Kbh Frisørskole Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 54 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være utrolig søde, imødekommende og meget professionelle under hele besøget, hvilket skaber en helt igennem fantastisk og hyggelig stemning. Derudover bliver der gang på gang lagt vægt på, at man får en rigtig god og professionel behandling til nogle utrolig fornuftige og overkommelige priser. Nogle anmeldere var ikke glade for ventetiden og de store udfordringer, der opstod med tidsplanen under de ofte meget lange og udmattende behandlinger. Andre forbrugere oplevede desværre også utilfredsstillende resultater med hårfarvningen samt generelle problemer med dårlig kommunikation og uprofessionel opførsel undervejs.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde over personalet, hvor mange fremhæver elevernes og undervisernes... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med service, hvor nogle anmeldere fremhæver en utrolig... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produkt, idet nogle anmeldere udtrykker stor begejstring og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, idet nogle kunder udtrykker stor glæde over flotte og... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver stor tilfredshed med de billige og overkommelige priser på behandlinger. Mange forbrugere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super dejlig oplevelse hos Frederiksberg frisør skole. Så søde og dygtige. Emine gjorde sådan et godt stykke arbejde, og mit hår blev så flot. Udover det var hun bare så sød, imødekommende, og profes... Se mere

Jeg havde fornøjelsen af at have Rojel, som gjorde et fantastisk stykke arbejde! Og så var det endda også super billigt. Jeg kom ind med lidt af en udfordring angående mit hår, og eleven klarede de... Se mere

Frisørskolen er fantastisk❤️ Natalie og Sofie ( håber at jeg fik stavet navne rigtigt😀)fik lavet mit hår og det blev fantastisk. Tak til jer begge🥰 Det er en fest at være sammen med de skønne unge... Se mere

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fantastisk oplevelse

Jeg kom ind med lidt af en udfordring angående mit hår, og eleven klarede det til perfektion. Derudover var læren rigtig god til at hjælpe til og være tilstedeværende ved alle klienter.

21. november 2025

Balayage

Fik en balayage på Frisørskolen i Valby af langt over mine forventninger af søde Frederikke<3 Smukt resultat, god service og til en virkelig overkommelig pris. Kæmpe anbefaling!

6. november 2025

Dårlig oplevelse

Havde en tid ved valby afdelingen klokken 12, endte med at sidde og vente i en halv time før der kom en der skulle klippe mig. Da jeg så skulle klippes, forklarede jeg ret omhyggeligt hvad jeg ville have, og havde billeder og en video af mit hår fra sidste gang jeg blev klippet. Det endte ikke med at være særlig tæt på det jeg bad om og havde i sidste ende bare en dårlig oplevelse der.

4. november 2025

Jeg havde den bedste oplevelse på…

Jeg havde den bedste oplevelse på Next/frisørskolen, Rentemestervej, og har fået de flotteste spiralkrøller i asiatisk hår. Da jeg kom var mit hår desværre ‘forkert’ tyndet ud og kruset efter en mislykket og ufattelig dårlig perm. hos en frisør på Mågevej.

Super omhyggelige, dygtige elever og underviser. De gør uden tvivl deres allerbedste, er detaljeorienterede og har succes med dét en dyr færdiguddannet frisør ikke mestrede selv. Godt gået!

Er mega glad for mine krøller og stemningen var super god. Jeg kan virkelig anbefale at tage et smut forbi. Eleverne tager deres fag super seriøst med fokus på et godt resultat.

Pøj pøj med resten af jeres uddannelsesforløb.

31. oktober 2025

Lige som det skulle være😁❤️

Jeg fik farvet, vasket og klippet hår af Sherin og det hele var som jeg ville have det. Oplevelsen var god, tiden passede næsten, og Sherin var super god til at spørge ind undervejs:)
Jeg bad om en naturlig opfriskning af mit lyse hår, og det fik jeg👌🏼
Alt i alt en god oplevelse og nogle søde rare frisører😁

30. oktober 2025

Tak for jeres gode arbejde!

Tak for jeres gode arbejde, skønne kvinder. Fik lavet hår af dygtige Sherin, der derudover fik hjælp af lærere Tülay og Shiba. Tak alle tre, for jeres skønne humør og venlighed. Fra da jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen. Derudover hjalp andre elever med at vaske, tørre, og style.

Jeg fik lavet hår en torsdag aften, og både Sherin og Tülay var ikke tilfredse med arbejdet. Jeg fik derfor en ny tid med det samme, hvor de kunne lægge en ny toning, og rette klipningen til. De gjorde det super!

22. oktober 2025

Tak til Doreen!

Jeg har fået lavet striber, toning og klippet mit hår af Doreen på Frederiksberg, og det er blevet simpelthen så flot! Jeg er så tilfreds med resultatet, der var en så god atmosfære! Kan virkelig anbefale både Frederiksberg frisørskole og Doreen!🫶🏼

16. oktober 2025

Opfølgning på min tidligere oplevelse – denne gang en KÆMPE forbedring!

Efter min første anmeldelse blev jeg ringet op af frisørskolen og tilbudt en ny tid gratis, og det er jeg virkelig glad for, at jeg takkede ja til. Jeg har været der i dag, og alt var præcis, som det skulle være – faktisk langt over forventning!

Jeg blev mødt af en super positiv energi, og både oplevelsen og resultatet var helt i top. Alle mine ønsker blev opfyldt, og jeg gik derfra med et hår, jeg er virkelig glad for.

Denne gang var det en anden lærer, Tulay, der stod for forløbet sammen med eleven Emine – og man kunne tydeligt mærke, hvor stor en forskel det gør, når det er en engageret og støttende lærer. De to var simpelthen så dygtige, søde og professionelle hele vejen igennem.

Stor ros til Tulay og Emine – I gjorde virkelig min oplevelse fantastisk! 🌸

15. oktober 2025

Lysestriber I håret

Jeg blev ringet op af en lærer ved navn tulay som skulle rette på en behandling jeg fik foretaget i Valby frisørskolen. Hun var mægtig sød, smilende og hjælpsom. Da hun godt kunne se at mit hår var ødelagt pgra. de første sted og at jeg ikke fik lavet det jeg bestilte så rettede hun op på fejlen ved at lave lysestriber der kan ses samt olaplex behandling. Håber at det hjælper på det ødelagte hår. Jeg fik klippet spidserne og fik en kur med hjem som jeg kan putte i håret. Håber at det vil give resultater på længere sigt. Jeg må ærlig indrømme at tulay er meget professionelt og det samme med malak som lavede striberne. Jeg gik derfra og var yderst tilfreds og en kæmpe tak til de to damer.❤️❤️❤️

1. september 2025

Jeg fik både farvet og klippet mit hår…

Jeg fik både farvet og klippet mit hår af Cristoffer på frisørskolen i Valby – og det var den bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft hos en frisør! ✨ Kristoffer var super professionel, lyttede virkelig til mine ønsker og kom med gode idéer. Han var hele tiden glad, smilende og fik mig til at føle mig i de bedste hænder. Resultatet blev helt perfekt, og jeg gik derfra med både flot hår og et kæmpe smil. Stor ros til Cristoffer – kan varmt anbefales! 👏

29. august 2025

Meget tilfreds

Har for første gang prøvet frisørskolen på Frederiksberg. Positiv overrasket. Jeg havde en meget sød frisør Sahin, som var meget lyttende efter mine ønske, men også sikre at jeg var tilfreds , hvilket gjorder en meget tryg. Jeg havde billedet jeg gik efter og meget dygtig frisør , som hurtig kunne se hvad jeg ønskede mig ud fra billedet. Alt i alt meget tilfreds. Super søde!
Det eneste var at de var 25 min forsinket, hvilket gjroder jeg ikke nåede styling. Men ikke noget der ellers fyldte.

8. august 2025

-10/10

Det her er første og sidste gang, jeg kommer her. Jeg fik lavet balayage for ca. 3 uger siden, og mit hår er knækket som aldrig før – det ligner seriøst, at jeg har fået etager, og det ser bare dødt og grimt ud nu. Jeg er nødt til at få klippet en stor del af mit hår, og det gør mig virkelig ked af det, fordi mit hår betyder SÅ meget for mig. Jeg ville ikke engang anbefale det her sted til min værste fjende.

Jeg ved godt, at det er elever under uddannelse, men jeg havde aldrig troet, at det ville være så uprofessionelt. Oven i købet endte jeg med at betale 200 kr. mere end det, der står på hjemmesiden, og det føles virkelig som en dårlig oplevelse. Shampoo og balsam er bogstaveligt talt produkter, man kan købe i Netto for en 20’er. Alt i alt er jeg bare virkelig skuffet.

4. juli 2025

Jeg har altid kun haft gode oplevelser…

Jeg har altid kun haft gode oplevelser og gået fra frisørskolen med flot hår. Jeg er meget tilfreds med behandlingerne jeg har fået.

Der er dog en del ventetid - og det undrer mig at skolen ikke prioriterer, at der ved hvert bord er fx en føntørrer. De har ikke nok til alle, så de skal vente på at en anden bliver færdig med den. Det samme med håndklæderne, som er slidte og hullede og der mangler ofte. Jeg sad med olaplex kur i håret, og en frisør kom og tog den bakke jeg havde håret i, fordi nu skulle hun bruge den. I stedet gav hun mig et drivvådt håndklæde.
Inventaret er slidt og der er meget beskidt.
Toilettet var meget beskidt og der var ikke toiletpapir.
Der var en elev (på vej ud til pause vil jeg tro), som gik hele vejen igennem salonen med en cigaret i munden - tænker hun skal fralægge sig den vane, inden hun kommer ud i en rigtig salon 😊

Frederiksberg afd.

1. juli 2025

Virkelig stresset miljø…

Virkelig stresset miljø…
Jeg fik klippet 15-20cm for meget af mit hår selvom jeg udtrykkeligt sagde spidser, etager og jeg vil gerne have det til lige over brystet og viste udtrykkeligt hvor… frisøren klippede mit hår bagved så jeg ikke kunne se hvor meget hun klippede… jeg gik derfra med hår til skuldrende… virkelig en dårlig oplevelse…

20. juni 2025

Rigtig fin klipning

Jeg var inde og få klippet etager i Valby. Resultatet er blevet rigtigt godt, og fik stylet det virkelig godt. En dejlig oplevede med et sødt personale <3

15. maj 2025

God klipning i Valby

Jeg var i Valby for at få klip, balyage og olaplex kur. Selve resultatet var der ikke en finger at sætte på, eleven var dygtig og gjorde præcis hvad jeg ønskede.

Det er dog tydeligt, at selve oplevelsen er billigere end hos en “almindelig” frisør. Der er mange mennesker i gang på en gang, så man kan risikere at skulle vente. Der blev spildt lidt blegemiddel på mit tøj, som med det samme fik mærker. Toiletbrættet var ved at falde af da jeg satte mig på det. Der er ikke en “luksus-kunden-er-i-centrum-og-har-altid-ret” følelse, og det oplevede jeg at nogle andre slog sig lidt på. (En kunde der fik at vide at det ikke var muligt at klippe hendes hår som ønsket, og som forlod butikken inden de var gået i gang.)

Alt i alt et rigtig fint resultat, jeg kommer helt sikkert igen. Men hvis man ønsker sig en luksus oplevelse, bør man gå et andet sted hen. Husk tøj der gerne må få lidt pletter.

De tager kun imod kontanter! Men var søde at vise mig vejen til en hæveautomat og lade mig blive klippet selvom jeg endnu ikke havde pengene.

14. maj 2025