Firmaet kræver, at man sender dem en mail, hvis varer sendes retur. Har sendt flere mails og har ikke fået nogle svar tilbage!! Firmaet kan ikke kontaktes på andre måder. Man kan dermed ikke vide, h... Se mere
Bestilte søndag den 24/7 med bemærkning om at jeg skulle have pakken senest torsdag da jeg skulle bruge den til gave fredag. Hører intet og da jeg logger ind på min konto står der bare behandler, Skre... Se mere
Til trods for et stort bredt udvalg, "nøjes" jeg med at købe en ring og et par øreringe til min kæreste i julegave. Begge kom flot pakket ind efter kun 2 dage. Dertil en håndskrevet hilsen fra che... Se mere
God hjemmeside hvor produkterne er præsenteret flot og overskueligt, god guide til str. på eks. ringe. Bestilling , og forsendelse fungerer godt uden problemer og en rigtig fin opfølgning og lø... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Karat24 er en ekstraordinær webshop med salg af unikke smykker og ure - Det er dog salget af smykker som er i højsædet. Blandt vores udvalg vil du finde unikke smykker og mærker som Georg Jensen, Sif Jakobs, Izabel Camille, Julie Sandlau, Smykkekæden og mange flere.
Hobrovej 452, 9200, Aalborg SV
- +4598101141
- kontakt@karat24.dk
- karat24.dk
alt som det skal være..
Absolut en perfekt handel, med service og hurtighed iorden
Super oplevelse
Hurtig levering, gode priser og fin indpakning her op til jul :-)
Sjov ide med en lille personlig håndskrevet hilsen lagt i pakken. Alt i alt rigtig god oplevelse.
Perfekt handel med ekstra bonus!👍
Nemt, hurtigt og uden problemer. Med pakken var en ekstra Spinnings ring OG en håndskrevet hilsen!
Perfekt!
God service, god kvalitet, hurtig og nem bestilling, samt hurtig levering - og oveni købet kom en lille gave :) jeg kan klart anbefale karat24, og vil uden tvivl snart bestille mere! :)
Super flot service med at putte en ekstra ring i pakken. DET vagter begejstring .. Toms op på det 👍
Kan anbefales
Helt problemfrit - følte sig personligt betjent :-)
Vil klart anbefale Karat24.dk til andre. Gode priser, hurtig levering og super god service!
Fantastisk ud over det sædvanlige
Super hurtig service og så var der endda lagt lidt ekstra med i forsendelsen. Her vil jeg bestemt handle igen!
karat 24.dk
det var en positiv oplevelse at handle hos karat 24.dk. Orderen blev hurtig behandlet og sendt. Der var 2 ekstra gaver med samt et håndskrevet brev med et ønske om glædelig jul og godt nytår, det er hvis det der kaldes kundepleje
upåklagelig service
Ikke nok med at de leverer hurtigt og tilbyder gratis indpakning. Men man få en håndskrevet note fra personen som pakkede varen.
ikke skyggen af utilfredshed fra mig af :)
De leverer varen plus lidt ekstra
Vil helt bestemt handle hos dem en anden gang. Det eneste minus er, at man selv skal hente pakken på posthuset. Troede at når man betalte for levering var det til døren!

Besvarelse fra Karat24.dk
Godt udvalg, rimelige priser, hurtig levering - og ikke mindt en super glad fødselsdagspige
Kanon service
Hurtig forsendelse med et personligt brev og en ekstra ring lagt i pakken. Det kan ikke gøres bedre!!!!
God hjemmeside!
Kan klart anbefale denne hjemmeside! Bestilte mine varer om eftermiddagen og morgen efter lå min pakke til mig på posthuset. Genial service!
Perfekt!
Super hurtig levering og med ekstra gave! Kunne ikke være bedre :)
mangler pakken
Hej jeg har endnu ikke modtaget noget fra jer.. håber at den snart kommer

Besvarelse fra Karat24.dk
Hurtig levering og personlig betjening trods handel over internettet
Hurtigt og nemt.
Super service, hurtigt leveret. Samt lidt ekstra, tusind tak.