Finger weg!!!! Ich bin sehr verwundert, darüber, woher die positiven Bewertungen stammen (wahrscheinlich gekauft). Ein Stern ist noch zu viel. Ich werde seit Wochen vom Kundenservice geghostet, weil... Se mere
Kerstversiering voor buiten besteld. Hertfiguur met ledlampen. Bij andere bedrijven: of minder mooie vorm of schrikbarend duur. Hier een redelijke prijs dus het erop gewaagd bij een voor mij onbekende... Se mere
2 glazen kerstballen waren bij levering kapot aangekomen. Op mijn bericht was een erg snelle en behulpzame reactie. Er werd ook samen met mij meegedacht voor een oplossing. Verder vind ik hun kerstv... Se mere
Bij It's all about Christmas draait het om één ding: jou helpen jouw kerst bijzonder te maken. We zijn een klein team zijn met een hartstochtelijke liefde voor alles wat met kerst te maken heeft. Onze eigen stylisten en inkopers struinen de wereld af op zoek naar de nieuwste en mooiste kerstspullen, ons winkelteam zorgt elk jaar weer voor prachtige pop-up stores, en ons webwinkel team werkt elke dag aan een website boordevol kerstinspiratie. Niet voor niets zijn wij al sinds 1988 dé kerstspecialist.
Den Sliem 87, 7141 JG, Groenlo, Holland
- +31 (0)85 043 0576
- customerservice@itsallaboutchristmas.com
- kerstversiering.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Super service! Snelle en correcte afhandeling een aanrader.

Tevreden klant
Snelle levering en de kerstboompjes zijn prachtig van kwaliteit

Besvarelse fra It's all about Christmas
Zich aan de opgegeven levertermijn…
Zich aan de opgegeven levertermijn houden, na mailing kwam pas de levering op gang

Perfecte levering,spullen hoge…
Perfecte levering,spullen hoge kwaliteit,goede prijs

super mooi
super mooi. mooi groot mooi van glas
ben er blij mee kan ik je aan raden

Betrouwbaar
Betrouwbaar
Snelle levering
Goed verstuurd
Houd je op de hoogte

Besvarelse fra It's all about Christmas
nettjes bescherm verpakt en afgeleverd

Besvarelse fra It's all about Christmas
Heel mooi en snelle bezorging
Ik heb een paar dagen geleden voor het eerst een bestelling geplaatst en vandaag is het bezorgd. Echt suuuper mooie kerstballen. Het was ook prima ingepakt. Ik was bang dat iets zou sneuvelen tijden de bezorging maar alles was nog heel. Ik heb dus geen gebruik gemaakt van de klantenservice maar ik ga tzt zeker nog een bestelling plaatsen!

Service?
Ik had een kapot artikel in mijn bestelling, kan gebeuren. Vervolgens mail ik naar de klantenservice en stuur een foto mee, maar ik krijg geen reactie. Wel een verzoek om hun service op mijn klacht te beoordelen. Welke service?
Eta: na een tweede keer mailen wel een reactie gekregen en een terugbetaling voor het defecte artikel. Daarom mijn beoordeling aangepast.

Items prachtig, service minder
Kerstballen zien er erg mooi uit. Er kwamen helaas 2 gebroken aan, kan gebeuren. Helaas krijg ik geen gehoor van de klantenservice of deze opnieuw opgestuurd kunnen worden. Vandaar mijn 3 sterren.

Rendier kerstverlichting buiten
Snelle levering van onze besteling.
Rendier staat prachtig in onze tuin met goede verlichting.

Top!
Ich habe wunderschöne weihnachtliche Dekoration in diesem Shop bestellt. Der Versand wurde schnell abgewickelt. Leider war ein Teil während des Versands beschädigt worden. Der Kundenservice war jedoch äußerst professionell, schnell und hilfsbereit und hat mir sehr entgegenkommend geholfen. Ich werde auf jeden Fall wieder hier bestellen. Sehr zu empfehlen.

Besvarelse fra It's all about Christmas
Mooie artikelen voor een goede prijs
Mooie artikelen voor een goede prijs, alles was netjes verpakt. Heb net weer besteld, deze keer als cadeau voor mijn moeder!

Goed verpakt!
Aangezien het om glazen kerstballen gaat die ik besteld heb, scoren ze hoog omdat het erg goed was verpakt! En het waren uiteraard erg mooie ballen ook!.:)

Missende bestelling
Tot op heden helaas mijn bestelling überhaupt nog niet ontvangen.

Besvarelse fra It's all about Christmas
Super snel en mooi inpakpapier

Kunststoff Weihnachtskugeln sehen…
Kunststoff Weihnachtskugeln sehen qualitativ schlecht aus. Auf den Bildern schön dargestellt, aber die Verbindungsnaht ist komplett zu sehen und steht richtig ab.

Besvarelse fra It's all about Christmas
Niets anders dan lof: toppie!
Maandag besteld, woensdag in huis met DPD rondom deze drukke Black Friday dagen is meer dan netjes!
De bestelde kerstballen zien er mooi uit en waren SUPER goed beschermd verpakt ondanks dat het plastic ballen sets waren.
Prima ervaring en zou hier zeker weer bestellen!

Schneller Versand und tolle Qualität
Wir haben zwei Glasanhänger bestellt, einen Flamingo und eine Champagnerflasche. Die Artikel kamen sehr gut verpackt an, schneller Versand und tolle Qualität! Wir sind sehr zufrieden mit dem Einkauf und freuen uns, wenn die „Kugeln“ am Baum hängen, vielen Dank!

Beautiful item
Nice product (grachtenhuis stickers white).
Fast delivery.
Just the package wascwat too big.