Monteur totaal geen kennis van zaken. In een gesprek met de klachten coördinator hun werkwijze doorgesproken. Voor hun een leerproces en voor mij duidelijkheid. Binnen twee dagen wordt m'n scootmo... Se mere
Virksomheden har svaret
Scooter mobiel die moet aan gepast worden is niet gedaan zonder overleg met mijn stond ze voor deur die konden ze weer meenemen. Ik ben er verdrietig van geworden ik ben al 5 bijna 6 maanden bezig ik... Se mere
Virksomheden har svaret
De vorige driewielfiets was veel te groot en lomp, maar was blij dat ik een fiets had. Mijn ergo therapeut haalde er een adviseur van Kersten bij en zij vond dat deze fiets niets voor mij was. Ze is o... Se mere
Virksomheden har svaret
Onlangs kwam monteur Armin om een kapotte kettingspanrol te vervangen. Ook had hij de bestelde batterij bij zich. 'Terloops' zag hij dat het rechterwiel van de 3 wielfiets was versleten. Ook ver... Se mere
Virksomheden har svaret
We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.
Duwboot 95, 3991 VG, Houten, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Duidelijke uitleg , rust in de uitleg, tijd nemen om te oefenen. Erg prettige ervaring.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Zeer vriendelijke medewerker. Scootmobiel geleverd volgens afspraak.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Geweldige levering. Prachtige scootmobiel. Goede uitleg van Vincent. Geduldig en erg vriendelijke medewerker. Echt top!

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Dit bedrijf heeft de driewieler op tijd gebracht .goede uitleg gegeven over hoe alles werkt en wat nog veranderd moest worden om het huis .

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
1 ster is nog teveel als je het service ummer belt, behoor je te worden doorgeschakeld naar een medewerker maar dan krijg je alleen pieppiep te horen en dus geen medewerker aan de lijn. Dit is al sinds gisteravond half 8 . Sta je dan halfverlamd in het donker met een lekke band. Op geen enkel nummer ook het spoednummer is er contact te krijgen. Waardeloze service iedere keer weer als je een defect aan je scootmobiel hebt

Perfecte firma
Wij zijn goed en snel geholpen.
Complimenten voor de adviseur en ook hoe hoe hij alles afstelde.
En uitlegde hoe alles werkte met instellen en inklappen van de rolstoel.
Tenminste iemand die mee dacht.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
In december 2025 is mijn eigen scootmobiel opgehaald voor reparatie. De monteur heeft waar ik bijstond de fabriek gebeld of alles op voorraad was, dat was ook.
Ik heb ik leen scootmobiel gehad, maar toen ik daar mee ging rijden leek het net ofdat er inplaats wielen eieren onder zaten. Hij hobbelde aan alle kanten,dus niet mee te rijden. Weer omruilen voor een andere. Ging er een klein rondje mee rijden, staat hij ineens midden op een kruispunt stil. En daarna nog een maar keer. Dus weer omruilen. Voor de derde keer kreeg ik er dus weer een met een NIET verende stoel. Dus alleen kleine ritjes. Donderdag 26 februari zouden ze mijn eigen gerepareerde scootmobiel terug brengen. Heel de dag gewacht om 16.30 zelf maar gebeld. Sorry we komen niet, scootmobiel is nog niet gerepareerd. Sorry hoor dit kan toch niet. Ik zit vanaf december zowat alleen binnen.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Ik werd erg vriendelijk geholpen en hij nam ook de tijd ervoor om alles uit leggen. Daarnaast is alles ook snel geregeld wat betreft de levering.
Ik ben erg blij met de scootmobiel. Vestiging almere

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Dankjewel, wat een geweldige mensen.
Geen hulpmiddel nodig, maar wel hulp.
Dat werd geboden toen ik op de parkeerplaats stond. SUPER, SUPER SUPER bedankt.
Kersten Hulpmiddelen aan de Amperestraat te Leeuwarden
Dit was echt: we zijn op de wereld, voor mekaar, voor mekaar, te helpen
nietwaar.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
In verband met een breuk kon ik niet naar mijn eigen slaapkamer. Een bed via Kersten hulpmiddelen aangevraagd. Telefoniste was uiterst vriendelijk en dacht heel goed mee. Chauffeur die het bed bracht was zeer bekwaam. Ondanks de beperkte ruimte had hij hem zomaar staan. Dit was echt een fijne oplossing. Het bed voldeed prima op meerdere standen te zetten.
Afspraak maken om het bed weer op te halen was ook zo gemaakt. Ik ben zeer tevreden!

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
1 ster is nog teveel. Ik had in augustus een passing voor rolstoel. Nu, 10 dec nog niets.
Vaak gebeld, steeds die zelfde smoezen....."het is besteld, is iets fout gegaan, personeelstekort"......en die excuses regelmatig. Zelfs als WMO er achteraan belt.
Jammer dat mijn Gemeente Zeist met dit bedrijf in zee is gegaan.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Slecht verzekerd ik zit nog met nekklachten na een ongeluk waarvan een wiel afliep. Verzekering laat me ermee zitten.
Wat een scheid reactie!

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
4 weken geleden gebeld , dat de duwhandgrepen van de rolstoel zijn afgebroken.Zouden worden besteld en worden klaargelegd.Nu totaal 4 x gebeld , elke keer dezelfde vragen , zouden worden teruggebeld , je hoort er niets meer van. De Wmo Doetinchem kan beter een ander bedrijf (Medipoint) kiezen.
Lydia Jansen

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Mijn man heeft een rolstoel nodig. De maten daarvan zijn opgemeten bij de Maartenskliniek, waar hij revalideerde. Deze maten doorgeven aan Kersten. Tot 2 x toe een verkeerde rolstoel geleverd. Ze spreken een tijd af voor levering, komen ze gewoon 3 uur eerder , en dan nog een boos telefoontje krijgen dat er niemand thuis was.Bij de laatste rolstoel kon mijn man niet eens door de deur van toilet thuis. Al met al wachten we nu al 6 mnd op een rolstoel.Al met al en belabberde service. Waardeloos. Nu weer weken wachten op stoel 3..... Liefst 0 sterren, 1 ster is nog teveel voor dit bedrijf. Danielle Arts

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Zo,n beetje alles. Inmiddels 4 scootmobiels verder en nog niet goed. Maar dat terzijde. Beste Eva van Kersten,
Een Klachten formulier invullen heeft geen zin. Hier wordt namelijk ook niet op gereageerd.
Ga potverdee eens serieus met klachten om.
Het is echt schandalig hoe er met mensen die afhankelijk zijn wordt omgegaan! Ik heb een klachten formulier ingevuld. We hebben meerdere keren gebeld. We zouden terug gebeld worden door een leiding gevende. Allemaal niet gebeurd.
Kom maar met een oplossing!

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Voor de zesde keer weer een storing en moet ik maar even drie dagen in huis blijven en wordt ik niet geholpen .. ik ben ongeneeslijk ziek en kan bijna niet lopen.. ik heb geen sociaal netwerk in de buurt en ben echt afhankelijk van dit ding en hun zogenaamde service... Ik heb m de afgelopen drie maanden vijf of zes keer moeten laten nakijken of ophalen en ben er zwaar depressief bij.. bedankt storingsmonteur kersten.. ik hoop dat ie niet afbrand. En ik bel jullie ook niet meer en zal het bespreken met de gemeente Doetinchem

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Afspraken en toezeggingen doen maar als puntje bij paaltje komt geven ze alles en iedereen de schuld behalve dat ze eens in de spiegel kijken.. en dan zit jij als iemand die afhankelijk is van hun te wachten tot je een ons weegt. En als je dan boos word of te vaak belt dan zetten ze nog een stap minder hard..
Update: ze hebben gelukkig geleerd uit het verleden en afspraken lopen tot nu toe beter en de communicatie is ook sterk verbeterd. Natuurlijk komt er in een bedrijf nog wel wat voor, maar ik ben blij dat er naar de mens geluisterd wordt. Dus bij deze 4 sterren.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Wacht al 3 maanden op reparatie van me scootmobiel. Krijg steeds meer dingen en nu zit me stoel ook los en jullie willen nog een eens luisteren of mee denken. Ja bel familie. Ja moet je die wel hebben en geen 60 a 80 kilometer verderop wonen waarom gaat jullie niks aan. Gaat mij om het feit iemand die afhankelijk van ze scootmobiel is omdat die ze benen weigeren zo in de kou laten staan en gewoon zeggen. Belijk het eigen schuld dat je ziek bent en niet kan lopen.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
De levering en de hulp met de scootmobiel was heel goed.
Dit is een stuk meer vrijheid voor me.
Bedankt

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Belachelijke hoe jullie chauffeur in cuijk door de straten heen vliegt, we hebben al meerdere malen gebelt met jullie maar jullie roepen een hoop en doen niets, op mails wordt niet gereageerd dus dan maar via deze weg, dit rijgedrag van jullie chauffeur moet nu echt gaan stoppen, levensgevaarlijk dit en dat te bedenken dat er kinderen spelen in de straat

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.