Monteur totaal geen kennis van zaken. In een gesprek met de klachten coördinator hun werkwijze doorgesproken. Voor hun een leerproces en voor mij duidelijkheid. Binnen twee dagen wordt m'n scootmo... Se mere
Virksomheden har svaret
Scooter mobiel die moet aan gepast worden is niet gedaan zonder overleg met mijn stond ze voor deur die konden ze weer meenemen. Ik ben er verdrietig van geworden ik ben al 5 bijna 6 maanden bezig ik... Se mere
Virksomheden har svaret
De vorige driewielfiets was veel te groot en lomp, maar was blij dat ik een fiets had. Mijn ergo therapeut haalde er een adviseur van Kersten bij en zij vond dat deze fiets niets voor mij was. Ze is o... Se mere
Virksomheden har svaret
Onlangs kwam monteur Armin om een kapotte kettingspanrol te vervangen. Ook had hij de bestelde batterij bij zich. 'Terloops' zag hij dat het rechterwiel van de 3 wielfiets was versleten. Ook ver... Se mere
Virksomheden har svaret
We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.
Duwboot 95, 3991 VG, Houten, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Ten eerste wat een snelle levering van dd scootmobiel en wat een mooie echt blij mee.Wat een fijne man die het kwam brengen met een goede uitleg en les

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Mijn actieve lift, die hard nodig was, zou op een specifieke datum worden bezorgd. Omdat ze geen tijdsindicatie konden geven, nam ik de hele dag vrij van werk om te wachten. Tot mijn teleurstelling kwam de monteur niet opdagen. Toen het bijna einde van de dag was, nam ik contact op met de klantenservice. Ze beweerden dat de monteur had aangebeld, maar de persoon die de intercom opnam, zei dat er niets was besteld. Ondanks mijn uitleg dat ik de hele dag vrij had genomen en rekening met hen had gehouden, weigerden ze zich te verontschuldigen en toe te geve dat er door hen een fout is gemaakt. In plaats daarvan bleven ze het verhaal van de bezorger handhaven, namelijk; dat ik gezegd zou hebben dat er niks besteld is.
Ik benadrukte dat de lift dringend nodig was omdat we er enorm afhankelijk van zijn, maar ze antwoordden dat ze het erg druk hadden en pas maandag konden komen. Ik stemde met tegenzin in en vroeg hen om te bellen als ze niet zouden komen opdagen of als ze onderweg waren. Gelukkig was de monteur maandag erg beleefd en heeft gebeld voor aankomst.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Jullie maken dat je he gehoord voelt en goed begrepen. Jullie luisteren goed en denken mee. Hopelijk krijgen jullie nog zes jaar de aanbesteding. Dat zou slim zijn van de gemeente.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Hele nette aflevering van de scootmobiel met een zeer duidelijke
Uirleg hoe alles werkt.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Inmiddels heb ik 3000 km binnen het jaar op de km teller van mijn driewielfiets staan.
Robert van Kersten hulpmiddelen heeft vanmiddag mijn achterbanden vernieuwd.
Een zeer klantvriendelijke en service gerichte monteur, die me al eerder weer op weg hielp!
Dank je wel Robert.
Op naar de 4000 km!

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Snelle levering. De heer Bruggeman nam de tijd alles uit te leggen en te oefenen. Hij is kundig, geeft een duidelijke uitleg, heeft inlevingsvermogen en was erg vriendelijk. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze vader veilig de weg op kan met de scootmobiel van Kersten

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Via de WMO een driewielfiets geregeld.
Van Kesteren komt eerst langs met 2 fietsen om uit te proberen. Ze geven een goed advies en denken met je mee. Binnen drie weken wordt de fiets geleverd. Hij wordt dan naar jou afgesteld en tijdens een proefrit krijg je uitleg van hoe de fiets werkt. Super vriendelijk !!!

De apparaten waren prima
Er werd goed meegedacht wat nodig is.
De werkers die aan huis kwamen waren vriendelijk en behulpzaam

Amsterdam versus scootmobiels
De scootmobiels zijn er niet opgemaakt om de hobbels in Amsterdam normaal te kunnen berijden.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Vanmorgen mijn nieuwe scootmobiel in ontvangst genomen. Met deze kan ik veilig de weg op en genieten van mijn vrijheid.
Het komt helemaal goed met mij!

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Wij zijn geholpen door Ronald. Wat een topper is dat! Mijn vader kreeg voor het eerst een scootmobiel en Ronald legde alles zo perfect en op een geduldige manier uit. Wij zijn superblij!

Vlotte levering
Vriendelijke en meedenkende monteur

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Vanaf begin oktober bezig met de aanvraag van een elektrische rolstoel in regio haaglanden.
Al vanaf het begin gaat er van alles mis en wordt de informatie niet doorgestuurd van de ene afdeling naar de andere. Ik bel erg vaak om te vragen naar de status aangezien ik al bijna een jaar thuis ben en niet zelfstandig naar buiten kan en dus erg afhankelijk ben van derden die een dergelijke voorziening voor mij kunnen regelen.
Vanaf het begin wordt er elke keer een ander verhaal gegeven wanneer ik naar de status vraag. Begin januari was de rolstoel niet aanwezig in depot en moest besteld worden. Hij zou besteld zijn en wel zeker binnen een maand geleverd worden. Maar dat gebeurde niet en ik dus weer bellen in februari. Nee mevrouw hij is nog niet besteld want we wachten op de maten, die zijn nog niet doorgestuurd. Bijzonder....
Later werden de maten doorgestuurd, nu is het afwachten of die aanwezig is in depot. Niemand controleert dit want het is erg druk mevrouw en we hebben een achterstand.
Nu is het inmiddels halverwege maart en er is nog steeds een achterstand en de rolstoel is nog steeds niet besteld.
Hoelang moet ik nog wachten?
Dus kwam ikzelf met een voorstel om het elektrische gedeelte dan maar op mijn huidige (zelf aangeschafte) rolstoel te plaatsen en dit was mogelijk.
Vandaag zouden we de afspraak maken om deze op te halen maar er was teveel onduidelijk en wordt ik weer doorverwezen naar een ander die er maandag weer is. Zo wordt ik elke keer weer van het kastje naar de muur gestuurd. Er is werkelijk geen mens die daar werkt die beseft wat het is om zo afhankelijk te zijn van anderen. Het opgesloten zitten voor bijna een jaar. Het maakt niemand wat uit.
Laat iemand eens kennis maken hoe het voelt om voor 1 dag in iemand zijn schoenen te staan die afhankelijk is van jullie. Vreselijk 😥

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Zeer vriendelijke mensen en altijd snel geholpen als het echt nodig is. Monteur Rudy is top!

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon die mij goed geholpen heeft om de problemen met de rolstoel van mijn moeder. Dank daarvoor.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
ik werk zelf niet in de zorg - er is iets met een rolstoel die door een ander teruggebracht zou worden en afgemeld zou worden. Dat is niet gebeurd, of niet goed gebeurd. Ik probeer te kijken hoe en wat, en bel me suf om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Krijg ik toch een zeer geirriteerde dame aan de telefoon, die ook nog eens het gesprek afkapt en de verbinding verbreekt. Niet heel erg klantgericht.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Duidelijke uitleg , rust in de uitleg, tijd nemen om te oefenen. Erg prettige ervaring.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Zeer vriendelijke medewerker. Scootmobiel geleverd volgens afspraak.