Enorme dank aan monteur Tonio. Toen de elektrische rolstoel van een kindje het ineens liet afweten, zaten wij in de stress. Tonio begreep de urgentie meteen, kwam snel in actie en heeft het probleem... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Monteur totaal geen kennis van zaken. In een gesprek met de klachten coördinator hun werkwijze doorgesproken. Voor hun een leerproces en voor mij duidelijkheid. Binnen twee dagen wordt m'n scootmo... Se mere
Virksomheden har svaret
Scooter mobiel die moet aan gepast worden is niet gedaan zonder overleg met mijn stond ze voor deur die konden ze weer meenemen. Ik ben er verdrietig van geworden ik ben al 5 bijna 6 maanden bezig ik... Se mere
Virksomheden har svaret
Onlangs kwam monteur Armin om een kapotte kettingspanrol te vervangen. Ook had hij de bestelde batterij bij zich. 'Terloops' zag hij dat het rechterwiel van de 3 wielfiets was versleten. Ook ver... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.
Kontaktoplysninger
Duwboot 95, 3991 VG, Houten, Holland
- 0475 348 348
- info@kerstenhulpmiddelen.nl
- kerstenhulpmiddelen.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Reactie op review over veel te lange levertermijn
Begin mei lag er bij Kersten een WMO-besluit om een kantelrolstoel te leveren voor mijn moeder. Pas op 22 juli kwam er iemand inmeten. Tot op heden is er geen rolstoel geleverd. Het gaat hier om een voorziening voor kwetsbare mensen die volledig afhankelijk hiervan zijn. Het is onaanvaardbaar dat er zo lang op levering moet worden gewacht. In 2020 dezelfde ervaring met Kersten gehad met rolstoel voor vader.
Bericht na reactie op review: Kersten vraagt me nu een klacht in te dienen zodat ze contact kunnen opnemen met me. Uiteraard heb ik die klacht al geruime tijd geleden via hun site ingediend, maar daar is nooit enige reactie op gekomen. De rolstoel is er inmiddels en ik ga mijn energie aan andere zaken besteden. Kersten adviseer ik haar communicatie op orde te brengen. Dat zal een hoop klachten schelen.

Sollicitatie
Enige tijd geleden gesolliciteerd bij de vestiging in Haarlem. Zelfs na het versturen van een mail of alles in goede orde was ontvangen nooit een reactie gekregen. Eigenlijk best respectloos.

Ontzettend slecht bedrijf
Ontzettend slecht bedrijf. Koop of huur hier absoluut geen scootmobiel. Op het moment dat er iets stuk is of onderhoud, dan moet je maanden wachten tot je geholpen wordt. Elke keer wordt er een excuus verzonnen en wordt de schuld bij een ander gelegd, het liefst bij de gebruiker zelf. Ze horen te staan voor mensen die mindervalide zijn. Nou dit bedrijf staat hier totaal niet voor. Die staat voor het geld laatje te vullen. Walgelijke mensen die daar werken, mensen die totaal niks van het bedrijf weten, continu ander/nieuw personeel omdat iedereen weg loopt en mensen zonder sympatie. Hoop dat de gemeentes stoppen met de samenwerking want ook veel mensen via de WMO zijn nu afhankelijk van dit bedrijf. Ze nemen 0,0 aan verantwoording, afspraken zijn niet te maken. Conclusie scootmobiel is na 4 maanden nog steeds niet gemaakt. + al die keren ervoor waar continu problemen waren met de vering, ook hier geen actie op. Je zou denken dat je een vervangend toestel krijgt.. nou zelfs dat niet. Ze laten je liever kreupel en afhankelijk zijn, dan dat ze wat voor je doen. Mensen wees gewaarschuwd, ga niet in zee met dit bedrijf.

Onbeschoft (kinder) personeel.
Onbeschoft (kinder) personeel.
Op 26.06 gevraagd om een hoofdsteun op te sturen.
Nu 8.07 nog niks! Vernomen als ik bel krijg ik een dame die mij vanaf eerste moment wil afwimpelen en direct door mij heen praat.
Ze weet de levertijd niet! En het is niet gewoon dat een HOOFDSTEUN. standaard bij een scootmobiel geleverd word!?
Gek want een ieder die ik ken met een scootmobiel die heeft er wel 1.
De 2 gaatjes in de stoel die worden er wel standaard ingemaakt?
Als ik de mensen vraag of ze niet door mij heen praten tot 3x aan toe...
Zegt mevrouw de verbinding te verbreken.
Als ik vervolgens ga schelden met 1 woord!
En vervolgens ophang en weer terug bel.
Staat precies dat ene scheldwoord genoteerd..VERDER NIKS!
En krijg je van volgende medewerker te horen dat hij met het gesprek heeft mee geluisterd! ( er zijn nog 4 wachtende voor u... snapt u nu waarom?
Alles behalve behulpzaam.. en begripvol,
Maar ja we zijn er van afhankelijk dus moetten wij dit maar toestaan.
En gewoon de zomer voorbij laten gaan.
Want een hoofdsteun.. is een bijzonder iets, toch?

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
WMO scootmobiel via kersten…
Via de gemeente Rotterdam een scootmobiel toegewezen gekregen met als leverancier kerstenhulpmiddelen.nl.
Echter na drie weken waarin ik gebeld en gemaild heb dat zij me een scootmobiel mogen leveren nog steeds niets vernomen terwijl de gemeente binnen 48 uur belooft dat er gereageerd zal worden. Via 14010 diverse keren met de gemeente Rotterdam gebeld en nu gaan ze volgende week na de Pasen kijken wat ze kunnen doen.
Van de firma zelf nog steeds geen reactie. Gemeente Rotterdam had vandaag al twee klachten over ze binnen. Ben benieuwd of het gaat helpen.