Kbh Frisørskole Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 54 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være utrolig søde, imødekommende og meget professionelle under hele besøget, hvilket skaber en helt igennem fantastisk og hyggelig stemning. Derudover bliver der gang på gang lagt vægt på, at man får en rigtig god og professionel behandling til nogle utrolig fornuftige og overkommelige priser. Nogle anmeldere var ikke glade for ventetiden og de store udfordringer, der opstod med tidsplanen under de ofte meget lange og udmattende behandlinger. Andre forbrugere oplevede desværre også utilfredsstillende resultater med hårfarvningen samt generelle problemer med dårlig kommunikation og uprofessionel opførsel undervejs.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde over personalet, hvor mange fremhæver elevernes og undervisernes... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med service, hvor nogle anmeldere fremhæver en utrolig... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produkt, idet nogle anmeldere udtrykker stor begejstring og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, idet nogle kunder udtrykker stor glæde over flotte og... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver stor tilfredshed med de billige og overkommelige priser på behandlinger. Mange forbrugere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde den bedste oplevelse på Next/frisørskolen, Rentemestervej, og har fået de flotteste spiralkrøller i asiatisk hår. Da jeg kom var mit hår desværre ‘forkert’ tyndet ud og kruset efter en... Se mere

Jeg havde fornøjelsen af at have Rojel, som gjorde et fantastisk stykke arbejde! Og så var det endda også super billigt. Jeg kom ind med lidt af en udfordring angående mit hår, og eleven klarede de... Se mere

Frisørskolen er fantastisk❤️ Natalie og Sofie ( håber at jeg fik stavet navne rigtigt😀)fik lavet mit hår og det blev fantastisk. Tak til jer begge🥰 Det er en fest at være sammen med de skønne unge... Se mere

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,8

Super dejlig oplevelse hos…

Super dejlig oplevelse hos Frederiksberg frisør skole. Så søde og dygtige. Emine gjorde sådan et godt stykke arbejde, og mit hår blev så flot. Udover det var hun bare så sød, imødekommende, og professionel glæder mig allerede til jeg skal herhen igen.

6. marts 2026

De aflyste min vagt med 20 minutters varsel

Jeg havde bestilt tid i Valby 2 uger på forhånd. Når jeg er i toget, på vej derind, får jeg et opkald om at min tid bliver aflyst, pga. sygdom. Det var 20 minutter inden min tid klokken 17. Jeg forstår at det er svært når nogen bliver syge, men jeg forventer dog også at man får det at vide med længere varsel end 20 minutter, især når det er hen af eftermiddag, hvor de allerede ved om der er sygdom på arbejdet. Jeg er meget ærgerlig.

24. februar 2026

Phillipa tusind tak

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos frisørelev Phillipa på Københavns Frisørskole. Fra start til slut var hun både professionel, grundig og utrolig imødekommende. Hun lyttede opmærksomt til mine ønsker og kom samtidig med gode faglige forslag, som viste, at hun virkelig har styr på sit håndværk.

Under hele behandlingen arbejdede Phillipa roligt og koncentreret, og jeg følte mig tryg i hendes hænder. Resultatet blev virkelig flot — præcist som jeg håbede på, og kvaliteten er imponerende.

Jeg kan varmt anbefale Phillipa til andre, der ønsker en dygtig og engageret frisørelev. Jeg kommer helt sikkert igen 🌸

20. februar 2026

Jeg var på Valby i dag Københavns…hos københavnsfrisør meget skuffet, ked af over den behandling jeg fik

Jeg var på Valby i dag Københavns frisøskole og der var en kvindlige leder. Hun var ikke særlig serviceminded. Hendes priser er dyre og han siger bare priser som hun vil. Jeg fik en hårbundsfarve for 550 kr. Det er alt for dyrt for en elev behandling. Hygiejnen var ekstrems dårlig. Jeg håber ikke, at jeg for noget lus, fordi de brugte en kam som lå i en bunke kam med masser hår i. Jeg fik det så dårligt. Der var en mandelige frisør som ordnet mit hår. Han var dog sød. Ellers havde jeg gået. Jeg sidder med en følelse af noget dårlig behandling, dårlig indeklima. Det lugtede forfærdeligt af kemikalier. Jeg har aldrig set noget lignende. Da jeg var færdig tastede hun 650 kr og jeg var nødt at rette hende. Det bliver sidste gang jeg besøger stedet.

12. februar 2026

Jeg havde en meget utilfredsstillende…

Jeg havde en meget utilfredsstillende oplevelse i salonen. Min behandling tog 5,5 timer, og selv da var den ikke færdig. Farven blev ikke vasket ordentligt ud og måtte skylles tre gange. Personalet gik en halv time over den planlagte tid, og selvom jeg på forhånd havde bedt om også at blive klippet, havde de ikke tid til det. Jeg forlod salonen meget skuffet og ked af det jeg græd . Det er desværre ikke et sted, jeg ønsker at vende tilbage til. og da jeg kom hjem bliv jeg nød til at vaske ud selv, mends klumoer af mit hår strømmede ud

5. februar 2026

Fantastisk oplevelse, smukkeste balayage og den bedste behandling

Jeg fik lavet balayage for allerførste gang og valgte Københavns Frisørskole på Frederiksberg. Jeg må være ærlig og sige, at jeg var lidt nervøs for, hvordan resultatet mon ville blive, men alle mine bekymringer blev gjort fuldstændig til skamme.

Jeg blev introduceret til Sofie, som fra første øjeblik var utrolig sød, imødekommende og omsorgsfuld. Hun var hele vejen igennem ekstremt lyttende, opmærksom og nærværende, og man kunne virkelig mærke, at hun havde kundens komfort og ønsker i fokus. Hun spurgte løbende ind til, om jeg sad godt, mm. og tog sig tid til at sikre, at jeg følte mig tryg og hørt gennem hele behandlingen.

Resultatet… jeg er stadig helt mundlam. Balayagen er blevet langt over alle mine forventninger, simpelthen så smuk, naturlig og harmonisk. Det ser helt vildt flot ud, og man kan tydeligt mærke Sofies store dygtighed, sans for detaljer og æstetik. Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre resultat.

Kæmpe, kæmpe tak til Sofie for en fuldstændig fantastisk oplevelse og et resultat, jeg er mere end lykkelig for. Jeg gik derfra med et kæmpe smil.

De varmeste anbefalinger herfra, jeg kommer helt sikkert igen 💖✨

27. januar 2026

balayage af sødeste Katja

Fik lavet balayage af sødeste Katja, og det blev simpelthen så fint, kunne på ingen måde mærke at hun ikke var færdig uddannet, super dygtig, sød og professionel elev ❤️

6. januar 2026

Perfekte highlights

Jeg fik lavet highlights af Nazia (beklager hvis ikke det er stavet korrekt). Super positiv oplevelse, jeg kunne mærke at hun gjorde sig meget umage, hvilket resulterede i et perfekt resultat. Tak :-)

16. december 2025

Ubehagelig og uforstående lærer på Kbh’s Frisørskole i Valby

Jeg skulle have en helfarve med fokus på dækning af grå hår hos Kbh’s Frisørksole i Valby. Gjorde det meget klart for elev og lærer at det var meget vigtigt at de grå hår dækkes helt, da de generer mig og er den eneste grund til jeg farver mit hår. Viste billeder af hvilken hårfarve jeg ønskede. Hverken hårfarven eller dækningen af de grå hår blev udført tilfredsstillende. Jeg viste det til læren og hun blev ved med at gaslighte mig og sige der ikke var grå hår tilbage og det bare sådan min farve er. Der var TYDELIGE grå hår tilbage og jeg synes læreren var MEGET ubehagelig i sin tone og opførsel. Slet ikke en professionel eller forstående lærer på frisørskolen i Valby. Der skal seriøst findes en ny lærer på frisørskolen i Valby, da jeg kender flere som har haft dårlige oplevelser med hende!! Hun tog oven i købet ekstra penge for min behandling, som hun ikke var berettiget eller havde oplyst mig om inden, men hun ville selvfølgelig slet ikke lytte til mig og var meget stædig. Virkelig dårlig, ubehagelig og usympatisk lærer på frisørskolen i Valby.
Kommer aldrig tilbage til kbh’s frisørskole så længe hende læreren stadig underviser der..

11. november 2025

Kommer glædeligt tilbage igen og igen.

Kommer glædeligt tilbage igen og igen.
Får altid god service, og pænt hår hver gang.
Har kommet der on and off de sidste 15 års tid, og er aldrig gået ked af det ud af døren.
Man må bare ikke tro at de kan gøre det lige så hurtigt som hos en almindelig frisør. Til gengæld er det meget billigere, flere striber og al ventetiden værd.

4. december 2025

Fik klippet den fedeste mullet i Valby

Fik klippet den fedeste mullet i Valby! Vil gerne give props til den rigtige frisør, men kan desværre ikke huske hendes navn - det er min fejl :/ Vil dog varmt anbefale Valby, både for et super klip og for den hyggelige stemning :)

25. november 2025