Kejsar Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte ett armband som va jätte fint och de va jätte bra kvalitet på den men de blev ett fel med armbandet och dom skicka hem ett nytt helt gratis. Dom va även jätte trevliga när jag skrev till dom och... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpt Kejsar 4mm som tappade färg. Inga konstigheter med reklamation utan de ordnade snabbt en ersättningsprodukt. Service i världsklass. Sen får man som konsument tänka på det inte äkta guld... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa kejan jag har köpt. 8mm cordell med hänge i 925 silver kanon priser för hur mycke gram man får om guldfynd hade sålt samma grejer hade det säkert kostat dubbla priset. Ni är grymma! Jag ska köpa... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Smykkeforretning

Skrevet af virksomheden

Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för män. Vi är ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det är just det som fått oss att gå från ett företag som endast säljer smycken - till ett varumärke som gjort sig känt i hela Sverige, och även internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. Välkommen att beställa ditt nästa smycke ifrån oss!

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 23 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

81 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde för över 3 veckor sedan har…

Beställde för över 3 veckor sedan har skickar tillbaka och mailat varje dag i en veckas tid utan svar från de. De vill inte bekräfta returen. Sk*t företag

12. december 2024

Besvarelse fra Kejsar

Vi ber verkligen om ursäkt för att du inte har fått svar i tid – det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Under denna period hade vi haft en ovanligt hög belastning, vilket orsakade längre svarstider än normalt, men vi försäkrar dig om att vi alltid hanterar returer så snabbt vi kan!

Tack för ditt tålamod och din feedback – vi tar den på allvar för att bli bättre.

Sveriges sämsta företag!

Beställde ett silverhalsband för cirka 3000 kr som såg perfekt ut på bilderna, men i verkligheten var det en besvikelse. Låset var ojämnt slipat, och man kunde tydligt se spår av sågning. Leveranstiden? Utlovade 1–3 dagar blev istället 1,5 månad. Deras omdömen verkar helt fejkade – kolla bara på alla som lämnat en stjärna, vi har samma problem: lång leverans, dålig kvalitet och usel kundservice. Verkar som att bra kvalitet bara gäller om du spenderar över 20 000 kr.

30. september 2024

Besvarelse fra Kejsar

Vi beklagar verkligen att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Det är absolut inte vår intention att leverera en produkt eller service som inte lever upp till förväntningarna. Vi tar din feedback på största allvar och vill gärna rätta till detta för dig.

Gällande leveranstiden så är våra normala leveranstider 1–3 arbetsdagar, men vi har haft en ovanligt hög belastning under vissa perioder, vilket tyvärr har lett till längre väntetider – något vi verkligen beklagar.

När det gäller våra recensioner vill vi vara tydliga med att vi inte har några fejkade omdömen. Alla våra kunders åsikter, både positiva och negativa, är verkliga och vi arbetar aktivt med att förbättra oss utifrån den feedback vi får. Vi ser att majoriteten av våra kunder är nöjda, men vi tar givetvis även kritiken på allvar och strävar efter att bli bättre.

Vi vill gärna hjälpa dig med ditt ärende och se till att du blir nöjd. Vänligen kontakta oss via mejl, så ser vi över hur vi kan lösa detta på bästa sätt. Tack för din feedback!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde en länk 29/11 och nu 11/12 är…

Beställde en länk 29/11 och nu 11/12 är den fortfarande inte skickad. Totalt oseriöst!

Besvarelse fra Kejsar

Vi ber om ursäkt för förseningen och för att det tog längre tid än vanligt att skicka din beställning. Kan se att din produkt är levererad och hoppas verkligen att du blev nöjd när du fick den.

Vi strävar alltid efter att hålla våra leveranstider, men under denna period då du beställde hade vi lite förseningar, vilket vi givetvis inte vill ska hända. Tack för ditt tålamod, och vi hoppas få ge dig en bättre upplevelse nästa gång!

Scam

Beställde en kedja med ett kors för 1,499kr, det stod att det skulle ta ca 5arbetsdagar för mitt paket att komma fram. Nu har det tagit 2veckor och de svarar ej på mejl och man får inga uppdateringar.

Besvarelse fra Kejsar

Vi ber om ursäkt för den försening som skedde vid din beställning. Just under den perioden hade vi vissa leveransförseningar, men vi vill försäkra dig om att det vanligtvis går väldigt snabbt att få hem våra produkter.

Ser att du mottagit din kedja och hoppas att du är nöjd med den! Om det skulle vara något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra företag att beställa från

Jättebra kvalitet, snabba för att vara guldsmed. Rekommenderar starkt

Besvarelse fra Kejsar

Stort tack för din fina recension! 💎 Vi är glada att du är nöjd med kvaliteten och vår service. Din rekommendation betyder mycket för oss! 🙌✨

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alla omdömen är fejk de svara inte och…

Alla omdömen är fejk de svara inte och skickar inte ut kedja!!

1. december 2024

Besvarelse fra Kejsar

Vi förstår din frustration och beklagar om du haft en negativ upplevelse. Vi vill dock vara tydliga med att våra omdömen är äkta och att vi alltid strävar efter att leverera våra produkter och ge bra kundservice.

Din kedja har kommit fram så hoppas att du blev nöjd med den! Har du några andra frågor är det bara att höra av dig till oss på mail!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kejsar teamet är riktigt bra att göra me

Kejsar teamet är riktigt bra att göra me.. jag själv gjorde jag en bricka hos dom me egna detaljer.. de vart riktigt grymt.. sen har man köpt 1 silver armband o halsband 10mm o ett kors ett guldpläterad o till slut en armband 10mm guldpläterad… så jag kan bara säga ska ni har något så hör av er till dom.. dom är trevliga o hjälpsamma… ska beställa mera av dom.. mycket bra jobbat kejsar.. M.V.H Ronny Karlsson

11. november 2024

Hej Ronny,

Det gläder oss att du blev så nöjd med alla dina beställningar. Du är alltid välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte 4 stycken CORDELL HALSBAND till…

Köpte 4 stycken CORDELL HALSBAND till mig och mina vänner och är jätte nöjd.
2 st 10 mil och 2 st 8 mil. De har även bra servis när man behöver hjälp. 💎👍

10. oktober 2024

Besvarelse fra Kejsar

Tack för din fina recension!🌟

Enorm besvikelse

Beställde ett cordellarmband den 3 september 2024. På hemsidan står det att det tar ca 2 veckor - men OFTAST snabbare - för varan att levereras hem till en.

Idag är det den den 27 september och kejsar har inte besvarat mitt senaste mail på 48 timmar.

Detta var en present till min man som fyllde 30 år i september, därför var jag ute i god tid. Så himla tråkigt att det blev såhär.

Än vet jag inte när jag kommer få varan levererad.

27. september 2024

Hej Mikaela,

Tack för att du hörde av dig och för att du delade din upplevelse. Vi förstår din frustration och beklagar verkligen för förseningen och för att vi inte återkommit till dig tidigare.

När det gäller din beställning vill vi förtydliga att dessa smycken tillverkas för hand och skräddarsys för varje kund. Detta gör att tillverkningstiden ibland kan vara något längre än de två veckor vi normalt anger på hemsidan. Vi gör alltid vårt bästa för att hålla oss inom den angivna tidsramen, men i vissa fall, som vid speciella material och detaljer, kan leveranstiden förlängas en aning.

Vi är glada att kunna meddela att din beställning är skickad och kan se att den levererats till dig. Som en ursäkt för förseningen har vi inkluderat en liten extra present i paketet, vilket vi hoppas kan bidra till att göra din upplevelse lite bättre.

Vi ber återigen om ursäkt för det inträffade och uppskattar ditt tålamod. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställ från kejsar ja beställde ett…

Beställ från kejsar ja beställde ett armband är super nöjd otroligt bra smycken har haft armbandet i 1 år nu den är strålande lyser bra som när jag fick den ingen gör bättre än kejsar

3. september 2024

🌟🌟🌟

TOPP Kejsar

Mycket trevliga, Bra kundservice samt bra produkter till bra priser, Ett företag som aldrig ska ge upp hoppet rekommenderar dessa till alla andra som är intresserade utav kejsar

2. september 2024

Besvarelse fra Kejsar

Tack så mycket Albin för din fina recension!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

I ordered a custom pendant and sent…

I ordered a custom pendant and sent them an email and there has been no response. I expected better customer service🙃

26. august 2024

Hello Niklas,

We always strive to reply within 24 hours. However, we couldnt find your email. Are you sure you sent it to the right email?

If you still haven't gotten any help from us, feel free to reach out to us on instagram @kejsar or via email info@kejsar.com

Rekommenderas stark

Fått min gold kedja igår. Jätte vacker. Mejlat några gånger till Kejsar, altid fått snabb svar. Bra bemetande. Tack,tack❤️

1. august 2024

Besvarelse fra Kejsar

Kul att höra att du var nöjd med allt! Du är alltid välkommen att beställa igen!🌟❤️‍🔥

Riktigt feta smycken

Riktigt feta smycken, allt från halsband, armband, ringar och mycket mer. Riktigt trevliga och sköna grabbar. Svarar så fort som möjligt och hjälper till med allting, finns allting en lösning. Jätte snabb leverans också, 1-2 dagars leverans, beställde igår kväll fick den idag. Rekommenderar jätte starkt. Smyckena som fixar en hel stil.

26. juli 2024

Besvarelse fra Kejsar

Tack för att du delar med dig!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.