Se, hvad kunderne siger
Köpt Kejsar 4mm som tappade färg. Inga konstigheter med reklamation utan de ordnade snabbt en ersättningsprodukt. Service i världsklass. Sen får man som konsument tänka på det inte äkta guld... Se mere
Kejsar teamet är riktigt bra att göra me.. jag själv gjorde jag en bricka hos dom me egna detaljer.. de vart riktigt grymt.. sen har man köpt 1 silver armband o halsband 10mm o ett kors ett guldpläter... Se mere
Virksomheden har svaret
Bästa kejan jag har köpt. 8mm cordell med hänge i 925 silver kanon priser för hur mycke gram man får om guldfynd hade sålt samma grejer hade det säkert kostat dubbla priset. Ni är grymma! Jag ska köpa... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för män. Vi är ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det är just det som fått oss att gå från ett företag som endast säljer smycken - till ett varumärke som gjort sig känt i hela Sverige, och även internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. Välkommen att beställa ditt nästa smycke ifrån oss!
Kontaktoplysninger
Mailbox 510, 11411, Stockholm, Sverige
- info@kejsar.se
- kejsar.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 23 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Så vackert armband
Så fint och riktigt vackert Four Clover armband i grönt! 💚 Älskar färgen & designen.
Fantastiskt silver halsband
Fantastiskt silver halsband, skön och tung kvalitet och den kom fint polerad och är allmänt väldigt nöjd. Rekommenderar starkt.
Jätte fina smycken med bra kvalite med…
Jätte fina smycken med bra kvalite med en snabb och smidig leverans och förpackning.
Veldig hyggelig og bra service…
Veldig hyggelig og bra service anbefaler alle dette stedet!💯💯💯💯
Suverän service
Suverän service, snabb leverans och snabba svar vis förfrågningar. Kan inget annat säga än att jag just nu är otroligt nöjd. Tack så hemskt mycket🙏💪🔥
High quality jewllery and great customer service
Kejsar jewlerry are so beautiful just like the picture, the only thing is its only the rosegold one that has the clip at the back, the rest of the clover earring dosnt but still beautiful jewlerry of high quality. I had some issues with my order but the customer service handle it beautifully and helped me fix any issue i had and im so satisfied. 11/10 will deff buy my jewllery with kejsar again and my overall experience was wonderful and im usually a difficult customer but when im happy im very loyal and always shop from the place where i have good experience. Jeg er fra norge og man må betale tollavgift. Kejsar customer service is proffesional and polite and i reccomend buting your jewllery with them as the jewllery is of high quality and also great customer service where they put customer first.
Superfina smycken och otroligt bra…
Superfina smycken och otroligt bra kundtjänst! Fick snabbt svar när jag maila och de var så hjälpfulla!!
Bästa kundtjänsten och bästa smyckena
Bästa kundtjänsten och bästa smyckena! Rekommenderar starkt 🔥
Riktigt fint hantverk på deras kedjor
Riktigt fint hantverk på deras kedjor. Köpte en diamond cut cordell 4mm i silver.
Den glänser som bara den!
Riktigt grymt gäng med snabb service!
6/5 stjärnor 🙏🏻
Cordellkors liten
Slog till på ett cordellkors som komplettering och avslut till cordell diamond cut kedjan som jag köpte. Riktigt nöjd. Snabb leverans och schyssta grabbar! ⭐️
Om jag ska klaga på något så är det väl lite längre svarstid på mailen men annars prima!
Är fruktansvärt missnöjd
Är fruktansvärt missnöjd. Köpte ett 8mm cordell i 925 silver till min pojkvän i januari, där låset gick sönder efter 3 veckor. Trillade av armen utan någon yttre påverkan över huvud taget. Reklamerade men de ville att jag skulle gå till guldsmed och byta låset för 1500 kr o de skulle ersätta med endast 200 kr. Skickade in den på reklamation istället och har inte fått höra något alls mer än att de mottog varan 2 veckor efter ja lagt den på posten. Nu är det juni och har inte fått något mail. Förökt kontakta utan svar. Inga pengar tillbaka och inget armband. Kontaktar konsumentverket snarast

Besvarelse fra Kejsar
Köpt Kejsar 4mm som tappade färg
Köpt Kejsar 4mm som tappade färg.
Inga konstigheter med reklamation utan de ordnade snabbt en ersättningsprodukt.
Service i världsklass.
Sen får man som konsument tänka på det inte äkta guld man köper då får man tänka lite hur man använder halsband och när!
Sund förnuft🙏🏻
Jätte snabb kundservice
Jätte snabb kundservice. Bra bemötande. Jag hade beställt en armband, märkte det är något fel på det efter några månader. Kontankta de, de bad om en video, så löste vi problemet, riktigt smidigt.
Köpte ett armband som va jätte fint och…
Köpte ett armband som va jätte fint och de va jätte bra kvalitet på den men de blev ett fel med armbandet och dom skicka hem ett nytt helt gratis. Dom va även jätte trevliga när jag skrev till dom och väldigt hjälpsamma. Jag kommer definitivt köpa mer från dom och jag rekommenderar dom starkt!
Kedjan passar perfekt efter 1 utbyte
Kedjan passar perfekt efter 1 utbyte. Bra grejer å bra kundtjänst!
Mycket nöjd med beställda varor
Mycket nöjd med beställda varor; motsvarade väl mina förväntningar. Snabb leverans och mycket trevlig och tillmötesgående personal då jag behövde byta ett armband till en större storlek.
Kejsar kan inte stå för att min kors…
Kejsar kan inte stå för att min kors har spruckit. Å dom säger att jag inte får reklam dom silvret har ju spruckit. På mitt kejsarlänk kors och cordell kors men dom säger att jag inte kan reklamera dessa. Då är de inget bra företag det står inom lag att om något man köper går sönder kan jag reklam produktern eller få kompisetion eller ny produkter. Men kejsar säger nej till helt nytt silver kors som jag köpte 9 mars i år å de spruckit av någon anledning. Men jag ska ha ett nytt kors eller få pengar tillbaka så jag kan köpa nytt
Jag är extremt nöjd med kundservicen…
Jag är extremt nöjd med kundservicen och med beställningarna!!! Riktigt bra smycken och värda priset varenda krona
Grym service
Grym service, mitt halsband hade rostat så de skickade ett nytt dirket. Svarar snabbt och fina kartonger man får sakerna i
World Class Service
After many years as a customer, I can honestly say that Kejsar is in a league of its own. The level of expertise, professionalism, and genuine care they show every single time is something you rarely experience today.
From the moment you walk in, you are treated with respect, warmth, and world class service. Their knowledge about jewelry, quality, craftsmanship, and style is absolutely exceptional, but what truly separates them from everyone else is how they make you feel as a customer. They build real relationships, not just sales.
Over the years they have gone above and beyond for me more times than I can count, always with generosity, loyalty, and a level of service that far exceeds expectations. You can tell immediately that this is a business built on passion, integrity, and pride in what they do.
If you are looking for jewelry, watches, gifts, or simply want to be treated like a valued customer instead of just another number, choose Kejsar. There is a reason I keep coming back year after year. Absolutely outstanding in every possible way.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.