Kbh Frisørskole Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 54 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være utrolig søde, imødekommende og meget professionelle under hele besøget, hvilket skaber en helt igennem fantastisk og hyggelig stemning. Derudover bliver der gang på gang lagt vægt på, at man får en rigtig god og professionel behandling til nogle utrolig fornuftige og overkommelige priser. Nogle anmeldere var ikke glade for ventetiden og de store udfordringer, der opstod med tidsplanen under de ofte meget lange og udmattende behandlinger. Andre forbrugere oplevede desværre også utilfredsstillende resultater med hårfarvningen samt generelle problemer med dårlig kommunikation og uprofessionel opførsel undervejs.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde over personalet, hvor mange fremhæver elevernes og undervisernes... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med service, hvor nogle anmeldere fremhæver en utrolig... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produkt, idet nogle anmeldere udtrykker stor begejstring og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, idet nogle kunder udtrykker stor glæde over flotte og... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver stor tilfredshed med de billige og overkommelige priser på behandlinger. Mange forbrugere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super dejlig oplevelse hos Frederiksberg frisør skole. Så søde og dygtige. Emine gjorde sådan et godt stykke arbejde, og mit hår blev så flot. Udover det var hun bare så sød, imødekommende, og profes... Se mere

Jeg havde den bedste oplevelse på Next/frisørskolen, Rentemestervej, og har fået de flotteste spiralkrøller i asiatisk hår. Da jeg kom var mit hår desværre ‘forkert’ tyndet ud og kruset efter en... Se mere

Jeg havde fornøjelsen af at have Rojel, som gjorde et fantastisk stykke arbejde! Og så var det endda også super billigt. Jeg kom ind med lidt af en udfordring angående mit hår, og eleven klarede de... Se mere

Frisørskolen er fantastisk❤️ Natalie og Sofie ( håber at jeg fik stavet navne rigtigt😀)fik lavet mit hår og det blev fantastisk. Tak til jer begge🥰 Det er en fest at være sammen med de skønne unge... Se mere

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

52 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har gennem flere år brugt frisørskolen

Har gennem flere år brugt frisørskolen, benytter primært den på frb. Syns de meget dygtige og professionelle og læren er meget dygtig og god til at vejlede eleverne også hun også meget sød. Fik lavet balayage i går på frb. Og er så glad for mit hår. Love it!

18. september 2026

Flot resultat

Flot resultat, men meget lang ventetid og skuffende håndtering

Jeg er rigtig glad for selve resultatet og vil især gerne rose Aman, som var både dygtig, omhyggelig og professionel. Mit hår blev virkelig flot, og det er bestemt hendes fortjeneste.

Desværre blev oplevelsen trukket væsentligt ned af tidsplanen. Min behandling startede kl. 9.00 og skulle efter planen være færdig kl. 12.30, men jeg var først færdig kl. 14.00. Det er 1½ time længere end forventet og betyder, at jeg samlet var på frisørskolen i hele 5 timer.

Når man forventer en behandling på 3½ time, er det en væsentlig forsinkelse. Jeg endte derfor med at måtte gå ud og hente en toast undervejs, fordi jeg ellers ville have været uden mad i 5 timer.

Det, jeg især er skuffet over, er, at der ikke blev tilbudt nogen form for rabat eller kompensation på trods af den betydelige forsinkelse. Jeg havde faktisk forventet, at skolen selv ville tage initiativ til en eller anden form for kompensation, uden at jeg skulle bede om det.

Jeg har efterfølgende skrevet en mail til skolen omkring oplevelsen, så nu håber jeg, at de vil tage min henvendelse seriøst.

Stor ros til Aman og resultatet – men desværre en skuffende oplevelse med tidsplanen og håndteringen af den lange forsinkelse.

11. september 2026

Jeg kom ind for at få lavet en balayage, endte med at få ødelagt mit tøj

Jeg kom ind for at få lavet en balayage, da jeg bliver sat i stolen får jeg at vide at de ikke har flere kapper..
Jeg har ret langt hår, der går lidt ned over det lille håndklæde jeg har om skuldrene, men eleven forsikre mig om at afblegningen ikke kommer i nærheden af min t-shirt.
Hun laver nogle meget hårde kanter i toppen af mit hår, men jeg tænker “hun er elev, de skal jo lære det”, læreren giver mig ret, og jeg kommer igen dagen efter (på egen regning) og får det rettet. Eleven her gør et rigtig blot stykke arbejde, og jeg er nu tilfreds med mit hår.
Men til min skræk ser jeg i vaskekurven, da jeg kigger på min t-shirt fra første dag, at den er fuldstændig ødelagt at store og små plamager af afblegning.
Jeg har mailet jer om dette, men intet svar fået, så derfor laver jeg nu denne dårlige anmeldelse, efter at have givet jer chancen for at undskylde.

(Jeg er på ferie i Albanien, derfor lokationen under mit navn)

9. juli 2026

Gode resultater til gode priser

Jeg er kommet på frisørskolen på Frederiksberg i mange år og kan kun anbefale det.
Man ska ikke lade sig skræmme af det er elever. Jeg oplever man er i trygge hænder og får altid god hjælp og vejledning af læreren.
Jeg er stort set altid gået glad og tilfreds derfra.
De få gange hvor resultatet ikke er blevet som ønsket er jeg med det samme blevet tilbudt at få det lavet om igen, hurtigt og uden ny beregning.
Flotte resultater til gode priser.
Det eneste minus er der til tider kan være en del ventetid da læreren har en del at se til. Men det tager man med.
Ellers alt i alt en rigtig god oplevelse

13. juli 2026

Anbefaler Københavns Frisørskole på Frederiksberg

Jeg har ofte været hos Københavns frisørskole på Frederiksberg for at få klipning og farvning. Det er altid et godt resultat, som jeg har været meget glad for. Jeg var utrolig tilfreds med min seneste oplevelse, og det var frisøren Babita, der gjorde et fantastisk stykke arbejde. Hende anbefaler jeg meget. Ligesom jeg også har fået en rigtig god frisøroplevelse hos Isabella på Frederiksberg. Jeg kan kun anbefale at komme der 😊

11. juli 2026

Havde booket tid lang tid i forvejen…

Havde booket tid lang tid i forvejen til klip, farve og kur. Kører afsted (en times transport) Dukker op på Frederiksberg - havde set forkert og drøner til Valby, hvor jeg bliver mødt med: "Du skal forvente 2 timers ventetid min., vores elever er ikke mødt ind". Så jeg fik valget om at vente min. 2 timer uden garanti for at komme til.
Jeg afblæste min tid og gik igen.

24. juni 2026

Fantastisk resultat!

Bestilt tid hos frisørskolen Frederiksberg - og jeg fik farvet mit hår af Elif. Lyse striber i hele håret, og det var og er SÅ smukt og flot! Meget professionelt arbejde! Elif er virkelig virkelig dygtig! Kan varmt anbefale - især hvis du gerne vil spare penge! 🥰

19. juni 2026

Fantastisk underviser og elev!

Helt igennem en overraskende fantastisk oplevelse! Jeg kom til Frederiksberg afdelingen for første gang. Jeg valgte denne, pga flest gode anmeldelser. Et lille sted men hold da op hvor var der mange mennesker! Jeg tænkte det var ren kaos og lidt af en fabrik og blev nervøs for at de ikke ville kunne give mig tid nok. Men hvor tog jeg fejl. Jeg var ikke blevet klippet i 2 år og havde ikke farvet mit grå hvide hår i over 1 år. Så halvdelen af mit lange hår var grå hvidt (mest hvidt) og med en klar kontrast til resten af håret som var brunt /lysebrunt. Men jeg fik den sødeste elev Emine med den mest fantastiske vejleder Tülay. De tog sig begge god tid til at lytte til mine ønsker og vejlede mig i hvad der kunne lade sig gøre og klæde mig. Jeg sagde jeg ikke ville bundfarve hele tiden men kun komme for touch-ups. Så jeg fik omvendt balayage med farven 10.21 og slutresultatet så helt naturligt ud. Hele min omgangkreds er vild med det. Jeg fik Kur, klip, balayage og toning til en rigtig god pris; ca 1/3 af hvad det ellers ville koste. Og det tog 'kun' lidt over 4 timer, selvom de tog sig god tid til mig. Og ikke nok med det, var de to damer helt fantastiske, søde, imødekommende og professionelle. Tak til dem endnu engang. Vil klart anbefale dem og stedet til hele min omgangskreds. Og ja, jeg kommer også helt sikkert igen :-)

19. juni 2026

Jeg skriver denne klage FRB frisørsalon

Jeg skriver denne klage, fordi både jeg og min veninde har haft en ekstremt dårlig oplevelse hos jer, og vores hår er blevet alvorligt skadet efter behandlingen. Det her er under al kritik, og vi føler ærligt talt, at vi har spildt vores penge og fået ødelagt vores hår i stedet.

Jeg havde bestilt balayage samt Olaplex-behandling, som jeg også BETALTE for, men behandlingen blev aldrig udført ordentligt. Jeg ankom kl. 11, men kom først i gang omkring kl. 12:25. Jeres salon lukker kl. 15, og alligevel var jeg først færdig dér. Det virkede ekstremt uprofessionelt og uorganiseret fra starten af.

Efter behandlingen var mit hår stadig vådt, helt puffet, ekstremt tørt og tydeligt skadet. I nægtede nærmest at style det ordentligt bagefter – der blev hverken brugt varmebeskyttelse, olie eller lavet en ordentlig finish. Mit hår blev bare hurtigt føntørret halvt og sendt ud ad døren i en forfærdelig tilstand. Det lignede ikke et frisørresultat overhovedet.

Jeg betalte omkring 900 kr. for en behandling, som ikke bare var dårlig, men som direkte har ødelagt mit hår. Mine front pieces blev helt gule og næsten platinblonde i forhold til resten af håret, og farven var ujævn og grim. Jeg måtte derfor komme tilbage 2 dage senere for at få det rettet og få en toning, så det kunne se nogenlunde normalt ud.

Men heller ikke dér blev jeg taget seriøst. Jeg kom igen kl. 11 og endte med at vente næsten 2 timer uden rigtig hjælp. Jeg havde arbejde og kunne ikke blive ved med at sidde og vente, så jeg blev nødt til at gå uden at få problemet løst.

Imens sad chefen og medarbejderne udenfor og røg cigaretter og hyggesnakkede, mens kunder sad og ventede inde i salonen. Det er simpelthen så uprofessionelt og respektløst over for betalende kunder.

Min veninde havde præcis samme oplevelse hos jer, og hendes hår er nu blevet gråt og ødelagt efter behandlingen. Det viser tydeligt, at det her ikke bare er et enkelt uheld, men at der er alvorlige problemer med kvaliteten af jeres arbejde og den måde, kunder bliver behandlet på.

Vi er begge enormt skuffede, vrede og kede af det over resultatet. Vores hår er blevet tørt, skadet og ødelagt, og vi føler ikke, at vi har fået den behandling eller service, vi har betalt for.

16. juni 2026

3000 kr., 20 timer og stadig ingen løsning

1 stjerne er faktisk for meget.

Jeg har brugt omkring 3.000 kr. og næsten 20 timer hos denne salon, efter at en behandling i februar var så mislykket, at jeg måtte komme tilbage tre gange for at få rettet resultatet.

Ved mit seneste besøg havde jeg booket striber, toning og klipning. Trods den længste behandling i bookingsystemet var der ikke tid nok, så jeg gik derfra uden den klipning, jeg havde betalt for.

Som prikken over i’et blev jeg efter hårvasken sendt videre uden ordentlig beskyttelse af mit tøj. Jeg gjorde selv opmærksom på, at jeg var drivvåd ned ad ryggen, og da jeg kom hjem, opdagede jeg, at min Ralph Lauren-bluse var blevet misfarvet og ødelagt.

Jeg sendte straks en klage med billeder og har siden rykket flere gange. Resultatet? Total tavshed. Ikke engang et svar eller en beklagelse.

Fejl kan ske. Men at ødelægge en kundes tøj, levere et utilfredsstillende forløb over flere måneder og derefter ignorere både klage og gentagne henvendelser er efter min mening uacceptabelt.

Jeg kommer ikke igen.

2. februar 2026

Aldrig igen! Hvis du overvejer så lad vær!

Jeg bad om lyse striber (var blond i forvejen) og endt med helt gult hår. Det var fuldstændig ødelagt, lignede og føltes som hø. Jeg kunne ikke en gang køre mine fingre igennem det! Og jeg havde fået chemical burn i hovedbunden. Og det er overpriced. Eleven snakkede ikke til med og stedet er sådan lidt snusket. Kan bestemt ikke anbefale! Tag til NEXT frisørskole i stedet. De er søde, dygtige og har rent faktisk gode priser.

24. april 2026

Her den 19 maj 2026 sendt jeg en mail…

Her den 19 maj 2026 sendt jeg en mail med 120 spørgsmål som de har ikke svar på inu og her for ca.14 dag side tilmeld jeg mig til 6 mdr. frisørkursus har inget høre inu De gide ikke svar det fordårligt når man drive en skole så må man svar man kan ikke hold folk til nar jeg forstår ikke hvordan de kan drive skole på den måde

1. juni 2026

Flotteste striber jeg har fået lavet af Natalie

Jeg fik farvet striber og toning af Natalie. Jeg har stort langt tykt krøllet hår som kan være super besværligt. Men jeg har aldrig oplevet nogen farve det så pænt som Natalie. Heller ikke dyre frisører i Kbh. Hun er super sød, dygtig og MEGET tålmodig. Kommer tilbage til hende hver gang fra nu af🤩🤩

26. november 2025

Altid en god behandling på…

Altid en god behandling på Frederiksberg afdelingen. Jeg er kommet der i mange år og nu er min datter også kommet med til behandlinger. Skønne elever men ikke mindst underviseren, hun gør det så behagelig at være der og er lytter til en. Jeg kommer selvfølgelig igen.

25. marts 2026

Vender tilbage 👍🏻😊

Er lige kommet hjem fra frisørskolen. Var lidt nervøs da jeg tog derind. Men men men, det var der ingen grund til 😊
Jeg blev mødt af en sød lære, hun hed ikke Suleima, men noget derhen af 😅🩷 Jeg fik ordnet mit lange hår, striber i flere farver, og klip, af dygtige Sofie. Hun er grundig, kompetent, behagelig, og sjov 😄
Kommer helt sikkert tilbage.

25. marts 2026

Jeg fik rettet en mislykket hårfarve af…

Jeg fik rettet en mislykket hårfarve af drømmeteamet Katja og Tulay i Valby.
De var meget lyttende, forstående og omsorgsfulde.
Jeg fik en meget kompetent rådgivning, blev inddraget trin for trin i processen og deres fremgangsmåde var helt igennem top professionel.
Resultatet blev en meget meget flot hårfarve, præcis som jeg ønskede det.
Jeg vil give dem 10 stjerner hvis muligt :-)
TAK Katja og Tulay!

19. marts 2026