing af van de totaalprijs van de keuken.
Bij een andere keukenwinkel, keukendepot, kreeg ik alles veel luxer, composiet keukenblad, mooiere deurtjes, betere koelkast, meer kastruimte, voor heel veel minder geld. Daar was geen zwetsverhaal nodig over enorme kortingen. Daar werd ik als een intelligent wezen behandeld en kreeg ik alle informatie die ik nodig had om een weloverwogen keuze te maken.
Wat een fijne winkel, na 4 jaar zijn we hier weer teruggekomen voor een nieuwe keuken voor onze nieuwe woning. Veel hulp gehad bij het maken van de juiste keuzes voor jaren plezier van je keuken. Nu weer een geweldige keuken voor een geweldige prijs. Names ons erg bedankt Ron van Rotterdam Alexandrium.