Firmaet kræver, at man sender dem en mail, hvis varer sendes retur. Har sendt flere mails og har ikke fået nogle svar tilbage!! Firmaet kan ikke kontaktes på andre måder. Man kan dermed ikke vide, h... Se mere
Bestilte søndag den 24/7 med bemærkning om at jeg skulle have pakken senest torsdag da jeg skulle bruge den til gave fredag. Hører intet og da jeg logger ind på min konto står der bare behandler, Skre... Se mere
Til trods for et stort bredt udvalg, "nøjes" jeg med at købe en ring og et par øreringe til min kæreste i julegave. Begge kom flot pakket ind efter kun 2 dage. Dertil en håndskrevet hilsen fra che... Se mere
God hjemmeside hvor produkterne er præsenteret flot og overskueligt, god guide til str. på eks. ringe. Bestilling , og forsendelse fungerer godt uden problemer og en rigtig fin opfølgning og lø... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Karat24 er en ekstraordinær webshop med salg af unikke smykker og ure - Det er dog salget af smykker som er i højsædet. Blandt vores udvalg vil du finde unikke smykker og mærker som Georg Jensen, Sif Jakobs, Izabel Camille, Julie Sandlau, Smykkekæden og mange flere.
Hobrovej 452, 9200, Aalborg SV
- +4598101141
- kontakt@karat24.dk
- karat24.dk
Hurtig og effektiv.
God hjemmeside, fandt smykke der ikke var muligt at finde andre steder. Ordren afgivet i julen, og var alligevel fremme i løbet af få dage.
Smykket var pakket ind. Der var håndskrevet hilsen med.
Super godt!
Pakken kom hurtigt og er rigtig glad for den. Super god service og super hurtig levering👍
Super fin handel
Meget fin og hurtig handel. Uden nogen problemer. Kan klart anbefales
Super service og levering og varer
God service hurtig levring og flotte varer
Karat24 super nethandel
Jeg har været utroligt god tilfreds med min handel hos Karat24. Jeg anbefaler det gerne til familie og venner
Det er første gang jeg handler hos Karat24.dk, men ikke sidste.
Nemt at følge pakken og hurtig levering. Venlig betjening og en ekstra julegave i æsken.
Tusind tak for super service :o)
Hurtig og informativ ekspedition
Karat24 giver et super førstehåndsindtryk: bestil og modtag dagen efter, enkelt mail om ordre, afsendelsen og levering, personlig og nærværende sprog i henvendelser uden af være "for meget". Tusind tak og godt nytår!
Bedste handel på nettet. Nem og hurtig.
Jeg var tilfreds med det hele fra start til slut. Vil med glæde anbefale det til andre.
Hurtig og perfekt ekspedition
Jeg modtog min ordre hurtigt og alt var som det skulle være. Jeg ville klart handle her igen.
glad og tilfreds :)
Nem og overskuelig shop :) god kundeservice og skønt med en håndskrevet besked...
Rigtig god service!
Hej, jeg synes at Karat24 er den bedste side jeg hidtil har købt ringe på!
Super god service! Fornemt at Casper Edens også skrev den flotte besked med på papiret! Det er den rigtige måde at behandle sine kunder på! Fortsæt sådan!
Upåklageligt
Jeg fik min varer hurtigt og som aftalt, en god oplevelse :)
Var lidt sent ude mht af bestilling af en gave men den nåede at komme så jeg kunne nå at give den rettidigt
Meget tilfreds
Bestilling , og forsendelse fungerer godt uden problemer og en rigtig fin
opfølgning og løbende info .
Jeg er en rigtig glad og tilfreds kunde som varmt kan anbefale Caspers
Karat24.
Hilsen Jan
Den bedste service nogensinde!
Kan hel klart karat24.dk til alle der ønsker høj kvalitet og super god service :)
Jeg bestilte 3 ringe op til jul og fik en ekstra med i købet gratis og en fin hilsen :D
super god
Det var en god oplevelse at handle med jer. Servicen er god og lever helt op til det man få at vide på hjemmesiden. Efterbehandlingen er i top og det er et plus med en personlig og håndskrevne hilsen. Vil bestemt handle hos jer igen.
Perfekt og personligt
Bestilte 2 spinningringe. De kom rettidigt, fint indpakket i æsker og gavepose - med en ekstra ring som gave og en personlig, håndskrevet hilsen vedlagt. God stil :-)
Troværdig service
Personlig service, hurtig levering, min bedste anbefaling.
Holder hvad de lover
Jeg var lidt sent ude mht af bestilling af en gave men den nåede frem som lovet.