Scooter mobiel die moet aan gepast worden is niet gedaan zonder overleg met mijn stond ze voor deur die konden ze weer meenemen. Ik ben er verdrietig van geworden ik ben al 5 bijna 6 maanden bezig ik... Se mere
Virksomheden har svaret
Onlangs kwam monteur Armin om een kapotte kettingspanrol te vervangen. Ook had hij de bestelde batterij bij zich. 'Terloops' zag hij dat het rechterwiel van de 3 wielfiets was versleten. Ook ver... Se mere
Virksomheden har svaret
De vorige driewielfiets was veel te groot en lomp, maar was blij dat ik een fiets had. Mijn ergo therapeut haalde er een adviseur van Kersten bij en zij vond dat deze fiets niets voor mij was. Ze is o... Se mere
Virksomheden har svaret
In het weekend acculader defect. Gebeld en monteur komt met nieuwe acculader. Monteur constateert echter dat het probleem een los contact is bij de rolstoel aansluiting. Dit duurt iets langer dan hij... Se mere
Virksomheden har svaret
We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.
Duwboot 95, 3991 VG, Houten, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Keurig netjes afgeleverd, vriendelijk personeel en keurig alles uitgelegd, nam er alle tijd voor.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Deze mannen gaven een goede uitleg .heel vriendelijk en behulpzaam

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Volgens afspraak netjes en correct afgeleverd met goede uitleg in een woord top.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Ik ben tevreden Kersten probeert het altijd netjes op te lossen.
Magazijn meneer van Kersten goor zeer kundig en oplossing gericht
Telefoon aannemen ik wordt netjes te woord gestaan bij Kersten Goor
De aan huis komende medewerkers die ik heb meegemaakt zijn netjes beleefd en kundig (hoor)

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Snelle levering van de fiets. De chauffeur nam alle tijd voor het aanpassen en de uitleg.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Via Kersten Hulpmiddelen heb ik een scootmobiel mogen ontvangen. Het scootmobiel is bezorgd door Kersten Hulpmiddelen door 2 jongere jongemannen. Beiden stonden mij goed te woord en hebben het scootmobiel netjes afgeleverd. Het scootmobiel zelf is nog nagenoeg nieuw en in een prima staat.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Goed hulpmiddel geleverd. Doen zich alle moeite om het hulpmiddel naar wens te leveren, geen vraag is teveel. Chapeau

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Ze hebben goed geluisterd naar de wensen en beperkingen van onze dochter. Top service en bij levering goede uitleg.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Vriendelijk, snelle levering. Je kan een dag van tevoren bellen hoe laat ze ongeveer komen. Op de dag zelf bellen ze als ze er bijna zijn. Nemen de tijd om alles even uit te leggen en laten je in hun bijzijn ook rijden op de scootmobiel. Dus Top.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Snelle service, en zelfs bereid naar mijn werk locatie te komen zodat ik geen verlof hoefde te nemen

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Aangezien de oude scootmobiel afgekeurd was kreeg ik een andere , van 10 jaar oud.
Niet lang gehad en zw bezorgen een andere, wat blijkt ook al 7 jaar oud.
Ben zo afhankelijk door me handicap, kan niet lopen heb maar 1 been.
Vandaag 7 april wilde ik met scootmobiel boodschappen halen en ik had een lekke band.
Ga ik bellen met kesteren, iemand aan de telefoon en die gaf aan, je staat thuis en moet maar wachten tot de VOLGENDE DAG, SCHANDALIG, het leveren van zo,n oude scootmobiel al en NU DIT.
Waar zijn jullie mee bezig, begrijpen jullie niet dat ik zo afhankelijk van een goede scootmobiel ben.
Andre K

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Man man man wat een pruts bedrijf.
Scootmobiel stuk drie banden vervangen door Kersten krijg je hem terug met de verkeerde banden.
Gevolg aan schurende banden in de wielkas.
Slijtage aan het freem van de scootmobiel.
Met gevolg dat aan de achterkant de ophanging is afgebroken door de wrijving van de banden op het plaatwerk.
Een kind van 14 repareert nog beter.
Maar ja dat mag je niet zeggen.
En dan krijg je een leen scootmobiel nou die is er nog slechter aan toe.
We gaan de pers er maar bij halen.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Netjes en soepel de overname van de ene naar de andere gemeente.

Besvarelse fra Kersten Hulpmiddelen
Snelle levering en prettig contact bij aflevering door Vincent

Denken voor de mensen.
Jullie denken mee met de mensen.
Eerste keer dat ik zo ben geholpen.
Opmeten en instellen van de rolstoel.
Dit is mijn derde rolstoel, de eerste van jullie firma.
De eerste keer dat dit gebeurde.
Die andere moest ik lengte en gewicht door geven en dat was het.